Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

iyi akşamlar monticiğim , tavuk eti ile ilgili çok büyük bir şok yaşadım bugün ,kollarımda ve bacaklarımda daha önceden fark ettiğim fakat sebebini anlayamadığım minik ufak kırmızılık ve kaşıntı olmuştu. fazlada üzerinde durmamıştım. dün öğle ve akşamda tavuk yiyince kaşıntı ve kızarıklık arttı. okulda zor dayandım öğleden sonra acile gittim.durumu anlattım ,yediklerimi söyledim ,sebebinin tavuk eti olduğu ortaya çıktı. malesef yediğimiz tavuklar doğal olmadığı için ,içerisine antibiyotik enjekte edildiği için hassas bünyelerde alerji yapıyormuş
bugün den sonra artık tavuk yemeyeceğim. köyden doğal tavuk alıp birde onu deneyeceğim
sadece 1 gün yapabildim pro diyetini sonuç 500g vermiştim. ama yinede bugün yine dikkatli beslendim.
evde yürüyüşü sevmiyorsan , egzersiz CD lerine bakıp evde yapabileklerinden alabilirsin
birde aklıma gelen : spor salonlarına devam edebilirsin, belediyelerin açtığı spor programları var istersen bir araştır spor yapmayı daha zevkli bir hale getirebilirsin

Günaydın laceycim. Rahatsızlanmana çok üzüldüm, geçmiş olsun canım. Demek ki tavuklarta antibiyotik enjekte ediliyormuş hayret birşey. Sağlık bakanlıgının bundan haberi yokmu acep? Diyeti balık etiylede devam ettirebilirdin aslında. Bende rahatsızlıgını bilmediğimden bundan sonar hangi diyeti yapalım diye soracaktım. W.w yi şimdilik yapmamamın nedeni, hatfada yarım kg verdirmesi. Ki zayıfladıgım için, dahada az verdirir diye düşünüyorum. Sen bir günde mi verdin 500 kg.yi, yoksa daha önce 3 gün yapıp mı vermiştin anlamadım. Dün daha farklı bir müzikle 1.15 dk. yürüdüm severek, eski müzikten sıkılmışım megerse. Ben belimden rahatsız oldugum için yürümenin dışında bir spor yapamıyorum, bu yüzden spor salonu anlamsız. Evimin çevreside yürümeye müdait ama dışarıda yürümek istemiyorum. Şimdilik sorun çözülmüş gibi. İlerleyen günlerde ne olur bilmem. Tekrar geçmiş olsun canım, sevgiler...

iyi akşamlar canım, ben daha öncesinde de duymuştum tavuklarla ilgili bu gerçeği. ama yaşayınca daha iyi anladım. sağlık bakanlığının yeterli olmadığına inanıyorum. hele bizim üreticiler durumu iyice abartıyorlardır.
balık ile devam etmeyi düşünmedim canım, çünkü balığı pek sevmiyorum hele ton balığı ile aram hiç yok
bende ww şu ara kendimi hazır hissetmiyorum . düzenli ve az yiyerek sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. evet canım 1 günlük pronun sonucunda vermişim 500g . birdaha da tartılmadım . zaten benim bünye böyledir birden kilo alır ve veririm
spor içinde evde kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap canım. bizim sitede özel fitnes salonumuz ,saunamız ve havuzumuz var ama ben evde yürümeyi tercih ediyorum. görüşmek üzere canım

Son düzenleme:

Selam laceycim ton balıgını bende hiç sevmem,:106::106: haklısın. Normal balıgı severimi deep frezede balık dolu ama hiç canım istemiyor. Sen maşallah çok çabuk kilo veriyorsun, ben öyle değilim ne yazık ki. Dün senin verdiğin diyetin son günüydü. Bu sabah hiç umudum olmadan tartıldım ve 66 kilo oldugumu görünce inanamadım, çok sevindim. Yani 3 gün patates, 3 günde pro diyeti ile 1 kilo verebldim çok şükür. Bu gün yine 3 gün patates, 3 gün pro diyetine baştan başlıyorum. 2 kilo kaldı vermek istediğim, belkide 3 yaparın bilmiyorum şu anda. Ama bu haftada aynı diyeti deneyip, haftaya duruma bakacagım. Sanırım haftaya aynı şeyleri yemekten sıkılırım. İşte böyle şekercim, görüşmek üzere. Sevgiyle kal...

