Tanışmanız nasıl oldu dedim. Bizim orada Türkler, bizimle rahat gezip dolaşamaz diyor gelenekleri güçlüymüş. Biz tanıştık ve benim kanım hemen kaynadı sevdim ilk olarak oraya özgü bir mesaj sitesi varmış oradan yazdım selam diye diyor. Sonra sohbet etmişler durumunu anlatmış buluşup rahat gezmem teke tek, evlenmeden demiş. Grup içinde görüşmüşler birkaç kez. Zaten 1,5 ay da tanışma düğün hepsi olmuş.O da donlarım yıkansın değil de farklı güzellikte muhteşem bir karım olsun derdindeymiş. Bu kafa benim için donlarım yıkansın kafasından daha üstün değil açıkçası. Ya da gerçekten gerekli değerlendirmeyi yapamadı, tanımayamadı. O zaman yazık olmuş
Okudum mesajınızı, bende sadece boşanma konusunda gururlu ol istemiyorsa ısrarcı olma biraz geri dur diyorum. Ev için olsa şimdiye boşanırdım diyor. Çünkü şu an oturduğu ev kadının kendi üstüne.Ben bu gurbet elde kendimi yersiz yurtsuz hissediyorum demiş.Evi üstüme yapma şartı ile geldim diyor. Onların birkaç emlak yatırımı oldu bende biliyorum.Burada da Kaş taraflarında da (ne olur konu fake e gelmesin olay. Ben çok iyi niyetle yardım amaçlı başladım ve yazıyorum inanın bende şoka girdim bu evini üstüne yaptırdığını bilmiyordum daha ilk geldiğinde yaptırmış.)öyle tane tane tatlı tatlı anlatıyor ki sorunca bişey diyemiyorsunuz kucağındada bebek emerken.zaten benim demeye hakkım yok aracıyım. Yani her halükarda ben Boşanmam ev için falan diyor. Beni hırsızlıkla mahkemeye verse çocuklarının yüzüne bakamaz diyor.ısterse uzayda olsun adam yıne ıspatlar
eve gıren para bellı ese verdıgı para bellı kadının hesabındakı para bellı hakımler cocuk degıl kımı kandırıyoruz
yurt dısında oldu esım ıspatlayamaz demesınden bıle nasıl bırı oldugu anlasılıyor kusura bakmayın sızle alakası yok ama arkadasınız ya o yuzden kusura bakmayın bu sozlerıme dıyorum
ıstedıgı kadar bosanmıyorum desın , bu normal bır bosanma davası olmaz adam al sana ev bosanalım dese kadın zaten kabul eder bosanmayı kadının en bastan derdı para cunku...
bosandıktan sonra kımın ne yaptıgına kımse karısamaz sımdı lohusa oldugundan kaldıramam dıyorda hayat uzun kendısıde kendı yolunu cızecek en azından hatalarından ders cıkarsın bundan sonra bu yanlıs yollara gırmesın barı.ayrıca baskasıyla bosandıktan sonra evlense ne evlenmese ne kocam artık eve gelmıyor kendıne hayat cızdı dıyor zaten . eskısı gıbı mumkun mu ? mumkun degıl
bak para hırsı yuzunden colugunun cocugunun duzenı bozuldu kocasının guvenını kaybettı deger mı
o gızlıce kocasından kacırarak elde ettıgı para mutluluk getırecek mı ona ? hazıra dag dayanmaz e tabı bosanmak ıstemez rahat hayata da alıstı bosanınca sadece nafaka alacak kı adam davayı acarken karım boyle katakuleler yaptı dıye acarsa durum ne olur o da bılınmez
bence malların yarısını alır mıyım yurt dısındakı mevzu ıspatlayamaz cinliklerine gırmesınde gercekten yuvası dagıldıgı ıcın oturup pısman olup uzulsun . adamın nıye karısının samımıyetıne ınanmadıgını da anlamıs olduk
yapmasın boyle yazık kendını degıl cocuklarını dusunsun bundan sonra daha dıkkatlı olsun
ayy cok sinir bozucu benı bu sekılde mahkemeye verse cocuklarının yuzune bakamaz dıyen kadın asıl kendısı hem cocuklarının hem esının yuzune nasıl bakabılıyor ınanılır gıbı degılOkudum mesajınızı, bende sadece boşanma konusunda gururlu ol istemiyorsa ısrarcı olma biraz geri dur diyorum. Ev için olsa şimdiye boşanırdım diyor. Çünkü şu an oturduğu ev kadının kendi üstüne.Ben bu gurbet elde kendimi yersiz yurtsuz hissediyorum demiş.Evi üstüme yapma şartı ile geldim diyor. Onların birkaç emlak yatırımı oldu bende biliyorum.Burada da Kaş taraflarında da (ne olur konu fake e gelmesin olay. Ben çok iyi niyetle yardım amaçlı başladım ve yazıyorum inanın bende şoka girdim bu evini üstüne yaptırdığını bilmiyordum daha ilk geldiğinde yaptırmış.)öyle tane tane tatlı tatlı anlatıyor ki sorunca bişey diyemiyorsunuz kucağındada bebek emerken.zaten benim demeye hakkım yok aracıyım. Yani her halükarda ben Boşanmam ev için falan diyor. Beni hırsızlıkla mahkemeye verse çocuklarının yüzüne bakamaz diyor.
