Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Montig ablam seni merak ettim geldim :) topiğinize.nasılsın ablam ?

Canım abenim iyiyim çok şükür, evde koşyurmaya, ince ayrıntıları yapmaya devam ediyorum sen nasılsın.:KK3: Bu gün bende sana yazmayı düşünüyordum. Şu anda ww yapmıyorum, şok diyetleri uyguluyorum ama çok zor gidiyor kilolar.:KK31: Bu sabah tartıldım 8.gün sonunda 1 kilo daha vermişim şükür. Senin kilolar nasıl gidiyor.:80:

Teşekkür ederim monticiğim nihayet kırdım bacağını:KK1: bugün üstüne 55 dk bantta yürüdüm. kendimi daha iyi hissediyorum. kilonda duraklama yaşaman normal canım. ama şok diyetlerde yapıyorsun neden vücudun hala tepki vermiyor:26: off bu metolarrr ,okuldan bir arkadaş var sürekli teneffüslerde birşeyler yer,üstelikte hep kalorili ama 50 kilodan yukarı çıkmıyor , bizde bir öğün kaçırsak 1 kilo alıyoruz:KK31:
aklıma akşam yediğin meyveler geldi ,akşamları sadece protein alsan , meyve hakkını sabah saatlerinde tüketsen nasıl olur. belki vücut şekeri depoluyordurç birde böyle dene bakalım monticiğim:KK34: yılmak yok canım biz birbirimize destek olmaya devam edelim:13:

Selam laceycim, sabah topiğe girdiğimde yazılarınızı göremedim nedense yazmadın sandım o yüzden. 1 kilo gitti sonunda canım, 67 oldum çok şükür.:KK64::nazar::nazar: Akşam işim bittiginde tv karşısına geçince mutlaka birseyler yeme ihtşiyacımı ve zevkimi engelleyemiyor, engellemekte istemiyorum. Günün tek keyifli saatinden kendimi mahrum edemem canım. Biliyorsun mısır yiyeyim dedim, kalorisi meyvedende yüksek. Aksam ögününde salaya yediğim için gece salata yemek işime gelmiyor. Bir çözüm bulmam gerek, napıcam bilmem. Bekli salatayı geç vakte bırakır tv karşısınde yer 1 elmayla kandırırm kendimi. Ama zaten normaldede 2 meyve yiyorum. O yiyipte kilo almayanlar varya bende uyuz oluyorum onlara. Kardeşim ve eşi mesela, onların yediğini yesem varya 100 kiloyu geçerim ben. Hele kardeşim her aksam 3 birası var, 1 ekmege yakın yer, o bayram şekerlerinden bir oturuşta en az 10-15 yer maşallah ve kilo almaz. Biz kuş kadar yiyecekle bile kilo veremeyiz. Evet laceycim, aebenim aynı diyetleri yapmasakta birbirimize destek olalım. Sevgiler canlarım:KK54:

Laceycim ben bugün medikal masöz olan bir arkadaşımında önerisiyle diyete 1 gün ara verdim, metebolizmayı şaşırtmak için haber vereyim sana dedim. Çok aşırı olmamakla birl,kte canım ne istiyorsa yedim ama çok ta isteyerek yediğim söylenemez. Yani diyet yaparken bende midemde daha rahatız. Yarın ve öbür gün, ögle ve akşam 1 patates ve lahana havuç salatası karışımı yiyeceğim, sonraki 2 gün tavuk haşlama ve salata takılacagım. Sevgiler canım

merhaba monticiğim , sabırla beklediğin nihayet 1 kiloyu vermişsin:KK9: bende pazartesi günene kadar tartılmama kararı verdim bakalım 1 haftada çok da sıkmadan ne kadar vermiş olacağım. bence yediklerin çok abartılı değil. yarın öğleden sonra arkadaştayız. kz kıza takılacağız. ama sabah ve akşam pro ağırlıklı beslenip dengelemeye çalışacağım. pazar günüde sadece pro alırım diye düşünüyorum. görüşürüz canım:KK3:

merhaba monticiğim , sabırla beklediğin nihayet 1 kiloyu vermişsin:KK9: bende pazartesi günene kadar tartılmama kararı verdim bakalım 1 haftada çok da sıkmadan ne kadar vermiş olacağım. bence yediklerin çok abartılı değil. yarın öğleden sonra arkadaştayız. kz kıza takılacağız. ama sabah ve akşam pro ağırlıklı beslenip dengelemeye çalışacağım. pazar günüde sadece pro alırım diye düşünüyorum. görüşürüz canım:KK3:

Selam laceycim, öneml, olan diyet yapıyor olman zaten. Kendini sıkmasanda olur. Sırf pro sadece ette var diye biliyorum, pazar günü sadece et mi yiyecen, aydınlatırsan sevinirim..

