- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.981
ne oldu ya onlara hiç görünmüyorlar artık, ayrıldılar mıBanka faiz işletir yalnız tikkat et bebeyim
(Banu Mehmet çifti tikkat et bebeyim)
niye böyle olduk balım yaa, ramazan geliyor diye vücut saldırıya mı geçti ne yaptı. Hayır yani nerden biliyor ki ramazanı falanAyy 2 gündür ben de çok fenayım doymuyorum midem kaziniyor gözüm zaten ac
Sporu hiç aksatmamam lazim bu hafta yoksa güme gideriz
Keyfine bak kardeşim, sefan olsunKızlar benim yapamadığım bir off günüm vardı bugün eşimle yine işi astık akşam da arkadaşlarım ile kahve içeceğiz tatlı yemem sözbugün menü ve spor bildirmesem olur mu Karabuğday patlağı falan aldım bugün yarına gelirim. Ama hala su tutuyorum geçicidir inş iki kilo birden atar haftaya
Çok geçmiş olsun canım. Hastayken psikolojik olarak da salıveriyoruz sanırım. Kısa zamanda toparlarsın üzme kendini.Saricivcivcikcik ben çok hastaydım ve çok yoğun çalıştım. Dikkat de etmedim beslenmeme. Ama geri döndüm bugünnnn
Evet ya bizim bu psikolojiye bir çare bulmamız lazım. Ne zaman evde yalnız kalacak olsam ne yesem diye planlar yapıp duruyorum. Bizim kafada bitirmemiz lazım bu işi.Beyne botoks yapamıyorlar mi doyamama hissimi bastıracak.benim yeme hissim tamamen psikolojik. Diyetisyenle olurr dedim evet oldu da ama devam etmeyince yine aldim.
Benim için de ağla civcivim, benim songülüm de veremiyor neden acep diye de sorgula lütfenCanim ben bu aralar gerçekten alıştım biraz aştım sanki eskisi kadar canım istemiyor abur cuburbu hafta regl öncesi olduğu için hormonlar tavan ondan şaştı dengem
Her şeye de ağlayasım var
Birazdan oturup ben niye kilo alıyorum diye ağlayabilirim mesela
Ben bu akşam yedim balım, nasılsa hazır dolapta vardı. Tabi kalanı 3 kişi paylaşınca 5 küçük sıkım düştü hakkıma, olsun nefsimi köreltti ya yeter bana. Sana da şimdiden afiyet olsun balım.Öyle bir şey yok
Ye ye nolcak menü yazma balım şifa olsun sefan olsun bi keyif yapın esinle
Geçmiş olsun canım neyin vardı iyi misin simdi
Cuma günü ben de bi çiğ köfte yapıyım en iyisi böyle olmayacakeksi eksi Yanina da marul bol limonlu
Ayy neyse ben elencem böyle gidersek susuyum en iyisi
Hiç sevmediğim o cümleyi kullanıcam şimdi, benim bir tanıdığım yaptırdı, seanslara devam ettikçe kilo verdi ama bırakınca hepsini geri aldı canım malesef. kesin çözüm olan tek şey bizim irade sahibi olmamız.Akapuntur var ama ne kadar sağlıklı bilinmez
1 hafta felan kalmıs olması lazım. Ben duygusal olarak düsük oldugumda cok etkiliyor beslenmemi malesef. Keske öyle olmasa. Hiç bişey için çaba gösteresim gelmiyor.Tamam canim kolay gelsin
Regl yakın mı canım?
Ben de 2 gündür öyleyim
Kurupastalar neyse reglmissin o yüzden gormuyorumbugün dengele ama
Afiyet olsun canım ara yapmadan iyi durmussunben zaman geçsin de ara yapayım diye bekliyorum
Canim biz normalde spor yarışı yapıyoruz o zaman puanlama yapıyoruz.
Ama bi ölçüt diyorsan mesela yaklaşık 45 dk hızlı tempo spor öneriliyor Haftada en az 3 kez.
Eliptik bisiklet, yürüyüş, yüzme, ip atlama, koşu bu tarz kardiyo olmalı.
Pilates plank falan da evet olur ama o mesela kardiyonun arkasına sikilasmak amaçlı yapılmalı. Spor hocam öyle yaptiriyordu bana ben de zaten zamanla vücuduma bunun çok iyi geldiğini keşfettim.
