ya yine döverse :'(:'(

Gülme ikonu değil onlar aralardaki tirelere bakarsaniz anlarsınız aglama ikonu yazdım ama onlar gülme ikonu olmuş sizde deneyin isterseniz aglama işareti yapın üç dört sefer gülme ikonu oluyor
sen niye ablanın dayak yediğini anlatırken gülme ikonu kullanıyorsun

Hepinize teşekkür ederim polisi aramadan önce anneme söylemeye karar verdim bundan sonrasinı allah bilir inşallah aliriz onları bende evliyim benimde çocuğun var ama insan yasamadan anlayamıyor kızıyorum neden hala onunlasin diyorum yasamadan anlayamazsınız diyor :-(

Hemen boşanma davası açıp kadın sığınma evine gitsin.
Daha ne kadar katlanmayı düşünüyor bu şiddete kadıncağız??

kendisi yaşayıp ne anlamış acaba

DÖVEREK BEBEĞİNİ ÖLDÜRMÜŞ yani KATİL. .Ablanız o katil psikopatla aynı evde yaşamaya devam edip çocuk doğurmaya devam etmiş bir de....Nedenini çok merak ediyorum gerçekten. Vallahi billahi kınamıyorum ama ablanın ağır psikolojik sorunları var bence. 10 yaşındaki küçücük kız annesinin karnındaki kardeşini korumak için babasından dayak yiyecek öyle mi?boğazım düğümlendi diyecek bir şey bulamıyorum...
Buraya yazacağınıza polisi arayın ortalığı ayağa kaldırın karakola gidin şikayetçi olun ablanızı da ikna edin şikayetçi olsun...... ailenize derhal söyleyin. anne babasına yük olmayayım deyip gurur yapmaya hakkı yok kendini değilse de çocuklarını düşünsün anne babasının evine dönsün ikna edin. Gerekirse zorla götürün...

Öncelikle bu işe yorum yaparken bir kaç soru sormak lazım siz çalışıyormusunuz

Aileme yük olurum derdine bu hayat çekilir mi?

Al çocuklarını koca kadınsın evde incik, boncuk işi yap, merdiven sil, örgü ör sat.
Ne yap et de yük de olma çile de çekme yani.

Aman karnım doysun, boğazımdan ağlaya ağlaya üç lokma geçsin de aileme yük olmayayım
mantık mı bu şimdi?

Bu kafayla 4. çocuğu da verir bu dangoz herifin eline ablan maalesef..

neden bu pislikten 3 çocuk yapmış ilk çocuktan sonra boşansaymış yada çocuk yapmasaymış
opislk ablanı öldürmeden ailene herşeyi anlat yoksa çok geç kalırsın

Ablanız kendisi için boşanmıyorsa bile şu günahsız yavrular için boşansın nolur.

Bu adama niye bu kadar çocuk olayına girmek istemiyorum, o konuda konuşmaya başlarsam susamayabilirim. Ama ablanız daha neyi bekliyor ben onu anlamadım. Bir çocuğunun kafasına sopa atılıyor, diğeri daha kendi karnındayken bu pislik adamın tekmeleri yüzünden dünyaya gelemeden ölüyor. Böyle bir ortamın içinde büyümeye çalışan diğer çocukların psikolojileri zaten ayrı bir olay.

Tüm bu çile aileme yük olmayayım düşüncesi yüzünden mi? Öyle kadınlar tanıyorum ki ekmeğini taştan çıkartıp yine de kendini ve çocuklarını böyle manyak kocalarına ezdirmeyen. Ablanız yeteri kadar çabalamıyor sanki bu hayatı kabullenmiş gibi. En azından çocukları kurtarın bu evden. Bir kadın belki kendisine yapılanlara boyun eğer ama benim bildiğim çocuklarına dokunulduğunda bambaşka bir insana dönüşür. Ablan çocuklarının zarar görmesine bile göz yumuyor, gerçekten çok yazık.

Adam eve para da vermiyor bakmıyor da yani, kadın mazoşist her halde ama çocuklarına bu hayatı yaşatmaya hakkı yok.

Pis katil Allahim neler geliyor agzima yazamiyorum. Hemen ablani kurtar o cocuklar dayak yiyor icim acidi o evde azraili beklemek gibi bsy. 3.cocuk ?????o katile yasamak bile haramken 3.cocuk nasil yapar ablan anlamiyorum.hemen polisi arayin gidin getirin siz bakamiyorsaniz size YÜK olmak istemiyorsa devlete siginsin.

boyle zulme ugrayan insanlarin aileleri bana daha pisikopat geliyor.yahu benim evladimin kilina dokunanin elini kirarim,milletin evladi dayaktan sersefil olmus hala 3 maymunu oynuyorlar.
hicmi bilmiyorlar pislik damatlarinin ne HALT oldugunu!soyle agzini gozunu parcalayip kizlarini sahiplenseler ya....

o küçücük çocuk bile annesi dayak yemesin sopa kafasında kırılmasın,anne karnındaki kardeşine birşey olmasın diye kendini annesinin karşısında siper etmiş ama annesi o masum çocuklarıyla hala o korkunç evde bekliyor.neymiş ailesi üzülürmüş.annen,baban üzülür diye çocuklarını göz göre göre öldürtmek mi istiyor ve ya kocası tarafından kendisi mi ölmek istiyor.annen baban duysa üzülür tabi ama kızlarına torunlarınada sahip çıkarlar.lütfen annene söyle ve gidin alın onları.yoksa o sopa daha çok kırılır çocukların ve ablanızın üzerinde.
bir defa dövdü mü emin olun devamıda gelecektir.sahip çıkın yeğenlerinize.

Ne yapacağımı bilmiyorum
183 numaralı hattı arayıp sorununuzu anlatın, onlar sizi yönlendireceklerdir. Ablanız çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlayabilir, elbette kolay değil ancak bunu yapabilen insanlar var. Boşanmış ve maddi gücü olmayan kadınlara yönelik meslek kursları var belediyelere ait, onun dışında maddi yardımlar da yapılıyor. Kimseye yük olmasına gerek yok sadece biraz cesur olması yeter. Çocuklarını düşünmek zorunda! O çocukların hiç suçu günahı yok, yarın bu adamın onlara da bir şey yapmayacağına nasıl emin olabiliyor? Nasıl böyle bir risk alır saçma sapan bahanelerle kendini ikna etmiş bir de ayrılmamak için. Burada iş size düşüyor, duyarlı bir komşu çıkıp da sosyal hizmetlere haber verirse çocuklar da şiddet görüyor diye o çocukları alırlar ablanızın elinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…