- 13 Haziran 2011
- 12.642
- 7.672
-
- Konu Sahibi Black Wine
Yok benim böyle geniş hatta çok geniş düşünceye ayak uydurmam zaten mümkün değil kendimi o konuma dusurmem. Sizde heba etmeye devam edin günümüzün rezalet durumda olan gençliğin arasında mutlu mesut yaşayın bu kafayla.Sıyrılın artık bu dar görüşten. Siz aynı evi paylaşmadığınız için mi yana yakıla evlenme teklif edildi size?
Sevgilimle beraber yaşıyoruz ama bu evlilik isteğine engel değil. Heba ettiğimi düşünmüyorum kendimi.
Herkes evlenmek zorunda değile ek bir de evlilik erkeğin ağzından çıkacak sözlere bağlı değili eklerseniz belki biraz gelişme, günümüze ayak uydurma yakalayabilirsiniz.
Hangi konuma düşürmezsiniz??Yok benim böyle geniş hatta çok geniş düşünceye ayak uydurmam zaten mümkün değil kendimi o konuma dusurmem. Sizde heba etmeye devam edin günümüzün rezalet durumda olan gençliğin arasında mutlu mesut yaşayın bu kafayla.
Kime göre, neye göre rezalet?Yok benim böyle geniş hatta çok geniş düşünceye ayak uydurmam zaten mümkün değil kendimi o konuma dusurmem. Sizde heba etmeye devam edin günümüzün rezalet durumda olan gençliğin arasında mutlu mesut yaşayın bu kafayla.
Yani, 15-16 yaşlarında hatta daha küçük yaşlarda zorla evlendirilen çocuk gelinlere sesiniz çıkmaz, kadınlara evlilik içi tecavüz, ekonomik psikolojik fiziksel şiddet uygulanması rezalet değil ama iki insan birbirini sevip aynı evde bir hayatı paylaşınca "wowowow rezalet", peki.Yok benim böyle geniş hatta çok geniş düşünceye ayak uydurmam zaten mümkün değil kendimi o konuma dusurmem. Sizde heba etmeye devam edin günümüzün rezalet durumda olan gençliğin arasında mutlu mesut yaşayın bu kafayla.
Olayi nereye cekmissin ya. 15-16 yasinda evlenmeyi dogru buldugunu yazmamis.Yani, 15-16 yaşlarında hatta daha küçük yaşlarda zorla evlendirilen çocuk gelinlere sesiniz çıkmaz, kadınlara evlilik içi tecavüz, ekonomik psikolojik fiziksel şiddet uygulanması rezalet değil ama iki insan birbirini sevip aynı evde bir hayatı paylaşınca "wowowow rezalet", peki.
Rezalet tanımı çok değişik kendisinin, ona vurgu yaptım sadece.Olayi nereye cekmissin ya. 15-16 yasinda evlenmeyi dogru buldugunu yazmamis.
Herkes evlenmek zorunda değil fakat evli gibi yaşıyorlarsa kadın, yasal haklara sahip olmak da istiyorsa evlenmek zorundadır. Yoksa bizim evimiz sandığı evden bir valizle gönderilir ya da karnında bebekle babalık davası için mahkeme kapılarında sürünür. Erkekler için hava hoş ama biz kadınların evliliği küçük görmesi 'moderniz yaa' kafalarında olması acınacak bir durum...Sıyrılın artık bu dar görüşten. Siz aynı evi paylaşmadığınız için mi yana yakıla evlenme teklif edildi size?
Sevgilimle beraber yaşıyoruz ama bu evlilik isteğine engel değil. Heba ettiğimi düşünmüyorum kendimi.
Herkes evlenmek zorunda değile ek bir de evlilik erkeğin ağzından çıkacak sözlere bağlı değili eklerseniz belki biraz gelişme, günümüze ayak uydurma yakalayabilirsiniz.
Ben size evlenmekten kaçıyor mu sevgilim yazmışım?Herkes evlenmek zorunda değil fakat evli gibi yaşıyorlarsa kadın, yasal haklara sahip olmak da istiyorsa evlenmek zorundadır. Yoksa bizim evimiz sandığı evden bir valizle gönderilir ya da karnında bebekle babalık davası için mahkeme kapılarında sürünür. Erkekler için hava hoş ama biz kadınların evliliği küçük görmesi 'moderniz yaa' kafalarında olması acınacak bir durum...
