Yabancı uyruklu arkadaşımın derdi

Adam ne iş yapıyor gizli biriken nerdeyse 1milyon hakaten nasıl biriktirmiş çok ilginç bir konu hafife alınacak bir rakam değil adam haklı baştan bu yana dolandırılmış
Evet öyle..
Açık açık deseydi belki ödenmek üzere borç verir abisini kurtarırdı eşi..
Böyle şeylere gerek kalmazdı.
Artık Aysenin ailesi mimlendi.

Mazallah gerçekten kötü bir gün olsa da adam yardım etmek istemez.

Sizin bizim gibi kadinlarin aklina gelmez ama ayse gibilerin aklina gelir bu havali sözler malum cok buyuk para kaybedecek adam giderse

Ayşe’ye bak ya 127 bin usd biriktirmiş,babasının evini aldırmış birde üstüne hakkını aramaya kalkıyor yurdum kadınlarına örnek olsun hak arama konusunda
Yorumun varya kamu spotu gibi çok doğru. Türkiye de şu an oturdukları ev de Ayşe’nin üstüne onu atladın yalnız. Bizim yan tarafımızda üst arka balkonu bize bakan havuzlu siteye dahil dubleks. Ben asıl bunu duyunca şok oldum hala daha şoktayım ama çok sert konuşamıyorum. Sen dedim bu adamı kaybedersen hayatında bulamazsın böyle iyi birini ve çok hatalısın dedim.Benim annem bile senin kocan doğuma gelmedi diye ne beddualar etti adama dedim.(çevredeki herkes eve az gelmesini yadırgar. Ayşe burada çok sevilir. Ve kocası hayırsız olarak konuşulur arkalarından hala.. doğruya doğru) insanlar da eşini yanlış tanıyor acilen geldiğinde konuşmalısın. Ve herşey için af dinlemelisin ve icraata geçmelisin dedim.

Bence kendisine söyleyin.
Ailesi hak ettiği gibi yaşayamıyorsa bu eşinin suçu değil.
Illa eşinin durumu iyi diye tüm maaileye bakamaz ki..
Yani yardım edilir belki ama eşinin rızası alınmalıydı. Böyle arkadan iş çevirerek oldu mu şimdi..

Ve adama ne desek iyi bir adam belli.
Birinci hata da silip atabilirmiş. Atmamış.
Sans vermiş.. babasını tedavi ettirmiş. Yardım etmiş. Ama bir süre sonra eşi bir hata daha yapmış. Onda da artık sabri taşmış.

Kadındaki güvene şaştım kaldım. Başkası olsa bir daha para olaylarında çok dikkat ederdi.
Ayşe hiç ders almamış.
Adam belki yenidoğan çocuğu hatrına son şans verir.
Ama son sans..
Bunu iyice anlamasi lazım.

Ama ben ders aldığına çok inanmıyorum.

Inanılmaz bir durum..
Işte böyleleri de ...bilmem ne ulkesinden biriyle evlendim. Hiç paragöz değil...vs diyordur.

Bir bizim adimiz cıkmış Türk kadını paragöz diye..
Bu Slav ırkı veya Türki cumhuriyetlerdekiler iyice abartmış. 100 tl için cevirilen dolaplar çok acı..
Durumu zengin ama ruhu fakir iste.
Belki istese eşinin ailesine adam arada yardım eder.
Ama o kadının yaptığı da üzgünüm çingenelik net.

Hemde baya çingenelik..

Ayşe nin olayı tamamen para.(Bence)İnan Sana anlattıkları fragman belkide ya anlatmadığı anlatamadıkları.

