Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Çok teşekkür ederim ilginize:KK3: Ben 3 gündür puanlamayı uyguluyorum.Benim puanım 20 çıktı ama yeni weight watchersda plus sistemi ile puanlar artmış ben uygulamadım onu eski sistemle devam ediyorum galiba öyle sanıyorum bilmiyorum:KK53: sizin listeniz ile yapıyorum montig.Acaba yeni bir şeyler eklendimi siz ne dersiniz doğru yoldamıyım? sevgilerimle:KK48:

Lalendecim bizim listelerimiz ayrı, aylarımı aldı o listeleri bire bir çevirmek. Bu yüzden de burada yayınlamayı uygun görmedim. Arzu eden arkadaşlar özelden mail adresini veriyor ve ben listeleri yolluyorum. Listelerde hesaplamanın nasıl yapılacagı da anlatılıyor. Mail adresini özelden yollarsan listeleri yollarım sana, ayrıca takıldıgın yerde de yardımcı olurum. Ww gerçekten muhteşem bir beslenme şekli, ama layıkıyla yapılırsa ve belli başlı kurallara uyulursa. Karbon yag ve pro dagılımı çok önemli. Ben bu yolla 12 kilo verdim 2,5 ayda. Umarım sende yararını görürsün. Sevgiyle kal....

Canım merhaba iyi haftalar diliyorum bende hepinize. İst.a gelmişsin keşke görüşebilme imkanımız olsaydı, çok memnun olurdum. Kıyafetler konusunda haklısın ve evim ve kilom için söylediklerin teşekkür ederim tatlım ama maleserf bel ve göbek bölgem çok rahatsız ediyor beni de. Diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum çok canım sıkkın. 4 aydır derin dondurucuda tavuk, kordon blue, sosis, ciger takımı doluyor.Kırmızı
eti sevmiyorum, balık midemi bulandırıyor. Bıktım artık aynı şeyleri yemekten bu yüzdende diyet zor gelmeye başlad. Bilumum salatada nefret alanıma girdi, hatta meyve bile, ne yapacam bilmiyorum offff off..Sevgiler canım

Merhaba canım, yardım ve listeler konusunda takıldıgın yer olursa yardıma hazırım. Kolay gelsin...

Selam abenim nasılsın. Resim yorumu için sanada teşekkür ederim tatlım. Ama dediğim gibi bel göbek durumu sıkıyor canımı, diyetten de bıktım. Artık tavuk salata v.s. yerken (hep yediklerim) midem agrıyo ve kabul etmiyor, sindiremiyorum ne yapacam bilmiyorum abencim. Yaw hiç denemediğimiz bir diyet kaldımı? WW denedim ama 12 kilodan sonra malesef veremiyorum artık onunla da. <monti gibi oldu yani. Takıldım kaldım abencim 3 kilo daha vermem gerekiyor. 40 beden dar, 42 bol geliyor . >Bir önerin varmı? Sevgiler canım, öpüyorum

kl saymayı denedinmi ablam . yavaş olasa ordada kilo kaybı oluyor
o linkde hepera ablam var sana yardımcı olur selamımı söyle yeter .:KK16:
ablam senin ilk kilorın montiyle giti sanırım sonra w.w. sonrada sok diyetlerle ve sporla .
sana önerim madem bazı gıdalardan bıktın sana uygun kl hesaplayıp bol bol yürürmen . sanırım senin kalan kiloyu bu çözer . istedigini yedigin içinde seni sıkmaz .

merhaba montim ,aebenim:KK16: montim vakit olmadı dediğim gibi. pazar gidip pazartesi döndük. işleri hallettik neyseki
diyet için yeni kararlar alma modundayım kafamda netleştirince yazarım ama öncelikle önceden yiyeceklerimi planlamalı ve hazırlanmam gerektiğini anladım aksi durumda ne bulursam yiteyim modundayım, birazdan öğrencilerim gelecek akşama yazarım yine:KK3:

