- 15 Haziran 2022
- 132
- 165
- 18
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.161
TühYok öyle yağmayeni gelenlere bir hafta kaçamak yok, önce haketmek lazım
Canım kaçamak iişini arkadaşlar açıklamış zaten, haftanın bir günü istediğimiz bir şeyi yemek motivasyonu koruyor bence. Ben cumaları yapıyorum genelde, böylece diğer günler dengeyi sağlayınca tartıya kadar çoktan halletmiş oluyorum. Cumartesi pazar da olabilir ama hafta içine bırakmamak lazım, yoksa istediğimiz eksiyi yakalamak zor oluyor. Ben cuma günleri istediğim bir şeyi yiyebileceğimi bildiğim için tüm hafta dayanmak daha kolay oluyor.Çok sağol canımm
Kaçamak günü mü oluyor yani ben kaçamak olayını anlamadım bi ceza bi ödül kanıma girmeyin şuan
beden ölçünde incelme varsa gerçekten tartıya takılmamak gerekiyor bir hafta kadar ve senin incelmelerin mükemmel
Evett tartıda motivasyon düşebiliyor ama o su oluyor vücut yoruluyor bişeyler oluyor, bi sonraki tartına kadar daha da incelmiş olacaksın en büyük motivasyon
Harbiden ya hepimiz mi reglizçok fena ağrım var omg
Ayy spor yaparken en güzeli türkçe 90lar, koşu bandında zaman nası geçiyor anlamıyorum bir de motive ediyor miss
Hoş geldin canım ben de 28 yaşındayım evliyim bir kızım var şuan çalışmıyorum ver al ver al dönemi yetti artık verip almayacağım deyip buraya geldim
Maşallah kaynana tam destek sana
Çok güzel sonuçbence de bu kilolarda tartı eksilmesinden çok sıkılaşma sporları daha aşırı fark ettiriyor görünüşte, şimdi vücut ölçülerini falan da alabilirsin
Ben bugün hemen kaçamağımı yaptım balımCanim sen zaten bilmiyor muydun söylemedik micuma günleri tartidan sonra kaçamak serbest.
Ama abartmadanyarın kaldığımız yerden cezaya devam
Maşallah tüm bunlara rağmen bu eksi muhteşem olmuş canım.Aslında geçen cumaya göre hafta içi1 kg artıya geçtim mental çöküşteydim, kontrol tartısı yaptım sporlarla +1i attım ama şimdi de reglim ve dün soslu mısır çikolata falan yedim spor da ağrıdan yapamıyorum bu ara o halde -700 çıktı
herşey düzgün olsa eminim 2 kg giderdi ama takılmayacağım inişli çıkışlı bi hafta geçirdim o yüzden sonuçtan çok memnunum
Herkesi de tebrik ediyorum
Ağzın bal yesin, inşallah canım benim, seni kendime eküri seçtim bu yüzden.Balım maşALLAH iyi gidiyosun. bu hızla bi kaç haftaya rahat yetişirsin el ele devam ederiz
Ne yalan söyliyim beni de aynı şeyler mutlu ediyorNeyse ben kaçiyım biraz ders çalışıyım. Bir şeyler yerken çalışmayı özledim bugün tadını cikariyim masamda piknik yapiyim
Hayattan zevk aldığım şeylere bak ders çalışırken abur cubur yemek yazık bana kendime üzüldüm şu an
Neyse görüşürüz ballar
Bu sefer bırakmak yok, o düğünde kuğu gibi olmak var sakın unutma canım, sen unuttukça biz hatırlatırız merak etmeTühneyse bugün canım bisey istemiyor zaten ins böyle gider hafta. Bu zamana kadar cok basladım bıraktım diyeti ama bu dügün motivasyonu bambaşka
Nasıl bulamazsınız yaa, ben bir haftadır bu günü bekledim, simit yiyerek vuslata erdimyasak olmayınca canımız istemiyor. ben de ne yiyerek kullansam diye düşünüyorum bulamıyorumoff günüm olmasa neler gecerdi aklımdan
balım nescafe kacamak sayılmaz bilesinnnsevdiğin bi yemek de ye ki bi hafta daha diyet yapacak gücü bulalım
Senin ekurin oldugum için çok mesudumAğzın bal yesin, inşallah canım benim, seni kendime eküri seçtim bu yüzden.
