Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Günaydın abrencim, laceycim nasılsınız. Haklısın abencim, zaten sabah birşey yemiyorum, onun yerine meyve koymayı düşünemedim ama verilen diyeti bire bir uygulamamak ta bazen kilo verdirmiyor biliyorsun. Laceyin daha önceden verdiği tavuk salaya yogurt meyve diyeti vardı 2 gün boyunca yapılan, onu uyguladım. 2 gün boyunca neredeyse hiç oturmayarak çalıştım,hep ayaktaydım 2 kilo vermişim, ölçülerimde 2 cm ve daha fazla azalmış, çok sevindimHemen çizelgemi değiştirip, kilo skalamı 2 aşagı çektim, yani 62 kilo için mücadele edecegim kısmet olursa. Bugün, 6 yumurta, taze köy peyniri, yagsız salata ve meyve yiyecegim ama yine hareketlilik adına kendime uğraş bulmam gerek, yoksa diyet işe yaramıyor bende. Olazsa tüm çekmeceleri yeniden toparlayıp yerleştirecem hareket etmiş olmak için. Bende durumlar böyle kızlar. Evim için söylediklerinize çok teşekkür ediyorum bu arada, yoruldum ama çok şirin oldu gerçekten. Allah sanada yarım etsin boya işinde abencim. Laceycim ogluşuna başarılar diliyorum canım, Tedirgin olmakta çok haklısın ama ögretmenleri yanında olacagı için bir nebzede olsa rahatlat kendini. Aslında sende gidebilsen iyi olurdu, ama seninde işlerin var. İnşallah tez zamanda sorunsuz, başarıyla dönerler. Seviler canlarım.

hayırlı cumalar ...
ablam aşagıda seni görüyorum günaydın .

ah laceyim analar hep böyle bende öyleyim bebeleri kendi haline bırakmıyoruz hiç ana kuzuzsu oluyorlar .
ögretmenleri yanında nasıl olsa . önce Allaha emanet korkma .

bende iyiym ne olsun gün dü yasindi ev toplantıları derken hala homini gırtlak yiyorum . ama dur deme zamanı geldide geçiyor . bugün lapa yapayım dedim en azından tatlıdan dolayı oluşan şişlikler gitsin . 65. 66 arası dolanıyorum şükür sanırım bünye bu yemeye alıştı . ama biliyorumki böyle devam etsen alıcam artıları

ben yazana kadar sen yazmışın zaten ablam .
çok sevindim ablam tebrikler . azmin zaferi diyim maşallah .
ablam sen ne yapıpda kilo verecegini biliyorsun zetten liste aramana gerek yok

kutlarım montimm vücudunu o kadar güzel tanıyorsun ki , bayılıyorum sana, dilerim hedefine kısa sürede ulaşırsın
kızımın büyük sınavı dolayısıyla YGS birkaç günden beri stresliydik. çok şükür sınavı çok iyi geçti. sırada hazirandaki alan sınavı var . inşallah istediği bölüme girer(hukuk )

ben yazana kadar sen yazmışın zaten ablam .
çok sevindim ablam tebrikler . azmin zaferi diyim maşallah .
ablam sen ne yapıpda kilo verecegini biliyorsun zetten liste aramana gerek yok

Günaydın canlarım iyi haftalar olsun. Evet abencim vücudumu tanıdım artık ama malesef yine durdu kilo kaybı ve ölçülerim malesef. Bundan sonra nasıl bir yol izleyecem bilmiyorum. Sanırım şok diyeti bırakıp normal beslenme düzeninde devam edecegim. Sen neler yapıyorsun, diyet yok sanırım sende.

Laceyim gözün aydın canım, kıızına çok sevindim, darısı diğer ana babalara. Sende artık oldukça rahatlamışsındır. Diyet yapmıyon dimi şu aralar. Sevgiler ikinize de.

kızna tebrikler laceyim . dün aklıma geldi senin kızda benimde yegenim girdi sınava .
2. sindede başarılar dilerim umarım istedigi yeri rahatça kazanır . kızım tıp istiyor ama baya zorlanacak sanırım .
senye senden baya tiyo alıcam galiba laceyim .
aebenim nasılsın ? senin kızın kaçıncı sınıftı canım

bizim sınav seneye laceyim . kızım 11 sınıfda.
dün sabah dersaneya gitti tamda sınav saatiydi . sınava giden çoçukları görmüş hep . çok üzülmüş ve birazda kaygılanmış anne şimdiden ben kötü oldum diyor ..
dün bir genç kız sınav stresinden kalp krizi geçirmiş ve vefat etmiş . yazık ..