kl saymayı denedinmi ablam . yavaş olasa ordada kilo kaybı oluyor
o linkde hepera ablam var sana yardımcı olur selamımı söyle yeter .:KK16:
ablam senin ilk kilorın montiyle giti sanırım sonra w.w. sonrada sok diyetlerle ve sporla .
sana önerim madem bazı gıdalardan bıktın sana uygun kl hesaplayıp bol bol yürürmen . sanırım senin kalan kiloyu bu çözer . istedigini yedigin içinde seni sıkmaz .
Merhaba abenim nasılsın:KK3: kl hesaplayarak diyet bana pek uygun değil tatlım. Zaten w.w de bir nevi kl hesabı idi. Şok diyetler ise bana 1-2 kilo verdirip sonradan en az 1 kiloyu geri aldırıyor:KK14: Benim yiyerek zayıflamam gerekiyor. Şu son birkaç gündür doymak bilmiyorum dün 2 simit 2 dilim kek, 1 dilim yaş pasta ve bir dilim lazanyayı mideye indirince ciyaklayarak doktorum gittim. Kan seviyem çok oynakmış, ani iniş çıkışlar tüm dengemi bozmuş anlayacagın.Hemen günde 1 tane b vitamini ve 1000 mg glifora başlandı. Diyetime daha fazla bakliyat eklendi. Sabahın körüyle kendime lahanalı havuçl, sarmısaklı yogurtlu salaa hazırladım. Bulgurlu lahana yemegi pişiriyorum. Mutlaka hayvansal pro almam gerektiği için internetten değişik kavurma tarifi buldum sogan, sarmksak, mantar, k.biber ile bir tarif buldum onu pişirip içine biraz nohut katacagım. Tabi domates salatalık meyvede olacak. Yani değişik tatlarla ve sebze yemeklerine bakliyat ekleyerek kendimi kandıracagım. Birazdan yan komşum gelecek birlikte dans v.s yapacagız. Umarım bu kezde bozmam diyeti. Sen neler yapıyorsun. Öptüm tatlım:KK54:
merhaba montim ,aebenim:KK16: montim vakit olmadı dediğim gibi. pazar gidip pazartesi döndük. işleri hallettik neyseki
diyet için yeni kararlar alma modundayım kafamda netleştirince yazarım ama öncelikle önceden yiyeceklerimi planlamalı ve hazırlanmam gerektiğini anladım aksi durumda ne bulursam yiteyim modundayım, birazdan öğrencilerim gelecek akşama yazarım yine:KK3:

Aynı durumdayız laceyim, sanırım bahardan ve havaların dengesizliğinden kaynaklanıyor durumumuz, umarım çabuk atlatırız. Bir dahaki İst. gelişinde mutlaka görüşelim şekercim.Diyette aldıgın kararları bizimlede paylaş lütfen, öpüyorum:KK54:

Merhaba abenim nasılsın:KK3: kl hesaplayarak diyet bana pek uygun değil tatlım. Zaten w.w de bir nevi kl hesabı idi. Şok diyetler ise bana 1-2 kilo verdirip sonradan en az 1 kiloyu geri aldırıyor:KK14: Benim yiyerek zayıflamam gerekiyor. Şu son birkaç gündür doymak bilmiyorum dün 2 simit 2 dilim kek, 1 dilim yaş pasta ve bir dilim lazanyayı mideye indirince ciyaklayarak doktorum gittim. Kan seviyem çok oynakmış, ani iniş çıkışlar tüm dengemi bozmuş anlayacagın.Hemen günde 1 tane b vitamini ve 1000 mg glifora başlandı. Diyetime daha fazla bakliyat eklendi. Sabahın körüyle kendime lahanalı havuçl, sarmısaklı yogurtlu salaa hazırladım. Bulgurlu lahana yemegi pişiriyorum. Mutlaka hayvansal pro almam gerektiği için internetten değişik kavurma tarifi buldum sogan, sarmksak, mantar, k.biber ile bir tarif buldum onu pişirip içine biraz nohut katacagım. Tabi domates salatalık meyvede olacak. Yani değişik tatlarla ve sebze yemeklerine bakliyat ekleyerek kendimi kandıracagım. Birazdan yan komşum gelecek birlikte dans v.s yapacagız. Umarım bu kezde bozmam diyeti. Sen neler yapıyorsun. Öptüm tatlım:KK54:

:

ablam bencede bünyeni çok yoruyorsun şok diyetlerle seninde dedigin gibi 2 verip 1 geri alınıyor en iyisi uzun soluklu saglıklı beslenmek . genelde sadece kilo yönüne bakıyoruz bununbirde saglık yönü var hep vurgulasakda bazan gözardı ediyoruz ..bence okadar kiloyada takma artık ...gayet hoş görünüyorsun kalan birkaç kilocukda zamanla gider ..