Valla dunyada rus ve eski sscb ulkelerinden olanlarin eline kimse su dokemez bu konuda, o kadar cok tanidim ki ihtisas yaptim resmen , para para para , herseyleri para
Gerci esim o ulkelerin heosine gittigi icin cok zor hayat oralarda o yuzden boyleler diyor ama yine de bana cok abarti geliyor , ulkenden çıkmışsın kendine hayat kurmuşsun , gecim derdin yok , hayatini yasa iste mutlu mesut , ne gerek var bu kadar dalavereye dolandiriciliga ne olursa olsun benim aklim almiyor bu kadar para askini

Ayşe hanıma bizim için sorarmısınız sırrı neymiş böyle üstüne ev yaptırmayı falan Nasıl başarabilmiş çok ciddiyim lütfen sorun
Şimdi buraya iki harfli bişey yazacam sır olarak ama banlanacağım.Sordum emin olun anlattı ama onun birazda şartları bu yönde olmuş ve bunu çok güzel kullanmış. İnanılmaz güzel kullanmış bunu ama şans faktörü de var tabiki hepsi bir araya toplanmış. Bir de bir laf etti diyor ki, ben gençliğimi güzelliğimi ona veriyorum onun en önce bana buna değer birşeyler vermesi gerekiyor. Bir kız önce kendi değerini bilmeli diyor sen kendine ne değer biçersen onu görürsün diyor. Sana başkası değer vermez ,o değeri sen belirlersin diyor.Ben oturup bugün kocam benim için ne yapacak diye bekleyemem. Ne yapması gerektiğini ona gösteririm. En başından gösteririm, sonradan değil, bekleyerek değil,diyor.Kocam iyi olursa bir ailem olur, kocam kötü olursa malım mülküm olur olmalıda çünkü gençliğimi, bedenimi verdim ona çocuk doğurdum ben diyor. (ben toparladım onun dediklerini ve yazdım)

Aralarında ne yaşandı kendileri ve Allah bilir ama şimdi bu çocukların yaşları küçük büyüdüklerinde anladıklarında eminim annelerine kızıcaklar boşanmış aile çocukları çok etkiler ve çocuklar büyüdükçe neden sorgular(kendimden biliyorum) doğru düzgün oturup kendini eşine anlatsın genelde Farklı uyruklu kadınlar kendilerini vazgeçilmez sanıp sınırı zorlarlar ama herkesin bi sabrı vardır elbet temennim iyi yönde olsun kimsenin yuvası yıkılsın istemem ama çiftlerden biri diğerini yıpratıyorsa çokta zorlamanın bi anlamı yok bence

bızım buralarda turklerle oyle rahat gezıp tozamayız demıs
adama bır arkadaslık sayfasından mesaj yazmıs gorusmek ıcın evlenmek lazım mınvalınde
1 bucuk ay ıcınde evlenmısler

resmen gorusmek ıcın evlenmısler

Yani evliliği ticarete dökmüş abla anlaşılan vay haline şimdi karalar bağlayıp oturmasının hiç bi anlamı yok bence

O iki harfli şey sadece Ayşe hanımda yok yani sırrı bu olamaz Demek ki girişken ve tatlı dilli bir bayanmış.

Bence ona siz şöyle söyleyin.. hesapla kurulan yuvadan hayır gelmez.. Bedenini güzelliğini herkes veriyor onun ki maddi karşılıklı olmuş bunun adı evlilik olmaz Ne olduğunu söylemeye inanın dilim varmaz.. bende bi kadınım her zaman kadınları savunurum ama bu kez savunulacak hiç bir tarafı yok hatta fazla kurcalarsa emin olsun elindekileride kaybeder

Çocukları bunun için kullanmasın yazık cidden, şimdiden aynı düşünce tarzını onlara aşılıyor pes.

Anlattım. O zaten kocasını çok seviyormuş.Size bişey diyeyim mi bu kadının suçu yok. Var ama yok.Bu kadın evlenmeden görüşmem deyince nikahı 1,5 ayda basan koca, evim olmadan asla deyince ev üstüne yapan koca, bir erkek bukadar da olamaz yani ille de Özbek karım olsun diye bukadar da herşeye evet denmez. Bir Türk kızına aynısını yapmazlar. Ben Burada özbekler kötü demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama bizim erkeklerin yüklediği değerler çok başka ayrımcılıkları çok fazla. Kız çok iyi anlamış bunu ve kullanmış bana öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…