Yabancı uyruklu arkadaşımın derdi

Şimdi şöyle o olay, ev babanındı ama baba ölse kimin olacak,çocuklarının yani Ayşe ve kardeşlerinin. Ama Ayşe’nin eşi bilmiyor evi onlardan aldıklarını. Adam dil falan bilmediği için karısına sen al diyor yani o noktaya geliyor olay. Yada bunlar o noktaya getirmişler. Çünkü adam çok yoğun çalışıyormuş orada vakit olarakta ayıramıyordu muhtemelen. Parayı eşine verdi al kardeşini babanı yanına alın evi diye. zaten evi eşine alıyor. Babada kızının üzerine geçirdi evi, kız tapuyu aldı. Para da otomatik olarak bunlara kaldı olay bu.

Anladım bir önceki msj da Ayşe'nin kocası çocukların yanında bağırmış sulalen sana aldığımız evin parasını ödesin demiş ya ona istinaden sordum bunu tapu Ayşe de yani Ayşe ve ailesi gerçekten komplo teorisine uygun aile

Bir film vardı Leonardo Di Caprio'nun.
Sıkıysa yakala diye.
Orada Leonardo türlü türlü oyunla bir gün pilot, bir gün doktor vs oluyordu. Herkesi kandırıyordu.Yalandan diplomalar yapıp herkesten para çalıyordu.
Ayşe Hanım onu yapmış eşine..

Bu olayın filmdekinden tek farkı Ayşe Hanim'in elalem yerine eşini kandırması.

Film idi gerçek oldu olmuş..

Özbekistan da İşci maaşı 200 tl ortalama . 127 bin dolar para biriktirmek bir de bu açıdan bakın derim.
Ayşe’nin eşi o statüde bir adam olarak çalışmıyor. Çok iyi bir Türk şirketinde. Bizzat çizim proje yapıyormuş.Adam yönetici pozisyonunda proje yöneticisi gibi, şantiyeleri falan kontrol ediyorlar yeri gelip kendilerinde çalışıyorlar ya ondanmış işte.mühendis gibi. Ufaktan yetişme olanından.

Yok ben onu demek istemedim Ayşe gilin ülkesinde paranın büyüklüğünü kıyaslamak anlamında dedim,

işinde ne kadar iyi olursa olsun alaylılar mühendis kadar maaş almazlar. hele proje yöneticisi falan hiç olamazlar. ek işlerle kazanmıştır parasını o ayrı. benim anladığım arkadaş eşi için değil Ayşe için diyor o ücreti. yani aman canım ne olacak dediği meblağ eşinin geliri olmasa rüyasında bile göremeyeceği bir tutar. adamın kızma sebebi belkide budur. siz yazdınız buraya ev demiş olmuş, ne isterse almış eşi. hala para tırtıklamanın derdindeyse kim güvensin Ayşe'ye.

Nasıl tanışmışlar Ayşe ile eşi?
Muhtemelen Ayşe bacımız, "Hayatımız kurtulacak" diye eşini avladı ve para sömürüsü ilk çocuğun ardından başladı.
Size minik hoş bir aşk hikayesi gibi aktarıyordur kendisi ve fakat hiç zannetmiyorum, gayet planlı bir kafesleme örneği olsa gerek. Çocukları da ardı sıra adam bir yere kımıldayamasın diye yaptı kuvvetle muhtemel.
11 yıllık evliler diyorsunuz 10 yaşında çocuk var, hop sağlama almış bacımız ve para akışı gizli kapaklı başlamış kendi tarafına.

Eh adam da bunca sene sonunda uyanıyor işte parçaları bir araya getirip.
Çocukları dahi adım adım planlı yapmıştır.

Ne olursa olsun kadınla beraber olmuş, sevişmiş doğuma gelmesi gerekmezmiydi? Aldır çocuğu demek kötü değil mi sizce?
Belki çocuğun kendisinden olmadığını düşündü.
Ayşe işine geldiği gibi anlatıyor size durumu.
Neticede adam aldatılmış, güven yok.

Evet bende aynen sizin dediğiniz gibi güveni oturtman gerekir diyorum ve yazdıklarınızı okuyorum. Eğer kurtarmak istiyorsan bunu yapacaksın. Asla sesimi yükseltmiyorum kavga etmiyorum diyor asla. Eve gelmiyor neredeydin diye sıkmıyorum diyor. Doğuma gelmedi hepimiz kızdık. O tek laf etmedi. Mesaj yazmış doğumdan sonra kocasına gösterdi." Kızgın olduğunu biliyorum. Ondan gelmedin. Çok güzel oğlumuz oldu. Sen benim tek erkeğimsin.Senin iyi olduğunu bilmek bile bana yeter kocam.Sen olmasan ben kadın değilim bu dünyada erkeğim" yazmış. Allahım ölecem şimdi benim aklıma gelmez bu laflar. İşte düzelmesi için elinden geleni yapıyor sizdende yardım istiyor her yönden.

Bir yorumda yazmıştım. Tanışma evlenme hepsi 1.5 ay

Arkadaşınız hic de saf biri değilmiş maşallah adamın yerinde olmak istemezdim resmen kendini hep kullanılmış hissetmiştir kadınlara pozitif ayrımcılıktan yana olmaya çalışırız hep ama bu demek değil ki erkekleri saf yerine koyalım bana arkadaşınız eşini kullanmış gibi geldi ben bı daha kadına guvenmezdm ailesi de kendi de adamı kullanıyor resmen

Birde ben eşimden 100 lira saklasam kiyamayip dışarda yemek yiyorduk
Ay bende öleyim ya yada tatile giderken yanıma alırım.İlk zamanları biriktirdim sonra bir yazı okudum habersiz başkasının parasına biriktirmek günah diye hemen çıkarmıştım ben bu kadar biriktirdim diyeSonra söyledim haberin olsun atıyorum bi köşeye diye

Ayni bizim gelin.
Ek not: Bizimki de Azeri...
Laflar cilveler ayni boyle

lafla kaybetmemiş o güveni lafla kazansın geri. icraat olarak ne yapıyor. öyle karışmıyorum, kızmıyorum diyerekte olmaz. adamın güvenini kazanması lazım. hep maddi konularda yaşamışlar bunları, maddi anlamda iş çevirmesin arkasından. daha öncede yazmıştım adama parayı geri vermesine gerek yok çocukları adına birikime çevirsin. adama ben senin paranı değil seni seviyorumu hissettirmezse zor. birde öncelikli ailesinin kendi kurduğu çekirdek ailesi olduğunu kabul etsin. eşi sadece Ayşe'yle evlendi, ailesinin hakettiği hayatı yaşamaması adamı bağlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…