Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

iyi geceler ablam .yoksun nasılsın ?

laceyim öğretmenler günün kutlu olsun canım şimdiden .

Selam abencim laceyim, bu topikten yazacagım artık. lacey nerelerdesin...
ablam yaz seni göreyinde nerden olursa olsun

montiye devammı ablam bırakdınmı ?
merhaba canım , buralardayım ama toparlanamadığım için hiç yazacak bir şey bulamıyorum malesef:26::26:

diyetimi toparlayamadın laceyim .? hangimiz tam toparlıyorumki ..
bende 3 haftadır ara vermiştim . tekrar başlıycam .

aebenim malesef hergün sabah başlayıp 1-2 gün sonra bırakılan diyetler gibi oldu.spor da yapamıyorum offf artık başlamam lazım

aebenim malesef hergün sabah başlayıp 1-2 gün sonra bırakılan diyetler gibi oldu.spor da yapamıyorum offf artık başlamam lazım

laceyim belkide yanlışı burda yapıyoruz başlayıp bırakmak .:44:

ne başlamak nede bırakmak . asıl tüm hayatımızı normal yapsak zaten sorun omaycak bize kilo

ne başlamak nede bırakmak . asıl tüm hayatımızı normal yapsak zaten sorun omaycak bize kilo

aebenim normali yapsak olacak da normalide yapamıyoruz demekki. okulda öğrt arkadaş var 53 yaşında 50 kilo. aklı çıkıyor kilo alacağım diye ne giyse yakışıyor yaşına göre fıstık gibi. bunu görüyor ve biliyorum ama iş iradeye gelince şu boğazımızı tutamıyoruz malesef.

ablam yaz seni göreyinde nerden olursa olsun

montiye devammı ablam bırakdınmı ?

merhaba canım , buralardayım ama toparlanamadığım için hiç yazacak bir şey bulamıyorum malesef:26::26:

Selam kızlar.nasılsınız... özür dilerim uzun zamandır yazamadım ama iyiyim. Salıdan sonra tekrar montiye başlıyorum ve bu topikten yazacagım. umarım yazışırız yine

Montig merhaba,
Umarim iyisindir. Ben weight watchers diyet programiyla ilgili arastirma yaparken Kadinlar Kulubune denk geldim ve uye oldum. Puan sistemiyle ilgili yaptigin arastirmalar sonunda olusturdugun listeyi bana da gondermen mumkun mu acaba? Email adresim aysegulozen@gmail.com. Emegin ve yardimseverligin icin cok tesekkurler. Sevgiler...

montig ablam şu sırlar k.k. ya pek sık girmiyor dirdiginde mutlaka gönderir cali

Yenı gordum programı sız 2007 de baslamıssınız ,ben bugun kesfettım :)cevırılerınız cok faydalı olmus yanlız kendı puanı hazırlamanın ne ıse yaradıgını anlamadım ,benım puan 8 cıkıyor, gunde 8 puanlıkmı yemek gerekıyor,bılgı verırsenız cokk mutlu olacam ....

Bu yazimi okuyan herkese slm.
Ben Alm. yasiyorum ve gecen hafta Weight Watchersa basladim. Internetten sitesine üye oldum. 1 hafta sonucu 1,3kg gitti.. Benim gibi yurtdisinda olupta bu sistemi taniyip yapmak isteyenler yada yapiyor durumdakiler ...destek arayanlar lütfen yazsin..Bende yanima bu yolda yoldas ariyorum...Lütfen sadece sistemi bilenler yazsin cünkü gercekten Türkiyede olupta bu sistemi uygulamak cok ama cok zor. Cünkü puanlar burada satilan yiyecek markalarina göre ayarlanmis durumda. daha dogrusu böylece kolaylastirilmis..Simdiden herkese kolay gelsin..

merhaba burcin,
ben de bugun basladim weight watchers a. amerikadayim ben de.
su anda puan sistemi ile alakali bedava ulasabilecegim bilgileri arastyrm. uye olmama esim kesin izin vermez, ne gerek var der.
o yuzden sagdan soldan listeler arastryrm ins guvenilir kaynaklardan dogru bilgilere ulasabilirm!

beyaz kelebek bana da ulastigin bilgileri verebilirmisin acaba bende amerikadayim.2.5 ayim kaldi gerci ama olsun belki hep aldigimiz urunlerdir..2 kilo versem yine yeter bana.

beyaz kelebek bana da ulastigin bilgileri verebilirmisin acaba bende amerikadayim.2.5 ayim kaldi gerci ama olsun belki hep aldigimiz urunlerdir..2 kilo versem yine yeter bana.

canim ben bi tane kitap buldum ama torrent ten indirdim, email atmya kalksam emaile sigmaz.

puan tablolari var, internetten arastir bak bulursun, weight watcher points list falan yaz.
bi de bi points var bi de points plus hangisni yapacaksan ona gore secmen lazim listeyi.
normalde uyelik parali ama bazi uyeler ordan ogrendiklerini kendi bloglarinda filan paylasmislar, okumak lazim...
2 kilo 2.5 ayda cok rahat verirsin canim.. kolay gelsin !

Selam hanımlar
Yıllar önce başlayıpda ara verdigim weightwatchers programında geri döndüm. Inşallah bu sefer istikrarlı davranırım

Pazartesi başlayacağım bu diyete. Varmı bana eşlik etmek isteyen?
Hedefim 4 kilo vermek.
1.5 ayda veririm hiç bozmazsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…