ya yine döverse :'(:'(

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
Arkadaşlar bugün ki derdim ben değil ablam 6 aylık hamile ve 10 senedir evli on senedir kocasından dayak yiyor 2 kızı var en ufak şeyde orospu olduğunu idda ediyor ablama eve birşey almiyor parasını arkadaşlarına yediriyor benim ailemin durumu yok buna rağmen ablami defalarca eve getirdiler ama geri gitti kocasinin evine ailemin zaten durumu yok onlara yük olmaya hakkım yok diyor 2 çocukla ailem ise asla öyle düşünmüyor gelse yemez yedirırler hani durumları bakamayacak kadar değil zaten ama zor geçiniyorlar neyse ablam yanlışlıkla hamile kalmış ve çocuğu erkek olacak diye olmaz olası eniştem biraz iyi davranmaya başlamıştı böyle bir hayvanin ne kadar iyi davranacaği malum! Neyse annem para göndermişti ablama ablam bakkala borcunu öderken o kudurmuş köpek görmüş annen para gönderiyor bana nasıl soylemezsin demiş ablamda söyleyimde elimden al parayı çocuklarını aç bırak demi demiş oda hem bakkal sana niye borç veriyor altına mi yatıyorsun diye bakkala gitmeyi yasak etmiş sonra eve geldikten sonra kavga devam etmiş dövmüş ablami komsular yetişmiş o arada viledanin sopasını ona fırlatacakken 10 yaşındaki yeğenim geçmiş önüne annesinin karnındaki bebeğe birşey olmasın diye sopa yeğenimin kafasında kırılmış çocuğun kafasi şişmiş komsular kovmuş o hayvanı dahası var ama uzatmak istemiyorum . Ablam sadece bana anlattı anneme aanlatmak istiyorum ağlıyorum kahroldum yeğenimin de dayak yedigini duyunca ama ablam anneme anlatmami istemiyor fenalaşır kadın zaten onun dertleri ona yeter yazık diyor ben sanada yazık söyleyim getirsinler diyorum yok yük olamam onlara diyor lütfen ablaniz dayak yemek istiyor vs yorum yapmayın oda mutlu olmak istiyor ama ailemi sikintiya sokmaktan korkuyor sizce ben ne yapmalıyim aileme söylemelımıyım ? Ablam bizden ayrı bi şehirde yaşıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var ben o pislik kocasinin yine dövmesinden korkuyorum bundan önce yine ablami doverek karnındaki çocuğu öldürmüştü. Ablama karnındakine ve o masum çocuklara yazık değil mi :'''''(

Annenizin üzülmesini sorun ediyorsunuz ama yarın bir gün ablanız veya çocukları dayaktan ölürse anneniz işte o zaman üzülür. Bir an önce o hayvandan uzaklaşması ve güvenli bir yerde yaşaması lazım, çok acil.

Kadın sığınma evine gitsin. Kendine acımıyor çocuklara acısın. Benim çocuğumun kılına zarar veren kim olursa olsun canını fena yakarım. Hiç durmadan gidip çocuk için darp raporu alsın. Anne babanızın yanında durmayıp o pisliğin yanına gitmesi de ayrı ilginç.

sen niye ablanın dayak yediğini anlatırken gülme ikonu kullanıyorsun

Komsularina ulasabiliyorsaniz kavga sesi duyduklarinda polsi arasinlar. Hastaneden darp raporu alsin bosansin.
Ne ilk dovmesi ne de son dayak olur
yaptigi cocugu bile dayakla olduren allah korkusu olmayan biri .. Bu bebek de olsn mu dogmadan
Gerci dogan buyuyenler de dayak yiyor
POLİS!!!!!!!
Dava acsin bosansin.

ablan ne için kimin için yaşıyor merak ettım? çocukları diyecegım ama onu da göremıyorum
adam zaten çocuklarına da yapmadıgı kalmıyor belli.
ee niye hala evde duruyor?
anası babası da sahip cıkıyor.. peki nıye böyle yapıyor, amaç? belkı de sırf '' dul' damgası yememek içindir.. aklıma baska bısı gelmıyor çünkü..

madem ablanız size yük olmak istemiyor,yine sizde kalsın ve çalışsın o zaman, eniştenizle gelecek düşünmek dipsiz kuyuya atlamak gibi, bence çalışsın, hem anneniz çocuklara da bakar

Ablan boşanmalı. Bu adamın çekilecek nesi kalmış? Adam ablanı karısı olarak görse namusuna laf etmez. Allah sabır versin.

İnanmıyorum.

Ablan kesinlikle o evde kalmamalı..ortalığı ayağa kaldır ve ablanı kurtar..

Çocuk dogana kadar ıdare edersiniz sonra ablanda calısır bı işte..

Resmen o evde ölümü beklıyorlar..kendını düşünmüyor çocukların gunahı ne..

Herturlu sıddete magruz kalarak yasıyor yeğenlerin..onlara acı ve ablanı asla dınleme..

Kendı gelmıyorsa da çocukları yollasın.
Ay sınır oldum

Hadi baba evine donemiyosun dogum kontrol hapini da gizli icmeyi aklina getireydin be ablam be.3 cocuk boyle bir caniye verilir mi?

Benim de eniştem psikopat. hatta şu an benim evimdeler. sizin psikopat kadar fiziksel şiddet vs yok ama sözel ve psikolojik şiddeti yeter de artar bile onu benim gözümde beş para etmez bi herif yapmaya. evimde günlerdir, yüzüne dahi bakmıyorum konuşmuyorum hatta işi abartıp oflaya puflaya dolanıyorum ama ev tutana kadar burda kalacaklar. dün gece yattıkları odadan tartışma sesleri gelmeye başladı polisi arayacağim diye bağırdım. annem kalıyor aramızda. ortada bebek de var. ben bu konuda ablamı savunmaya kalkışmayacağim. boşamalı bu adamı acilen diyorum. biraz kendisine güvenmesi lazım. günde kaç kadın öldürülüyor bu ülkede bu psikopat ruh hastası kocalar tarafından.. her gün ablamın başına bir şey gelecek mi yeğenime bir şey olacak mı korkusu çok feci. ama elden bir şey gelmiyor. bu konuda kendilerini ve çocuklarını kurtarma görevi gene kendilerine düşüyor.. bu adamların psikolojik şiddetinin kadınları nasıl sindirdiği , özgüvenlerini nasıl yerle br ettiği ise o kadar ortada ki.. biz en fazla konuşarak silkelenip kendilerine gelmelerini sağlayabiliriz..

Hemen 183 ü arayın ablanızın durumunu anlatın ordaki yetkililer en sağlıklı şekilde neler yapmanız gerektiği konusunda sizi yönlendirecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…