ya yine döverse :'(:'(

bence ablanız mazoşist..
bir annenin yavusuna dokunulduğunda aslan kesilir.. hayvanlarda bile bu böyle..
çocuğun kafasında sopa kıracak psikopatın bii napim mecburum diyecek, koynuna girecek oldu..
okuyunca gercekten hak verdim size benimde bii bebegim var ve buyuk ihtimalle ona dokunan biri olursa kotu anlamda kiyameti yasatirim o insana

o çocukların vebali ablanıda yakar. ona buna yük olmak istememek ne ya.. Allah aşkına.. aile kol kanat açmış git işte.. gidip yatma . aslanlar gibi gir bi işe çalış çabala.. belli ki ailende bakar çocuklara.. ee daha ne??

çok saçma bir durum, sahip çıkanı varken o adamla yaşaması..
ayrıca madem sakız parası vermeyen kocası var, birliktelik yaşamasın o vakit?? dövdü mü kalksın karakola gitsin orda yardımcı olurlar kesinlikle..

Bebeğim uyuyor iki dakika mola vereyim kk ya bakayım dedim , konunuzu okuyunca tüylerim diken diken oldu.Ben burda hop oturdum hop kalktım ablanızın durumunu düşünüp.Böyle bir adamla daha fazla bir arada kesinlikle kalmamali, tlfnunu da almis elinden.Allahim o cocuklara o karnindaki masuma cok cok uzuldum.O yaratiktan kurtarin o cocuklari.Bence anne ve babaniz derhal gidip almalilar ablanizi ve cocuklari.Jandarmaya da bence sizler haber verin.Ablanizin ruh sagligini hic normal bulmadim.Lutfen bir an once harekete gecin aksi takdirde Allah korusun cok kotu seyler olabilir.

Bebeğim uyuyor iki dakika mola vereyim kk ya bakayım dedim , konunuzu okuyunca tüylerim diken diken oldu.Ben burda hop oturdum hop kalktım ablanızın durumunu düşünüp.Böyle bir adamla daha fazla bir arada kesinlikle kalmamali, tlfnunu da almis elinden.Allahim o cocuklara o karnindaki masuma cok cok uzuldum.O yaratiktan kurtarin o cocuklari.Bence anne ve babaniz derhal gidip almalilar ablanizi ve cocuklari.Jandarmaya da bence sizler haber verin.Ablanizin ruh sagligini hic normal bulmadim.Lutfen bir an once harekete gecin aksi takdirde Allah korusun cok kotu seyler olabilir.
Peki teşekkür ederim bende 2 gündür burda perisan oldum dün konustum biraz bugün telefonu almış elinden arıyorum vermiyor ablama telefonu en iyisi annem gilin gidip alması olacak sanırım.

Ya bırakın Allah aşkınıza ya. Hala ablasının neden çocuk yaptığını sorguluyorsunuz. Olan olmuş. Burada hesap sormak yerine kadına yardım için fikir üretin.

Kolay mı abla bu. Kadın ablasının hayatından endişeli bazıları hala 3 çocuğun hesabını soruyor. Şu kk kadınlarının yargılamaları beni öldürüyor. Yargılamadan soruna odaklanıp ne yapılması gerektiği konusunda yardım etseniz bunca sayfa neden öyle neden böyle ile dolmazdı.

Polise gitse adam iyice hiddetlenip öldüredebilir. Tehdit ediyor olabilir, hem de çocuklarıyla. Yapmaz demeyin örnekleri var. Ama yine de polis değil de bir avukat aracılığı ile kadın sığınma merkezine başvurabilir.

Allah yardımcınız olsun.

Ya bırakın Allah aşkınıza ya. Hala ablasının neden çocuk yaptığını sorguluyorsunuz. Olan olmuş. Burada hesap sormak yerine kadına yardım için fikir üretin.

Kolay mı abla bu. Kadın ablasının hayatından endişeli bazıları hala 3 çocuğun hesabını soruyor. Şu kk kadınlarının yargılamaları beni öldürüyor. Yargılamadan soruna odaklanıp ne yapılması gerektiği konusunda yardım etseniz bunca sayfa neden öyle neden böyle ile dolmazdı.

