- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #4.821
Evet der ile yapilan akkusativ cumlelerde -en alir das ve die oldugunda artikele göre alır
Ich hab eine schöne blaue Tasche
Ya da
Ich hab ein grünes altes Auto
Bu kısmi açıklamayı unutmusum teşekkür ederim canim
Hep böyle ol bak bi günde kaç konu tekrar ettikbugün baya aktiftim ya ondan dolayi bu laflarim, bir heves geldi yine
Eve geç geldiğim işin azar işittim..değil mi?Schelte bekommen: azar işitmek
Schelten: azarlamak, paylamak
Ich hab Schelte bekommen weil ich zu spät nach Hause gekommen bin
Evet canim:)Eve geç geldiğim işin azar işittim..değil mi?
Dsds ne? :/Ich schaue Dsds was macht ihr ?
Deutschland sucht den SuperstarDsds ne? :/
Evet hatirliyorum . Konusmustuk. Ben cok degisik bir sene gecirdim. Allah bir daha yasatmasin. Kizim da kücük vurup kafayi yatiyorum bos animdaBen Netflix aboneliği aldım geçen sene ordan diziler izliyorum çok faydası oluyo almanca konusunda...
sen yazdığından beri benim de aklımda lingen..ama benim seviye olarak biraz daha ilerlemem gerekir diye düşünüyorum..o yüzden beklemedeyimBen Netflix aboneliği aldım geçen sene ordan diziler izliyorum çok faydası oluyo almanca konusunda...
Allah tekrarını yaşatmasınEvet hatirliyorum . Konusmustuk. Ben cok degisik bir sene gecirdim. Allah bir daha yasatmasin. Kizim da kücük vurup kafayi yatiyorum bos animda
Amin. Gecmis olsun sana da. ♡Allah tekrarını yaşatmasıntahmin edebiliyorum zorluğunu, buraya geldiğimden beri ben de fenalardaydım..yeni yeni toplanıyorum
Sie haben eine Allergie. Wir müssen Allergietests machen und Sie genauer untersuchen
Sie haben eine leichte Erkältung. Ich verschriebe Ihnen Etwas gegen den Schnupfen und schreibe Sie drei Tage krank.
kitaptan tabi kahve yaaa:) ben nerdeee böyle cümle kurucam..yanlış yazmışım "verschreibe" evet:)Bunlar kitaptan mi ? Örnekler cok güzel . Bir kücük yazim hatasi var. " Verschreibe "
Cok hizli ilerliyorsun. Kursa gitsen böyle hizli ilerlemezdin net
kitaptan tabi kahve yaaa:) ben nerdeee böyle cümle kurucam..yanlış yazmışım "verschreibe" evet:)
uyum kurslarında öğrenme pek iyi değilmiş evet..ama şu an elimdeki kitabı 3 aydır bitiremedim gitti:/ bana göre içler acısı benim öğrenme durumum da..işte çok ihtiyaç oluyor ama kalakalıyorum ancak:/
sprachcafe ne kahve? :/ vakit buldukça pc den "der kleine Nick" açıp dinliyorum, ya da dwDinleme de yap muhakkak. En gerekli olan bence dinleme. Sprachcafe 'ye gitmistin sanirim degil mi ? Ben waiblingen dekine bakacam ayarlarsam baslamayi düsünüyorum
Iyi ediyon uyu bugünleri arayacaksinEvet hatirliyorum . Konusmustuk. Ben cok degisik bir sene gecirdim. Allah bir daha yasatmasin. Kizim da kücük vurup kafayi yatiyorum bos animda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?