Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

tünaydın arkadaşlar, dünkü yorgunluğun ardından ancak kendime gelebildim masumcuğum senden heves edip bende bugün puanıma dikkat ederek besleneceğim. pazartesi gününden itibarende puanlarımı birebir uygulayarak devam edeceğim .
güzel bir gün geçirmenizi dilerim

tünaydınnnnn
laceycim brilikte başlıyoruz demekkk:)
bende yarın başlıyorum puanlarımı tam hesaplamaya bugün kv gittik
kahvaltıyaa pişi yapmışş 2 tane filan yedimmm
kh ihtiyacımı doldudumm sanırım:)))
yarından itibarende başlıyorum puan saymaya mutfak tartısı aradım bulamadımm
kipayaa filan gittigimde bakıcammm

tavuk filan aldımm onlarıı ayarlayııp koyucam dolaba:)

tavuk gögüs aldım
800 gr yazıyordu üzerindee 100 gr denk gelecek şekilde 8 poşet yaptım attım dolabaa
yarın bi manii çıkmazsa niyett ettim w.w yapmayaa

aben ablaaa özledik geldik artık

geçmişten hikayelerrrr vaktim olunca yine alıntı yapıcamm

ayyy ablaa ne diycegimi bilemedimm:26::26::26::26:
önemlii diyee altına öyle bir işaret koydum dikkat çeksin diyee
yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerimm..
hepsi degerli bilgilerr, bu saylara getiridm geçmişten alıntı yapıp ama çok hoşuna gitmedi sanırım
özür dilerim...

bugün bu ürünler den aldim.müslisini falan aldim puani 100 gr 2 puan bunun yanina süt eklersem 4 puan olur.yogurduna falan baktim 6 puan falan . yemek hazirlar .icinde olsa olsa uc kasik makarna bir kuvük dilim et var 9 puan .bide mesala doyana kadar patetes 4 puan falan yazmissiniz bu nasil oluyoo.tek besin olarakmi tüketecegiz.ben pazertesi basliyorum hayirlisiylaaaaa..simdilik bilgilendiriyorum kendimi

Günaydın iyi pazarlar. Sorularınızın yanıtı hem dünkü, hemde önceki yazışmalarda defalarca yanıtlandı, biraz okursanız mantıgı çok kolay anlarsınız.Listede, puanı olupta, doyana kadar denen yiyecekler (patates gibi) haftada 1 kez, 1 ögün ve yagsız olarak tüketiliyor. Sevilen yiyeceklerden mahrum kalmayıp, diyet psikozuna girmemek için. Sevgiyle kalın....

günaydınnn
bende bugün başladımmmm,, sabah 1 elma ve bir bardak süt ile
şimdi kahvaltımıdayapıcam gün sonunda menülerimi paylaşıcamm

güzel pazarlar herkese

montig ablaa
gerek özelden gereksee buradann yanlış anlaşıldıgımı anlattım.
yazıalrını güncellemek pek hoşuna gitmedi sanırım
yönetime silinmesi için msj attım ama cvp gelmedi..
çok rahatsız oldugumuu tekrar bildirmek istedim..
şimdiye kadar yardımların için çok çok teşekür ederim sana
w.w yi uyguluycammm sonuna kadar

kendinize iyi bakın......

günaydın arkadaşlar
diyet başlıqı dikkatimi çekti...baştan 2-3 sayfa okudum...farklı bir diyet tarzı...karbonhidrat diyetine benziyor ama sizinki kişiye özel...bol iradeler dilerim en kıza zamanda hedeflerinize ulaşmanız dileqiyle

Son düzenleme:

Yazmayayım diyorum ama insanı çatlatıyorsun masum. Günlerce w.w. ile ilgili, gerek topikten, gerekse özelden sordugun her soruya bıkmadan usanmadan yanıt verdim, bu beni ne yordu, ne kızdırdı. Tüm bilgimle yanında oldum. Bana ww ile ilgili özelden sordugunun sorunun yanıtını yazarken, sen topiğe gelip, kornnfleks diyeti yapacagını yazdın. Durmadın özelden soru sormaya devam ettin, kızdıgım halde sabırla yanıtladım. Topige geldim yine kornfleks diyeti paylaşımın devam ediyordu. Aptal yerine kondugumu düşündüm ama sabrettim. Evet sana çok kırgın ve kızgınım ama malesef sen hala nededini anlamış değisin, ne yazık ki. Benim yazdıgım yazılar tüm topiğe açık, kopyalanmasında okunmasına sorun yok. Onları tekrar paylaşarak, konuyu yeni okuyan arkadaşlara yardımcı bile olmuşsun, bunda bir yanlış yok. Beni kızdıran kullandıgın ikon, yani smiley, yani elleriyle kulaklarını kapatmış lalalala yapan şeki (umarım anlatabilmişimdir) Onun ne anlama geldiğini araştırısan nerede yanlış yaptıgını anlaman kolay olur ve bir daha insanların damarına basmamış olursun.!!!!

Son düzenleme:

İlginize ve paylaşımınıza çok teşekkürler, sizde başarılar dilerim. Sevgiyle kalın..

bana yazdıgın yazılar ve verdigin emek karşılıgında kaç kez teşekür ettim. yinede ediyorum heleki geçen yazdım bile
sen olmasaydın 1 haftam boşa geçicekti diye, ne kadar bilgili oldugunu ve araştırmalarına saygı gösterdigimi
de yazdım bunların karşısınd abir ikon ile senin damarınaa basıpp, sinirlendirdim demek abla...

oysakii hiçte becerememm damara basmayı, bir ikon yüzünden düştügüm durum vee yanlış anlaşılmak çok üzdü beni..
seni yormuş ve kzıdırmış olabilirimmm sorularımla vs
çok teşekür ediyorum yardımalrın ve cevapların içindeee

iyi gecler hatunlar. misafirleri yoladım dün .
ablam, banum noliyi bacılar .
bazan yanlış anlaşılmalar oluyor sanal ortamda .
ablam banunun sana karşı saygısızlı olacagını sanmam .
sanırım kilo takılması devam ediyor arayış içinde . adı ne olursa hangi beslenme olursa olsun kilo vermek için saglıklı olan heryol mubah . w.w. konuşunda senin emeklerin tartşılmaz ve bize vedigin bilgiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…