Mesela 30 dk yürüyüş, 10 15 dk pilates çok güzel kombinasyon oluyor Başlangıç için. Ben bu sekilde çok güzel sikilasmistim.
Ama tek başına pilates plank o tarz sporlar kilo pek kaybettirmiyor (kardiyo kadar)
Önemli olan kafada bitirmek işte.Evet ya bizim bu psikolojiye bir çare bulmamız lazım. Ne zaman evde yalnız kalacak olsam ne yesem diye planlar yapıp duruyorum. Bizim kafada bitirmemiz lazım bu işi.
Benim için de ağla civcivim, benim songülüm de veremiyor neden acep diye de sorgula lütfen
Ben bu akşam yedim balım, nasılsa hazır dolapta vardı. Tabi kalanı 3 kişi paylaşınca 5 küçük sıkım düştü hakkıma, olsun nefsimi köreltti ya yeter bana. Sana da şimdiden afiyet olsun balım.
Hiç sevmediğim o cümleyi kullanıcam şimdi, benim bir tanıdığım yaptırdı, seanslara devam ettikçe kilo verdi ama bırakınca hepsini geri aldı canım malesef. kesin çözüm olan tek şey bizim irade sahibi olmamız.
Dışardayken porsiyon belli ötesine pek geçmiyorum o yüzden ama ev çok tehlikeli. Gerçi dediğin gibi kafaya koyunca evdeyken diyet daha kolay yapılıyor, diyete uygun yiyecekler seçebiliyorsun ama dışarda çoğu zaman bulmak sıkıntı. O yüzden de kalorili yemekler tüketiliyor.Önemli olan kafada bitirmek işte.
Ay bende evdeyken az yiyorum ama dışarıdayken yedikçe yiyesim geliyor
Off benim sessizliğim pek hayır değil ya gözüm döndü kaçamak yaptımBen geldim niye kimse yok yaa
Yaaaa neden ama yaaaOff benim sessizliğim pek hayır değil ya gözüm döndü kaçamak yaptım
Akşam yemeğini çok güzel kapatmıştım hafifti ekmek bile yememistimOff benim sessizliğim pek hayır değil ya gözüm döndü kaçamak yaptım
Stresin mi var canım, niye böyle oldun.Akşam yemeğini çok güzel kapatmıştım hafifti ekmek bile yememistim
Ama iyi değilim 2 gündür çok zor duruyorum gercekten
Regl olcam olmadan önceki hafta hep böyle oluyorum yaStresin mi var canım, niye böyle oldun.
Balım yarın kahvaltıyı asla atlama, bence en büyük yanlışı burda yapıyoruz. Hatta sağlam bir kahvaltı yap ki akşam tekrar açlıkla boğuşma. Gün içinde yeterli yemediğimiz için akşam yorgunlukla birlikte vücut eksiği yerine koymaya çalışıyor. Bu da bizi yoldan çıkarıyor. Regl dönemleri zaten sıkıntılı bir de az yiyerek kendini daha fazla strese sokma. Gerekirse bu hafta eksi görmeyiver tartıda ama yeme düzenini gereksiz bir şekilde bozma.Regl olcam olmadan önceki hafta hep böyle oluyorum ya
Stres zaten hep ver be balim
Bugün de çok erken uyandım bir daha uyumadım uykumu alamadım yorgunluk vardı ondan da saldırmış olabilirim hiç bilmiyorum.
Ama Bence tamamen hormonal çünkü zor dayanıyorum cidden resmen midem kazinıyor son günlerde
İnşallah yarın dengelerimbu da yanlış biliyorum ama mecbur az yicem kahvaltıyı atlarım yarin.
Balım haklısın olmazsa yaparım birazdan.Balım yarın kahvaltıyı asla atlama, bence en büyük yanlışı burda yapıyoruz. Hatta sağlam bir kahvaltı yap ki akşam tekrar açlıkla boğuşma. Gün içinde yeterli yemediğimiz için akşam yorgunlukla birlikte vücut eksiği yerine koymaya çalışıyor. Bu da bizi yoldan çıkarıyor. Regl dönemleri zaten sıkıntılı bir de az yiyerek kendini daha fazla strese sokma. Gerekirse bu hafta eksi görmeyiver tartıda ama yeme düzenini gereksiz bir şekilde bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?