Polise gitse adam iyice hiddetlenip öldüredebilir. Tehdit ediyor olabilir, hem de çocuklarıyla. Yapmaz demeyin örnekleri var. Ama yine de polis değil de bir avukat aracılığı ile kadın sığınma merkezine başvurabilir.

Allah yardımcınız olsun.
Sanırım beni en iyi anlayan sizsiniz çok teşekkür ederim fikriniz için mantikli bir fikir gerçekten

Ablanızı oradan kurtarın , durumunuz yoksa vs ise kendine bir iş bulsun ve çalışsın baksın çocuklarına. Çocukların hiçbir günahı yok yazık gerçekten.Ablanıza da kimsenin öyle hakaretler etmeye hakkı yok

Herkes kendi tercih ettiği hayatı yaşar.
Ailesi ablanızı o ortamdan alıp götürmüş de kadın kendi ayaklarıyla geri dönmeniş mi? Tamam o zaman. O kadın bu hayatı tercih ediyor demek ki. Ben kendisinin psikolojisinin normal olduğunu tahmin etmiyorum. Ama 10 sene diyoruz. 10 sene insan dayak yer mi ya? Çocuksuz olduğu dönemler filan. Ailesi de arkasındaymış ama ısrarla kaçmamış o ortamından. Var böyle kadınlar. Kocaları aç bırakır, döver söver ama ard arda çocuk doğurup dururlar. Tanıyorum ben de böyle biri.

Ablanız dayak yemeye de hamile kalmaya da devam edecek. Buraya yazıyorum. Forumda bile biri demişti dersiniz. Ablanızın mentalitesi bu çünkü. Kaçmak isteyen insan şu ana kadar kaçardı. En azından kurtulmaya çabalardı.

Ablanıza ben üzülmedim kusura bakmayın. Kendini düşünmeyene ben de üzülmem. Ama çocukların durumu gerçekten üzücü. Esas çaresiz olan, psikolojik ve fiziksel şiddet gördükleri evde yaşamaya mahkum edilen, korku içinde yaşayan onlar. Hayır o kadar komşu, hiç biri mi polisi aramamış, sosyal hizmetlere bildirmemiş? Çocukların o evden kurtulması lazım asıl. Etrafımda olsa polise de sosyal hizmetlere de bildirirdim. Siz de o çocuklardan, şahit olduğunuz bu kadar suçtan sorumlusunuz, bilin ve ona göre hareket edin. Artık bildirir misiniz, ablanızı zorla mı alır, tedavi ettirirsiniz bilmem. Yarın birgün bir şey olursa çok vicdan azabi çekersiniz. Ona göre davranın derim.

aradaki hiçbir yorumu okumayacağım..tek yazaağım şey;
daha önce karnındaki evladını öldürmüş adamla hala aynı evde yaşayıp,sevişip, tekrar hamile kalan kadına diyecek birşeyim yok!!!!!!!!!!!!!!!
sonra kimse çaresizim falan demesin,evladını öldürmüş dah ötesi var mı bunun???hala da yok aileme yük olmak falan fişman hikayee....evet bunların hepsi hikaye kimse kusura bakmasın...........
tek üzüntüm çocukları..keşke devlet hepsini ablanızdan ve o katil eniştenizden alsa..

Ne kadar saçma aptalca düşünceleriniz var . Büyük konuşmak ne kadar da kolay. Ne kadar kolay bilmeden yargılamak. Siz acaba biliyo musunuz ki o kadın neden hala o evde? Kim bilir nasıl tehditler alıyor , gitmesini engelleyen kim bilir neler var ? Ayrılsa yine suçlu kadın olacak , ayrılmadığında olduğu gibi üstelik hemcinsleri sizler gibi suçlayacak onu. Kimsenin ne yaşadığını bilmeden yok o adamla aynı evde hala yaşıyor falan yargılamayın. Büyük konuşmaya girer. Bir gün de başınıza gelebilir... Allah korusun...

