Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

ablam hoşgelmişsin ...

Selam abenim hoşbulduk canım. İyiyim şükür sen nasılsın..
montim merhaba ,nasılsın bu sabah tartıda 67.9 kg geldim yani geçen hafta ile aynıyım.

Şekercim selam. Bend 69 takılıyorum hala. Bu gün dışarıda ve içeride koşturmakan anca yemek yiyebildim.Günün ilk ögünü yani. Tavuk gögüs haşladım, yarıdan azını yiyebildm. HAvuç salatası yaptım çok az zeytinyagı ekledim, iki tanede minik çeri domatesini zorla yedim. Beki bir elma veya ayva yerim yatmadan. Artık menülerimizi yazalım mı laceycim? Öpüyorum seni ve abeni...İyi geceler

montim sen olmayınca bende iyice saldım kendimi. yarından itibaren yazalım canım. bugün yine saçma sapan oldu menüm. artık toparlanalım ,bugün akşam öğünün gayet güzel olmuş. inşallah eski performansımıza döneriz

İyimisin lacey, sesin çıkmıyo, vaz mı geçtin diyetten..

montim kendimi iyice saldım, sürekli yeme isteği içerisindeyim , kendimi dizginlemesem sürekli mutfaktayım:26::26:

Günaydın laceycim,seni çok iyi alıyorum, bir ara bende öyleydim. ww veya aşka bir diyet ama kilo vermen için mutlaka diyete başlaman gerekiyor canım. Kendine yeni bir tartı bile aldın unuttunmu. Ayva kilo verdirir,en azından aldırmaz. Acıktıkça ayva at agzına. Ben bu sabah birtartılayım dedim, gözlerim inanamadım. 68 kilo olmuşum.Doğrumu görüyrum diye 3 -4 kez inip çıktım tartıya. 1 öğün yemekten, devamlı hareke halinde olmaktan farketmeden 1 kilo vermişim acaip sevindim. Hadi sende toparla kendini, verecegin kiloları düşün laceycim. Sevgiler

tebrikler ablacım ..

ama niye 1 ögün yiyorsun canım ablam ilerde bu kilona kötü yansımasın ...:26:

laceyim yeme atakları hepimizde oluyor dönem dönem canım topla kendini

tebrikler ablacım ..

ama niye 1 ögün yiyorsun canım ablam ilerde bu kilona kötü yansımasın ...:26:

laceyim yeme atakları hepimizde oluyor dönem dönem canım topla kendini

Sagol abenim. İsteyerek olmadı tek öğün meselesi. Koca evi tek başıma yerleştirmek zorunda kaldım. Bir sürü aksilik oldu, eşyalar zedelendi, dolaptı çekmeceydi, dogal gazı, suyu, elektrigi,adsl yi açtırmak banka işleri, alışveriş derken yemek yemeği atladım. Zaten canım sıkkınken yemek yiyemem ben. Yesemde kusarım. O yüzden akşamları tek ögün, bol meyve, balık yagı kapsülleri antioksidanlarla korudum kendimi. Hıı bu arada tatlıda yedim bolca. Bal çikolata falan. Başka türlü enerji toplayamıyordum. Dünden beri normale dönmüş durumdayım ww. ye devam ediyorum canım. Laceyi dürtüyorum ama onun pek niyeti yoksanırm ww.ye. Sen nasılsın bu arada, kilo durumun nasıl?

ablam işlerin yogu n ama halettin galiba güle güle otur artık ..
ben iyiyim ablam .geçen hafta sonu memelekete gittim annemler hacdan geldiler .. 1.2 gün ne bulduysam onu yemek zorunda kaldım misafirlikde
tabi monti uçtu. toparladım ama iyiyim şükür.

montim merhaba , kutlarım canım 68 kg aynı olmuşuz senin adına mutlu oldum ama kendime de kızıyorum. toparlanmam lazım acilen. sen olmayınca menü yazmak da canım istemedi oda olumsuz etkiledi doğrusu. ww ile devam etmek isterim ama bazen puanlamak zahmetli geliyor. hele de işlerim yoğunken. menülerimizi paylaşmaya başlayalım ,bende kendime çeki düzen verebilirim belki

anım annenlere çok sevindim, ne güzel hacı olmuşlar. Senin memleket neresi? Evet sonunda bugün tamamen yerleştim Allaha şükür abenim. Misafirlike diyet yapmak çok zor haklısın canım. Sen toparlasın hemen ben sana inanıyorum.

