iyi gecler hatunlar. misafirleri yoladım dün .
ablam, banum noliyi bacılar .
bazan yanlış anlaşılmalar oluyor sanal ortamda .
ablam banunun sana karşı saygısızlı olacagını sanmam .
sanırım kilo takılması devam ediyor arayış içinde . adı ne olursa hangi beslenme olursa olsun kilo vermek için saglıklı olan heryol mubah . w.w. konuşunda senin emeklerin tartşılmaz ve bize vedigin bilgiler .
çok teşekkür ederim canım
müsait bir vaktimde gelip sizden geniş bilgi alıp denemek isterim sakıncası yoksa
iyi gecler hatunlar. misafirleri yoladım dün .
ablam, banum noliyi bacılar .
bazan yanlış anlaşılmalar oluyor sanal ortamda .
ablam banunun sana karşı saygısızlı olacagını sanmam .
sanırım kilo takılması devam ediyor arayış içinde . adı ne olursa hangi beslenme olursa olsun kilo vermek için saglıklı olan heryol mubah . w.w. konuşunda senin emeklerin tartşılmaz ve bize vedigin bilgiler .
Tabi memnuniyetle. Zaten topigi ara ara takipederseniz bilgilenirsiniz, bizlerde takıldıgınız yerlerde yardım ederiz. Sevgiler...
Selam abencim seni gördügüme sevindim
hoş geldin aebenciğim özledik seni. misafirlerini de yollamışsın artık sık sık bekleriz
Selam montig, ww turkiyede olmadığı için pek üzülmüştüm ama bu forumu bulunca gerçekten çok sevindim.
İnternetten araştırınca konu ile ilgili birkaç uzman çıkıyor ancak sanırım hiçbiri gerçekten bu sistemi uygulamıyor, senin önerebileceğin bir uzman war mı? Kendi kendime yapamazmışım gibi geliyor da:18:
Bir de günlük kaç puan almam gerektiğini nasıl hesaplayacağım??
inşallah laceyim . w.w. başlamışsınız sanırım ablamla ...
bende sabah tartıldım tatlin bedeli 1 kilodaha yanı montig ablam aynı kilodayız 66. regl kapıda ama sanırım birada şişim ... inanırmısınız diyet yapmayı özledim ne kötü besleniyormuşum ben diyet yapmadanhep karbon inanın canım meyve bile istemedi bu dönemde .. evdede 5 bebe olunca onbların sevdigi şeylerden yaptım hep bol bolda tatlı .
Selam canım. Bende kendimi salalı 1 kilo aldım malesef. Yavaştan geçiyorum ww.ye. Toparlanmanın zamadır yoksa gidişat kötü bende de..
w.w. başladın ablam ?
bende bugün ufafdan başladım bakalım sıkmadan devam edicem .
kolaygelsin leceyim . okullar açıldı yogunlugun başladı senin bizdede tam tersi okullar açıldı az kafamı dinledim dün .iyi akşamlar montim ,aebenim yoğun günler yine başladı bende. okuldan sonra alışverişe gittim. yemek ,spor derken ancak geldim. bu hafta tartılmaya cesaret edemedim biraz da moralim bozulmasın diyebu hafta dilerim daha düzenli olacak herşey .
aebenim 1 kilo alman bile güzel. o kadar mamaların içinde . bende çok fazla alma kapasitesi mevcuttur:)
montim karbon isteğinde inşallah yavaş yavaş düzene girer,sonrasında sıkı bir şekilde başlarız yine beraber.
Başladım abencim. O senin kullandıgın ilaçtan bende alıyorum. Tatlı krizlerim bitti şükür ama kasrbon ihtiyacı had safhada hala. Kendime kepekli galeta aldım onu kemiriyorum tulum peyniriyle falan. Öglen sebze peynir yedim. Yani yavaştan geçişe başladım, ruhen de hazır hissedene kadar. Sende ww. mi yapıyon monti mi?
ablam geri sayfada kalmış okumadan yazmışım .
demek dr sanada yazdı bu ilaçdan nasıl memnunmusun ..? ilaç konusunda dr. bilgi verdimi ben hala tereddütteyimde .:26:
ilk günler acayip şişlik ve gaz yaptı sendede oldumu ? 1.2. gün ara verip tekrar başladım gaz problemı çok kalmadı ama karnımı baya şişiriyoryediklerimizi bagırsaklarda uzun süre bırakıyor etkisi bu sanırım oda şişlige neden oluyor .
ben ben kafama göre yapıyorum, monti bende işe yaramıyor artık w.w. denedim ondanda pek sonuç alamamıştım . en iyisi kafama göre takılmak .çok sıkı bişiler yapmıyorum ama tatlı vs yemekden bıktım (bunu yazacagımı aklıma bile getirmezdim )
iyi akşamlar montim ,aebenim yoğun günler yine başladı bende. okuldan sonra alışverişe gittim. yemek ,spor derken ancak geldim. bu hafta tartılmaya cesaret edemedim biraz da moralim bozulmasın diyebu hafta dilerim daha düzenli olacak herşey .
aebenim 1 kilo alman bile güzel. o kadar mamaların içinde . bende çok fazla alma kapasitesi mevcuttur:)
montim karbon isteğinde inşallah yavaş yavaş düzene girer,sonrasında sıkı bir şekilde başlarız yine beraber.