Ayrıca alemin tek akıllısı siz değilsiniz herhalde o insan , buraya bu konuyu açan insan da düşünebiliyor eniştesinin nasıl bir insan olduğunu. Ablasının oradan kurtulması gerektiğini, çocuklara yazık olduğunu...Eleştirmek yerine biraz yapıcı tavsiye verseniz inan daha faydalı olur.

Buraya 'o adama neden üç çocuk' diyen insanlar için yazıyorum. Kaza eseri olmuş dedi kız zaten. Adam para vermiyormuş. Bu kız nasıl korunsun? Her ilişkiden sonra siyanür mü içsin? Karnına tekme mi atsın düşsün bebek diye? Kadın ailesinin yanına gitmek istiyor ama belli ki psikolojik baskı oluyor onun için. Ailesini zor duruma sokmak istemiyor. Ama abartı ! Şu aşamada çalışamaz. Muhtemelen adam tehdit ediyor ailenin evine dönersen hepinizi öldürürüm gibisinden. Bilmeden konuşmayın lütfen. Neler oluyor böylelerinin yüzünden.

Arkadaşlar bugün ki derdim ben değil ablam 6 aylık hamile ve 10 senedir evli on senedir kocasından dayak yiyor 2 kızı var en ufak şeyde orospu olduğunu idda ediyor ablama eve birşey almiyor parasını arkadaşlarına yediriyor benim ailemin durumu yok buna rağmen ablami defalarca eve getirdiler ama geri gitti kocasinin evine ailemin zaten durumu yok onlara yük olmaya hakkım yok diyor 2 çocukla ailem ise asla öyle düşünmüyor gelse yemez yedirırler hani durumları bakamayacak kadar değil zaten ama zor geçiniyorlar neyse ablam yanlışlıkla hamile kalmış ve çocuğu erkek olacak diye olmaz olası eniştem biraz iyi davranmaya başlamıştı böyle bir hayvanin ne kadar iyi davranacaği malum! Neyse annem para göndermişti ablama ablam bakkala borcunu öderken o kudurmuş köpek görmüş annen para gönderiyor bana nasıl soylemezsin demiş ablamda söyleyimde elimden al parayı çocuklarını aç bırak demi demiş oda hem bakkal sana niye borç veriyor altına mi yatıyorsun diye bakkala gitmeyi yasak etmiş sonra eve geldikten sonra kavga devam etmiş dövmüş ablami komsular yetişmiş o arada viledanin sopasını ona fırlatacakken 10 yaşındaki yeğenim geçmiş önüne annesinin karnındaki bebeğe birşey olmasın diye sopa yeğenimin kafasında kırılmış çocuğun kafasi şişmiş komsular kovmuş o hayvanı dahası var ama uzatmak istemiyorum . Ablam sadece bana anlattı anneme aanlatmak istiyorum ağlıyorum kahroldum yeğenimin de dayak yedigini duyunca ama ablam anneme anlatmami istemiyor fenalaşır kadın zaten onun dertleri ona yeter yazık diyor ben sanada yazık söyleyim getirsinler diyorum yok yük olamam onlara diyor lütfen ablaniz dayak yemek istiyor vs yorum yapmayın oda mutlu olmak istiyor ama ailemi sikintiya sokmaktan korkuyor sizce ben ne yapmalıyim aileme söylemelımıyım ? Ablam bizden ayrı bi şehirde yaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var ben o pislik kocasinin yine dövmesinden korkuyorum bundan önce yine ablami doverek karnındaki çocuğu öldürmüştü. Ablama karnındakine ve o masum çocuklara yazık değil mi :':-)':-)':-)':-)'(
yok artık pesss ya neyi neden söylemiyor ablanız veya siz ablanızın ölmesini bekliyorsunuz .DÖVDÜ VE KARNINDAKİ ÇOCUĞU OLDURDU NE DEMEK YARABBİM...rabbim yaşatma sen kimseye ama biran evvel uzaklaşmasını sağlayın ablanızın birde neden gülme ikonu kullanıyosunuz bukadar içler acısı bir konu için ben burdan ablanızın konusuna kahroldum siz bunu nasıl gülücük ile ifade ediyosunuz anlam veremedim ....