Maddi veya ailevi sıkıntısı olmayıp birlikte yaşayalım diyen ve evlenmekten kaçan erkekten korkun.
Hepsi merhametli eşit düşünen saygı duyan asla aldatmayacak biri gibi görünür ama dünyanın binbir türlü hali var ellisinden sonra aldatan bile, kendimizi güvenceye almamız en doğrusu.Ben size evlenmekten kaçıyor mu sevgilim yazmışım?
Beraber yaşıyoruz evet. Ve her dönemin ayrı bir güzelliği var bence. Evlenmek istemeyen benim ayrıca
Babalık davası için peşinde koşacağım, bir gün beni tek kalemde silecek adam bana yasal olarak bağlı olsa ne olmasa ne. Zaten yasal yaptırımlar olmadan merhametli, eşit düşünen bir erkekle beraber oluyorsanız bu gibi korkularınız olmaz.
Evliliğe karşı değilim. Bu şu an istemediğim bir şey.
Belki kadın yasal hak peşinde koşmuyordurHerkes evlenmek zorunda değil fakat evli gibi yaşıyorlarsa kadın, yasal haklara sahip olmak da istiyorsa evlenmek zorundadır. Yoksa bizim evimiz sandığı evden bir valizle gönderilir ya da karnında bebekle babalık davası için mahkeme kapılarında sürünür. Erkekler için hava hoş ama biz kadınların evliliği küçük görmesi 'moderniz yaa' kafalarında olması acınacak bir durum...
Maddi veya ailevi sıkıntısı olmayıp birlikte yaşayalım diyen ve evlenmekten kaçan erkekten korkun.
Yok benim böyle geniş hatta çok geniş düşünceye ayak uydurmam zaten mümkün değil kendimi o konuma dusurmem. Sizde heba etmeye devam edin günümüzün rezalet durumda olan gençliğin arasında mutlu mesut yaşayın bu kafayla.
Devletin ona verdigi hakki normal bir insan neden kullanmak istemesin ? Hayatin bin bir türlü hali var.Belki kadın yasal hak peşinde koşmuyordur
İstemeyebilir. Mesela ne gibi halleri var dünyanın?Devletin ona verdigi hakki normal bir insan neden kullanmak istemesin ? Hayatin bin bir türlü hali var.
Teşekkür ederimHepsi merhametli eşit düşünen saygı duyan asla aldatmayacak biri gibi görünür ama dünyanın binbir türlü hali var ellisinden sonra aldatan bile, kendimizi güvenceye almamız en doğrusu.
Ama siz böyle mutluysanız ne diyeyim mutluluğunuz daim olsun
Siyasete girmek istemiyorum hanımefendi ama hangi hak allah aşkına konuşturmayın beni.Devletin ona verdigi hakki normal bir insan neden kullanmak istemesin ? Hayatin bin bir türlü hali var.
Güldürmeyin beni lütfen. Adamin ayrildiginizda kendi istegiyle mülkü paylasacagini nasil öngörebilirsiniz ki ? Herseyi onun vicdanina birakmak bana manktikli gelmiyor.Siyasete girmek istemiyorum hanımefendi ama hangi hak allah aşkına konuşturmayın beni.
Velev ki yolları ayırma, boşanma durumu olduğunda ortada bir mal mülk, çocuk sorumluluğu varsa bunu yasa zorunda tuttuğu için değil hak hukuk bildiği için kendi isteğiyle sağlayacak bir adamla beraber olmayı seçmek istiyorum. Şu an evlilik benim için yasal olarak hastanede refakatçi olmak için bir artı sadece.
İşin sadakat, duygusal bağlılığını imza atmadan da sağlayabilirim. Ha yine evlenmek isterim çünkü keyfim bilir.
Hayır niye mülkü adamın üzerine yapıyoruz zaten? Bunun milyon tane yolu var. Salak değilseniz mal mülk edinilecekse birlikte mülkiyetle edinilir ya da herkes kendi malını mülkünü kendi yapar. Maddi konular ilişkilerde en kolay çözülecek şey.Güldürmeyin beni lütfen. Adamin ayrildiginizda kendi istegiyle mülkü paylasacagini nasil öngörebilirsiniz ki ? Herseyi onun vicdanina birakmak bana manktikli gelmiyor.
Ama tabi sizin seciminiz, cevabim da saten size yönelik degildi.