Laceycim seni anlıyorum, hak ta veriyorum. Tek başına diyet zor oluyor. Bu gün bir arkadaş listeyi istedi yolladım. Oda aramıza katılmak istiyormuş. İnan bende diyete çok zor başladım. Aç duruyordum ama diyet yapmakta istemiyrodum. İki gün lapa yaptım. O alışma evresi oldu. Şimdi 2 gün şu 700 kalorilik diyet vardı ya onu yapacagm, sonrada ww. Yanız bu evde yürümek çok zor. Yürüdügüm yerler evin köşeleri ve oradada halı yok. Yürüren ses geliyor, napçam bilmem. Bir çözüm bulmam gerek. Evim 4. katta ve 80 basamak, her gün en az bir kere inip çıkıyorum ama evde yürüme düzen kurmam gerek. Ayrıca gelin laptopumu haşat etti. Ekran gidiyor, hopörlerin biri patlak, ses yeterli değil müzik için. Dedim ya verdikleri zararlar hala devam ediyor. Ttnet in bir kamanyası var, yengemi aradım bana bir laptop aldı 36 ay vade ilea ma ben martta ona tamamını verecem.Pazartesi getirecek yeni laptopumu falan işte. Dediğim gibi bende zorlanıyorum ama vazgeçmiyorum. Lütfen sende vazgeçme. Ben yarından itibaren menü yazıyorum canım ww. olmasada. İstersen sende yap 2 günlük diyeti..

kendime söz verdim canım ,yarından itibaren toparlanacağım. şimdilik 1200cal ile devam edeyim . 2 günlük listeyiokul zamanı yapmam çok zor. sabah enerjimin bol olması lazım 40 öğrenci ile ilgilenmem lazım. ama yediklerime dikkat edeceğim. senin burada olman motivasyonumu arttırıyor. yeni arkadaş gelmeside çok iyi olacak sayımız artarsa azmimizde artar. yürüyüş için leslie ile 5 mil videoları var. mail adresine göndermeyi deneyeceğim evde halı olan yerde yapabilirsin. ses de çıkmaz. inşallah gönderebilirim.

aebenciğim gözün aydın anneciğin ve babacığının haccı kabul olsun inşallah

Günaydın laceycim. Diyetini yapta nasıl yaparsan yap ama 1200 cal. ye vücüdun alışınca ve kilo verince kalori miktarını azaltman gerekecek kilo vermeye devam etmen için, o zaman ne yapacan? Neyse en azından başlamanda bir şeydir. Bende leslie müzikleri var canım ama ben yerimde yürümeyi, yani leslie yi beceremiyorum. Mutlaka yürümem gerekiyor. Halı olan bölümlerde 20 adım falan. Bakalım bugün bir çözüm bulmaya çalışacagım. Sevgiler

Benim bu günkü listem
Sabah : Meyve veya meyve suyu
Öğle : 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt
İkindi: 1 meyve
Akşam : 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek
Gece : 1 meyve

montim menün çok güzel kiloma göre hesapladığımda 1200cal çıktı ,kendime güzel bir program çıkarıp yapmayı düşünüyorum desteğin için teşekkür ederim.leslie ben severek yapıyorum tek olumsuz yönü çok konuşması onuda kulaklığımdan müzik dinleyerek telafi ediyorum
bugünkü menüm
sabah : 2 dilim k. tb ekmekli klasik kahvaltı
ara: 2 çatal aşure
öğle : 5 kaşık kıymalı yeşil fasulye, 1 dlim ekmek, 3 çatal yoğurt
akşam : 50g haşlama tavuk göğsü, 3 kaşık pilav, sarımsaklı yoğurtlu kereviz
ara: 1 adet trabzon hurması
su: 2 litre
spor : 50 dk yürüyüş

Laceycim bak aşagıda Hürriyet gazetsinin bir haberi var. 2 gün karbonsuz beslenince kilo verildiği yazıyor, bence mantıklı.

Haftalarca kalori hesabı yapmak yerine, bir haftada yalnızca 2 gün karbonhidrat almayanların kilo vermede daha başarılı olduğu belirlendi.Ayrıca yapılan araştırma bunun kanseri tetiklemede etkisi bulunan insülin seviyesini de kontrol etmeye yardımcı olduğunu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz hafta Uluslararası bir sempozyumda sunulan araştırmada kadınlar üzerinde üç farklı diyet denendiği ve insülin seviyeleri kontrol edildiği anlatıldı.

Gruplardan biri Akdeniz tipi beslenme, diğeri karbonhidrat açısından kısıtlı bir diyet, üçüncü grup ise kalori değeri düşük bir beslenme tipiyle beslendi. Araştırma sonunda yalnızca iki gün boyunca karbonhidrat kısıtlamasına gidenlerin bir hafta diyet yapanlardan çok daha fazla kilo verdiği görüldü.

Aralıklı olarak karbonhidrat kısıtlamasına giden diyeti uygulayan kadınlar 4 buçuk kilo verirken kalori hesabıyla zayıflayanların 2 kilo verdikleri görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…