Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

iyi oldu böyle toparlanmış liste. teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
kızlar birşey soracağım çay kahve içerken tatlandırıcı kullansan mı diyorum.tatlandırıcılarla ilgilide bir sürü söylenti var.kahveyi çok seviyorum ve şekersiz içemiyorum. çok aşırı şekerde kullanmıyorum ama daha önce diyet yaparken diyetisyen tatlandırıcı önermişti.siz ne düşünüyorsunuz? henüz bir hafta olmadı bu yüzden tartılmadım ama korkuyorum kilo veremessem başlangıçta motivasyonum bozulur. :çok üzgünüm:

diyetisyenin önerdiyse bir sorun olmaz heralde canım.şeker yerine kullanabılırsn.bitki çaylarında da bal ile tatlandırma yapabılırsın.vereliniortak

denizyildizi nasılsın? adam akıllı uygulamaya başladın mı şu diyeti?ben kendi bulduklarıma ve internette bulduklarıma baktım.puanlar farklı kafam karıştı.kafamçokkarıştı.hangisini uygulasam karar veremedim.sen burda yazılanlardan hangisine göre uygulıycaksın yada uyguladın?sana danışmak istedim öyle başlıyım diye.:eek:başladın mı sen?

başladım canımcım.1haftam doldu ve planladığım gibi gitti,yani 1 kilo verdim.puanları burdan kullanıyorum genel olarak.herşey yazmıyor onlarıda kafadan hesaplıyorum.mantık yürüterek tabiki.güzel gidiyor umutluyum ben ya. :KK3: sen başladın mı?

başladım canımcım.1haftam doldu ve planladığım gibi gitti,yani 1 kilo verdim.puanları burdan kullanıyorum genel olarak.herşey yazmıyor onlarıda kafadan hesaplıyorum.mantık yürüterek tabiki.güzel gidiyor umutluyum ben ya. :KK3: sen başladın mı?

canım dediğim gibi kendi bulup çevirdiklerimle burdakiler arasında farklar var kafam karıştı.henüz yapmadım;ama sen 1 kilo verdiğine göre alkisalkisalkis forumdaki puanlar doğru.hepsi yok dediğin gibi.onları da artık ben de kafama göre yaparım.süpersin.1 haftada 1 kilo.ben de başlıyım.seni görünce heveslendim.:dance:

canım benim başla hemen.sporu aksattığım oldu.hergün spor yapsam belkide iki kilo vermiş olurdum.çok mutluyum.olmayanları da birlikte tartışalım.mesela simit çok yemek zorunda kaldığım birşey. kaydirigubbakcemile3. ben 7 puan vardır diye düşünüyorum.sen ne dersin?

canım benim başla hemen.sporu aksattığım oldu.hergün spor yapsam belkide iki kilo vermiş olurdum.çok mutluyum.olmayanları da birlikte tartışalım.mesela simit çok yemek zorunda kaldığım birşey. kaydirigubbakcemile3. ben 7 puan vardır diye düşünüyorum.sen ne dersin?

canım küçük bir simit veya büyük bir simidin yarısı 3 puan benim ingilizce bulduğum puan listesine göre.başka bilmek istediklerin olursa ve ben de bulabildiysem cevaplarım.vereliniortak

denizyildizi başladım ben de.zemuszemus. bakalım bir ay sonra neler olacak?çok zevkli bu hesaplama işlemi.benim çok hoşuma gitti.hem böylece aslında çok sevip yediğimiz ve bize zararı olan yiyecekleri yememizi de engellemiş oluyoruz.

bugünüm sorunsuz geçti.ama şu puanlamaları ayarlayabilmek zor iş.kilo kontrolü ve zayıflama için değer ama.weight watchers takipçileri (eskiler ve yeniler) sizlerde gelişmeleri paylaşın destek olalım birbirimize.özellikle eskiler sesiniz soluğunuz çıkmıyor nerdesiniz?

denizyildizi kahvaltıyı 2 dilim kepek ekmeği 4 zeytin ve 1 domates ile tamamladım.yani toplamda 4+2+0= 6 puan .sen kepek ekmeğini kaç puandan hesaplıyorsun?puanların 1inde 1,5 diğerinde 2 yazıyor.ben yine de 2 hesapladım.

kepek 1.5 dur çünkü normal ekmek 2 puan canım.kahvaltılar genelde 6-8 puan oluyor zaten.akşam yemeklerine dikkat etmek daha önemli bence. ben patetesi çok seviyorum ama burada puanı çokdiye yiyemiyorum ya:KK43: biraz kilo vereyim.ondan sonra haftada 1 ödül günü yaparız:KK1:

kepek 1.5 dur çünkü normal ekmek 2 puan canım.kahvaltılar genelde 6-8 puan oluyor zaten.akşam yemeklerine dikkat etmek daha önemli bence. ben patetesi çok seviyorum ama burada puanı çokdiye yiyemiyorum ya:KK43: biraz kilo vereyim.ondan sonra haftada 1 ödül günü yaparız:KK1:

sagol canım ben her ıhtımale karşı 2 diye hesaplıyordum.bundan sonra 1,5 yaparım.evet haklısın akşam yemekleri önemli.ben de patatese bayılırım valla:KK17:.burda patates sınırsız 2 puan 1 tane 1 puan yazıo ona aklım ermedi valla.:KK9:haklısın biraz kılo verınce ödül günü yaparız motivasyon olsun.