balık konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz canım, diyetimi tam anlamıyla uyguladığımda çok güzel kilo veriyorum ,arada kaçamaklar yapmam sürekli yerimde saymama sebep oluyor malesef.
kutlarım monticiğim , harika ilerliyorsun eminim pazartesi gününe 65 kg görürsün

Kaçamakları yapmamak için beynen hazır olmak gerekiyor laceycim, yoksa yerimizde sayarız, haklısın. Bak mesela benim uyguladıgımı uygulayıp, hem rejim psikolojisinden çıkarsın, hemde haftada 1 ögün istediğini yiyerek, yeme duygunu tatmin edersin. Ayrıca metebolizmayı rutinden çıkarmanında çok etkili bir yolu bu yöntem. Ben şimdi öyle yapıyorum. Geçen cuma günü 1 ögün istediğimi yedim biliyorsun. Dün akşamda aynısını yaptım. Kendime spagetti haşladım, çok az yogurtla, kekik, nane, kırmızı biberle tatlandırdım koca bir tabak yedim. Ayrıca, 1 porsiyon sütlü tatlı yaptım, tarçınla tatlandırıp yediim. Sonra mısır patlattım onuda yedim. Yani bir ögünde patlayana kadar yemek serbest. Ve inan bugun, bu saate kadar 2 patatesi zor yedim, hiç acıkmamışım,hala da aç değilim. Akşam yine 2 patates ve ayva yiyecegim, ayrıca hiçbir şeyi canım çekmiyor. Bu yöntemi sende deneyebilirsin tatlım. Böyle yapınca hem gözün yemeklerde kalmıyor, hemde bir dahaki haftaya kadar kaçamak yapmayı çekmiyor insanın canı. Ayrıca haftada en az 1 kiloda veriliyor ki; sen çabuk kilo veriyorsun, daha fazlada verebilirsin böyle yaparak. Ben bu yöntemle pazartesi deği ama salı veya çarşamba günü kilo vermem gerekiyor. Bu gün yürüyemedim malesef. Hem dışarıda işlerim vardı, hemde evde dekor ve dikişle ugraştım, ama dün hem temizlik yaptım, hem 1 saat yürüdüm. Artık kısmet olursa yarın 1 - 1,5 saat yürürüm, sevgiler canım...

iyi akşamlar montim ,bugün sabahtan seminer öğleden sonrada sınıfımı sirke götürdüm. benim minikler çok eğlendiler,sende bugün çok yoğunmuşsun.bende sabah dayanamayıp tartıldım ve pazartesi ile bugün arasında 1 kg vermişim : ) şunu anladımki canım vücudumuzu iyi tanıyıp neyin bize iyi geldiğini veya neyin kilo aldırdığını iyi tahlil etmeliyiz . bende 1600cal bir beslenme listesi ile devam ediyorum ve gayet iyi gidiyorum.
üstelik yoğunluktan yürüşlerimide aksattığım halde. nasıl evine alıştın mı canım, evin için dikişlerde dikmişsin ne güzel bende akşamları dizi izlerken bere ve fular tarzı şeyler örüyorum.
görüşürüz montim

günaydın laceyy..
kilo vermene çok sevindim .

ablam seninde maşalahın var bak bana yetişdin nerdeyse.

hoşgeldin aebenciğim , sonunda şeytanın bacağını kırdım :) vucudum dinlendikten sonra vermeye başladı. şu anda kaç kilosun canım ? sizin topiğide okuyorum arada samimi ve güzel bir ortam , motivasyon çok yüksek ama ben tam bir ekmek bağımlısıyım malesef

günaydın montim ,güzel bir hafta sonu geçirmeni dilerim:)

