Kızlae selam, ilginize çok teşekkür ediyorumah ablam geçmiş olsun .... bünyen şekeri kabul etmedi tabi yediklerini ne zamandır yemiyordun . neler yapıyoruz kendimize.
şimdi iyisindir inşallah ablam .:26: şekerdnegen düzensizleşmiş ablam
ablam zaten 2 kilon var hedefine boş yere kendine çile çektiriyorsun bence normal beslenmeye geç bence kendiliginden gider . çok az yiyorsun birde bünyen durdu iyce.
yeter artık. bence w.w. normal beslenmene geç ablam . varşın 1.2. kilo fazlan olsun saglıgın yerinde olsun . bak ne güzelde inceldin zaten .
..... ben 2 gündür bebeleri sınavlara götürecem diye kızılaydaydım ablam ve fana üşütmüşüm . size bakıp heber edeyim diye girdim . diyetim ise berbat hoş ortada diyet diye bişide kalmadı .. reglim bitmek üzere iştahım kapanır normalde ama doymak nedir bilmiyorum . gidip öyle talı vs yiyyorum . sanki hıncım varmışda yerken şekerden öc alıyormuşum gibi.
2.3. gündür saldım iyce . kilomu hiç anmak bile istemiyorum ..hem hastalıkdan hemde talıdan yüzüm gözüm şişdi iyce (ben talı vs yedigimde diyetden sonra hep öyle oluyor ) bu haftadada hem günüm var hemde misafirim . yarı yıl tatilindede kıs kardeşim ve yagenlerim gelcek ablam yani diyet vs yok artık bana . kısaca her açıdan berbat hissediyorum kendimi.
laceyim canım lütfen dizin agrırken yürüyüş yapma . dr.gtmeyi ihmal etme . ablamında dedigi gibi netteki şeylerin çogu yanlış bilgi onlara bakma lütfen .
montimm çok üzüldüm. uzun süre kendini mahrum ettikten sonra yaşadığın bir kriz gibi desene. aslında ara öğünler de kuru meyve , ceviz, veya 2 minik kare bitter çiko yiyebiliriz. sonrasında yaşadığın mide bulantıları psikolojik mi diye düşünüyorum.bende aebenciğime katılıyorum artık WW şeklindeki beslenmene dönüp canının istediğini ölçüsünce yemek en iyisi :)
Selam abencim, laceycim.Önerilerinize uyarak kızarttıgım tavugun yanına 2 ince dilim tam bugday ekmeği yedim. Ve gerçekten keyif alarak y ve mide bulantım durdu.Meger nasıl da özlemişim ekmeği. Yarından itibaren sanırım yavaş yavaş ww. ye dönüş yapacagım ama hesaplamaları falan baştan yapmam lazım. Sevgiler ikinize de
iyi akşamlarr aben ablamda buradaymışş
montig ablaa ben bişiy sorucaktım sana sen yogurt diyetini uyguladın mı
iyi akşamlar banuşum montig ablam nasıl oldu diye bakayım dedim ....
nasıl geçti yogurtta ilk günün ...
aaa oda mı hastaa geçmiş olsun sen nasıl oldun?
ilk gün iyiydi de yogurt bayıyor birazz
lahana çorbası yaptım sogan ve lahan ile sadece biraz yag ve salça koydum bol baharat iyi gitti bakalım bugün
akşamki kuru erikleir iple çekiyorummm nette araştırma yaptım yapan herkes memmun kalmış bu diyetten
ama arada yenilen yogurt biraz fazla geldi ban az yedim o yüzden
genel anlamda iyiydiii:26::26::26::26:
merhaba aebenciğim geçmiş olsun canım, bende bugün tartıda 200g eksiyi gördümevet çok az ama en azından gramda olsa eksildiğimi görmek beni mutlu ediyor.
sınavlar nasıl geçti canım, hele dünkü kar yağışı ve soğukta dışarda olman bile hastalanman için yeterli zaten , diyet içinde canını sıkma sen çabucak toparlarsın durumu
Merhaba masumcum, nasılsıniyi akşamlarr aben ablamda buradaymışş
montig ablaa ben bişiy sorucaktım sana sen yogurt diyetini uyguladın mı
Selam abenim.en iyisini yapmışsın ablam ..çok geçmiş olsun .
sen bayadır ekmek vs de yemiyordun dimi.:26:
bende biraz uyudum iyiyim şükür bugün iştahım durdu ye ye nereye kadar dedi tabi .
zaten ne geliyorsa başımıza kıstıgımızdan geliyor . sonrasındada krizler .
ablam kilom benim için de iyi aslında ama 38 kendimi çok iyi hisesediyordum .
işde insan oglu .. 10 sene evvel bi bayan 42 beden olmalı derdim . ee 46 beden olunca o zamanlar
İyiyim abencim teşekkür ederimiyi akşamlar banuşum montig ablam nasıl oldu diye bakayım dedim ....
nasıl geçti yogurtta ilk günün ...
montig ablaa
düzenli yemedigin için mi fayda etmedi?
