Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

merhaba aebenciğim ,ocd ciğim dilerim doğrudur. bende anlamadım ama tartıda biran da fırlamışım. yarın sabah inşallah yine normal kiloma dönerim:26:

Günaydın laceycim. Benim yılbaşı ertesi yaşadıgımı yaşıyorsun sende, sıkma canını. Mutlaka çoğu ödemdir o kilonun. Bolbol salatalık, maydonoz ye atsın ödemi vücudun. Kaçamagı haftda 1 gün, 1 ögün olarak yap derim. Hem vücudun kalori ihtiyacı dengelenir, hem de sevdiğin yiyeceklerde aklın kalmaz. sevgiler canıım..
bu ayın 9 u hikayesi bence kesinlikle doğru :)))))

Selam ocd cim nasılsın canım. Umarım dogrudur 9 u meselesi1 aydır 66 yı mekan tuttu benim bünye..Sevgiler ..

Günaydın abenim, gasyet dengeli gidiyorsun, bir nevi koruma programına almışsın kendini. İnşallah bu günden sonra fark olur kilolarımızda. Sevgiler...

merhaba aebenciğim ,ocd ciğim dilerim doğrudur. bende anlamadım ama tartıda biran da fırlamışım. yarın sabah inşallah yine normal kiloma dönerim:26:
iner lacyim tekrar firene basınca

ablam evet dengeli gidiyordum . malesel ev toplantıları ve gezmeleri işi aksatıyor . sabah çok güzel başlyorum kasmadan canım ne isterse (cıs deyil tebe )ondan yşiyorum ama öylleden sonra mutlaka bişi çıkıyor .bu hafta perşembe ve cumada var ev toplamtılarım . elimden geldigi kadar dikkat ediyorum ama pek uygun bişi yok mönülerde ondan bundan derken bu günlerde baya kaçırdım sanırım .
bende fazla bir gelişme beklemiyorum kilon artmasın şu an bana yeter sanırım .ama reglinde gelceginden biraz artmışım bu sabah . ayın konumuda tam regle geldi .
beklentim senin için ablam inşallah 65 şe inersin bu hafta ...

o rekor ve daha üstü benim ve monti ablamın ocdim kimseye vermeyiz .

Aynen öyle abencim. 3 kilo alarak ben ocd mi solladım

Evet abencim reglinin bugü lere denk gelmesi iyi olmamış ama bir bakarsın regliden sonro puf diye sönmüşsünBen gayet istikrarlı gidityorum ama değişen birşey yok tatlım. Dün pro beslendim, bugün kendime havuç, lahana,yumurta,nar,peynir karışımı nefis bir salata yaptım. Saat 13.30 gibi dr. arkadaşım bendeydi birlikte yedik. Akşam da yine salata ve 1 tavuk burgerin sadece etini yiyecem. Gece de 1 ayva yerim. Ama bende yavaş yavaş kilo vermekten umudumu kesiyorum.:44: Bir aydır 66 kiloda bekliyorum, ne pro ne karbon fayda etmiyor. Sıkıldım artık. Yine dikkatli beslenecegim ama böyle giderse uzun bir süre tartılmayacagım.

ablam kendine haksızlık etme 1 aydır aynı deyilsinki.tamam 66 dan aşagı inmedin ama yıl başıntaki kaçamaklarla artı olmuştun onları temizledin .
bu hafta sonuna kalmadan sen kilo ve-re-cek-sin ablam .eminim .aeben didiydi dersin .
bu arada yav w.w. topigine gelenler bizim özel arkadaşlıgımızı paylaşımımızı okuyor w.w. ortada yok .
bugün evdeydim güzel beslendim ..
sabah 1 dl ekmekle yogurt peynir yedim ...
öyleyinde tavuk salata yogurt .
akşamda kıymalı bamya yogurt .
ilerleyen saatlerdede meyve yerim sanırım ama iştahım kapalı açıktıgım için yedim sadece..iş yaparken yemegi unutuyorum. hep derim çalışan hatun olsam çok zayıf olurdum herhalde işden aklıma yemek gelmezdi .ama evde olunca vede başka meşküliyet fazla olmayınca direk yemek geliyor insanın aklına ..
sporda yapmadı ama mutfagı talan ettim . yarında oturma odasını kafama koydum ..
diyetden uzaklaşmak için yeni meşküliyetler buluyorum kendime .temiz olsada bi daha temizle .