aynen kucak dolusu sevgiler bizdende sana ablam

ablam sabırlı ol biraz , daha yeni kilo kaybın oldu bukadar çok beklenti içine girme . bizim bünyeler öyle takır takır kilo vermeye müsaid ve alışkın deyil biliyorsun
ah ablam bu sabah hevesle yine yürüyülüme gidecektim yagmur bastırdı .
dünde kzılaydaydım bebelerin dersane sınavları vardı çıkıncada yemek yedik dolaştık biraz . baya yorulmuşum . öylen yedigim pizayıda eritmişim şükür .
bende başladım abla yavaşdan ama kasmadan . ilk etapda çok sıkmak istemiyorum en azından hafta sonları .
madem yürüyüşe gidemedim bari evde pilates yapayım . baya hantallaştım spor açısından

Günaydın kızlarrrr nasılsınız. Laceyim gözün aydın canım, bir sonraki sınava kadar rahatsınız en azından. Kızının sınavının iyi geçmesine de gerçekten çok sevindim, drısı diğerlerine inşallah. Kendime nazar değdirdim ve dün agopun kazı gibi habire yedim. Bugün yine dikkat edecegim. Aslında vücudumun kalori ihtiyacını şok diyetlerle düşürmemek için haftada bir nırmal yemem gerek ama dün resmen azıttım. Arkadaşım profiterol, ekler, börek yapmış ne buldumsa yedim malesef. Neyse canım bende işler böyle sen neler yapıyorsun...

Abencim çok iyi yapıyorsun canım, kasmadan diyet en güzeli, sanırım bende öyle yapacagım aksi halde diyetten iyice soguyorum. Ne yiyeceğimi şaşırmış haldeyim ve diyette iken yediğim hiç bir şeyi canım istemiyor. Hareketlılıkte çok iyi sende. Benim ev işleri bitti şükür, bende yürümeye başlayacagım artık. İkinizi de öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın..

günaydın montim aebenim montim kızımda da büyük rahatlama oldu. artık kendi alanına çalışacak aebenim ,gelecek yıl sizde stresi yaşayacaksınız desene, Allah kolaylık versin. sınavda en büyük sorun zaman malesef, 160 soru 160 dk malesef yetmiyor. hele türkçe sorularının çok uzun pragraflı olması zaman kaybettirmeye yetiyor zaten
montim yine diyet moduna giremedim hala ,bakalım ne zaman ilham gelecek:26::26:

ablam arada bir tozutmak iyidirbünyeni şaşirtirsın ablam .
ablam 1 haftadır kendimde gözledigiim bişi var belki tesadüf. ama dene istersen 1 gün kaçamaklı yani karbonlu gün diger dünde pro agırlıklı . böylebir diyetde vardı aslında ..

yegenim bu sene girdi oda zamandan şikayetçi sorular çok uzundu diyor . 1 dk çok az 1 soru için
seneye birde küçük kızımında sınavı var.. anlıycanız seneye zor ve stresli günler bizi bekliyor . canları sagolsun bakalım .
laceyim artık havalarda düz<eldi bak ilk sınavıda atlatınız artık bahenen yok başla bir yerlerden diyete

Nasıl oldugunu yazsana şu diyetin abenim sana zahmet. Anlamadım nasıl oldugunu

Kızlar evimin bir kısmını ve kilomun son halini bir resimle evim albümüme ekledim, laceycim sen istemiştin zaten. Sevgiler

Nasıl oldugunu yazsana şu diyetin abenim sana zahmet. Anlamadım nasıl oldugunu
ablam öyle belli bir liste deyil demek istedigim bir gün karbon agırlıklı beslenip pro almıyorsun sabah peynir dişinda .2. günde agır karbon almıyorsun sebze dışında pro agılıklı .oluyor . 1. öyle diger gün öyle dönüşümlü . mönü yazmıyorum çünki senin yeme tarzın tam ögünlü deyil .ama örnel olrak yazayım .
mesela küçük kase bir salata yanında tavuk yogurt . önemli olan pro sebzeden çok olsun .
karbon günündede sebze ekmek . pro yok . miktarları sen kendine göre ayarlarsın .
Kızlar evimin bir kısmını ve kilomun son halini bir resimle evim albümüme ekledim, laceycim sen istemiştin zaten. Sevgiler

hemen bakıyorum ablam .