Selam laceyciiimmm. Teşekkür ederim, sanada mutlu haftasonları. 1600 kalori ile maşallah iyi kilo veriyorsun. Ben 1000 kaloriyi aşmadıgım halde (1 ögün kaçamak haric)1 hafta sürünüyorum kilo verecem diye. Evimi sormuşsun, çok şirin oldu canım, arkadaşlarım bayılıyorlar. Yılbaşı neden değil ama kırmızıyı zaten çok severim, yatak odama kırmızı yastıklar, tülden kırlentler diktim pek bi hoş oldu. Oyalanıyorum yani, ortayada güzel birşeyler çıkıyor. Zaten oldum olası dekorasyona meraklıyımdır, elimde malzeme olunca gerçekten hoş birşeyler çıkıyor ortaya. Aslında üşenmesem evimin salonunuda kırmızıya boyayacam ama bakalım kısmet. Sevgileer canım..
günaydın laceyy..
kilo vermene çok sevindim .

ablam seninde maşalahın var bak bana yetişdin nerdeyse.
Selam abencim nasılsın canım. Evet 2 kilo fazlam kaldı sonunda ama w.w yide iyice boşladım yani. İstediğim kiloya inince ww.yi yaşam şeklim haline getirmeyi düşünğyorum. Senin nasıl gidiyo kilo meselen..
Laceycim kilo vermene çok sevindim, bravo vallahi. Bak isteyince nasıl oluyor dimi. Sakın vazgeçmek yok, diyete devam. Sevgiler canım...

montimm merhaba vücudum şimdilik sevdi bu beslenmeyi, duraklama olana kadar devam edeyim diyorum, duraklamaya girdiğim an 100cal düşürmeyi düşünüyorum haa bu arada haftada 1 öğün kaçamak yapma hakkım var ,onuda çok zorda kaldığımda yani gezmelerde kullanmayı düşünüyorum
evini anlattıkça zevklerimizin da aynı olduğunu düşündüm aynı şehirde olsaydık kahve içmek için gelirdim ,bol bol sohbet ederdik :13:bende dekorasyon işlerini çok severim ama hazır alıp döşemeyi malesef elimden dikiş işleri gelmiyor. yeniden güle güle otur canım.
sen nasıl besleniyorsun monticiğim şu anda , pazartesi inşallah ikimizinde yüzü güler

İyi pazarlar laceycim. Evet ya keşke aynı şehirde olsaydık, ne güzel olurdu, vakit buldukça görüşürdük. Şayet İstanbula yolun düşerse beklerim canım, çok ta memnun olurum. Ben de dekorasyon için dışarıdan birşeyler alıyorum, sonra onlar zenginleştirmek ve oyalanmak içinde yanlarına eklemeler yapıyorum dikerek, boyayarak falan. Seviyorum evimle ilgilenmeyi, zevk veriyor bana. Ayrıca evde fheng shui yi uygular, renk kombinasyonu yapmarım zaman zaman . Kalan zamanlarımda da bol bol okuyorum. Eh emekli olunca böyle malesef. 25 yıllık çalışma hayatından sonra evde oturmak çok zor geldi başlarda, ama herşeye alışıyor insan. Hele ki benimki gibi zevkli bir meslekten sonra evde oturmak hem iyi hem zor. Çalıştıgım sürece yıllar boyu hem yurt dışı, hem yurt içi bol bol seyehatlerim oluyordu, şimdi onları özlüyorum. Neyse canım. Ben 3 gündür patates, lahana domates, biber salatası yedim, akşamları meyvemi de yedim 2 tane. Hergün 1 bardak kefir içiyorum ayrıca. Bu gün kendime karışık sebze yemegi pişirdim. Öglenleri salata sebze yemegi, yarım yaglı 1 kase yogurt, akşamları 1 porsiyon tavuk (zaten gıdaklayacam yakında ama kırmızı etii sevmiyorum, balıkta istemiyor canım) salata 1 dilim ekmek olarak 2 veya 3 gün yapacam. Sonrası Allah kerim, belki yine 2 gün pirinç lapası yapar, bakliyat yerim bir müddet. Yarın benim kiloda bir değişiklik olacagını sanmıyorum ama tartılacam, kilomu yazarım. Benim bünye sıkı diyet ve yürüyüşle anca haftada 1 kilo veriyor. Sen neler yiyorsun 1600 kalori olarak laceycim, yazarsan banada fikir vermiş olursun... Sevgiler canım.

