- 13 Ağustos 2011
- 1.597
- 9
Kızlae selam, ilginize çok teşekkür ediyorum Yeni yeni kendime geliyorum ve gözüm yemek görmek istemiyor. Bu gün hasta oldugumnu duyan arkadaşlarım geldi, onların zoruyla biraz peynir yiyebildim Akşam içinde şimdi tavuk but koydum kısık ateşte kızarıyor, onu yemeye zorlayacagım kendimi. Diyet konusunda haklısınız yavaş yavaş normal düzene girmeye çalışacagım ama öncelikle midemi düzeltmem gerekiyor. Abencim seninde fazla bir kilon kalmadı zaten, hiç zorlama sende kendini. Resminde de incecik duruyordun zaten. Vücutlarımız diyet modundan çıkmadan bize kilo vermek haram artk diye düşünüyorum. Ben zate hareket etmeden kilo veremiyorum, bunu iyice anladım. Akşamüzeri hırs yaptrım 1 saat yürüdüm ama bir faydası olurmu bilmem. Sevgiler canımah ablam geçmiş olsun .... bünyen şekeri kabul etmedi tabi yediklerini ne zamandır yemiyordun . neler yapıyoruz kendimize.
şimdi iyisindir inşallah ablam .:26: şekerdnegen düzensizleşmiş ablam
ablam zaten 2 kilon var hedefine boş yere kendine çile çektiriyorsun bence normal beslenmeye geç bence kendiliginden gider . çok az yiyorsun birde bünyen durdu iyce.
yeter artık. bence w.w. normal beslenmene geç ablam . varşın 1.2. kilo fazlan olsun saglıgın yerinde olsun . bak ne güzelde inceldin zaten .
..... ben 2 gündür bebeleri sınavlara götürecem diye kızılaydaydım ablam ve fana üşütmüşüm . size bakıp heber edeyim diye girdim . diyetim ise berbat hoş ortada diyet diye bişide kalmadı .. reglim bitmek üzere iştahım kapanır normalde ama doymak nedir bilmiyorum . gidip öyle talı vs yiyyorum . sanki hıncım varmışda yerken şekerden öc alıyormuşum gibi.
2.3. gündür saldım iyce . kilomu hiç anmak bile istemiyorum .. hem hastalıkdan hemde talıdan yüzüm gözüm şişdi iyce (ben talı vs yedigimde diyetden sonra hep öyle oluyor ) bu haftadada hem günüm var hemde misafirim . yarı yıl tatilindede kıs kardeşim ve yagenlerim gelcek ablam yani diyet vs yok artık bana . kısaca her açıdan berbat hissediyorum kendimi.
laceyim canım lütfen dizin agrırken yürüyüş yapma . dr.gtmeyi ihmal etme . ablamında dedigi gibi netteki şeylerin çogu yanlış bilgi onlara bakma lütfen .
montimm çok üzüldüm. uzun süre kendini mahrum ettikten sonra yaşadığın bir kriz gibi desene. aslında ara öğünler de kuru meyve , ceviz, veya 2 minik kare bitter çiko yiyebiliriz. sonrasında yaşadığın mide bulantıları psikolojik mi diye düşünüyorum.bende aebenciğime katılıyorum artık WW şeklindeki beslenmene dönüp canının istediğini ölçüsünce yemek en iyisi :)
Hı ya laceycim, haşatım çıktı valla, çok ta korktum açıkçası. Evde kriz anları için var zaten bitterim falan ama dün yaşadıgım başka bir şeydi. Hala da anlamış değilim ne oldugunu. Ama sanırım o en son beni kusuran pudingi yemeseydim şu an hastanelik olmuştum diye düşünüyorum. Benim durumuma bakın ve sakın kendinizi zorlamayın derim hem size hem kendime. Kış mevsimindeyiz ve yanlış zamanda zorluyoruz kendimizi. Biraz daha baharı beklemek gerekecek sanırım. sevgiler canım