Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ha söyle kendine gel
yalnızlık bıraz iyi gelir merak etme
herseyin hayırlısı olsun..
en azından hayattasın erkek arkadas hersey demek degil ya
onsuz da yasanıyor demk ki
kendini topla
daha neleri cıkar karsına..
kendini üzme cnm tabii geçer,bu hayatta neler geçmedi ki neler geçmez ki.herşey bir gün unutulur gider.bir bakmışsın arkana aslında ne kadar çok yol katetmişsin ve istedğinden daha iyi yerlere gelmişsin.inan buna kendini toparla ve güzel şeyler düşün
canım her işte bir hayır vardır canım,onunla ilişkin bitti artık,dediğin gibi zayıflayabilirsin,belki kendini daha iyi hissedeceksin.canım ah şu atamalar beni de mahvetmişti.öğretmen olamadım ama Allaha şükürler olsun güzel bir işim var,dedim ya her işte bir hayır vardır diye
ya güzelim hayatının baharındasın tazecik bir goncagülsün seni haketmeyen biri için seni başkasıyla ALDATAN biri için bu kadar üzülmeye değermi sen ne yapıyorsun ya o seni aldatsın ayrılın o sevgilisiyle mutlu olsun sen 4 duvar arasında ağla sızlan ne oldu 10 çocukla sokakdamı kaldın dul mu kaldın senin derdin ne be güzelim ay gencsin güzelsin hayatın tadını çıkar şükret ki geç olmadan anlamışsın sana laik biri olmadığını
aaaa çık arkadaşlarınla buluş sinemaya git alışverişe çık yaz ayını düşün kumsal sahil deniz güzel şeyler düşün hızlı aktiv kıpır kıpır müzikler dinle dinlerken spor yap yürüyüşlere çık :icecream:eve kapanma slow müzik dinleme aktiv ol bak ac camı çerçeveyi aç şöyle kıvrak bir şarkı kıpır kıpır eskilerden veya yenilerden ohhhhhhh salla kalçayı göbeğikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 geç aynanın karşısına kıvır oynahihoyyythihoyyyt
sevdiğin insanları ara gez toz eğlen bir geri zekalı seni aldatan değerini bilmeyen şerefsiz için deymezzzzzzzzzzz kendine gel hayata dön dediklerimi yap bak neler değişecek ama seninde istemen lazım kaydirigubbakcemile3
tabiki hayat sadece kötülükler yasatmiyor canim
ama bazen hayatimizda bir takim degisimler olur
bu iyi veya kötü bizim yasamamiz gereken seyler
cünki yüce rabbim alnimiza öyle yazmis
sadece sabir ve isyan etmemek bizi o kötülüklerden uzaklastirir
eminim cok üzgünsündür
ama inan bana gececek bunlar ve yep yeni kisiler cikacak karsina
hayat bazen acimasiz bunu kabul ediyorum ama
üstesinden gelmekte bizim elimizde
sana soracagim seyler var
kendini odana kapatiyorsun ???
ne bilim depresif sarkilar dinliyorsun ????
her ortamdan uzaklasiyorsun ????
peki bunlar hayatini düzeltiyormu???
yani hayatin yoluna girmesine yardimci oluyormu ????
bence hayri sadece kendi kendimize aci cektiriyoruz ve yipraniyoruz
ya o????
cok mutlu ve huzurlu dimi???
bence acil tarafindan kendine sosyal bir eglence bul ve unut canim
o ancak unutulmayi hak ediyordur eminim
seni öpüyorum
hakkinda hayirlisi
canlarım, hepinize destekleriniz için çok teşekkürler..
kimseyle dertleşemiyorum artık, çünkü yaşamayan anlayamıyor..
aşk acısı çekenler bölümüne taşınmış konum ama aşk acısı çekmiyorum artık..
hüzün var tabi ama ayrıldığım için değil de kendimi toparlayamadığım için..
4 duvar ardına da kendimi korumak belki kötü insanlardan uzaklaşmak,
kimseye güvenim kalmadığı için sığındım..
birine bişi hissetmekten bile korkar oldum.. ama sizlerin de dediği gbii geçer heralde..