iyi akşamlar montim, aebenimmontim teşekkür ederim Allah çocuklarımıza sağlık versin
aebenciğim benim kızda Anadolu Lisesinde ( MERAL ) fakat bu sene galiba raporla geçecek. evde ve dershanede bol bol çalışıyorlar. zihin açıcı için teşekkürler. benden de bir tavsiye ,sınav öncesi mutlaka havuç suyune zaman sınav öncesi içirsem ikisi de süpermen gibi oluyorlar. galiba var olanı dışarı çıkarmada birebir
orta halli bir beslenme ile günü bitirdim. ama sporuma başlamış olmam beni daha da mutlu ediyor.
Ben spor falan yapmıyorum 3 gündür ama diyete devam.Bugün havuçlu lahanalı biraz bugday yumurta peynir haşlama tavuk karışımı salata yaptım 2 ögün onu yedim. Akşamda 1 ayva yarım greyfurt yiyecem. Greyfurt çok faydalıymış kızlar...Yarın sabah tartılsammı acep:44:
spor için tamamen alışkanlık montim. galiba alıştığımız için yapmadığımız zaman rahatsız oluyoruz. yediklerin gayet güzel montim. tartı konusunda ben olsam dayanamazdım ,hergün tartılıp ona göre ruh durumumu ayarlıyorum. greyfurt konusunda sabahları güne greyfurtla başlamak yağların yanmasına yardımcı olduğunu okumuştum
Abencim ögrenciler için, bulamadıkları bilgileri veren birçok güvenli site var. Kızın takıldıgı konuları oradanda bulabilir diye düşünüyorum
aa çok iyi oldu söyledigin havuç suyunu laceyim bilmiyordum ... termasuna sıkıp koyayımiyi akşamlar montim, aebenimmontim teşekkür ederim Allah çocuklarımıza sağlık versin
aebenciğim benim kızda Anadolu Lisesinde ( MERAL ) fakat bu sene galiba raporla geçecek. evde ve dershanede bol bol çalışıyorlar. zihin açıcı için teşekkürler. benden de bir tavsiye ,sınav öncesi mutlaka havuç suyune zaman sınav öncesi içirsem ikisi de süpermen gibi oluyorlar. galiba var olanı dışarı çıkarmada birebir
orta halli bir beslenme ile günü bitirdim. ama sporuma başlamış olmam beni daha da mutlu ediyor.
evet montim hatta bi link açmıltım k.k ya greyfurt hakında ..geçengünde bende tv izlerken tekrar greyfurdu gördüm dün dokturumdu sanırım . dün bende aldım öyleden sonra azda olsa yedim ..Ben spor falan yapmıyorum 3 gündür ama diyete devam.Bugün havuçlu lahanalı biraz bugday yumurta peynir haşlama tavuk karışımı salata yaptım 2 ögün onu yedim. Akşamda 1 ayva yarım greyfurt yiyecem. Greyfurt çok faydalıymış kızlar...Yarın sabah tartılsammı acep:44:
ablam inan bi sabah pat diye inecek kilon sakın pes etme ve kendini boş yere üzmeGünaydın laceycim, abencimSpor konusunda haklısın canım, alışkanlık yapıyor. Bu günden itibaren yürümeye başlıyorum. 2 gündür tartılmıyordum, bu sabah umutsuz olarak tartıldım yine 66 çıktım. takıldı kilom inmiyor. Bende inat ettim bakalım ne kadar sürecek. Greyfurt konusu yanlız sabah değil, günün her saati için geçerliymiş, faydalarını saymakla bitirememişler. Güzel bir gün diliyorum
günaydın hayırlı günler olur inşallah ....
evet montim hatta bi link açmıltım k.k ya greyfurt hakında ..geçengünde bende tv izlerken tekrar greyfurdu gördüm dün dokturumdu sanırım . dün bende aldım öyleden sonra azda olsa yedim ..
ama ablam ile kulanıyorsun ona göre dikkatli ye .
ablam inan bi sabah pat diye inecek kilon sakın pes etme ve kendini boş yere üzme
ablam biraz fazla yogurtye özelikle meyveni mutlaka yogurtla bereber ye .yada üstüned 2 kş. yogut ye . bunları sende biliyorsun ama bazan atlıyoruz
İnşallah dediğin olur abencim ve pat diye inerim. Greyfurt sevmem ama c vitamini olmasından ayrıca yag yaktıgı için yarım olarak yiyorum. Yogurdu zaten hemen her akşam içine çeyrek elma dograyıp, bol tarçın katarak yiyorum abencim ama dediğim gibi sobuç şimdilik aynı. Sen ne alemdesin...
bende iyiyim ablam . yeni aldıklarım bende çabuk gidiyor . ama belli kilolarda ne olurum bilmiyorum.tam geliyorum sınıra bişi çıkıyor düzenim bozuluyor .
