iyi geceler ablam .yoksun nasılsın ?
laceyim öğretmenler günün kutlu olsun canım şimdiden .
Selam abencim laceyim, bu topikten yazacagım artık. lacey nerelerdesin...
ablam yaz seni göreyinde nerden olursa olsunSelam abencim laceyim, bu topikten yazacagım artık. lacey nerelerdesin...
merhaba canım , buralardayım ama toparlanamadığım için hiç yazacak bir şey bulamıyorum malesef:26::26:
diyetimi toparlayamadın laceyim .? hangimiz tam toparlıyorumki ..
bende 3 haftadır ara vermiştim . tekrar başlıycam .
aebenim malesef hergün sabah başlayıp 1-2 gün sonra bırakılan diyetler gibi oldu.spor da yapamıyorum offf artık başlamam lazım
laceyim belkide yanlışı burda yapıyoruz başlayıp bırakmak .:44:
ne başlamak nede bırakmak . asıl tüm hayatımızı normal yapsak zaten sorun omaycak bize kilo
laceyim belkide yanlışı burda yapıyoruz başlayıp bırakmak .:44:
ne başlamak nede bırakmak . asıl tüm hayatımızı normal yapsak zaten sorun omaycak bize kilo
aebenim malesef hergün sabah başlayıp 1-2 gün sonra bırakılan diyetler gibi oldu.spor da yapamıyorum offf artık başlamam lazım
ablam yaz seni göreyinde nerden olursa olsun
montiye devammı ablam bırakdınmı ?
diyetimi toparlayamadın laceyim .? hangimiz tam toparlıyorumki ..
bende 3 haftadır ara vermiştim . tekrar başlıycam .
merhaba canım , buralardayım ama toparlanamadığım için hiç yazacak bir şey bulamıyorum malesef:26::26:
abenim sonradan aklıma geldbibenim tartı bana bazen oyun oynayıp düşük gösterebiliyor. bir daha tartıldım ilk kez 67, ikinice 66 geldim yine. yarın kesin sonuç belli olur. tatlı ihtıyacını meyve ile karşılasan olmaz mı. ben bir marmelat yapıyorum tatlı gibide nefis olyor.tarıfını vereyim işine yarayabilir. büyük meyve olan hurmalardan ezip tencereye koy içine elma kuru kayısı istersen ceviz ve fınndık koyup kaynat blendırdan geçir. yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım canım.arkadaşımla birlikte yapıyoruz kolay oluyor destek açısından. dün saat 12 gibi 2,5 dilim kızarmış ekmek zetin, yarım domates ve kendi yaptıgım şekersiz marmelattan 1 tatlı kaşıgı yedim. saat 17 de bol haşlanmış karnıbahar, salata ve biraz haşlama tavuk yedim. gecee 1 armut bir mandalina yedim. bugün saat 11 gibi 2 dilim kızarmış ekmek 10 zeytın yarım domates yedim. saat 15 gibi fırında tavuklu karnıyarık yiyecem. gece meyve yiyecem. saat 18 gibi acıkırsam haşladıgım karnıbahardan yerim. yarın yine zeytın domates ekmekakşam hamsi bugulama ve meyve seklinde oacak. sonraki gün yumurta peynir domates salatalık akşamda barbunya yiyecem canım tabi meyve.
Montig merhaba,
Umarim iyisindir. Ben weight watchers diyet programiyla ilgili arastirma yaparken Kadinlar Kulubune denk geldim ve uye oldum. Puan sistemiyle ilgili yaptigin arastirmalar sonunda olusturdugun listeyi bana da gondermen mumkun mu acaba? Email adresim aysegulozen@gmail.com. Emegin ve yardimseverligin icin cok tesekkurler. Sevgiler...
beyaz kelebek bana da ulastigin bilgileri verebilirmisin acaba bende amerikadayim.2.5 ayim kaldi gerci ama olsun belki hep aldigimiz urunlerdir..2 kilo versem yine yeter bana.