- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.821
Amin canım. Bilmiyorum kafam çok karışık ama herkes çok uzamasn diyor ortak paydada bulusamiyolar felan diye.Ben tek çocuk gibi büyüdüm çok sıkıcıydı o nedenle kardeşi olsun istedimAma mesela yaşı yakın kardeşi olan arkadaşlarım da kendi çocuklarında arayı uzun tutmayı tercih ediyorlar. Bu işin bi doğrusu yok bence. Allah en hayırlı vakitte nasip etsin
Bilmem daha çok susuyorum ben ondandır belki diyet yapmadan uyanınca hemen su içerim benKız nasıl aç uyuyup tok uyaniyorsunBen oldum olası aralıklı oructa uyanır uyanmaz kahvaltiya koşuyorum açlıktan
Tebrikler canım 10 günü eksiyle bile kapatmissinGünaydın kızlar
2 hafta önce 65.9
Pazartesi 66
Bugün 65.5
Evet bende çok mutlu oldum sanırım sporun da etkisi oldu. Bugün her yerim agrisa da devam edeceğimTebrikler canım 10 günü eksiyle bile kapatmissin
Buraya geldiğimde tam kaçtı hatirlamiyorum ilk diyete başladığımda 69dum buraya geldgmde de 67.8 felan olabilirH Hayaldebaris Canm Başlangıç kilon neydi tablodan çıkarmıştım gelmiceksin diye de. Ekliyim yeniden.
Yaa bi tık moralim bozuldu. Aslında reglden olduğuna eminim çünkü yeni regl oldum bu sabah. Durdu durdu tartilcagim günü buldu yaniGeçen cuma: 67.9
Bugün: 67.5
Fark: 400 gr
(Regl dönemi)
Haftaya daha çok vermiş olacaksın onu düşün moral bozmaYaa bi tık moralim bozuldu. Aslında reglden olduğuna eminim çünkü yeni regl oldum bu sabah. Durdu durdu tartilcagim günü buldu yanineyse gerçek kilom olmadığını kabul edip yola devam
İnşallah canim haftaya güzel bi hedef koydum zaten kendimeHaftaya daha çok vermiş olacaksın onu düşün moral bozmaaldığım kiloların bir kısmını da adet 15 20 gün adet olamadigim zamanlarda aldım onun için adet olmak da güzel
Ay o çok zor bisey ben hep ondan kilo alıyorum. Evde bir sürü pasta börek yemeden nasıl durulur kiBugün misafir var karbonhidrat patlaması olacak evde. Hepsinin ucundan almak niyetim. Kaçırırsam iyi şeyler olmaz hamur bana çok zor kilo verdiriyor.
Aslında bi ara kan versem iyi olur annem şeker hastası şüpheleniyorum ben de insülin direnci falan mı var diye de.
Gerçekten varken kendini tutmasi çok zor oluyo bizde pazar günü gezi de olacağız orda düzgün beslenemeyecegim muhtemelenBugün misafir var karbonhidrat patlaması olacak evde. Hepsinin ucundan almak niyetim. Kaçırırsam iyi şeyler olmaz hamur bana çok zor kilo verdiriyor.
Aslında bi ara kan versem iyi olur annem şeker hastası şüpheleniyorum ben de insülin direnci falan mı var diye de.
Demek ki çok fark etmiş vücudunda. Bu geri dönüşler insanı tartidan daha çok mutlu ediyor. Bugün de kaynanam bana sen verdin ben yine kilo almışım diyor.Bu sabah tartıda 67.85 kg geldim yağ oranım %35.4 baya yüksek umarım bu oranı düşürebilirim. Tartıdan çok beni iki haftadır görmemiş biri bu sabah ne yaptığımı çok kilo verdiğimi sordu. O beni çok mutlu etti
Aynen bakıp bakıp çok zayıflamışsın dedi, çok mutlu oldumDemek ki çok fark etmiş vücudunda. Bu geri dönüşler insanı tartidan daha çok mutlu ediyor. Bugün de kaynanam bana sen verdin ben yine kilo almışım diyor.
Ya geçmişi okumadım ama eğer yaş ise kardeşler arası 5/6 asla olmamalı maalesef benimkiler 6 yaş. Biri ergenliğe girecek biri 6 yaşında ve sürekli kedi köpek gibiler çok sinir bozucu daha böyle yaş farkı az olan arkadaşlarım büyütürken zorlandı ama sonradan çok rahat ettiler ben şimdi çekiyorum başta rahattımAmin canım. Bilmiyorum kafam çok karışık ama herkes çok uzamasn diyor ortak paydada bulusamiyolar felan diye.
Süpersin maşallahBu sabah tartıda 67.85 kg geldim yağ oranım %35.4 baya yüksek umarım bu oranı düşürebilirim. Tartıdan çok beni iki haftadır görmemiş biri bu sabah ne yaptığımı çok kilo verdiğimi sordu. O beni çok mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?