Çocukların yanında benle tartıştı diyor Ayşe. Duydular diyor. Çok ağır laf etmiş sülalen toplansında biraz şeref varsa zaten senin olan evin parasını versinler geri gibi bir laf etmiş. Orada çok bozuldum küçük düştüm diyor. Sonra kızlarla babaları arasında bu konuşma geçmiş. Sonra para falan istemiyorum deyip çıkmış gitmiş evden.Çocuklar bu bilgiyi nereden biliyorlarmış?
Kendi olmamış istediği zaman memkete gitsin diye. Kadının ilk amacı boşanmak değil. Aslında boşanmak istemiyor. Her kadın gibi şu an derdi kocasının başka bir kadına kapılması ve özellikle başkasıyla evlenmesi. Çok korkuyor ağlıyor bu aklına gelince bile.Neden sinir disi ederlermi korkusu yasiyor? Turk vatandasi degil mi esi? Simdiye kadar 50 kere Turk vatandasligina gecmesi gerekirdi. Turk vatandasiyla 3 yil evli kalan yabanci kisi, Turk vatandaslina hak kazaniyor.
Yani kusura bakmayın ama Ayşe değil de acaba siz mi biraz safsınız diye düşünmeye başladım artık. Ayşe ne dese anında inanıyorsunuz. Mesela demiyor musunuz küçük düştüm deyince asıl adam küçük düşmüş diye? Anlattığı her şey sanki sizde müthiş bir sempati uyandırıyor gibi izlenim alıyorum ben yazdıklarınızdan. Asıl arkadaşınız çok tehlikeli biri. Herkes yazmış burda siz hala Ayşe şöyle saf böyle zor durumda çocuğu dünyaya barış getirecek filan diyorsunuz. Buradan bana çocuğu mutlaka tatlıdır Allah bağışlasın da sadece Ayşe hanıma daha fazla para getirecek gibi duruyor çocuk.Çocukların yanında benle tartıştı diyor Ayşe. Duydular diyor. Çok ağır laf etmiş sülalen toplansında biraz şeref varsa zaten senin olan evin parasını versinler geri gibi bir laf etmiş. Orada çok bozuldum küçük düştüm diyor. Sonra kızlarla babaları arasında bu konuşma geçmiş. Sonra para falan istemiyorum deyip çıkmış gitmiş evden.
Adam ne iş yapıyor gizli biriken nerdeyse 1milyon hakaten nasıl biriktirmiş çok ilginç bir konu hafife alınacak bir rakam değil adam haklı baştan bu yana dolandırılmış127.000 dolar mı?
Vay anam vay..
Gizli biriktirdiği para buysa demek ki..
Şimdi anlaşıldı 4.çocuğun kerameti..
Konu giderek ilginç oluyor..
Arada kendi yorumumu katıyorum. Kabul, sebebi ben şu an objektif olamıyorum.yukarıdada yazdım kızdığım noktalar oluyor. Soruyorum. O da diyor şunuda yaz, bunuda yaz, şunuda sor. Sizin yazdıklarınızı okuyorum.Onun cevap verdiği gibi yazıyorum. Çünkü böylesi doğru olur. Ben bu insanlarla yüz yüze bakıyorum. Çoğu konuda sizinle aynı fikire geldim şu an, özellikle bugün ama bunun tepkisini veremiyorum veremem.O sebepten siz beni yanlış anlamayın. Kusura bakmayın.Yani kusura bakmayın ama Ayşe değil de acaba siz mi biraz safsınız diye düşünmeye başladım artık. Ayşe ne dese anında inanıyorsunuz. Mesela demiyor musunuz küçük düştüm deyince asıl adam küçük düşmüş diye? Anlattığı her şey sanki sizde müthiş bir sempati uyandırıyor gibi izlenim alıyorum ben yazdıklarınızdan. Asıl arkadaşınız çok tehlikeli biri. Herkes yazmış burda siz hala Ayşe şöyle saf böyle zor durumda çocuğu dünyaya barış getirecek filan diyorsunuz. Buradan bana çocuğu mutlaka tatlıdır Allah bağışlasın da sadece Ayşe hanıma daha fazla para getirecek gibi duruyor çocuk.
