ablam burda yazdıgı gibi 6 gün sürekli uyguladınmı ara veripmi tekrar yaptın tam anlamdım .:26:
yani 3 gün yaptın yedin sonra 3 gün tekrarmı yaptın ?
ablam biliyon montide patat yasak . ama şu bünyeyi çok yiyerek şaşırtma işi benimde aklımda .korksamda :26:
genel olarak 2 gün cozut sonra birden sık diyorsun
bu denemeye deger ablam sagol
yılbaşında tozutsam olur sanırım .
ablam az evvel tv de bi diyetisyen çıktı yılardır izledigimiz biri. kilo durunca uygulanan bir diyet vardi 1 haftalık .
pro hiç yok . sebze meyve üzerine . aklıma yapttı aslında hem montiyede ihanet etmemiş olurum diye düşündüm .
perşembe cuma yapayım basküle bakayımdiyorum . sonra 2 gün yılbaşında yiyeyim bolca .
amannnnn bkkınlık geldi her dk kilo işini düşünmekden ne var sanki herkes gibi diyetimizi yapsak kilo versek ..:84::84::84:
Ben 6 gün yaptım , sonra başa dönüp bir 6 gün daha yaptım. Yani 7. günleri uygulamadım abencim. Bunun yerine haftanın 7. günü sadece 1 ögün olarak istediğimi yedim. Sen monti ile birleştirerek yapacaksan patates yitemezsin, haklısın. Tv de duydugun diyeti de uygulayabilirsin tabi, ama hiç pro almadanda olmazkiii. Kiloyu pro verdiriyor biliyosun sende. Ben patates diyetini 2 hatfa üstüste yaptım ama meyve ve salata eklediğim için 3.haftada devam ettireyim dedim, bünye kabul etmedi. Bu hafta kilo veremedim, oysa 2 hafta üst üste gayet iyi kilo verdimdi. Bak şu anda yaptıgım diyet listesinide vereyim sana, bu gün başladım. İncele uyarsa bunu yaparsın, montiyede uygun, ayrıca sebze ve meyvede tüketebiliyorsun. hıı senin tv de dinlediğin diyetide sen yazarsan sevinirim, ne kadar süreyle yapılıyor, kaç kilo verdiriyor falan işte. Öptüm canım...
----------------------------------------
Yogurt diyeti
Birinci gün
Mönüde sadece yağsız yoğurt, sıvı içecekler, meyve, çiğ salata ve çorba olarak hazırlanmış haşlanmış sebze var. Üç kilo verebilmek için ilk günde yenenlere dikkat etmek gerekiyor. Böylece bağırsakların da daha hızlı bir tempoda çalışması sağlaniyor.
Uyandığınızda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, şekersiz çay.
Öğlen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası.
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.
2., 3., 4. ve 5. günler
Bu günlerde de yine yoğurt ve meyve agırlıklı beslenmeniz gerekiyor. Ama akşam yemeğinde balık ve bol salata yeme hakkınız var. Üstelikte bir sandviç ekmeği kadar ekmek yiyebiliyorsunuz.
Uyandiginizda: 1 bardak soğuk su.
Kahvaltı: 300 gr yağsız yoğurt, 1 yemek kaşığı yulaf (tahıl), şekersiz çay.
Öglen: 300 gr yağsız yoğurt, sebze çorbası, meyve.
Saat 17: 300 gr yağsız yoğurt, çay, meyve.
Akşam yemeği: Balık, karışık salata (10 gr sıvı yağ ve limon sosuyla), portakal suyu, 1 sandviç ekmeği (kepekli).
Yatmadan önce: Bir fincan papatya çayı, 3 kuru erik.
Bunları uygulayın :
* Eğer hoşunuza gidiyorsa, yoğurdunuzun içine taze meyve dilimleri katabilirsiniz.
* Yoğurdun çok soğuk olmaması için, yemeden 10 dakika önce dolaptan çıkartın.
* İstediğiniz kadar, sebze, meyve ve salata yiyebilirsiniz.
* Sebze çorbasını taze sebzeleri kaynatarak hazırlayabilirsiniz.
* Eğer dışarıda yemek yiyecekseniz, kaynar su isteyin ve hazır çorbalardan yapın.
* Yediğiniz meyvelerin çeşitlerini değiştirin. Böylece diyetten sıkılmazsınız.
* Aynı şekilde, tek tip sebze yemek yerine sebzeleri de çeşitlendirin.
* İstediğiniz kadar su için.
* Mümkün oldugu kadar tatlı ve şekerli gıdalardan kaçının.
* Verilen yiyeceklerin dışına çıkmamaya gayret edin.
* Alkollü içki kullanmayın.