• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ oranımı düşürme günlüğüm

54.15 kg 😒😒
11 gün sonra regl
Sabah sabah inanılmaz bir sinirle uyandım, her şeye patlayacak bir ruh halindeyim. Hemen uygulamamı kontrol ettim, evet pms belirtilerim başlamış. Dün hafif bi güçsüzlük hissetmiştim zaten antrenman yaparken. Bi de hemen o kilo nasıl artıyor, napayım yani aç mı kalayım nedir bu 54 kilo ısrarı vücudumun???? Nefret ediyorum bu regl döngüsünden.

Anneler günü spesiyali ☺️
Toplam 432 kalori. Pankekler cottage cheese, muz ve yumurta ile yapıldı 😍
IMG_1816.webp
IMG_1818.webp

Bugün dinlenmeydi, öğün de atmıcam. Eşim ve oğlum beni yemeğe götürdü. Tatlı da yedim 🤭

Günümün özeti;

Modum çok düşük. Canım sürekli yemek ve tatlı istiyor. Antrenman iyiydi ama bi tık güçsüzlük var, artık regle kadar iyice dibi görücem. Her ay aynı şey 😒 bu hafta komple cheat haftası oldu. 6 haft sonra karın kaslarımı göreceğimi hiç sanmıyorum. Emzirirken vücut yağları tutmak istiyormuş, acaba göbek yağlarım bu yüzden mi çok inatçı. Kaç ay geçti 54 kiloyu kıramadım. Uyuyamıyorum da doğru düzgün. Neyse işte. Öğün möğün yok canım istemiyor.

Aa bugün crow pose yapabildim bi kaç saniye. Handstand denedim ama olmadı, duvara yaslanarak yapmaya çalıştım tam olarak yapamasam da eskiye göre gelişme var. Eyyorlamam bu kadar.

IMG_2008.webp

Çok güçsüzümmm, bittim. Ağırlıklarımı bayağı azalttım bugün 😩 yemek olayına girmicem bile bu hafta çok fena yiyorum. Pmsten nefret. Her şeye rağmen poponu kaldırıp o antrenmanı yine de yapıyorsun ya, helal kız sana. Tamam kötü beslenmiş olabilirsin bu hafta ama gerektiğinde takdir de etmem lazım dimi.

Eklentiler

• IMG_2016.webp
    IMG_2016.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 6
Bi çılgınlık yapıp kendime 4 haftalık handstand programı aldım. Artık programımın neresine dahil edeceksem :confused:

403 kalori.
Hiçbir şeyden zevk almıyorum bugün 😒😒

Eklentiler

• IMG_2050.webp
    IMG_2050.webp
    68 KB · Görüntüleme: 2
Doğru yaptığım bi şey var mı bu hayatta acaba, sosyal medyayı komple bırakıcam yakında.

Ruh gibiyim bugün oradan kalkıp oraya yatıyorum, canım hiç spor yapmak istemiyor. Kendimle savaş halindeyim şu an ☹️

Back
X