selam montig ablam ve lacey ...:KK3::KK3:
dün yazdım gönderdim ama site arızaya geçti mesajım çıkmamış ...:KK30:

ablam kilo vermene çok sevindim ., laceyim sende başlamışsın yeniden .:KK16:
montig ablam şok diyetlerle gidiyorsun arada bir yemeni artır ki sonra tekrar geri gelmesin kilocuklar.:KK16:

Son düzenleme:
Selam laceycim, öneml, olan diyet yapıyor olman zaten. Kendini sıkmasanda olur. Sırf pro sadece ette var diye biliyorum, pazar günü sadece et mi yiyecen, aydınlatırsan sevinirim..

günaydın montim , evet dikkat ediyorum artık , içim daha rahat pro olarak beyaz et düşünüyorum canım balık ve tavuk örneğin kırmızı etle aram pek iyi değil

montig ablam şok diyetlerle gidiyorsun arada bir yemeni artır ki sonra tekrar geri gelmesin kilocuklar.:KK16:

günaydın canım , evet başladım aebenciğim inşallah gidecek bu kilolar:KK16::KK16:

Son düzenleme:

Selam abencim. Şok diyet yapıyorum şu aralar ama çok haklısın. Dün bünyemi şaşırtmak için canımın istediğini yedim zaten ama dikkat ettim de, diyete öyle alışmışım ki, bozdugumda rahatsız oluyorum. Zaten 1 kilo daha verdikten sonra normal diyete geçecegim . İlgine teşekkür ederim,iyi haftasonları canım, sevgiler...
günaydın montim , evet dikkat ediyorum artık , içim daha rahat pro olarak beyaz et düşünüyorum canım balık ve tavuk örneğin kırmızı etle aram pek iyi değil

Selam laceycim..Ya proyu bende yapacagım ama gece meyvesiz duramıyorum diye düşündürüyür beni. 2 gün patates, lahana havuç diyetinden sonra 2 gün pro yapmayı düşünüyorum 2 yumurta, 1 haşlanmış but veya balık ve yogurt olarak ama akşam 1 ayva yiyecegim. Belki 4 gün uygularım bilemiyorum. 1 haftadan sonra da normal diyet diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Bir an evvel 65 kiloyu göreyim istiyorum artık iyi haftasonları canım

iyi geceler montim yine evrakların içinde boğuluyorum. yarın içinde bende pro ağırlıklı besleneceğim . elimde daha önce eklediğim 3 günlük pro diyeti var ekliyorum 3 günde 2 kg garanti , üstelik meyve de var:KK34:

PROTEİN DİYETİ

SABAH
1 dilim kepek ekmeği yiyoruzz
1 k kutusu beyaz peynir..
domates salatalık

ARA
1 meyve
ÖĞLEN
90 gr beyaz et
1 kase yoğurt
salata

ARA
4 diyet bisküvi veya 1 dilim ekmek veya 1 galeta veya 1 meyve birini tercih ediyorsun..

AKŞAM
90 gr beyaz et(tavuk,balık,hindi)
1 kase yoğurt
salata
ARA
2 porsiyon meyve(ama yatmadan önce yemek istemezsen gün içine ara öğünlere yay..) yanii 4 porsiyon meyve yeme hakkın var canımm..
3 gün uygulanıyor aynı hiç değişmiyor..sebze yemeği yok..çiğ sebze yenebilir..

iyi geceler montim yine evrakların içinde boğuluyorum. yarın içinde bende pro ağırlıklı besleneceğim . elimde daha önce eklediğim 3 günlük pro diyeti var ekliyorum 3 günde 2 kg garanti , üstelik meyve de var:KK34:

PROTEİN DİYETİ

SABAH
1 dilim kepek ekmeği yiyoruzz
1 k kutusu beyaz peynir..
domates salatalık

ARA
1 meyve
ÖĞLEN
90 gr beyaz et
1 kase yoğurt
salata

ARA
4 diyet bisküvi veya 1 dilim ekmek veya 1 galeta veya 1 meyve birini tercih ediyorsun..

AKŞAM
90 gr beyaz et(tavuk,balık,hindi)
1 kase yoğurt
salata
ARA
2 porsiyon meyve(ama yatmadan önce yemek istemezsen gün içine ara öğünlere yay..) yanii 4 porsiyon meyve yeme hakkın var canımm..
3 gün uygulanıyor aynı hiç değişmiyor..sebze yemeği yok..çiğ sebze yenebilir..

Selam laceycim, Allah yardımcın olsun canım. Verdiğin liste çok güzel, tam benlik yani. Dün patatesi fazla haşlamışım, 2 gün yetecek kadar oldu. <bu günde mecburren patates lahanai havuç salatası yapacagım ama yarın sen,n diyeti uygulayacagım, çok teşekkür ederim. 2 kilo olmasa bile 1 kilo verdirsin razıyım ben. İyi pazarlar diliyorum canım..