Paralar gidecek Diye agliyodur dolandirmadan önce dusunecektiKendi olmamış istediği zaman memkete gitsin diye. Kadının ilk amacı boşanmak değil. Aslında boşanmak istemiyor. Her kadın gibi şu an derdi kocasının başka bir kadına kapılması ve özellikle başkasıyla evlenmesi. Çok korkuyor ağlıyor bu aklına gelince bile.
Yurt dışında çalışmış halen devam etmekte ve dolar bazında maaş alıyor. Ayrıca Türkiye de kendi ufak çapta serbest te çalışıyor.Adam ne iş yapıyor gizli biriken nerdeyse 1milyon hakaten nasıl biriktirmiş çok ilginç bir konu hafife alınacak bir rakam değil adam haklı baştan bu yana dolandırılmış
862 bin sanırım hızlıca yazarken hata oldu malum arada 100 bin fark varSu mesajınızdan sonra bizimle dalga gectiginizi dusunmeye basladim
Tabi ki rakamla alakasi var , 10 bin tl biriktirmis olsa mantikli olur ama 127 bin dolar dediginiz para 762 bin tl ve evet kesinlikle calarak birikir bu para hic calismayan bir insan icin
Adam son derece hakli
Usd o kadar artti mi yahu , ben yurtdisindayim eur kullaniyoruz , eur yu takip ediyorum , ucmus dolar862 bin sanırım hızlıca yazarken hata oldu malum arada 100 bin fark var
Size yazınca direkt Ayşe hanıma yazmış gibi oluyorsak kendisine lütfen söyler misiniz planları işe yaramamış, adamdan zaten sürekli koparabildiği kadar koparmış, şimdi de adam başkasını bulacak da kazanca ortak gelecek diye ödü kopuyor. Biz burda okurken sinir olduk. Çok şükür kocası da sonunda aydınlanmış da boşanmaya karar vermişArada kendi yorumumu katıyorum. Kabul, sebebi ben şu an objektif olamıyorum.yukarıdada yazdım kızdığım noktalar oluyor. Soruyorum. O da diyor şunuda yaz, bunuda yaz, şunuda sor. Sizin yazdıklarınızı okuyorum.Onun cevap verdiği gibi yazıyorum. Çünkü böylesi doğru olur. Ben bu insanlarla yüz yüze bakıyorum. Çoğu konuda sizinle aynı fikire geldim şu an, özellikle bugün ama bunun tepkisini veremiyorum veremem.O sebepten siz beni yanlış anlamayın. Kusura bakmayın.
Maleeeeesef öyle mebla yüklü olunca rakamda büyük oluyor Ayşe köşeyi dönmüşUsd o kadar artti mi yahu , ben yurtdisindayim eur kullaniyoruz , eur yu takip ediyorum , ucmus dolar
Mesela bu sadece bana ait bir yorum, ben o paranın bir kısmının özbekistan daki ev satışından geldiğini düşünüyorum bir kısmını aileye verdi bir kısmınıda kendi aldı. Evi zaten satın almış gibi üstüne geçirdi falan. Birazdan da soracağım.Kendi evime geçtim şu an döneceğim yine Ayşelere.862 bin sanırım hızlıca yazarken hata oldu malum arada 100 bin fark var
İstediğiniz gibi yazabilirsiniz problem yok. Aynen okuyacağım ona.Size yazınca direkt Ayşe hanıma yazmış gibi oluyorsak kendisine lütfen söyler misiniz planları işe yaramamış, adamdan zaten sürekli koparabildiği kadar koparmış, şimdi de adam başkasını bulacak da kazanca ortak gelecek diye ödü kopuyor. Biz burda okurken sinir olduk. Çok şükür kocası da sonunda aydınlanmış da boşanmaya karar vermiş
Siz de kusura bakmayın ben yazdıklarınız kendi fikriniz sanmıştım. ✌
Ama o ev Ayşe'nin üzerinde değil miydi babasından dolaylı yoldan satın slinmistiÇocukların yanında benle tartıştı diyor Ayşe. Duydular diyor. Çok ağır laf etmiş sülalen toplansında biraz şeref varsa zaten senin olan evin parasını versinler geri gibi bir laf etmiş. Orada çok bozuldum küçük düştüm diyor. Sonra kızlarla babaları arasında bu konuşma geçmiş. Sonra para falan istemiyorum deyip çıkmış gitmiş evden.