Son düzenleme:

Şekercim dogru söylüyon ama yılbası kilosu bir garipti zaten. 1,5 günde 3 kilo, hemde tam tozutmadan. 2 kilosu hemen ertesi gün gitti, son bir kiloda 5 gün ugraştırdı. yani 3 haftadır kilom sabit diyelim o zaman. Ben 2 gündür yürümedim ama evle haşır neşirdim senin gibi. Yarın kısmet olursa yürüyüşümü yapacam. ev iyice en incesine dek yerleşti artık çok sükür. Ama bu seferde boşluga düşecem diye korkuyorum, hemen bir ugraş bulmam gerek. Sanırım kitap okuyacam bol bol, çünkü gündüzler tv kültürüm yok benim. Sende kendini evle fazla yorma derim, alışkanlık yapıyor. Tecrübeyle sabittir. öptüm canım

iyi akşamlar ablam . valla ablam yemegi unuttursunda razıyım titizlenmeye . zaten ev eşi nankör yap ertesi gün aynı bazan kafayı onada takıyorum içinden çıkamıyorum her şey yerinde olsun istiyorum sürekli malum 3 çoçukda olunda buna olanak olmuyor bir yandan topluyorum bir yandan dagılıyor , haşlıyom bazan bebeleri bu konuda . dolapları hep katlı olsun ,çekmeceler düzenli olsun ,sabah gecelikler katlansın yerine konsun .istiyomda istiyom ama yapan varmı .ıh, bende basıyom cezayı ,pc ye oturmama cazası verinde nasılda topluyorlar. ay ne fenayim en can alıcı noktalarından vuruyorum . ama ne yapayım bu yaşda ne alışırlarsa büyüdüklerindede o olurlar ben onların her yaşlarında yanlarında olamam ki .
aslında bu günlerde ders çalışmam lazım dışardan lise okuyorum sınavlarım yakın kitaplara gömülmek en iyisi sanırım .

iyi akşamlar montim aebenim öğleden sonra dersim vardı ,akşam üzeri bitti yemek ye,toparla , spor derken bu saatte oturdum ancak. sabah tartıda gramda olsa azalma oldu. dün çok kötüydüm .
aebenciğim ,toplantılar ve oturmalar resmen diyet düşmanı.regl + davetler kilonu yukarı çeker ama bu geçici olur eminim. ev işlerinde bende titizim. herşey düzenli olsun bende istiyorum ama zor. bende 2 çocuk var. kızım üniversiteye hazırlanıyor. 12 . sınıf ona hiç dokunmuyorum zaten sınav stresi var üstünde. oğluş 6. sınıf tam bir terminatör. dağıtıcı yani sabah benden sonra çıkıyor evden odasını savaş alanı gibi bırakıp çıkıyor. işin yoksa topla yani işimiz zor.
montim bence de kendine haksızlık etme . bence gayet güzel ilerliyorsun. yavaş ama bilinçle ilerlemek daha mantıklı.

Son düzenleme:

benim büyük kızda seneye inşallah sınava girecek 11 sınıfsa . onuda sınavları yogun hiç durmadan ders çalışıyor yav bu kıslar büyüdü hiç iş yapmıyorlar ders yapmakdan . neyse okusunlar da tek onuda ögretiriz tatillerde . oglanlara hiç girmiyorum zatten ama benim 2 kız oldugundan abları neyse oda o yanı kuralllar onun içinde geçerli ayrım yok ablarından ..

ben evdeyim laceyim toplamaya zamanım var ama onlarda alışsın istiyorum düzene .. sen bide çalışıyorsun allah kolaylık versin canım .