denemediğim yöntem kalmadı ama bu yöntemi inceledim aklıma yattı bugün tam anlamıyla uydum sanırım ama öğünlerim biraz özensiz oldu benim puanım 21
sabah 1 tane simit =6 puan, öğle 1 tane simit =6 puan, akşam 1 kase çorba =2 puan,erişte 4 puan eriştenin içinde 1 kaşık yağ varmış 3 puan da o tamı tamına 21 puan aldım az sonra da elma armut falan yiyeceğim :21:
biliyorum sabah ve öğle simit olmaması lazımdı ama mecbur kaldım gün boyu okuldaydım üstelik nöbetçiydim öğlen eve de gelemedim
bu diyeti yapan kızlar destek olalım birbirimize haftada 1 kg versek süper olur :KK55:

denemediğim yöntem kalmadı ama bu yöntemi inceledim aklıma yattı bugün tam anlamıyla uydum sanırım ama öğünlerim biraz özensiz oldu benim puanım 21
sabah 1 tane simit =6 puan, öğle 1 tane simit =6 puan, akşam 1 kase çorba =2 puan,erişte 4 puan eriştenin içinde 1 kaşık yağ varmış 3 puan da o tamı tamına 21 puan aldım az sonra da elma armut falan yiyeceğim :21:
biliyorum sabah ve öğle simit olmaması lazımdı ama mecbur kaldım gün boyu okuldaydım üstelik nöbetçiydim öğlen eve de gelemedim
bu diyeti yapan kızlar destek olalım birbirimize haftada 1 kg versek süper olur :KK55:

sudenazım hoşgeldin aramıza.:KK71: tebrikler 21 puanını geçmediğin için.simidi gözardı edebiliriz çünkü puanını aşmamışsın.zaten herşeyden az az yiyip ölçülü yiyip puanlara göre vericez kiloları.yanındayız.destekliyoruz.:KK70:yorumlarını bekliyoruz

sudenazım hoşgeldin aramıza.:KK71: tebrikler 21 puanını geçmediğin için.simidi gözardı edebiliriz çünkü puanını aşmamışsın.zaten herşeyden az az yiyip ölçülü yiyip puanlara göre vericez kiloları.yanındayız.destekliyoruz.:KK70:yorumlarını bekliyoruz

berrincim ben başarılı olursam eğer yani haftada 1 verebilirsem bu yöntemi hiç bırakmayacağım hatta yaşam tarzım haline getireceğim :13:
haftada 1 gün belirleyip kilo bildirimi yapabiliriz mesela ben her pazar diye düşünüyorum ne dersin??
ha bu arada bu diyette yağa ne kadar dikkat edersen o kadar iyi bir ykda 3 puan var meyve sebze bedava fakat biz mümkün olduğunca yağı çıkaralım hayatımızdan :KK19:

selam arkadaşlar bu günkü menüm:
-sabah:2 dilim ekmek=4 puan, az light krem peynir=1 puan
-öğle: 1 kase çorba=2 puan biraz patates yemeği=2 puan 1 yk yağ=3 puan
akşam:1 kase çorba=2 puan patates yemeği=4 puan 1 yk yağ ile yapıldığı için 3 puan da o
ben bugün de 21 puanla kapadım :KK68:
benim puanlarım şu yemeklerdeki yağlara çok gidiyor yaa :KK19:
bir yk sıvıyağda 3 puan var ama hiç yağsız da yemek pişmiyor kiiiii :KK28:

tebrikler sudenazcım .haklısın valla ya butun puanlar yağlara gidiyor ama yağsız da yemek yenmiyor

bu listeyi çok sevdim. cünkü sevdiğim yiyeceklerden vazgecebilen biri değilim. çok uzun zaman önce -10 yıldan fazla olmuştur sanırım- bu listeyle takriben 35 kilo veren birini tanımıştım ve forumda görene kadar da tamamen unutmuştum bunu. doğumdan sonra üzerime yapışan bir 5 kilo var, bu listeyle vereceğim umarım. listeye emek veren arkadaşlara teşekkürler:KK71::KK71:

bu listeyi çok sevdim. cünkü sevdiğim yiyeceklerden vazgecebilen biri değilim. çok uzun zaman önce -10 yıldan fazla olmuştur sanırım- bu listeyle takriben 35 kilo veren birini tanımıştım ve forumda görene kadar da tamamen unutmuştum bunu. doğumdan sonra üzerime yapışan bir 5 kilo var, bu listeyle vereceğim umarım. listeye emek veren arkadaşlara teşekkürler:KK71::KK71:

canım hoşgeldin aramıza :KK71:
biz berrinle yapıyoruz benim 1. haftam dolmak üzere kilomu 2 gün sonra bildiririm :13:
inş. hedef 1 kilo :KK55:

bu sabah kahvaltıda 2 dilim cavdar ekmegi 2 dilim tulum peyniri ve bir cay kaşığı bal yedim. öğlen bir kase kellogs yedim az yağlı sütle ama onu bulamadım hesaplayamadım. 3 puan verdim. bu arada ben hep oturarak calıştığım için 17 yi geçmemeye çalışıyorum.ve bir de sabah baldan vazgecmem lazım sanırım ama bir türlü vazgecemiyorum. peki arada sıfır puanlık ne atıştırabilirim?? cünkü midemde ciddi bir kazınma hissi oluşacak birazdan farkındayım

X