ya yine döverse :'(:'(

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapamiyorum çünkü telefondan giriyorum hepiniz bi yönden haklısınız ama ablaminda neler düşündüğünü bilemem bilemeyiz ki belkide bana
anlatmadıği daha çok şeyler var çocuk meselesine gelince bilmiyorum ama kontrol hapı diyorsunuz o pislik herif sakız parası vermezken doğum kontrol hapını nasıl alacak diye düşünüyorum. Çünkü annemin gönderdiği parayı çocukları için kullanıyor ve kocası markete bile gitmesine izin vermezken nasıl bir yöntem bulabilir diye düşünüyorum bende evliyim allah kimsenin başına vermesin yasamadan anlayamıyoruz

Canım hiç bekleme polisi ara. Bebeği veren Allah rızkını da verir. Hem boşanınca dul aylığı nafaka falan gelir. Ablan yük olmaz, aksine gül gibi de geçinir. O sabilere günah ya. Allahım yardımcısı olsun. :-(

Ablan kendine musluman.kusura bakma.cocuklarinizi sevse bu adama katlanmazdi.feci kizdim ya.
bile bile birde tekrar hamile kalmış. O cocuk beyin kanamasından gitseydi ne olacakti. konuyu git bildir diyor icimdeki ses. O cocuklari kurtar bu hayattan.

Bildiğim kadarıyla aile hekimlikleri bedava d.kontrol yöntemleri sunuyor.

Ablan siz gel dediğiniz halde bu adamı bırakıp gelmiyorsa diyecek bir şey yok.

Ablan kendine muslunankusyra bakma.covuklarinizi sevse bu adama katlannazdi.feci kizdim ya.
bile bile birde tekrar hamike jalmis. O cocuk beyin jananadindan gitseydi ne olacakti.du konuyu git hildir diyor icimdeki ses. O cocuklari kurtar bu hayattan.
Oky Urduca ya mi merak saldin

Tel katliamı yaşamıssin sayın edi :)

böyle adamları toplucaksın işte bir yere. benimde çevremde vardı aynı şeyleri yapan adam hatta antisosyal kişilik bozukluğu hastalığı varmış. sizin anlattıklarınızı duyunca aklıma direkt o geldi. sizin tek yapmanız gereken ablanızı ordan alıp çıkarmanız daha beterini yapabilir çünkü...

Bende bunu yapmak istiyorum dun duyunca sinir krizine girdim ozelliklede yegenimin dayak yedigini duyunca ama kendisi sakin soyleme kimseye diyor kafayi yemek uzereyim

Öncelikle ablanızın oturduğu muhitte bulunan en yakın karakola gidin ablanızla birlikte, hamile olduğunu şiddet uyguladığını belirtip eşi işin evden uzaklaştırma talep edin, eğer uzaklaştırma kararına uymazsa yani eve gelip yine şiddet uygularsa hapis cezası uygulanır ( 3ay- 6 yıl arası) . Aksi türlü şiddetin önüne geçemezsiniz, ablanız boşanma kararı verrse bana yazın yardımcı olayım.
Geçmiş olsun dileklerimle.

Polis polis ilk işiniz polis ve sonrası savcılık o adamın varlığı zarar..
Ondan nasıl oldu da çocuk yaptı aklım almıyor.Derhal kurtulun.
Lütfen. Arkadaşın yazmış olduğu gibi cocuk içinde doktordan darp raporu çıkartsın aplanıza lütfen yardımcı olun ailrcek kurtarın aplanızı ve cocuklarıda

