- 4 Mart 2009
- 453
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam yemeğinde 1 kase çorba 3 puan balık 3 puan ve salata yedim bu ana kadar 16 yapıyor yalnız kızlar size bi sorum var ben biraz da kabak tatlısı yedim acaba kaç puandır 5i geçmez inşaallah :)
senin nasıl gidiyor berrincim??
ebz cim 1 köftenin paunı değildir o gramı falan vardır bir kontrol et istersen. berrincim -1 e çok sevindim.azmin zaferi güzel olacak inşallah.
sudenazım kabak normalde 0 puan baktım senin için; ama içine kattığın şeker miktarı önemli.ne kadar şeker kattıysan ona göre bir puan vermen gerek.umarım yardımcı olmuşumdur sana
ben cumayı bekleyemedimmm...700 gr. eksik cıkıyorum tartıda:)))
dün sabah 1 yumurta 1 dilim çavdar, 1 dilim ekmek ve bir cay kaşığı bal, öğlen salata, öğleden sonra bir kase müsli, akşam 1 kase çorba, bir köfte bir patates ve bol yağsız salata yemiştim. bu sabah yine bir yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir ve bir çay kaşığı reçel ve bol domates salatalık yedim. öğlene lor peynirli domates, salatalık ve roka salatası ve bir kase çorba içeceğim. aksama kıymalı kabak ve pilav var sadece kıymalı kabak ve salata yemeği düşünüyorum.
sudecim sana gerçekten çok kızdım.nasıl bu kadar inançsın olabilirsin? çok ayıp canım sana yakıştıramadım.ben yazın 1ay boyunca yürüyüş yaptım hiç kilo veremedim.derken araya ramazan girdi. 2 ay elde var sıfır.dedim ki birşeyleri eksik yapıyorum.çok yemek yemiyorum ama yinede plansız olduğum için sonuca ulaşamadım.en sonunda internette araştırma yaparken bu diyet takıldı gözüme.tamamen mantık ve çok kolay dedim başladım. ilk hafta hergün yarım saat yürüyüş yaptım 1 kilo verdim.ikinci hafta pek spor yapamadım ama yine de 1 kilo verdim.düşününce 3 ay çabaladım ve pes etmedim.tek yapman gereken düzen. birazda spora vakit ayır.az kilo vermen gerektiği için sen daha zor verirsin.sana güvenüyoruz