montim aebenim merhaba , güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum . bende durumlar yine aynı ne diyetsiz nede diyetli olamıyorum 1 öğün dikkat etsem diğer öğün mutlaka bir cıss yiyorum. bugün yazlıkları ve baharlıkları çıkardım ,neredeyse ağlayacaktım. kıyafetlerimin içene girmem için acil en az 5 kg vermeliyim
montim yarın İST geleceğiz. araba alım işimiz var. pazartesi öğleye döneceğiz. vakit musait olsaydı görüşmek isterdim. başka bir zamana inşallah
aebenim havalar ısındı ,yürüyş yapmak için mazaretimde yok aslında artık herşey benim azim ve irademe kaldı:26:

Arkadaşlar topiğinizi 138 lere kadar falan okudum sonra atladım ve son mesajlarınıza geldim yani oku oku öldüm ama harika bilgiler öğrendim sayenizde özellikle size montig çok teşekkür ediyorum.Ama bırakmışsınız puanlamayı sanırım? ben bugün başladım.Nettede araştırdım,ayrıca facebookta weight watchers ı 966.398 kişi beğenmiş şok edici bir rakam ben devam edeceğim buna bakalım neler olacak 63.2 kilo ile başlıyorum hadi hayırlısı

Son düzenleme:

hoşgeldin lalende (nicin pek güzelmiş .)
w.w. hakında geniş bilgiye montig ablam sahip snada yardımını esirgemez yeterki düzenli yap .
puanlamada en önemli olna dengeli beslenmek . günde 2.3. porsiyon sebze .meyve yemek . yani puanları hep karbonla doldurmamak lazım .
bir ayrıntıda yag konusunda biraz kısıtlamaya gitmek zorundasın . zaten puanlama yaparken bunu fark edersin .

ne kadar puana sahipsin hesepladınmı ?

Son düzenleme:
Canım merhaba iyi haftalar diliyorum bende hepinize. İst.a gelmişsin keşke görüşebilme imkanımız olsaydı, çok memnun olurdum. Kıyafetler konusunda haklısın ve evim ve kilom için söylediklerin teşekkür ederim tatlım ama maleserf bel ve göbek bölgem çok rahatsız ediyor beni de. Diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum çok canım sıkkın. 4 aydır derin dondurucuda tavuk, kordon blue, sosis, ciger takımı doluyor.Kırmızı
eti sevmiyorum, balık midemi bulandırıyor. Bıktım artık aynı şeyleri yemekten bu yüzdende diyet zor gelmeye başlad. Bilumum salatada nefret alanıma girdi, hatta meyve bile, ne yapacam bilmiyorum offff off..Sevgiler canım
Merhaba canım, yardım ve listeler konusunda takıldıgın yer olursa yardıma hazırım. Kolay gelsin...
Selam abenim nasılsın. Resim yorumu için sanada teşekkür ederim tatlım. Ama dediğim gibi bel göbek durumu sıkıyor canımı, diyetten de bıktım. Artık tavuk salata v.s. yerken (hep yediklerim) midem agrıyo ve kabul etmiyor, sindiremiyorum ne yapacam bilmiyorum abencim. Yaw hiç denemediğimiz bir diyet kaldımı? WW denedim ama 12 kilodan sonra malesef veremiyorum artık onunla da. <monti gibi oldu yani. Takıldım kaldım abencim 3 kilo daha vermem gerekiyor. 40 beden dar, 42 bol geliyor . >Bir önerin varmı? Sevgiler canım, öpüyorum

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ilginize Ben 3 gündür puanlamayı uyguluyorum.Benim puanım 20 çıktı ama yeni weight watchersda plus sistemi ile puanlar artmış ben uygulamadım onu eski sistemle devam ediyorum galiba öyle sanıyorum bilmiyorum sizin listeniz ile yapıyorum montig.Acaba yeni bir şeyler eklendimi siz ne dersiniz doğru yoldamıyım? sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…