yaa evet ya simit istiyodu benim canımmm. ama bana diyetisyenım bi aksam yemegi ve bi tatlı hakkı verdiği için dire kahvaltıları es geçmiş beynim. aksam simit yiyeyim olmadıNasıl bulamazsınız yaa, ben bir haftadır bu günü bekledim, simit yiyerek vuslata erdim
İnşÇok değil cizkekim verirsin hemen onu
Ben pazartesi 69lu bir şeyler görmeyi Hedef koyuyorum kendimeartik bi görelim su 6lari.
Bugün de kaçamağı kacirmicam belki de hiç yapmam canım cekmezse.. duruma göre bakcam
Evet cnmCanım senin de regl vardı sanırım bugünlerde. Geçici bir artı olduğunu düşünüyorum.
Her zaman gözüm üzerinde olacak balımSenin ekurin oldugum için çok mesudumo zaman civcivimle senin de gözün üzerimde olsun zira bu ara ben cozutacak yer arıyorum :) benim de gözüm ekstra senin üzerinde artık :)
yaa evet ya simit istiyodu benim canımmm. ama bana diyetisyenım bi aksam yemegi ve bi tatlı hakkı verdiği için dire kahvaltıları es geçmiş beynim. aksam simit yiyeyim olmadı
Civcivim bu mesaja yazacaktım unuttugumu farkettim :) 34 yaşı bitiriyorum Civcivim ama 50 lilerde gibiyim şu sıra . inşALLAH tekrar gençleşecegimKiyamam yaayrica gencken derken sen yaslisin sanki citirsin citir tipki bir yesil erik gibi
Kilo yüzünden öyle hissediyoruz canım, benim de 38 bitecek 3 ay sonra ve gerçekten kendimi çok yaşlı hissediyorum, özellikle görüntü olarak. Ama yaşımıza inanamayacakları günler de gelecek, çıtır olacağız.Civcivim bu mesaja yazacaktım unuttugumu farkettim :) 34 yaşı bitiriyorum Civcivim ama 50 lilerde gibiyim şu sıra . inşALLAH tekrar gençleşecegim
Ayy insallah hep beraberBu sefer bırakmak yok, o düğünde kuğu gibi olmak var sakın unutma canım, sen unuttukça biz hatırlatırız merak etme
Bir önceki hafta da 55 dim canım iki haftadır 55 olunca son hafta bir kilo gitmiş.Tebrik ederim canım, bu kadar düşük kiloda mükemmel bir eksi.
PuhahahaBence çok doğru bir tabirEşime söylediğimde o da hunharca gülmüştü
Teklif etme veresiye, dost kalalım ölesiye, bizde veresiye olmaz balım, peşin çalışıyoruz.
Eveett balimHepsi muhteşem dimi esram.
Evet ya nescafe bence de kacamak sayilmazyasak olmayınca canımız istemiyor. ben de ne yiyerek kullansam diye düşünüyorum bulamıyorumoff günüm olmasa neler gecerdi aklımdan
balım nescafe kacamak sayılmaz bilesinnnsevdiğin bi yemek de ye ki bi hafta daha diyet yapacak gücü bulalım
İste kurallara son derece uyumlu bir takım arkadaşı: DBen bugün hemen kaçamağımı yaptım balım
Sag ol canim sana da kolay gelsin son işler demekNe yalan söyliyim beni de aynı şeyler mutlu ediyor
iyi çalışmalar balım. Ben de birazdan başlıycam, son düzeltmeleri yapıp haftaya enstitüye teslim ediyorum sonunda.