büyük konuşmayın diyenlere sözümdür;karnındaki bebeği döverek öldüren adamın evinde ,ne kadar tehdit olsa da kalınır mı,10 yaşındaki çocuğunun kafasına sopa ile vuran adam ne kadar tehdit stse kalınır mı? üstelik kcuak açan ailesi varken??adam zaten tehdit etmeye gerek kalmadan yapıyor herşeyi..hastaneye gidip ,karnındaki yavruyu öldürdüğü için rapor alsaydı,adam cezaevindeydi şimdi..
kimse kusura bakmasın büyük konuşurum bu konuda...gerkirse,çocuklarımı aşır başka şehre yerleşirim,izimi bulamazlar..aç kalırım da çocuklarımın canını kast ettirmem..

ablan adamı boşayıp annenin yanına yerleşsin. annen çocuklara bakar ablan da çalışıp eve destek olur.
ha buna da yanaşmıyorsa otursun yesin dayağını.

ya ailesine gidemiyorsa devlete sığınsın. onca kadıns ıgınma evi var. mor catı vs. var
yani daha nası kalabiliyor orada ben hayret ettim. annesine de gidemiyorsa alır 2 cocugunu dedıgım yerlere gider. hem böyle bi adamla tekrar cinsellik yaşayıp tekrar hamile kalması da beni üzüyor

bence ablanız bır karar versın ya otursun adamla yatmaya devam ederek uresın
ya da eve donsun bır oyle bır boyle ınsanları kendısıyle uzmeye hakkı yok

Canim herkes kendi hayatini yasar. Ablan kendi hayatini bu adamla gecirmeyi tercih etmis. Siz ne yapsaniz, ne etsenizde onu bu fikrinden caydiramazsiniz. Ya gün gelecek tak edecek artik yeter diyecek, yada ömür boyu bu adamin kahrini cekecek, iki yol var baska yol yok.
Ha belki ilerde adam yaslanip erkeklik hormonlari azaldiginda artik dayakta atmayacak, ablanin cocuklari büyüdügünde babalarinin önüne gececekler. Ama sonuc yine kötü: Siddet icinde büyümüs cocuklar (kendi evliliklerinde sorun yasayacaklar belki, örnekleri cok), ve hayati bir edepsizin ugruna tükenmis bir kadin. Belki hasta?

Huysuz kocayla hayat zehir. Hayat zor. Kendimden biliyorum, ki benim su an bosanmak üzere oldugum esim senin ablanin kocasindan yine iyiymis, buna ragmen katlanamiyorum. Kendi karar versin ablan. Siz birsey yapamazsiniz. Sadece konusun bazen, destek olun ona, arkasinda olun o kadar.

Dayak yediginde baban hic gidip konusmuyor mu damadiyla?

Buraya 'o adama neden üç çocuk' diyen insanlar için yazıyorum. Kaza eseri olmuş dedi kız zaten. Adam para vermiyormuş. Bu kız nasıl korunsun? Her ilişkiden sonra siyanür mü içsin? Karnına tekme mi atsın düşsün bebek diye? Kadın ailesinin yanına gitmek istiyor ama belli ki psikolojik baskı oluyor onun için. Ailesini zor duruma sokmak istemiyor. Ama abartı ! Şu aşamada çalışamaz. Muhtemelen adam tehdit ediyor ailenin evine dönersen hepinizi öldürürüm gibisinden. Bilmeden konuşmayın lütfen. Neler oluyor böylelerinin yüzünden.
doğum kontrol hapı dediğiniz şey kaç para Allah aşkına. en kötü ihtimalle kardeşine söyler o para gönderir hap için.bu kız nasıl korunsuz demişsiniz de milyon dolarlara gerek yok korunmak için.

kusura bakma da kendi çocugunun kafasında vileda patlamasına izin veren birisi nasıl annelik yapabilir.. koca insan değilse de asıl suç ablanda senelerdir dayak yiyor. bir an önce çıksın o evden uzaklaştırma çıkartsın hastaneden rapor alsın. daha hala ne yapacağız diyorsun tekrar döver mi diyorsun zaten 10 senedir dövüyomuş tabiki dövecek

X