merhaba canım , istanbula gelirsem mutlaka uğramak isterim. montim maşallah fotolarda çok hoş görünüyorsun , çalışma hayatından sonra evde oturmak gerçekten zor. bende bu yıl 21. yılımı çalışıyorum daha 6 yılım var. bende emekli olup evde oturmak istiyorum evde olmayı çok seviyorum hiç bıkmam herhalde evden ne güzel gönlüne göre yaşıyorsun , evinde eminim zevkle döşenmiştir
dilerim yarın tartıda güzel sonuçlar görürsün montim
benim listemide aşağıya ekledim yazdığım gibi şimdilik güzel gidiyor.listemi ekliyorum canım
1600 KALORİLİK BESLENME LİSTESİ
Sabah : 7:30

Şekersiz çay
1 kibrit kutusu kadar Beyaz peynir
5 adet zeytin,
3 ince dilim ekmek,
Serbest Çiğ sebze(mevsimine uygun)

Kuşluk: 10:00

1 porsiyon meyve,
1 su bardağı süt veya yoğurt

Öğle30

1 yumurta büyüklüğünde et,
1 tabak sebze yemeği(4 yemek kaşığı)
Serbest Yağsız Salata
ekmek değişimi(diğer konuda vardı)==> 3 ince dilim ekmek VEYA 2 kepçe çorba VEYA 2 yk pilav -makarna-bulgur pilavı

İkindi: 15:30

1 porsiyon Meyve,
1 su bardağı süt veya yoğurt

Akşam: 18:00

1 yumurta büyüklüğünde et,
1 tabak sebze yemeği(4 yemek kaşığı)
Serbest yağsız salata,
ekmek değişimi..

Gece : 21: 00

1 porsiyon meyve,
1 su bardağı süt ve ya yoğurt

1 günde alınması gereken Yiyecek miktarı

Et(et,tavuk,balık hindi) ===> 60 gr ===> 2 yumurta büyüklüğünde

Yumurta(peynir veya et değişimli) ===> Haftada 1-2 gün 1 adet

Peynir ( az yağlı/yağsız) ===> 30 gr ===> 1 kk kadar

Süt ve yoğurt(az yağlı,kaymaksız) ===> 600 ml ===> 3 su bardağı

Sebze yemeği (susuz) ===> 8 yemek kaşığı

Ekmek (kepekli,çavdarlı) ===> 10 etimek dilimi inceliğinde

Meyve(kabuklu) ===> 3 porsiyon

Sıvı yağ(yemeklerde kullanılacak) ===> 4 tatlı kaşığı​

Selam laceycim İstanbula gelirsen mutlaka beklerim canım. Resimlerim için güzel sözlerine teşekkür ederim, bende senin profile baktım resmin varmıdır diye bulamadım tabi. Emekli olmadan bazen evde oturmayı bende özlüyordum ama senin kadar değil. Çalışırken cazip gelen o istek, rutine dönüşünce sıkıcı oluyor inan bana. Her dakika gezilmiyor, alışveriş yapılmıyor, bıkıyor insan. Evdeki iş güç bitince de sıkıntı başlıyor. Benim apartmanda komşuluk yapma kültürümde yoktur, öyle günlere falan gitmektende hoşlanmam. Senin meslegin yorucu olmakla birlikte tatillerin uzun oldugu için, eve daha kolay adapte olabilirsin. Eh evlisin de, sıkılacak vaktin pek kalmaz. Verdigin 1600 kalori listeni kaydettim, lazım olur diye teşekkür ederim. Ama çok teferruatlı ve bol yiyecekli geldi bana. Ben o kadar yiyemem, yesem de kilo veremem. Şimdi 3 günden sonra ne yapsam sıkıntısı bastı beni.Hadi patatesi, renklendiriyorum, salataya karıştırıyorum, yogurtla harmanlıyorum falan derken yiyorum da, tavuktan çoooookkkkkk sıkıldım. proteinde almam gerek, balık desem ıyyykkkk oluyorum tavuk gibi. Kırmızı et yemem zaten. yogurt peynir yumurta salata takılılım patatesten sonra haftaya herhalde. İşin kötüsü sebze yemegi de sevmem ben, mecburiyetten yiyorum şimdi. Bakliyat olarak ta tek sevdiğim mercimek. Bulgura hayır demem ama tam bir spagetti manyagıyımdır, İtalyada alıştım, hala da devam ediyor alışkanlıgım. Neyse tatlım işte böyle, çok öpüyorum seni sevgiyle kal...

