Canım hiç bekleme polisi ara. Bebeği veren Allah rızkını da verir. Hem boşanınca dul aylığı nafaka falan gelir. Ablan yük olmaz, aksine gül gibi de geçinir. O sabilere günah ya. Allahım yardımcısı olsun. :-(Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamiyorum çünkü telefondan giriyorum hepiniz bi yönden haklısınız ama ablaminda neler düşündüğünü bilemem bilemeyiz ki belkide bana
anlatmadıği daha çok şeyler var çocuk meselesine gelince bilmiyorum ama kontrol hapı diyorsunuz o pislik herif sakız parası vermezken doğum kontrol hapını nasıl alacak diye düşünüyorum. Çünkü annemin gönderdiği parayı çocukları için kullanıyor ve kocası markete bile gitmesine izin vermezken nasıl bir yöntem bulabilir diye düşünüyorum bende evliyim allah kimsenin başına vermesin yasamadan anlayamıyoruz
Bildiğim kadarıyla aile hekimlikleri bedava d.kontrol yöntemleri sunuyor.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamiyorum çünkü telefondan giriyorum hepiniz bi yönden haklısınız ama ablaminda neler düşündüğünü bilemem bilemeyiz ki belkide bana
anlatmadıği daha çok şeyler var çocuk meselesine gelince bilmiyorum ama kontrol hapı diyorsunuz o pislik herif sakız parası vermezken doğum kontrol hapını nasıl alacak diye düşünüyorum. Çünkü annemin gönderdiği parayı çocukları için kullanıyor ve kocası markete bile gitmesine izin vermezken nasıl bir yöntem bulabilir diye düşünüyorum bende evliyim allah kimsenin başına vermesin yasamadan anlayamıyoruz
Oky Urduca ya mi merak saldinAblan kendine muslunankusyra bakma.covuklarinizi sevse bu adama katlannazdi.feci kizdim ya.
bile bile birde tekrar hamike jalmis. O cocuk beyin jananadindan gitseydi ne olacakti.du konuyu git hildir diyor icimdeki ses. O cocuklari kurtar bu hayattan.
Duzelttim.devamli cep te net donuyor.yazana kadar geberdim :)Oky Urduca ya mi merak saldin
Tel katliamı yaşamıssin sayın edi :)
bende yazıyı bırakıp o ikona takıldımsen niye ablanın dayak yediğini anlatırken gülme ikonu kullanıyorsun
Gulme ikonu degilll canim aglama ikonu yaptim arka arkaya gulme ikonu cikti sende dene istersen :'( yap arka arkaya boyle oluyorbende yazıyı bırakıp o ikona takıldım
Bende bunu yapmak istiyorum dun duyunca sinir krizine girdim ozelliklede yegenimin dayak yedigini duyunca ama kendisi sakin soyleme kimseye diyor kafayi yemek uzereyimAblan kendine musluman.kusura bakma.cocuklarinizi sevse bu adama katlanmazdi.feci kizdim ya.
bile bile birde tekrar hamile kalmış. O cocuk beyin kanamasından gitseydi ne olacakti. konuyu git bildir diyor icimdeki ses. O cocuklari kurtar bu hayattan.
Lütfen. Arkadaşın yazmış olduğu gibi cocuk içinde doktordan darp raporu çıkartsın aplanıza lütfen yardımcı olun ailrcek kurtarın aplanızı ve cocuklarıdaPolis polis ilk işiniz polis ve sonrası savcılık o adamın varlığı zarar..
