Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

monticiğim çok geçmiş olsun,dilerim sintigrafi sonuçlarınızda iyi çıkar,badana işini sağlığına kavuşuncaya kadar ertele istersen, bu seneki grip mikrobunun özelliği ,vücudun zayıf düştüğü anda yeniden tekrarlaması, bende öptüm:)

Canım selam, nasılsın..Bu gün ben biraz daha iyi gibiyim. Biraz evvel kardeşimin sintigrafi sonucunu aldım, kötü birşey çıkmayacak inşallah. Pazartesi belli olacak. Pazar güünü kardeşim badanaya yardıma geliyor. Yarın evi toparlayacagım, bir kaç gün giremeyebilirim. Abende yok ortalarsa sanırım. Sende çok dikkat et kendine laceycim. Sevgiler

ablam geçmiş olsun .. giremdim kaç gündür çümki bende aynı senin durumundayım çok fenayım .sızlamayan yerim yok sanki.
kardeşinin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim . darısı görümçeminkilere .

merhaba aebenciğim , montim bende dün misafirlerimi gönderdim. ardından regl oldum. hiç bu kadar şiş olduğumu hatırlamıyorum. göz kapaklarım açılmıyor neredeyse sabah maydanoz suyu içtim ödem atsın diye. tabi bu durum tartıyada yansıdı
montim kardeşinin sonucunu gösterdin mi ? dilerim sende daha iyisindir
aebenciğim çok geçmiş olsun , bol sıvı ve meyve tüket canım

Canım selam, çok geçmiş olsun sana da. Hakikaten bu grip başka türlü, hem o hem boya yorgunlugu derken her yanım hala sızlıyor. Umarım daha iyisinidir şimdi. Hastanızada allah şifa versin, inşallah sonuçları tem,z çıkar. Öptüm tatlım..

Selam laceycim nasılsın diyecem reglin baya kötü geçiyor anlaşılan, geçmiş olsun canım. Kardeşimin sintigrafi sonucunu yarın görecek doktor, inşallah bişi çıkmaz. Evi girişin son katı hariç bitirdi kardeşim. O olmasa ben asla 10 günden aşagı bitiremezdim onu anladım. Bir dolu aksilik oldu. O pis sarı renk 3 katta anca kapanabildi, hala rötuş yapılacak yerler var. Boya yetmedi tabi, boyayı aldıgım nalbur kapalı, mecburen başka nalbur bulup, mecburen bir açık rengi aldım, karıştırıp boyadık falan, allahtan güzel oldu renk. Benim odamla salon bitti şükür ama girişin son katı kurumadıgı için yarına kaldı. Kardeşim yarın dr.dan sonra gelecek inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. Bende boyada ince çizgilerde yarımcı oldum ona, tavan çizgileri falan. Akşam oturdugumda yorgunluktan, eklem agrısından yerimden kalkamadım. Neyse bitti sayılır şükür. Benden haberler bunlar, sen inşallah şimdi daha iyisindir, öptüm canım...

selam ..
ben hala atltamadım bu nasıl bir hastalık senelerdir böyle hastalanıp yatıgımı hiç hatırlmayorum
ablam kardeşinin sonuçlarını gösterdinizmi.? şükür bizim hastanınkiler temiz çıktı.darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına .

abencim çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda atlatırsın. Kardeşimin sonuçları da bugün temiz çıktı çok şükür allahıma. Birde hayırlısıyla cigerden alınan sıvıların sonuçlarıda temiz çıkar inşallah. Sizin hastayada sevidim, gözünüz aydın. Allah herkeze şifa versin inşallah. Sana da tekrar geçmiş olsun tatlım..

aebenim merhaba , kendine çok dikkat et diyeceğim ama malesef bu seneki grip mikrobu böyle , haftalarca süründürüyor. eşimde de aynı durum. hastanız içinde geçmiş olsun , sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim:)

gözünüz aydın montim , içini ferah tut dilerim sıvılarda da birşey çıkmayacak. boya işini de halletmişsin ,dilerim yorgunluğunu çabucak atlatırsın

Sağlıklı besleneceksin, spor yapacaksın.. bu işin sırrı
kesinlikle işin sırrı bu:)

gözünüz aydın montim , içini ferah tut dilerim sıvılarda da birşey çıkmayacak. boya işini de halletmişsin ,dilerim yorgunluğunu çabucak atlatırsın

)

Canımcım çok teşekkür ediyorum ilgin için. İnşallah canım, temennin içinde sagolasın:) Sen nasılsın, biraz daha rahatlayabildin mi? Ben bu aralar paso yiyorum, terazi hep 65 gösteriyo ama, bel çevrem sanki biraz genişliyo gibi. Sana yazana kadarda ölçü almak aklıma gelmemişti, kafam durmuş vallahi. Pazar günü boyanın kalanını da bitirdikten sonra, pazartesi yine diyet takılacagım sanım, senin kilo ne alemde ? ..Öptüm canım

iyi dilekleriniz için teşekür ederim . bugün dahada iyiyim şükür .

günaydın montim aebenim , keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum baharr yüzünü gösterdi nihayet. eşimle dışarda yürüyüş sezonunu bugün açıyoruz
montim nasılsın , neler yapıyorsun :)
aebenim ,nasıl oldun? dilerim daha iyisindir:)

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için teşekür ederim . bugün dahada iyiyim şükür .

Selam kızlar nasılsınız Abencim daha iyisinidir inşallah, sende görünmüyorsun epeydir topikte. Umarım herşey yolundadır. Sevgiler canım..

