- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
evet ablam seninki üst benimklide alt sınırda . ikimizinde aynı dikkat etmesi gerek ,tatlılara karbona .. ama bugünlerde sürekli ben o cızlardan yiyorum . bi türlü engel olamıyorum canım hiç salata vs de istemiyor zorla yiyyorum inan sebzeyi . şu tatil ve misafir işi bitsinde bakıcaz bi yol tuturucaz yoksa böyle içim hiç rahat deyil . hem saglık açışındanda yapmak zorundayım .Abenim bu ilacı dr verdi sana dimi? prospektüsünde de kötü bişiler yokmuş zaten. Bencede 1 doz kullan, durumuna bir bak olmazsa içmezsin canım içini rahat tut.HIIII benim gittim dr.da bu gibi durumlarda fazla tatlı yememek gerektiğini söyledi haberin olsun. Çok mecbur hissedersem sütlü tatlıyı tercih etmemi, karbon yerkende (pilav makarna börek ekmek vs<) mutlaka yanında sebze, salata türü birşeyler yememi önerdi canım, seninde işine yarayabilir çünkü benim seker üst, seninki alt seviyede çıkmış ve her iki durum için bu yeme şekli geçerliymiş. Sevgiler abencim
banuşum rabbım cennet mekanı versin dedene .aben ablaa dedemm vefat etti tşk edeirmm::
birde dr sana verdiig ilaç glokofaj mı?
eger o ise süper kilo verirsin o ilacı kullanırken
yok fıstıgım bu türde birçok ilaç var sanırım . bana verdigi (glucobay)iştah konusunda fayda eder sanırım ama bi yandanda kan hapı var oda iştah açar diye biliyorum . bakalım hangisi digerini yenecek .