Ben yazicaktim lafi agzimdan aldiniz.. Maalesef ulkemizin gercekleri bunlar. Erkek egemen bir toplumda yasiyoruz. En guclu oldugunu iddia eden kadinlar bile yeri geliyor fiziksel yada psikolojik siddete maruz kalabiliyor. Esi tarafindan istemeyerek de olsa iliskiye girmek zorunda birakilabiliyor. Bir isi ve geliri olan kadinlarimiz bile bazen herseyi kabulleniyorken geliri olmayanlara cok gormuyorum."Neden 3 çocuk?" soruları gelmiş durmuş.
Hanımlar bu Türkiye gerçeği. Türkiye'deki kadınların yüzde kaçı doğum kontrolünden haberdar? Diyelim ki dediğiniz gibi gizli hap içiyor olsun. Kocası o hapları bulsa onu döverek öldüreceğini bence hepimiz biliyoruz.
Ayrıca "Neden çocuk yapmış?" diyorsunuz, bu ülkenin bir diğer gerçeği de tecavüz. O herifin kadına tecavüz etmediğini nereden biliyoruz? Tecavüz ederken dövmediğini?
Başka bir gerçek de boşanma davası açan kadınların öldürülmesi. Kadın "Bari çocuklarım için böyle de olsa yaşayayım." diye düşünüyor olabilir.
Bu bakış açılarını onaylamayabilirsiniz ama gerçekler bunlar.
Ha evet, umarım o heriften kurtulur sağ salim bir şekilde. İnşallah boşanma davası açar ve sonsuza kadar kurtulur.
Var benim de böyle bir tanıdığım. Boşandı ama kurtulamadı heriften. Adalet işlemedi. Kimseye daha fazla zarar vermeden ölsün diye dua etmekten başka bir çare kalmadı.
Nie çock yaptı sorularınzdan sıkılmadınz mımerak etmeyin kocasından gayrimeşru deill.
Gelelim sana güzelim. Annenle paylaş bunu.. Belki üzülür ama en doğrusunu o bilir..
Ee yani yazar burada ne demek istiyor?Nie çock yaptı sorularınzdan sıkılmadınz mımerak etmeyin kocasından gayrimeşru deill.
Gelelim sana güzelim. Annenle paylaş bunu.. Belki üzülür ama en doğrusunu o bilir..