Bende bunu yapmak istiyorum dun duyunca sinir krizine girdim ozelliklede yegenimin dayak yedigini duyunca ama kendisi sakin soyleme kimseye diyor kafayi yemek uzereyim
maalesef ablan artık normal düşünme yetisini kaybetmiş. benim abim dediğim insanın kızkardeşi de ablanla aynı kaderi paylaşıyordu. abi olarak çok kez aldı kardeşini getirdi ama o hep aynı ablan gibi geri döndü. en sonunda ablasını ziyaret amaçlı misafir ederken psikolojik destek almasını sağladılar. bir nevi stockholm sendromu yaşayan kardeşi zamanla normal sağlıklı düşünmeye başlayınca yaşadığının hayat değil işkence olduğunu farketti ve ayrıldı.
ablanı önce psikolojik olarak tedavi ettirmeniz lazım ki kendisinin ve çocuklarının yaşadıklarının ne kadar vahim olduğunu algılayabilsin. on yıldır yaşadığı şeye maalesef alışmış ve aklını kullanamıyor şu anda. zihni de hastalıklı. önce psikolojik tedavi ve destek. gerisi ablana kalıyor.

Iftar üstü ıçim gitti,işte bana yone kızın,yıne kadın suçu,hep kadın hep kadın,o çocuklar büyüyecek meslek edınecek,para kazanacak,ama o baba onları dövecek parayı elinden alacak,anaları babamızdır susun dıyecek,kızlar erkenden kurtulmaya Çalışacak fılan fılan,ah kıyamam o yavrulara duam o yavrulara,ablan gıbı çok kadın tanıyorum,ailene anlat dıcem ama o anlam o adam onu öldürünceye kadar bırakmayacak,işte bunun adı çaresızlık,çok öaresız Kaldığımız zamanlar,ya böle Kadınlara devlet koruma berıyor,onlar korumadan hızlı görüşüp dayak yıyor öldürülüyor,kadınlarımızın önce ınsan Olmayı öğrenmeli,ınsan OLDUĞUNU öğrenınce dunya düzelir

Son düzenleme:
Arkadaslar bu durumu anneme anlattim cagirsin jandarmayi toplasin esyalarini gelsin dedi ama ablama ulasamiyoruz pislik kocasi telefonunu almis ve bizi ablamla gorusturmuyor (((

benim ablamı biri bu hale getircek ve oturup ne yapmalıyım diye düşüncem. Polise giderim ablamı alır eve getiririm bide uzaklaştırma kararı ve sonundada dayaktan hapis .. Oturdugun yerden kalk bence

benim ablamı biri bu hale getircek ve oturup ne yapmalıyım diye düşüncem. Polise giderim ablamı alır eve getiririm bide uzaklaştırma kararı ve sonundada dayaktan hapis .. Oturdugun yerden kalk bence
Ayni sehirde degiliz kmlerce uzagimda gidemiyorum anneme bildirdim cagirsin jandarmayii toplasin esyalarini gelsin dedi ama enistem telefonunu almis elinden ve konusturmuyor bizi ve benim bi bebegim var bnde evliyim nasil giderim eger bizi ablamla konusturmamaya devam ederse annem gidip getirecek babamla beraber

Ablan hala öyle biri ile neden birlikte oluyor ki kazayla 3. çocuk olsun? Ne hakkı var sabi sübyanları bu şartlara dünyaya getirip öyle bir adama baba dedirtmeye.. Ablanın durumu zor ama kendini değişltimrezse daha zor.

bence ablanız mazoşist..
bir annenin yavusuna dokunulduğunda aslan kesilir.. hayvanlarda bile bu böyle..
çocuğun kafasında sopa kıracak psikopatın bii napim mecburum diyecek, koynuna girecek oldu..

o çocukların vebali ablanıda yakar. ona buna yük olmak istememek ne ya.. Allah aşkına.. aile kol kanat açmış git işte.. gidip yatma . aslanlar gibi gir bi işe çalış çabala.. belli ki ailende bakar çocuklara.. ee daha ne??

çok saçma bir durum, sahip çıkanı varken o adamla yaşaması..
ayrıca madem sakız parası vermeyen kocası var, birliktelik yaşamasın o vakit?? dövdü mü kalksın karakola gitsin orda yardımcı olurlar kesinlikle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…