- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
Yasam tarzin hareketlimi ? İstersen kendin hesapla burdan yapıyolar sanırım :)Benim icin de hesaplasaniz.
Boy 1.65
Kilo 64.1
http://www.healthyweightforum.org/eng/calculators/ww-points-allowed/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasam tarzin hareketlimi ? İstersen kendin hesapla burdan yapıyolar sanırım :)Benim icin de hesaplasaniz.
Boy 1.65
Kilo 64.1
Sagolasin 13 hesapladi.Yasam tarzin hareketlimi ? İstersen kendin hesapla burdan yapıyolar sanırım :)
http://www.healthyweightforum.org/eng/calculators/ww-points-allowed/
Yok cevirmedim.13 az gibi geldi ölçüleri kg ile cm yecevirdin demi
Yalniz ben grmla yitemem ki onun Icin mutfak tartisi lazimYok cevirmedim.
Yas 32
Boy 1.65
Kilo 64
10 kilo vermek istiyorum.
Hareketsiz sayilirim bi hesaplasan
Sagolasin da yiyecek puan listesini npcz. Bi de ben oruc tutuyorum bugun ara verdim sadece. Nasil olur kiPoints Plan
Wk
Points per day
Wt(kg)
- 21 64
01 20 63.09
02 20 62.18
03 20 61.27
04 20 60.36
05 20 59.45
06 19 58.55
07 19 57.64
08 19 56.73
09 19 55.82
10 19 54.91
11 18 54
Göz kararı ayarlarız canım bendede tartı yok :)Yalniz ben grmla yitemem ki onun Icin mutfak tartisi lazim
Ben liste yapmak isterim ama telefonda zor olur. Bende yanlış hesaplamadıysam 23 çıktı
Guzel yontem. Ben nasil ulascm puan listesineGöz kararı ayarlarız canım bendede tartı yok :)
Ben bugün ajanfa ayarladım. İlk sayfalara puan listesini yazfım. Sonraki sayfalara gün gün yediğimi yazıcam. Yoksa işin içinden çıkılmaz
Soganı yagı salçayı sebzeyi Ayrı ayrı hesaplıycaz mecbur.Sinifci 13 banada az geldibu diyetle 2010 yılında bi arkadaşım çok güzel zayıflamıştı KK da şimdi gelmiyor sanırım ama amerikan diyeti olduğu icin
Tencere yemeklerinin puanları pek yokk
kızlar biriniz konu açsın yada burdan devam edip kilo takibi yapalım. Sen ilgilenebilirmisin masum :)Sinifci 13 banada az geldibu diyetle 2010 yılında bi arkadaşım çok güzel zayıflamıştı KK da şimdi gelmiyor sanırım ama amerikan diyeti olduğu icin
Ee tencere yemegi puansizsa nasil olckSinifci 13 banada az geldibu diyetle 2010 yılında bi arkadaşım çok güzel zayıflamıştı KK da şimdi gelmiyor sanırım ama amerikan diyeti olduğu icin
Canım içine koydugumuz malzemeri hesaplayıp kaç kase cıkıyo ona göre puan veririz.Ee tencere yemegi puansizsa nasil olck
Bi de corba??
Bi deneyelim bakalim.Canım içine koydugumuz malzemeri hesaplayıp kaç kase cıkıyo ona göre puan veririz.