Son düzenleme:

canları sağolsun da aebenciğim , nasıl olsa öğrenip yaparlar, yeterki sınavlarını başarıp istedikleri bölüme yerleşsinlerde tek avantajım öğleden sonra evde olmam fakat okuldaki işleri bitirip eve gelmem çok zaman alıyor.

gününüz aydın olsun efem .....
ablam bugün ugramamışsın daha ...

Bu konuda çok haklısın abencim. İnsan birşeyle oyalanınca yemek ihtiyacı azalıyor. Ev işde hergün yapsan yinede yeterli olmuyor, heleki çocuklar varsa. Çocuklara ev işi alışkanlıgını kazandırmak için uyguladıgın taktik çok dogru, vaz geçme. Agaç yaşken eğilir. Bizde ilkokula giderken annem temiz olan evi, derslerimizden artas kalasn zamanlarda zorla yaptırı, yaptıgın banaysa ögrendiğin kendine derdi. Nur içinde yatsın, ne kadar haklıymış. Lise bitirme olayın çok güzel, tebrik ederim. Kardeşimin eşi de çocuklara ders çalıştırıken kendiside hem liseyi, hem açık ögretimi okudu. Titizlik konusunda sana katılıyorum, bende her yer düzenli olmadan asla uyumam. Sabah kalkıp, ortalıgı dagınık görürsem tüm keyfim kaçar.
2 çocugun oldugunu bilmiyordum laceyim, Allah bagışlasın.
Allah ikinizede kolaylık versin kızlar

Ww ile ilgili bir dolu bilgi verdik zaten abencim. Hiçbir diyet sonsuza dek sürmüyor. Verdiğimiz kiloları da yazdık. Bilgi edinmek isteyenede veririz, topik canlı kalıyor hiç değilse diye düşünüyorum.

ablam aynı kelimeyi bende kızıma kullanıyorum inan ''gördügün banaysa, ögrendigin kendine ''..
diyorum kızıma ilerde anlayacaksın ne dedigimi .yoksa onun 1 satde yaptıgını ben 2 dk yaparım ihtiyacımda yok onun yapmasına ama ögrwenmesi önemli. yarın birgün ün. kazanır başka memlekete giderse benmi gidip yapıcam onun işlerini. yada allah ksımat ederse evlenince eşi yok sen çalışıyorsun ev işi yapma yemek pişirmemi diycek .
hala şu sınavları haletsin çünki çok zorluyorlar bide anadolu lisesinde iyce yükleniyorlar bebelere . dün diyo anne bi konu verdiler ne ders kitaplarımızda var ne müfredadatda, araştıra araştıra eski kitaplarımdan buldum dedi.
kuru üzüm ve ceviz koyuyorum sınav öncesi yiyor laceyim aklında olsun zihin açıyor ..

Ww ile ilgili bir dolu bilgi verdik zaten abencim. Hiçbir diyet sonsuza dek sürmüyor. Verdiğimiz kiloları da yazdık. Bilgi edinmek isteyenede veririz, topik canlı kalıyor hiç değilse diye düşünüyorum.

aynen öyle düşünüyorum ablam ....

Abencim ögrenciler için, bulamadıkları bilgileri veren birçok güvenli site var. Kızın takıldıgı konuları oradanda bulabilir diye düşünüyorum

iyi akşamlar montim, aebenim montim teşekkür ederim Allah çocuklarımıza sağlık versin
aebenciğim benim kızda Anadolu Lisesinde ( MERAL ) fakat bu sene galiba raporla geçecek. evde ve dershanede bol bol çalışıyorlar. zihin açıcı için teşekkürler. benden de bir tavsiye ,sınav öncesi mutlaka havuç suyu ne zaman sınav öncesi içirsem ikisi de süpermen gibi oluyorlar. galiba var olanı dışarı çıkarmada birebir
orta halli bir beslenme ile günü bitirdim. ama sporuma başlamış olmam beni daha da mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…