Selam laceycim, Allah yardımcın olsun canım. Verdiğin liste çok güzel, tam benlik yani. Dün patatesi fazla haşlamışım, 2 gün yetecek kadar oldu. <bu günde mecburren patates lahanai havuç salatası yapacagım ama yarın sen,n diyeti uygulayacagım, çok teşekkür ederim. 2 kilo olmasa bile 1 kilo verdirsin razıyım ben. İyi pazarlar diliyorum canım..

günaydın montim iyi pazarlar , bende bu listeyi çok seviyorum aç kalmadan veriyorsun kiloları. bende 3 gün bunu uygulayacağım. yarın beraber başlarız. akşam kuzanlara balık yemeye davetliyiz . birazdan öğrencilerim gelecek sonrasında alışverişe gideceğim görüşürüz canım :)

iyi pazarlar ...:KK3:

laceyim liste gayet güzel canım..
ama bizim gibi bünyelere 2 kilo verirmez .:26:

merhaba aebenciğim , bu liste ile mayıs ayı gibi 2 kilo vermiştim canım. . yine deneyeceğim hiç kaçamaksız . yarın başlayacağım sonucu yazarım , montim ve bende neler olacak acaba

SELAM ABENCİM, SANA KATILIYORUM ZOR KİLO VERME konusunda ama laceye inanıyorum. Yarın başlayacagım bakalım ne olacak, sevgiler canım
merhaba aebenciğim , bu liste ile mayıs ayı gibi 2 kilo vermiştim canım. . yine deneyeceğim hiç kaçamaksız . yarın başlayacağım sonucu yazarım , montim ve bende neler olacak acaba

Selam laceyim patateslerim bitti şükür. Karbonhidrattan da bööö geldi yani. Yarın bu diyet iyi olacak bakalım sonuçta kaç kilo gidecek. Yarın kilo bildirimi yapıyoruz değilmi? sevgiler

Selam laceyim patateslerim bitti şükür. Karbonhidrattan da bööö geldi yani. Yarın bu diyet iyi olacak bakalım sonuçta kaç kilo gidecek. Yarın kilo bildirimi yapıyoruz değilmi? sevgiler

merhaba monticiğim yarın kilo bildirimi yapıp tam anlamıyla başlayalım. bugün kuzandeydik ben çok kaçırdımm sorma:KK5::KK5:

merhaba monticiğim yarın kilo bildirimi yapıp tam anlamıyla başlayalım. bugün kuzandeydik ben çok kaçırdımm sorma:KK5::KK5:

Selam, iyi haftalar laceycim. Bir öğün kaçamak yaptım diye üzme kendini. Gürkan Kubilay gibitanınmış uzman doktor ve diyet programı uygulayanlar, rejim psikozundan çıkmak için haftanın bir günü 1 öğün kaçamaga izin veriyorlar hatta metobolizmayı hızlandırdıgını söylüyorlar Ama sadece haftanın 1 günü 1 ögün unutma canım. Dünkü kaçamagında sorun yok yani. Ben sabah tartıldım 67 kiloya devamdayım. Vücut bende 7000 kaloriyi yemeden zayıflamıyor anlaşılan. Öyle 2 - 3 günlük şok diyetlerde bende işe yaramıyor yani. 2 gündür sadece 4 patates, lahana, az havuc, 2 salata, yarım domates ve günde 2 meyve tükettim ama kiloda tık yok. Bu gün senin protein diyetine başlıyorum, inşallah 2 gün patates, 3 gün pro diyeti bana 1 kg. kaybettirir. Sevgiler canım..

benden de iyi haftalar canım , bugün sabah 69.3 kg çıktım:KK43: geçen haftadan 100g daha eksiğim . senin vücutta yemeyi seviyor :) bakalım 3 gün sonunda ne olacak . bu hafta inşallah işi daha sıkı tutacağım.

benden de iyi haftalar canım , bugün sabah 69.3 kg çıktım:KK43: geçen haftadan 100g daha eksiğim . senin vücutta yemeyi seviyor :) bakalım 3 gün sonunda ne olacak . bu hafta inşallah işi daha sıkı tutacağım.

Selam laceycim. 100 gr eksik çıkmanda birşeydir canım, az da olsa kilo veriyorsun, az şey mi? Dün diyetin ilk günü bitti şükür, bakalım 3 günün sonunda ne olacak. Gerçi ben kilo verebilecegimi sanmıyorum, bünye ille de 7000 kalori eksiltmesi gerekiyor. Yürüme iş zul haliine geldi bu evde nedense, öyle zorlanıyorum ki yürürken. Bu yüzden başlamak bile istemiyorum:KK43: Oysa ne güzel isteyerek yürüyordum. Birazdan başlayacam yine istemedende olsa yürümeye. Senin ilk günün nasıl geçti ? sevgiler canım

X