- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
Selam laceycim. 100 gr eksik çıkmanda birşeydir canım, az da olsa kilo veriyorsun, az şey mi? Dün diyetin ilk günü bitti şükür, bakalım 3 günün sonunda ne olacak. Gerçi ben kilo verebilecegimi sanmıyorum, bünye ille de 7000 kalori eksiltmesi gerekiyor. Yürüme iş zul haliine geldi bu evde nedense, öyle zorlanıyorum ki yürürken. Bu yüzden başlamak bile istemiyorum Oysa ne güzel isteyerek yürüyordum. Birazdan başlayacam yine istemedende olsa yürümeye. Senin ilk günün nasıl geçti ? sevgiler canım
iyi akşamlar monticiğim , tavuk eti ile ilgili çok büyük bir şok yaşadım bugün ,kollarımda ve bacaklarımda daha önceden fark ettiğim fakat sebebini anlayamadığım minik ufak kırmızılık ve kaşıntı olmuştu. fazlada üzerinde durmamıştım. dün öğle ve akşamda tavuk yiyince kaşıntı ve kızarıklık arttı. okulda zor dayandım öğleden sonra acile gittim.durumu anlattım ,yediklerimi söyledim ,sebebinin tavuk eti olduğu ortaya çıktı. malesef yediğimiz tavuklar doğal olmadığı için ,içerisine antibiyotik enjekte edildiği için hassas bünyelerde alerji yapıyormuş
bugün den sonra artık tavuk yemeyeceğim. köyden doğal tavuk alıp birde onu deneyeceğim
sadece 1 gün yapabildim pro diyetini sonuç 500g vermiştim. ama yinede bugün yine dikkatli beslendim.
evde yürüyüşü sevmiyorsan , egzersiz CD lerine bakıp evde yapabileklerinden alabilirsin
birde aklıma gelen : spor salonlarına devam edebilirsin, belediyelerin açtığı spor programları var istersen bir araştır spor yapmayı daha zevkli bir hale getirebilirsin