Ayşe yolunu bulur merak etmeyin onunki altından çünküısterse uzayda olsun adam yıne ıspatlar
eve gıren para bellı ese verdıgı para bellı kadının hesabındakı para bellı hakımler cocuk degıl kımı kandırıyoruz
yurt dısında oldu esım ıspatlayamaz demesınden bıle nasıl bırı oldugu anlasılıyor kusura bakmayın sızle alakası yok ama arkadasınız ya o yuzden kusura bakmayın bu sozlerıme dıyorum
ıstedıgı kadar bosanmıyorum desın , bu normal bır bosanma davası olmaz adam al sana ev bosanalım dese kadın zaten kabul eder bosanmayı kadının en bastan derdı para cunku...
bosandıktan sonra kımın ne yaptıgına kımse karısamaz sımdı lohusa oldugundan kaldıramam dıyorda hayat uzun kendısıde kendı yolunu cızecek en azından hatalarından ders cıkarsın bundan sonra bu yanlıs yollara gırmesın barı.ayrıca baskasıyla bosandıktan sonra evlense ne evlenmese ne kocam artık eve gelmıyor kendıne hayat cızdı dıyor zaten . eskısı gıbı mumkun mu ? mumkun degıl
bak para hırsı yuzunden colugunun cocugunun duzenı bozuldu kocasının guvenını kaybettı deger mı
o gızlıce kocasından kacırarak elde ettıgı para mutluluk getırecek mı ona ? hazıra dag dayanmaz e tabı bosanmak ıstemez rahat hayata da alıstı bosanınca sadece nafaka alacak kı adam davayı acarken karım boyle katakuleler yaptı dıye acarsa durum ne olur o da bılınmez
bence malların yarısını alır mıyım yurt dısındakı mevzu ıspatlayamaz cinliklerine gırmesınde gercekten yuvası dagıldıgı ıcın oturup pısman olup uzulsun . adamın nıye karısının samımıyetıne ınanmadıgını da anlamıs olduk
yapmasın boyle yazık kendını degıl cocuklarını dusunsun bundan sonra daha dıkkatlı olsun
Pişman zaten ağlıyor arada. Çocuklar anne tarafına çok düşkün. Babayıda seviyorlar. Demiş ikizlere annenizle anlaşamıyoruz. Ama sizin babanızım sizlik bişey yok. Sakın siz alınmayın demiş. Kızlar demiş ki baba sen para için annemizi, dayımızı üzüyorsun. Ailelerde para lafı olmaz ama baba demişler babalarına. Babaları haklısınız demiş kızlarına. Sonra annelerine anlatmışlar.Bence bu olanlar duyulursa çocukları onun yüzüne bakmaz en iyisi sessiz sedasız boşanmaya razı olsun.. pişman olan bi insan çabalar uğraşır kucağında bebekte olsa arkasından gider değiştiğini belli eder ki insanların değişebileceğine pek inanan biri değilim açıkçası
Çocuklar bu bilgiyi nereden biliyorlarmış?Kızlar demiş ki baba sen para için annemizi, dayımızı üzüyorsun. Ailelerde para lafı olmaz ama baba demişler babalarına.
para ıcın bırılerını uzen varsa oda kendısı yaptıgının arkasında dursun barıPişman zaten ağlıyor arada. Çocuklar anne tarafına çok düşkün. Babayıda seviyorlar. Demiş ikizlere annenizle anlaşamıyoruz. Ama sizin babanızım sizlik bişey yok. Sakın siz alınmayın demiş. Kızlar demiş ki baba sen para için annemizi, dayımızı üzüyorsun. Ailelerde para lafı olmaz ama baba demişler babalarına. Babaları haklısınız demiş kızlarına. Sonra annelerine anlatmışlar.
İstediği kadar desin eninde sonunda boşanır saf yerine konmak aldatılmak kandırılmış çok kötüBoşanmam diyor. Yazdıklarınızı okudum. Yurdışında olan olayı zaten ispatlayamaz dolandırıcılık değil arada kaldım diyor.
Umarım düzelir herşey bebek bir tatlı bir görseniz sanki dünyaya barış getirdim diyerek gülüyor yaOhaa bu arkadaşın safsa daha ne diyeyim ben...
Bu kadının yaptıklarını kocası yapsaydı birde üstüne üstelik para saklasaydı biz adama neler demezdik ki...
Madem böyleydi niye çocuk yapmış galiba evlilik düzelir diye düşünmüş ama inşallah düzelirde...
Eşi hatalı evet ama arkadaşınız hiç olmuyor bir hata yapmış 2 ci kez yine yapmış şimdi adam nasıl güvensin
He he barışır adam salaksa neden olmasinUmarım düzelir herşey bebek bir tatlı bir görseniz sanki dünyaya barış getirdim diyerek gülüyor ya
❤