kaç gün yaptın pekiii benimde 2. günüm bakalım neler olcak
Masummcum ben 5 gün düzenli olarak yaptım ama gram oynamadı. Zaten şu son bir aydan fazladır ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum canım. Sen yarın sabah bir tartıl bence, gram oynamamışsa devam ettirmemeni öneririm . Ayrıca bu tür şok diyetler bir süre sonra metoyu durma noktasına getirip kilo verdirmiyor. Benimde en büyük hatam bu oldu zaten. Patates diyetini yaptım 2 hafta ve 2 kg verdim (yapmaz olaydım) sonraki bir ay resmen tırmalandım, tık yok. Bu tür şok diyetlerle 1 -2 kg veriliyor ama sonrası düşük kalori ile beslenmeye alışan bünyeyi tekrar düzene sokmak malesef çok zor. Çünkü, kalori ihtiyacını arttırmak için yesen kilo alıyorsun, yemesen kısır döngüde dönüp duruyorsun. Tabi yinede seçim senin tatlım. En güzeli saglıklı diyetler. sevgiler
haklısın abla amaa bu yogurt diyetii aslında kalorisi çok az degil bence
ekmek,meyve,protein heşey varr içindee
sabah tartılcam zaten biii ama incelmiş gibi hissediyorum
bende 65 ten kurtulamadım bi türlü yaaa
zaten bu yogurduda montiye uyarlayıp yapıyorumm
yapanlar baya memun kalmış kk da çok bi yorum bulamadım ama başka sitelerde yorumlar var
perşembeye kadar yaıp sonra montşye dönücemm
Masumcum ben derim ki, eger sende aynı kiloda takılı kaldıysan montiye biraz ara ver. Vücut aynı yiyeceklere alıştıgından tepki vermiyor artık. Bende öyle oldum. Sanırım abende bir müddet uyguladı ve güzel kilo veriyor. En azından son zamanda aldıklarını. Ama sen bilirsin tabi.
montig ablammm aslınd aben monti ile iyi gidiyordum fakatt
kursa gittimm vs derken evin dışında kaldım ve montiye uyamadım bozdumm
bird ebıkkınlıkta oluyor tabiii
aslınd aistikrarla devam etseydim belkimm kırardım bu kez şeytanın bacagınıı
w.w mi uygula diyorsunnn sen hiç bir bilgim yok ki benim bu diyetle ilgili
birdee montidne başka diyeti yapabilirmiyim bilmiyorummm
ne zman kısıtlama getirsem az yesme gözüm dönüyor
aslında dolu dolu montiii menüleirm oluncaaa hiç gözüm dönmüor açlıkta çekmiyorum
amaa monti dışarda uygulanması zor bir diyet
iyi akşamlar ...
ablam nasılsın migden düzeldimi iyce .
banuşum iyi akşamlar ....
kendini iyi hisetmene sevindim ablam ...Masumcum seni çok iyi anlıyorum. Ama montide diger diyetler gibi 3 - 4 kez üst üste yapınca artık fayda etmiyor. WW yapılması kolay bir diyet, sadece puanlaması, alışana kadar biraz zorlayabilir. Eger ilgilenirsen listeler yollarım sana canım (mail ile). Sen şu yogurt diyetinin sonucuna bir bak, ve önce abenin şimdi de benim yaptıgım gibi birkaç gün yeme şeklini değiştir, normal beslen. Zaten kış ayındayız ve metabolizma uyuma derecesinde. Anca sogukta kendi ısısını ayarlamaya çalışıyor. İnan bana şu anda akıntıya kürek çekiyoruz ve zorlamanında anlamı yok. Yazık ediyoruz kendimize. Mesela ben bugün öglende kızartma tavuk gögüs (yarımın yarısı) 2 ince dilim tam bugday ekmegi ve birazda limonlu salata yedim. Sonra pazara gittim, simit satılıyordu dayanamadım aldım. Evde 1 bardak ayranla simit peynir yedim. Bir sokak simidini bu kadar özleyebilecegimi asla tahmin etmezdim. Kendime neler yaptıgımı hissettim, şaşırdım. Şu anda tüm hücrelerim, yeme duygum ve midem tatmin olmuş durumda. Abartmadan sevdiğin yiyeceklerle sende bünyeni, nefsini bir doyur masumcum. 10 gün kadar sonra ne yapacagımıza bakarız diyorum, sevgiler
banuşum diyetisyen istiyorsan tam anlamıyla birne gideceksin öyle hs. diyetisyeni vs. liste verip yollar canım .ablaa zaten yaklaşık olarak yılbaşından beri diyetee tam adepte olamadımm
istem dışı sebeplerle alakalıı
bennn illa bi listeye uyucam yoksaaa ipin ucu kaçıyor bendee
aslında dediignde çok haklısınnn canın istediig şeyden az az yiyeceksin
ama benim bünyem öle kilo vermekte çok zorlanıyor
bugünki günüde mahvettşm burada gitti yogurt diyeti
amaa yarın sabah yogurt yemeyi midem kaldırmaz dı
ne yapcam nasıl bir yol ziliycem inanki bilmiyorumm
bazen bid r gidip listemi alsam diye dşünüyorum