Ondan nasıl oldu da çocuk yaptı aklım almıyor.Derhal kurtulun.
maalesef ablan artık normal düşünme yetisini kaybetmiş. benim abim dediğim insanın kızkardeşi de ablanla aynı kaderi paylaşıyordu. abi olarak çok kez aldı kardeşini getirdi ama o hep aynı ablan gibi geri döndü. en sonunda ablasını ziyaret amaçlı misafir ederken psikolojik destek almasını sağladılar. bir nevi stockholm sendromu yaşayan kardeşi zamanla normal sağlıklı düşünmeye başlayınca yaşadığının hayat değil işkence olduğunu farketti ve ayrıldı.Bende bunu yapmak istiyorum dun duyunca sinir krizine girdim ozelliklede yegenimin dayak yedigini duyunca ama kendisi sakin soyleme kimseye diyor kafayi yemek uzereyim
Ayni sehirde degiliz kmlerce uzagimda gidemiyorum anneme bildirdim cagirsin jandarmayii toplasin esyalarini gelsin dedi ama enistem telefonunu almis elinden ve konusturmuyor bizi ve benim bi bebegim var bnde evliyim nasil giderim eger bizi ablamla konusturmamaya devam ederse annem gidip getirecek babamla beraberbenim ablamı biri bu hale getircek ve oturup ne yapmalıyım diye düşüncem. Polise giderim ablamı alır eve getiririm bide uzaklaştırma kararı ve sonundada dayaktan hapis .. Oturdugun yerden kalk bence
Ablan hala öyle biri ile neden birlikte oluyor ki kazayla 3. çocuk olsun? Ne hakkı var sabi sübyanları bu şartlara dünyaya getirip öyle bir adama baba dedirtmeye.. Ablanın durumu zor ama kendini değişltimrezse daha zor.Arkadaşlar bugün ki derdim ben değil ablam 6 aylık hamile ve 10 senedir evli on senedir kocasından dayak yiyor 2 kızı var en ufak şeyde orospu olduğunu idda ediyor ablama eve birşey almiyor parasını arkadaşlarına yediriyor benim ailemin durumu yok buna rağmen ablami defalarca eve getirdiler ama geri gitti kocasinin evine ailemin zaten durumu yok onlara yük olmaya hakkım yok diyor 2 çocukla ailem ise asla öyle düşünmüyor gelse yemez yedirırler hani durumları bakamayacak kadar değil zaten ama zor geçiniyorlar neyse ablam yanlışlıkla hamile kalmış ve çocuğu erkek olacak diye olmaz olası eniştem biraz iyi davranmaya başlamıştı böyle bir hayvanin ne kadar iyi davranacaği malum! Neyse annem para göndermişti ablama ablam bakkala borcunu öderken o kudurmuş köpek görmüş annen para gönderiyor bana nasıl soylemezsin demiş ablamda söyleyimde elimden al parayı çocuklarını aç bırak demi demiş oda hem bakkal sana niye borç veriyor altına mi yatıyorsun diye bakkala gitmeyi yasak etmiş sonra eve geldikten sonra kavga devam etmiş dövmüş ablami komsular yetişmiş o arada viledanin sopasını ona fırlatacakken 10 yaşındaki yeğenim geçmiş önüne annesinin karnındaki bebeğe birşey olmasın diye sopa yeğenimin kafasında kırılmış çocuğun kafasi şişmiş komsular kovmuş o hayvanı dahası var ama uzatmak istemiyorum . Ablam sadece bana anlattı anneme aanlatmak istiyorum ağlıyorum kahroldum yeğenimin de dayak yedigini duyunca ama ablam anneme anlatmami istemiyor fenalaşır kadın zaten onun dertleri ona yeter yazık diyor ben sanada yazık söyleyim getirsinler diyorum yok yük olamam onlara diyor lütfen ablaniz dayak yemek istiyor vs yorum yapmayın oda mutlu olmak istiyor ama ailemi sikintiya sokmaktan korkuyor sizce ben ne yapmalıyim aileme söylemelımıyım ? Ablam bizden ayrı bi şehirde yaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var ben o pislik kocasinin yine dövmesinden korkuyorum bundan önce yine ablami doverek karnındaki çocuğu öldürmüştü. Ablama karnındakine ve o masum çocuklara yazık değil mi :'' ' ' '(