Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Montig ablam seni merak ettim geldim :) topiğinize.nasılsın ablam ?
Teşekkür ederim monticiğim nihayet kırdım bacağını bugün üstüne 55 dk bantta yürüdüm. kendimi daha iyi hissediyorum. kilonda duraklama yaşaman normal canım. ama şok diyetlerde yapıyorsun neden vücudun hala tepki vermiyor:26: off bu metolarrr ,okuldan bir arkadaş var sürekli teneffüslerde birşeyler yer,üstelikte hep kalorili ama 50 kilodan yukarı çıkmıyor , bizde bir öğün kaçırsak 1 kilo alıyoruz
aklıma akşam yediğin meyveler geldi ,akşamları sadece protein alsan , meyve hakkını sabah saatlerinde tüketsen nasıl olur. belki vücut şekeri depoluyordurç birde böyle dene bakalım monticiğim yılmak yok canım biz birbirimize destek olmaya devam edelim:13:
merhaba monticiğim , sabırla beklediğin nihayet 1 kiloyu vermişsin bende pazartesi günene kadar tartılmama kararı verdim bakalım 1 haftada çok da sıkmadan ne kadar vermiş olacağım. bence yediklerin çok abartılı değil. yarın öğleden sonra arkadaştayız. kz kıza takılacağız. ama sabah ve akşam pro ağırlıklı beslenip dengelemeye çalışacağım. pazar günüde sadece pro alırım diye düşünüyorum. görüşürüz canım
Selam laceycim, öneml, olan diyet yapıyor olman zaten. Kendini sıkmasanda olur. Sırf pro sadece ette var diye biliyorum, pazar günü sadece et mi yiyecen, aydınlatırsan sevinirim..
selam montig ablam ve lacey ...
dün yazdım gönderdim ama site arızaya geçti mesajım çıkmamış ...
ablam kilo vermene çok sevindim ., laceyim sende başlamışsın yeniden .
montig ablam şok diyetlerle gidiyorsun arada bir yemeni artır ki sonra tekrar geri gelmesin kilocuklar.
inşallah lacey...günaydın canım , evet başladım aebenciğim inşallah gidecek bu kilolar
Selam abencim. Şok diyet yapıyorum şu aralar ama çok haklısın. Dün bünyemi şaşırtmak için canımın istediğini yedim zaten ama dikkat ettim de, diyete öyle alışmışım ki, bozdugumda rahatsız oluyorum. Zaten 1 kilo daha verdikten sonra normal diyete geçecegim . İlgine teşekkür ederim,iyi haftasonları canım, sevgiler...selam montig ablam ve lacey ...
dün yazdım gönderdim ama site arızaya geçti mesajım çıkmamış ...
ablam kilo vermene çok sevindim ., laceyim sende başlamışsın yeniden .
montig ablam şok diyetlerle gidiyorsun arada bir yemeni artır ki sonra tekrar geri gelmesin kilocuklar.
günaydın montim , evet dikkat ediyorum artık , içim daha rahat pro olarak beyaz et düşünüyorum canım balık ve tavuk örneğin kırmızı etle aram pek iyi değil
iyi geceler montim yine evrakların içinde boğuluyorum. yarın içinde bende pro ağırlıklı besleneceğim . elimde daha önce eklediğim 3 günlük pro diyeti var ekliyorum 3 günde 2 kg garanti , üstelik meyve de var
PROTEİN DİYETİ
SABAH
1 dilim kepek ekmeği yiyoruzz
1 k kutusu beyaz peynir..
domates salatalık
ARA
1 meyve
ÖĞLEN
90 gr beyaz et
1 kase yoğurt
salata
ARA
4 diyet bisküvi veya 1 dilim ekmek veya 1 galeta veya 1 meyve birini tercih ediyorsun..
AKŞAM
90 gr beyaz et(tavuk,balık,hindi)
1 kase yoğurt
salata
ARA
2 porsiyon meyve(ama yatmadan önce yemek istemezsen gün içine ara öğünlere yay..) yanii 4 porsiyon meyve yeme hakkın var canımm..
3 gün uygulanıyor aynı hiç değişmiyor..sebze yemeği yok..çiğ sebze yenebilir..
Selam laceycim, Allah yardımcın olsun canım. Verdiğin liste çok güzel, tam benlik yani. Dün patatesi fazla haşlamışım, 2 gün yetecek kadar oldu. <bu günde mecburren patates lahanai havuç salatası yapacagım ama yarın sen,n diyeti uygulayacagım, çok teşekkür ederim. 2 kilo olmasa bile 1 kilo verdirsin razıyım ben. İyi pazarlar diliyorum canım..
iyi pazarlar ...
laceyim liste gayet güzel canım..
ama bizim gibi bünyelere 2 kilo verirmez .:26:
SELAM ABENCİM, SANA KATILIYORUM ZOR KİLO VERME konusunda ama laceye inanıyorum. Yarın başlayacagım bakalım ne olacak, sevgiler canımiyi pazarlar ...
laceyim liste gayet güzel canım..
ama bizim gibi bünyelere 2 kilo verirmez .:26:
merhaba aebenciğim , bu liste ile mayıs ayı gibi 2 kilo vermiştim canım. . yine deneyeceğim hiç kaçamaksız . yarın başlayacağım sonucu yazarım , montim ve bende neler olacak acaba
Selam laceyim patateslerim bitti şükür. Karbonhidrattan da bööö geldi yani. Yarın bu diyet iyi olacak bakalım sonuçta kaç kilo gidecek. Yarın kilo bildirimi yapıyoruz değilmi? sevgiler
merhaba monticiğim yarın kilo bildirimi yapıp tam anlamıyla başlayalım. bugün kuzandeydik ben çok kaçırdımm sorma
benden de iyi haftalar canım , bugün sabah 69.3 kg çıktım geçen haftadan 100g daha eksiğim . senin vücutta yemeyi seviyor :) bakalım 3 gün sonunda ne olacak . bu hafta inşallah işi daha sıkı tutacağım.