Balım normal ya ben de güya 29um ama inan 80 hissediyorum abartı değil. Yaşananlar insanı yıpratıyor. Hemen drama bağladım bunlar regl etkileri ahnssnsCivcivim bu mesaja yazacaktım unuttugumu farkettim :) 34 yaşı bitiriyorum Civcivim ama 50 lilerde gibiyim şu sıra . inşALLAH tekrar gençleşecegim
Balım kilonun da etkisi var tabi insan hareket etmek istemiyor hantallasiyor..Kilo yüzünden öyle hissediyoruz canım, benim de 38 bitecek 3 ay sonra ve gerçekten kendimi çok yaşlı hissediyorum, özellikle görüntü olarak. Ama yaşımıza inanamayacakları günler de gelecek, çıtır olacağız.
Balim modunu düşürme geçen hafta ben de çok fazla gelmiştim. Haftaya bol eksi görür motive olursun muhtemelen bir şey sisirmistir seni.Bu hafta elenen benim galiba yarın bir daha tartılcamöyle yazarım çünkü +729837373 gr almışım
Deme öyle canım, yarın beklediğini görürsün bence.Bu hafta elenen benim galiba yarın bir daha tartılcamöyle yazarım çünkü +729837373 gr almışım
Bu kilolarda normal canım.Bir önceki hafta da 55 dim canım iki haftadır 55 olunca son hafta bir kilo gitmiş.
Nescafe bence de kaçamak sayılmaz canım, işin içindeki doritos öyle sayılır sadece. Bu arada ben de akşam çiğköfte yapcam.Puhahaha
Eveett balim
Evet ya nescafe bence de kacamak sayilmazsayılmaz dimi sayılmaz sayilmaz
evet buldum akşam cigkofte yapcam( normalde ben bunu da kaçamak saymıyorum lavassiz yediğim için çoğunlukla gayet sağlıklı bir şey bence) bu sefer doritoslu çiğ köfte yapcam işte o zaman kaçamak yerine gececek
Evet canım çok şükür bitiyor, bugün bir kısmını bitirdim bile, akşam ve yarın da devam edip sonlandırırım.İste kurallara son derece uyumlu bir takım arkadaşı: D
Sag ol canim sana da kolay gelsin son işler demekartık bitiyor süreç yavastan
Hepsi etkili canım, psikolojimi iyi tutuyorum ama kilo can sıkıyor.Balım normal ya ben de güya 29um ama inan 80 hissediyorum abartı değil. Yaşananlar insanı yıpratıyor. Hemen drama bağladım bunlar regl etkileri ahnssns
Balım kilonun da etkisi var tabi insan hareket etmek istemiyor hantallasiyor..
Psikoloji de etkili. Hem de çok. Sürekli bi koşturma stres bitmiyor ki.
Canim senin kilonda biri için 500 gr çok iyi idealine yaklaştıkça daha yavaş verirsin zaten54.100deliricem şimdi 53 göremedim hala -500 Gr gıdım gıdım gıdım ilerliyor artık nerdee haftada 1.5 kilo giden günlerim
Canim ilk sayfaya git orda yaziyor direkt etiket olarak koydum tıklayınca o seni götürüyorNereye bildirimi yapacağız ben anlamadım canlar bende haftanın kaybedeniyim
+100 gr 70. 8 şu lanet 70 i kıramadım ama acımasız olmadım hareket ve sporda bu hafta iki kez Leslie yapacağım su daha da arttırayım
Öyle tabi deCanim senin kilonda biri için 500 gr çok iyi idealine yaklaştıkça daha yavaş verirsin zaten
Canim ilk sayfaya git orda yaziyor direkt etiket olarak koydum tıklayınca o seni götürüyor
Olsun çok değil artin hemen halledersin. Bu hafta kapışalım seninle ikimiz olmazsa kilolarımiz yakın
Hatta grupça da kapisabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?