3 gündür evdeyim diyet gayet güzel ama yarında toplantım var ve pek çok tanıdıgım insanlar deyil yanı nasıl atlatırım bilmiyorum . zaten benim sorunun diyet yapamamak deyilde arada mecbur kaldıgım günler ..tüm düzenimi bozuyor
ah ablam veriyorum ama sadece yeni aldıklarımı ... diyet kaderimiz seninle aynı sanırım .Öyle veya böyle, ne güzel kilo veriyorsun maşallah.Bende dr. arkadaşıma gittim kepekli undan krep yapmış bana. Çokta güzel yapar, kıramadım yedim. Anzer balı vardı bir tatlı kaşıgıda ondan yedim. Birazda peynir. Akşamı sadece salata ve meyve ile geçiştirmeyi düşünüyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar, bugün yine diz ağrım başladı. bükülmüyor, yürürkende zorlanıyorumara tatilde mutlaka doktora gitmem lazım
montim kilon takıldı ama ben yeniden inişe geçeceğine inanıyorum. çok emek veriyorsun
aebenciğim ,kızım sözelci. hukuk ve siyasal istiyor inşallah istediği bölüme yerleşi
bugün genel olarak güzel beslendim fakat bacak ağrısı yürüyüşümü yapmamı engelledi yine
iyi akşamlar arkadaşlar, bugün yine diz ağrım başladı. bükülmüyor, yürürkende zorlanıyorumara tatilde mutlaka doktora gitmem lazım
montim kilon takıldı ama ben yeniden inişe geçeceğine inanıyorum. çok emek veriyorsun
aebenciğim ,kızım sözelci. hukuk ve siyasal istiyor inşallah istediği bölüme yerleşi
bugün genel olarak güzel beslendim fakat bacak ağrısı yürüyüşümü yapmamı engelledi yine
iyi geceler arkadaşlar , montim yazmadan çıkmışsın , bazen sitenin yavaşlığı benide çıldırtıyor.
aebenciğim benim kızda MF başladı okula 10. sınıfın sonunda alanını değiştirdi.kızın içinde başarılar. güzel hedefleri var. dilerim istediklerine kavuşur.
bugün akşam dizimin ağrısına aldırmayıp 50 dk yürüdüm.ağrı devam ediyor. int. araştırmama ve belirtilere göre menüsküs yırtığı gibi görünüyor. ilk fırsatta dr. gitmem lazım:26:
Günaydın kızlar, güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.Laceycim dizin içişn internetten okudugun bilgiler yanıltmasın seni. Bence biran evvel bir dr. a git derim. Dizin rahatsızken spor yapma bence. Dizi agrıyan arkadaşıma dr. yürüyüşü yasak etmişti. Zaten yarım günün bile almaz muayene olmak.. Dün bir dolu yazı yazdım ve bir anda hepsi silindi, kan beynime sıçradı. Bir daha yazmakta gelmedi içimden. Sabah tartıldım yine 66 kiloyum, uyuz oldum vallahi.:26: Ölçü aldım acaba değişmişmidir diye mideden 3 gögüsten 1 cm incelmişim, ayın 5 inden beri. Patates haşlıyorum kendime şimdi. Öglen sade patates, akşam lahana havuç salatası ve patates yiyecem. Akşam yine 1 ayva. 3-4 gün yapacagım, belki sonuç verir. İlk yaptıgımda fayda etmişti. Kaç gündür pro diyeti yapıyorum banamısın demedi. Abeninde sesi çıkmıyor, napıyon kıs?