Laceycim selam, sen neler yapıyorsun, nasıl geçiyor günlerin. Bahar yüzünü gösterdi sonunda çok şükür. Yarın boyanın son kalanı yapacam kısmet olursa, kaldeşim gelemiyor bana kaldı salonun son katı. Bunun dışında misafir, alışveriş bahar temizliği falan geçiyor günler işte. Bu arada ben 1 kilo almışım malesef, ölçülerimde 1-2 cm artmış 12 kilo verdiğim halde hala yazlık elbiselerimin içine tam olarak giremiyorum en az 3 kilo vermem gerek. Yarın diyete giriyorum, alışverişimi yaptım. Belki 1 gün pirinç detoksu yaparım bilemedim. Elinizde 1 haftada 2 - 3 kilo verdiren diyetler varsa bana verin kızlar..Sevgiler canım

hayırlı haftalar olsun inşallah .
laceyim . ablam daha iyiyim şükür ama sesim hala karışık çıkıyor . vede hafifi öksürük . ama aykadayım şükür .
yarın günüm var onun telaşındayım .
ablam kolaygelsin .. bir liste var vereyin yapmak istersen .

laceyim havalar tam yürüme havası oldu . şu günü ve hastalıgı atlatayım bende başlıycam yürüyüşlere ..
bende diyet yok . ama kilomda sabit çokşükür fazla yemiyorum az az herşeyden . 65 civarlarında dolanıyorum işte ..

ALINTI
Haftada 3,5 kg Diyetisyen Listesi

bundan yaklaşık 2 ay önce çok ünlü bir diyetisyen bana bir anda bir diyet listesi yazıp verdi(hikayesi de var da,şimdi yazmayayım uzun olur)
"bunu yaparsan 1 haftada 3 ile 3,5 kg verirsin " dedi,ama kaçamaksız ypman lazım dedi.
ben de bu hafta pazartesi bu diyete başladım ve bugün bitirdim.4 gün bilee değil nerdeyse ve 1.700 kg verdim.
şimdi size o listeyi yazacağım

SABAH : 1 kase nesfit (herhangi bir çeşidi olabilir) light süt veya yoğurtla

1 adet haşlama yumurta

ARA : 1 adet yeşil ! elma (kırmızı değil)

ÖĞLE : Izgara-tavuk ,balık , et ne yersen....

salata(yağsız)

ARA: Yeşil elma

ARA2: tatlı yemek istersen,light bir tatlı(özellikle light dondurma)
ABLAM BUNU YOGURT OLARAK YE . YADA HİÇ YEME .

AKŞAM: sınırsız sebze ızgara veya haşlama

not:diyetin amacı yağ ve şeker sıfır!

günde 40 dk yürüyüş

haftada 3,5 kg!!

Son düzenleme:

merhaba montim , yine yoğun günlerdeyim. sınav hazırla ,oku derken akşamları artık vakit de kalmıyor bana. kilom aynı gibi. ama artık verme zamanı. güneş yüzünü gösterdi. kıyafetler incelecek bizimde incelmemiz lazım.
düzenini yine oturtursun montim. disiplinine hayranım

aebenim merhaba canım, hastalığın hafiflemiş olmasına sevindim.günlerin hatunusuneminim harika hamur işleri hazırlıyorsundur,kilonun değişmemesi bile güzel canım
liste için çok teşekkür ederim hemen pc me kaydettim

iyi akşamlar ..

evet günlerin hatunu . ama artık dur deme zamanı laceyim . seninde dedigin gibi yaz geliyor kıyafetlerden herşey belli olcak .
havalar düzeldi yürüyüşlere başlıycam inşallah .
evet laceyim hamur işi ve ikramlıklar konusunda düktürüyorum ama birde bunun yemesi var.. niye hep leziz şeyler kilo aldırır .
laceyim ankaradasın birgün senide beklerim inşallah . keşke ablamda yakın olsa birgün hep beraber toplansak ne güzel olurdu inşallah diyeyim .

Selam laceycim nasılsın. ' gündür yazamadım size. Evin salonunu falan boyadım, temizlik falan yaptım, alışveriş, yerleşme derken dün gece bitti işler şükür. Dün diyete başladım. Tavuk salata yogurt meyve yiyecegim bu günde. 2 günlük şok diyetten sonra ne yaparım bilmem. Metoyu durdurmamak için şaşırtmacalı gitmem gerek diye düşünüyorum, sende ne alem diyet işleri, başlayacakmısın sende. İşlerin yogunmuş yine, kolay gelsin canım, sevgiler.
Selam abencim nasılsın. Günlerin yogun maşallah, dikkat et kilo alma.:) Yolladıgın diyete teşekkür ederim ama biliyorsun ben özellikle akşamlar meyve veya başka birşey yemeden duramıyorum. Elinde meyve (akşamları) içeren diye varsa yolayıver canımcım. Sevgiler

ablam akşamınada 1 elma ekleyi ver bu listenin . sen zatten 3 ögün yemiyorsun gerekn ögünü yada arayı kaldır geceye koy . demokrasilerde pardon diyetlerde çare tükenmez.
güle güle kulan ev boyanı ablam . bu sene benim evde baya boya, kagıt işi var.

merhaba montim , aebenim montim güle güle otur ,mis gibi yaptın evini ,bende durum aynı sayılır , yediklerime dikkat ediyorum ama spor olayını hala oturtamadım dolayısıylada kilo veriş olmuyor oğlumun 21 nisan mat-fen yarışması var ,öğretmenleri ile izmire gidecek uçak ile
ben hiç istemiyorum gitmesini eşimin ısrarı ile oldu. yanında ben olmadan nasıl olacak ,üztelik ile defa uçağa binecek. 12 yaşında. evham yaptığımın farkındayım ama elimde değil. buda bütün moralimi alt üst ediyor. c kafam hep orada
aebenim nasılsın canım , bende durumlar böyle sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…