SELAM CANIM. iLAÇ BENDE HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK YAPMADI (yine büyük olmuş yazılar) Sen maşallah diyete başladıgın anda gidiyor kilolarınbende öyle değil malesef. Bu sabah saat 6 da uyandım, 9 gibi acıkınca yulaf müsli karışımını sütle yedim. Öglende 3 galeta,lahana, havuç karışımı salata ve tulum peyniri yedim. Sanırım akşamda aynı yiyecem.Canım et, sebze yemegi vs. istemiyor. Acaip bir galeta takıntım var. 1 tanesi 1 dl. ekmek yerine geçiyor biliyorsun. Bu durum ne kadar devam eder bilmem ama en azından kilo almam diye düşünüyorum. Yürümeyide bıraktım hepten ruhumda diyete hazır degil. Bakalım, hayırlısı canım. Sevgiler
iyi akşamlar ablam ...
ablam sana bir soru ilaçı açmı yoksa yemekden sonramı kulanıyorsun günde kaç kere .
ilaçın recçetesinde aç yazıyor ..eczacı paketin üstüne tok yazmış .tam olrak ne zaman oalınmalı ki?:44:
sanırım ilk günler diyet yapmadıgımdan okadar şikayetim oldu .şimdilerde fazla kalmadı . ben genelde şikatetim olunca ilaçı bırakırım 1.2. gün sonra tekrar başlarım yan etkisi kaybolur yada azalır.
ablam ben hemen kilo vermeye başlıyorum çünki verdigim kilo deyil su baskülde birden artınca suda birden iniyor yani yag dengesiyle alakalı deyil .
ablam sana bi konuda daha yazıcam ablam şu günlerde kan gurubuna göre beslenmeyei araştırıyorum . gülbenin sabah pr. gördün 2 kere .bana baya mantıklı geldi.
sen hangi kan gurubundasın ? mesela ben 0 rım etçilmişim ..ekmek . baklagil .fazla süt ürünü bana ögre deyilmiş .dogrudurda ben ekmek türünü kaçırdımmı asla kilo veremiyorum .hatta 0 guruplarına lahana kilo bile aldırıyormuş
sen kan gurubuna göre biraz yiyeceklerini degiştirsen aceba fayda edermi?
iyi akşamlar montim, aebenimbahar dedin yüreğimden vurdun beni montim. şu üzerimizdeki kalın giysiler çıkınca içinden yine löp löp yağlar çıkacak kilo vermek de istiyorum ama diyete adapte olamıyorum. ama böyle gitmeyeceğini de biliyorum . offf mesela akşam sadece 4 çatal yumurtalı ,patates salatası ve çorba içtim. bugünü böyle kapatırsam süper olur. ama geç saatlerde atıştırma isteği doğuyor. onun önüne geçtiğim an herşey yoluna girecek:26: neyse ben biraz yürüyüş yapayım en iyisi. dizi saatime kadar hiç olazsa biraz kalori harcamış olurum
Abencim ben ilacı tok karnına günde 1 kez ve özellikle akşam alıyorum, bana tavsiye edilen bu. İlacımın ismi glukofen 1000mg ve etken maddesi (bu önemli) METAFORMİN. Sen ne kullanıyorsun, kaç mg.bilmiyorum ki.Ayrıca ilacını bırakmamanı tavsiye ediyorum abencim. Bu bir şeker hastalıgı ilacı degil (benimki) g.i dengelemek için. bazı insanlar hiç saglıklı olmamakla birlikte bu ilaçları zayıflamak için kullanıyorlamış, asla olmaması gereken bir durum yani. Demek istediğim, millet doktor vermenden kullanıyor zayıflamak için, sen dr. verdiği halde kullanmıyorsun, yapma ltf.
Kan grubu meselesini duydum ama araştırmadım, biraz bilgilendirirsen sevinirim canım. Benim kan grubum 0 rh pozitif..Haklı olabilirsin gerekirse yiyecekleri derhal değiştirirm tatlım..