günaydın montim , kilo veremesende incelme var canım, bende yarın sabah ölçülerimi alıp , karşılaştırmayı ona göre yapacağım artık. montim sen platese başlasan süper sonuçlar alırsın. hem evde dışarı çıkmadan da yapabilirsin. ebru nun yayını başlayacak galiba yeniden. olmadı CD sini alırsın
dizim bu sabah biraz hafifledi gibi geldi bana. gerçi dün akşamda yürüdüm ama doktor işini kesinlikle halledeceğim canım
güzel ve keyifli bir gün diliyorum
günaydın arkadaşlarAnkara bembeyaz ,birde çilesi olmasa , manzara muhteşem
montim evet daha önce yazmıştın ben unutmuşum galiba. benimde severek yaptığım tek spor olan yürüyüştü,şimdi onuda yapamıyorum malesef
keyifli bir gün diliyorum
Kızlar ya berbat bir gün geçirdim. Hani başlarım diyetede dedirtecek cinstenÖglene kadar birşey yoktu, alışverişe çıktım. sanki yer ayagımın altından kayacak gibi hissettim yolda. Kendimi, esnaf tanıdık, sıgınırım bir yere bizimkileri ararım diye sakinleştirerek eve geldim. Evden çıkmadan bir patates yemiştim. Midemde acaip bir huzursuzluk başladı, bir nar yedim kesmedi. Akşamüzeri bir patates daha yedim ama acaip bir şekersizlik hissedişim devam etti. 2 badem şekeri attım agzıma kesmedi, bir dilim ekmege biraz recel sürdüm, nafile. >Bayılacak gibi hissettim. Hemen 2 bardak sütten puding yaptım ve sogumasını bile beklemeden yedim ama ne zevkle yedim anlatamam. Baş dönmem geçti ama acaip bir bulantıyla ne yedimse sonuna kadar (afeeersiniz)çıkardım. Hemde agzımdan burnumdan. Ne oldugunu anlamadım ama elim ayagım buz kesti, diyetten nefret ettim. Ölüyom sandım, nedir bu durum kızlar? Yani artık diyette yediğim hiçbir şeye tahammülüm yok, ne yapacam bilmiyorum, bir fikriniz varmı?
Kızlar ya berbat bir gün geçirdim. Hani başlarım diyetede dedirtecek cinstenÖglene kadar birşey yoktu, alışverişe çıktım. sanki yer ayagımın altından kayacak gibi hissettim yolda. Kendimi, esnaf tanıdık, sıgınırım bir yere bizimkileri ararım diye sakinleştirerek eve geldim. Evden çıkmadan bir patates yemiştim. Midemde acaip bir huzursuzluk başladı, bir nar yedim kesmedi. Akşamüzeri bir patates daha yedim ama acaip bir şekersizlik hissedişim devam etti. 2 badem şekeri attım agzıma kesmedi, bir dilim ekmege biraz recel sürdüm, nafile. >Bayılacak gibi hissettim. Hemen 2 bardak sütten puding yaptım ve sogumasını bile beklemeden yedim ama ne zevkle yedim anlatamam. Baş dönmem geçti ama acaip bir bulantıyla ne yedimse sonuna kadar (afeeersiniz)çıkardım. Hemde agzımdan burnumdan. Ne oldugunu anlamadım ama elim ayagım buz kesti, diyetten nefret ettim. Ölüyom sandım, nedir bu durum kızlar? Yani artık diyette yediğim hiçbir şeye tahammülüm yok, ne yapacam bilmiyorum, bir fikriniz varmı?
ah ablam geçmiş olsun .... bünyen şekeri kabul etmedi tabi yediklerini ne zamandır yemiyordun . neler yapıyoruz kendimize.
şimdi iyisindir inşallah ablam .:26: şekerdnegen düzensizleşmiş ablam
ablam zaten 2 kilon var hedefine boş yere kendine çile çektiriyorsun bence normal beslenmeye geç bence kendiliginden gider . çok az yiyorsun birde bünyen durdu iyce.
yeter artık. bence w.w. normal beslenmene geç ablam . varşın 1.2. kilo fazlan olsun saglıgın yerinde olsun . bak ne güzelde inceldin zaten .
..... ben 2 gündür bebeleri sınavlara götürecem diye kızılaydaydım ablam ve fana üşütmüşüm . size bakıp heber edeyim diye girdim . diyetim ise berbat hoş ortada diyet diye bişide kalmadı .. reglim bitmek üzere iştahım kapanır normalde ama doymak nedir bilmiyorum . gidip öyle talı vs yiyyorum . sanki hıncım varmışda yerken şekerden öc alıyormuşum gibi.
2.3. gündür saldım iyce . kilomu hiç anmak bile istemiyorum ..hem hastalıkdan hemde talıdan yüzüm gözüm şişdi iyce (ben talı vs yedigimde diyetden sonra hep öyle oluyor ) bu haftadada hem günüm var hemde misafirim . yarı yıl tatilindede kıs kardeşim ve yagenlerim gelcek ablam yani diyet vs yok artık bana . kısaca her açıdan berbat hissediyorum kendimi.
laceyim canım lütfen dizin agrırken yürüyüş yapma . dr.gtmeyi ihmal etme . ablamında dedigi gibi netteki şeylerin çogu yanlış bilgi onlara bakma lütfen .