Son düzenleme:

merhaba canım, foto ekleyecektim fakat fotoğraf makinemin çözünülürlüğünden dolayı kabul etmedi site , bende üşendiğimden boyutlarını küçültüp ekleyemedim , vakit olunca eklerim
evde kalmaktan şimdilik çok hoşlanıyorum emekli oluncada aynı düşüncede mi olurum bilmem ama mesleğimide çok seviyorum
aslında liste yapmaya başlayınca ve ne yiyeceğini bilince yapması çok kolay oluyor.
montim ne kadar sevmesende günde mutlaka 1 öğün sebze yemeği yemeni öneririm, akşamları çeşitli çorba yapıp yoğurt ve salata ile yiyebilirsin , tavuk artık bende yemiyorum. haftada 2 gün kendini zorlayarak fırında yapılacak balıklardan yiyebilirsin. zaten meyve konusunda sorun yok. verecek kilonda azaldı , bu şekilde devam edebilirsin bence bu hafta patatese biraz ara ver.

Son düzenleme:

Selam laceycim. Saat 16.30 oldu ben anca yazabiliyorum sana. Sabah 06.30 da evden çıktım, rutin kontrollerim için hastaneye gittim. Kullandıgım ilaçların yan etkileri fazla oldugundan her ay düzenli tam kan tahlili yapılıyor, bende saat 11 gibi tahlil sonuçlarını alıyordum. Ama bu kez guatır da bakmak istedi doktorum , bu uzun süren bir tahlilmiş, ögleden sonra 13.30 a kadar tahlil sonucu beklemek zorunda kaldım. Neyse temiz çıktı sonuçlar çok şükür. Bu arada, beklerken de yürüyeyim bari, hem vakit geçer hemde spor yapmış olurum dedim. Zaten hastane yürüme mesafesi uzun olan bir noktada ama ben kendimi kaptırıp 1 saatten de uzun yürüdüm. Sonra ısmarladıgım sigaraları almak, faturaları yatırmak derken sanırım 3 saate yakkın yürüdüm. Eve geldiğimde kıpırdamayacak haldeydim. Kahvemi yapıp laptopun başına geçtim, gazetelere, maillerime göz gezdirdim anca kendime geliyorum inan ki. Patates olayını dün bıraktım zaten şekercim, onu 3 gün yapabiliyorum. Şimdi sebze, salata, yogurt, tavuk, meyve takılıyorum. O da yarın akşam bitecek. Bu gün kan şekerim çok düştü kan verdikten sonra, mikrobiyologun sözünü dinleyerek 1 simit yedim ama tatlı istegimi kesmeyince eti form ve mavi yeşilin diyet cikolatalı bisküilerini kemirdim. Birde vicdan yaptımki, diyet oldukları halde, sorma. Neyse tatlım, sabah tartıldım. Söylediğim gibi anca çarşamba veya perşembeye vermiş olurum 1 kiloyu, su anda hala 66 kiloyum. Sen kaç kilo çıktın, günün nasıl geçti canım? Sevgiler

iyi akşamlar ablam .
tatlillerin temiz çıkmasına sevindim ...

Son düzenleme:

montim merhaba , tahlillerinin temzi çıkmasına çok sevindim desene 1 haftalık yürüyüşünü yaptın , bende işlerimi hep yürüyerek halletmeyi çok seviyorum. bugün içinde yediklerin fazla değil suçluluk hissetme
bugün tartıda 68.4 kg çıktım geçen haftaya göre -900g verdim inşallah yavaş yavaş kiloları vereceğim,mutlaka günlük 30 dk olsa bile yürüyüşlerimi yapıyorum
günüm yine yoğun malesef normalde okuldan öğlen 1 de çıkmam gerekirken ben 2:30 da ancak çıkabiliyorum . ders bitiyor işlerim bitmiyor. neyse sağlık olsun , birazdan akşam yürüyüşümü yapacağım . görüşmek üzere montim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…