bende iyiym şükür ablam sabah yürüyüşlerine devam 2 gündür pilatesimide yapıyorum .pek mutlu oldum beni diyete adepde eden spor sanırım ..
diyetde evde olunca iyi çok sıkı olmamak kaydıyle monti tarzı bişiler yapmaya çalışıyorum ama arada dışarda oldugum günler pek diyete uymuyorum . bakalım zaman ne gösterir

Beni çok mutlu ettin canım teşekkürler.Özelden mailimi atıyorum.Umarım bende bir 6-7 kilo veririm.Listeni derhal deneyeceğim gelişmeleri burada aktarırım.Ben hem senin yazdıklarını hemde netten araştırdım dukan diyetinden daha favori bir diyet olduğunu gördüm.Ama malesef türkiyede ilgi görmemiş buna şaşırdım.Puanlama yaptığımda ki ben acemiyim doyduğumu gördüm.Dukanı denedim 3 gün atak evrem vardı 2. gün bıraktım çünkü sadece protein yemek bana iyi gelmedi.Müthiş bir susama ve başımda ağrı oldu.O yüzden weight watchers çok dengeli geldi bana.Neyse lafı uzatmıyım tekrar görüşmek üzere:KK55:

ablam bencede bünyeni çok yoruyorsun şok diyetlerle seninde dedigin gibi 2 verip 1 geri alınıyor en iyisi uzun soluklu saglıklı beslenmek . genelde sadece kilo yönüne bakıyoruz bununbirde saglık yönü var hep vurgulasakda bazan gözardı ediyoruz ..bence okadar kiloyada takma artık ...gayet hoş görünüyorsun kalan birkaç kilocukda zamanla gider ..

bende iyiym şükür ablam sabah yürüyüşlerine devam 2 gündür pilatesimide yapıyorum .pek mutlu oldum beni diyete adepde eden spor sanırım ..
diyetde evde olunca iyi çok sıkı olmamak kaydıyle monti tarzı bişiler yapmaya çalışıyorum ama arada dışarda oldugum günler pek diyete uymuyorum . bakalım zaman ne gösterir
Abencim haklısın aslında şımardım iyice ben. Böyle davrandıkçada diyet psikozuna giriyor, azıttıkça azıtıyorum. Hayır mesele diyet değil aslında abenim, asıl mesele son günlerde doymamam. Benim rahatsızlıgımın atak devreleri ilk ve son bahar, yani mevsim dönüşleri. Bu zamanlarda daha da dikkatli olmam gerekiyor, buna kilo meselesi de dahil. Önlem almazsam verdiğim tüm kiloyu bir anda geri alabilirim bu devrede ve beni asıl korkutan bu. Yoksa 3-4 kiloyu vermek çokta önemli degil, senin dediğin gibi yavaş yavaşta verilir. Beni asıl korkutan dediğim gibi aşırı tatlı ve karbon istegi. Neyse dr.un verdiği ilaç biraz daha iyi geldi sanırım. Bugün bitkisel proyu sebze ile karıştırıp iki çeşit yemek yaptım. Tavugu soteleyerek sogan, kabak, havuç,kerevizle pişirdim. Yogurtlu baharatlı salata hazırladım. Sütlü yulf ezmeli, tarçın, portakal kabuklu yapay tatlandırıcılı sütü sulandırarak tatlımıda yaptım. Dolabı meyve, domates, salatalıkla doldurdum. Yani açlık hissedersem seçme şansım çok. Bunlar 2 gün yeter, ponrasına bakacagım .Yarında spora başlıyorum. Sen başlamışsın ne güzel..Sevgiler tatlım
Beni çok mutlu ettin canım teşekkürler.Özelden mailimi atıyorum.Umarım bende bir 6-7 kilo veririm.Listeni derhal deneyeceğim gelişmeleri burada aktarırım.Ben hem senin yazdıklarını hemde netten araştırdım dukan diyetinden daha favori bir diyet olduğunu gördüm.Ama malesef türkiyede ilgi görmemiş buna şaşırdım.Puanlama yaptığımda ki ben acemiyim doyduğumu gördüm.Dukanı denedim 3 gün atak evrem vardı 2. gün bıraktım çünkü sadece protein yemek bana iyi gelmedi.Müthiş bir susama ve başımda ağrı oldu.O yüzden weight watchers çok dengeli geldi bana.Neyse lafı uzatmıyım tekrar görüşmek üzere:KK55:

Malesef 100 mesaja ulaşınca özel mesaj atabiliyomuşum:KK14: foruma baştan aşağı mesaj atmam gerekecek:KK52: ben buradan yazsam mailimi olmazmı? newyork-marmara@hotmail.com.tr mailim umarım yasak değildir.
Lalendeccim listeleri yolluyorum mail adresine. Daha öncede söylediğim gibi w.w de önemli olan puan doldurmak degil, günlük pro, yag, karbon ihtiyacını dengelemek. Şöyle ki; her gün % 50 -55 karbon, % 25-27 civarı pro %20 yag dengesini iyi oturman, puanı sıfır olan sebzelerden 3, meyvelerden 2 porsiyonu asmamandır. Türkiyede bu diyetin tutmama nedeni bunları göz ardı edip yanlış beslenmedendir.. Takıldıgın yerde yardıma hazırım tatlım, kolay gelsin

Listemi aldım nasıl sevindim anlatamam.Birtanesin montig:KK16:
4 gündür kendimce puanlıyordum sabah itibari ile kb,protein,yağ dengesini oturtacağım.Burayada durumları yazarım.Weight watchers a üyede olacağım ingilizcem fena değildir olmadı bilen arkadaşlarımdan yardım alırım.Tekrar görüşmek üzere sevgilerimleeee:KK3::

Listemi aldım nasıl sevindim anlatamam.Birtanesin montig:KK16:
4 gündür kendimce puanlıyordum sabah itibari ile kb,protein,yağ dengesini oturtacağım.Burayada durumları yazarım.Weight watchers a üyede olacağım ingilizcem fena değildir olmadı bilen arkadaşlarımdan yardım alırım.Tekrar görüşmek üzere sevgilerimleeee:KK3::
:KK3::KK9:
Sevgili Montig, size ozelden mesaj atamiyorum. Bana listelerinizi gonderebilir misiniz? E-mail adresim semraerk@yahoo.com
Size simdiden cok tesekkur ediyorum.

Listeleri yolluyorum, kolay gelsin:KK3:

Merhaba Montig..Aranıza yeni katıldım.Daha önce dukan diyeti ile 10 kilo verdim.Fakat bırakıca hızla geri aldım.Şimdi ise en büyük sıkıntım fazla kilolarım.Ben sizden liste istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Özelden mesaj atamıyorum..

Sevgili Montig, gonderdiginiz listeleri aldim. Cok cok tesekkur ediyorum. Emeginiz cok buyuk, listeyi cok guzel hazirlamissiniz. Bugun bu diyete basliyorum. Puanim 19. Diledigim kadar cig sebze yiyebilirim. Gunde 1 bardak sebze suyu icersem, onun da puani 0 mi oluyor? Meyveyi gunde 1 adet ile sinirlamak istiyorum. Geri kalaninda puan sistemine uyacagim. Guzel gunler dileklerimle.

Merhaba Montig..Aranıza yeni katıldım.Daha önce dukan diyeti ile 10 kilo verdim.Fakat bırakıca hızla geri aldım.Şimdi ise en büyük sıkıntım fazla kilolarım.Ben sizden liste istiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.Özelden mesaj atamıyorum..
Mail adresinizi buradan yazın ki listeleri yollayabileyim size. Ayrıca topiği 80 ile 120 sayfa arası bir göz gezdirin derim ww. mantıgını anlayabilmeniz için. Sevgiyle kalın
Sevgili Montig, gonderdiginiz listeleri aldim. Cok cok tesekkur ediyorum. Emeginiz cok buyuk, listeyi cok guzel hazirlamissiniz. Bugun bu diyete basliyorum. Puanim 19. Diledigim kadar cig sebze yiyebilirim. Gunde 1 bardak sebze suyu icersem, onun da puani 0 mi oluyor? Meyveyi gunde 1 adet ile sinirlamak istiyorum. Geri kalaninda puan sistemine uyacagim. Guzel gunler dileklerimle.

Rica ederim tatlım. Daha öncede yazmıştım, puanı sıfır olan sebzelerden günde 3 porsiyon, meyvelerden ise 2 porsiyonu aşmayın derim. Ayrıca puanınız az geldi bana, hesaplamayı iyi yaptıgınıza eminmisiniz?..Sevglier

Birkaç gündür araştırma fırsatı buldum zaten..mail adresim:fillizce@hotmail.com..şimdiden teşekkür ederim emeğinize..

Naber kızlar:KK3: Nasıl oldu anlamadım ama 1 gün dikkat ederek alıgım 1 kiloyu vermişim:nazar::nazar: hayretlerim şaştı:44::KK1: yine 64 kiloyum çok şükür.. Sevgiler..

Son düzenleme:
X