- 18 Eylül 2008
- 2.372
- 176
monticiğim şeker değerlerinin normal çıkmasına sevindim , birde şekerle uğraşmak çok zor olacaktı. işlerinde de kolaylıklar dilerim canım. inşallah tel bağlantın biran önce hallolur.Selam laceycim nabersin. Yardım teklifin için çok teşekkür ederm canım. İnşallah kısmet olur oturmaya gelirsiniz. Evin ilk kaba temizliğini kardeşimin eşiyle yaptık laceycim. Ev kadın tutulacak durumda değildi, tutsam da en az 3 gün gelmesi gerekirdi kadının, bu da 300 lira demek. Ondan da geçtim, benim yaptıgım şekilde temizlemezdi kadın. Ayrıca evdeki kapıları falan da boyadım, mutfak eşyalarımı götürmüştüm onları yerleştirdim, uzun işti anlayacagın. Ev sahibi camları balkonu pimapen yapmış kapılara dokunmamış bile. Oturan kiracının pisliği boya dışında kapanmazdı zaten. İnsanlar pislik içinde nasıl oturabiliyor anlamadım. Neyse bitti şükür. Pazar kısmet olursa eşyalarım geliyor, ondan sonra evdeyim artık. Bu sabah hastaneye rutin kontrolleriim için gittim. Geçen ay lityum seviyesi düşmüştü kanımda 3 hafta devamlı kan verdim. Onu normale döndürdük çok şükür. Ama bu sabah ine aylık kontrolümde aç gittim kan alındı, bu kez de şeker biraz yüksek çıkmaz mı. Hadiiiii, iç glikozu işin yoksa. rejim mejim kalmadı bugünde. Allahtah normal çıktı değerler, ona şükrediyorum. Zaten diyet yapmam da zora girdi eve taşınana kadar. Herşeyimi evime taşıdım, burada tekrar alışverişin anlamı da yok. Ama evde pazara kadar yemekler az yaglı pişirilecek, onlarla idare edecem. Salata falan yerim artık. Kardeşim yemegi etsiz veya kıymasız agzına koymaz. Bende hiç sevmem kıymalı, etli yemegi. Neyse artık bir yarın var idare edecem. İnşallah kilo almam. Laceyim ben pazar giremem, erken taşınack eşya, pazartesi hiçbir yere çıkamam, dogalgazı açtııracam randevu almam gerek. Ama ondan sonra gerek yakında ooturan arkadaımdan, gerekse bir internet cafeden yazarım topiğe. Gerçi int.cafe hiç gözüme çarpmadı çevrede ama vardır herhal yakında biryerde. Telefon baglantısı, hat yogunugundan 1 hafta falan sürermiş.
tel olmadan da internet baglanamaz zatenneyse bakacaz artık duruma. Dİyetine dikkat et lütfen canım, çok öpüyorum seni...
Sana da hayırlı cumalar abencimmm. Evet inşallah hayırlısıyla az kaldı, birde eşya girse eve sorunsuz, içim rahatlayacak. Evin merdivenleri biraz dar, benim buzdolabı aristonun no frost olanlarından ve boy olarak uzun. En çok o düşündürüyor zaten. Sen iyisin dimi bu arada..Öptüm abencim
bende elimden geldiğince dikkat ediyorum ama regl yaklaştı. heran patlama yaşayabilirim ,kendimi zor tutuyorum,inşallah pazartesi günü güzel bir rakam görürüm. yemeklere et veya kıyma koyduğum zaman yağ koymuyorum ben. o zaman daha hafif oluyor. kardeşinin eşide öyle yaparsa rahatça yersin canım.
sen olmayınca menü yazmakta canım istemiyor. sen gelince kaldığımız yerden devam ederiz