Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Sagol abenim emegine saglıkşekercim montide kısıtlama yok diye anımsıyorum.eger yine kalori saymaya başlayacaksam montiye gerek yokki .zaten kalori saydıgım için durdu kilo vermem. kafam karıştı...

ben işi garantiye alayım dedim ilk hafta dene o zaman sedece monti . şu sırlar ben işi sıkı tutugumdan her yöntemi uyguluyorum birleştirip

günaydınlar

laceyim sen nerelerdesin canım ... nasıl gidiyor diyetim ?
kızın nasıl diyete devam ediyormu ?

ben işi garantiye alayım dedim ilk hafta dene o zaman sedece monti . şu sırlar ben işi sıkı tutugumdan her yöntemi uyguluyorum birleştirip

Selam abencim2 nasılsın. gündür doktorda rutin kontrollerim vardı giremedim nete. pazartesi montiye başlayacagım kısmet olursa. bir hafta deneyeceğim bakalım.yemekte miktar kısıtlaması yoktu diye hatırlıyorum yanılıyormuyum, yani doyana kadar yiyorduk dimi?...sevgiler canım

Merhaba aebenim , montim özledim sizi bende durumlar aynı spor ve diyet yok dikkat etmeye çalışıyorum ne alıyorum nede veriyorum. spora başlasam biliyorum vereceğim ama bekliyorum bakalım neyi beklediğimide bilmiyorum:26::26:
aebenim kızım iyi gidiyor , 1.5 ayda 6 kg yakın verdi. aslında daha fazla verebilirdi fakat oda benden etkilenip bırakıveriyor bazen .
aebenim maşallah iyi gidiyorsun ,dilerim hep böyle olur montim kontrollerini yaptırmışsın montiye başlayacaksın galiba dilerim güzel sonuçlar alırsın bende şimdilik durumlar böyle

ablam evet doyana kadar ama tabiki abartmadan yoksa tıka basa ye kilo ver olmaz saglıklıda olmaz zaten bu

bizde seni özledik lacey yazsana canım arada .
kzın için mutlu oldum .ama sende artık daha fazlasını yapamlısın .

bende durumlar iyi 64lü rakamlardayım artık ve ölçülerinde bayadır olmadıgı kadar ince sıkan kıayafetlerim artık normal helde oluyor
hafta sonları mutlaka bişiler çıkıyor ev ziyareti yemekdi vs ama dengelemeye çalışıyorum mesela ogün sabahdan pro yiyorum . ve kilo vermemdeki en önemli ayrıntı akşamları çok az yiyip gece aç yatıyorum

Selam laceyim iyi haftalar. yoktun epeydir. diyete başlamak için karar aşaması çok önemli.kilo almamanda büyük başarı canım. bende bugün montiye başladım, bakalım zaman ne gösterecek.sevgiler canım

Selam abencim, nasılsın maşallah 64 ü görmüşaün, ne güzel.darısı başıma. ben ve arkadaşı bu gün montiye başladık, hayırlısı bakalım. biliyon zaten patlaya kadar yiyemem ben, sadece kendimi kısıtlanmış hissetmem kilo vermemi engelliyor, ondan sormuştum. birde yogurdu süyü peyniri yarım yaglı tüketiyorum, sorun yaratır mı?. aben birkaç sorum var canım yanıtlarsan sevinirim.
1) meyve meselesi önemli, akşam kaç porsiyon meyve tüketebilirim ? .2) gündüz meyve yemem ama aralara acıkırsam ne yiyebilirim. 3) fındık fıstık badem leblebi, ögün olarak yenebiliyormuydu, ne kadar yiyebiliyoruz? 4)ögün olarak az pişmiş spagetti veya bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz? yanıtlarsan sevinirm. seviler canım

cevapları senin mesajımın içne yazdım ablam ..
inşallah faydası olur .. birde kahvaltı yapabiliyormusun ? kahvaltı kuvvetli olursa gece okadar acıkmassın .

Son düzenleme:
cevapları senin mesajımın içne yazdım ablam ..
inşallah faydası olur .. birde kahvaltı yapabiliyormusun ? kahvaltı kuvvetli olursa gece okadar acıkmassın .

Abencim çok teşekkür ederim cevapladıgın için. Bu gün 2.günüm, 1 saat kadar da yürüdüm. yarın tartılacagım.sanmıyorum ama eger kiloda değişiklik olursa yazarım.sevgiler canım

Selam, günaydın abencim, laceycim
aben bu sabah tartıldım 68 kg dan 66 ya düşmüşüm inanamadım2 kez tartıya indim çıktım.iki günde 2 kilo nasıl olur, hele benim gibi zor kilo veren biri için. ama çok sevindim, tam gaz devam edecegim. sen ne alemdesin. sevgiler canım

ooo tebrikler ablam
tabiki ilk başlarda sudan getsede bu sonuç harika ablam hem moral olur hemde diyet için daha azimlenirsin
ablam yük olmazsa mönülerinide yazabilirmisin .
bende şükür ityiyim ablam ama reglden dolayı şişim galina iştahımda baya açık deli gibi tatlı yada meyve istiyor canım
bu hafta kilo veremem sanırım reglbi geçsinde bakalım

abenim sonradan aklıma geldbibenim tartı bana bazen oyun oynayıp düşük gösterebiliyor. bir daha tartıldım ilk kez 67, ikinice 66 geldim yine. yarın kesin sonuç belli olur. tatlı ihtıyacını meyve ile karşılasan olmaz mı. ben bir marmelat yapıyorum tatlı gibide nefis olyor.tarıfını vereyim işine yarayabilir. büyük meyve olan hurmalardan ezip tencereye koy içine elma kuru kayısı istersen ceviz ve fınndık koyup kaynat blendırdan geçir. yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım canım.arkadaşımla birlikte yapıyoruz kolay oluyor destek açısından. dün saat 12 gibi 2,5 dilim kızarmış ekmek zetin, yarım domates ve kendi yaptıgım şekersiz marmelattan 1 tatlı kaşıgı yedim. saat 17 de bol haşlanmış karnıbahar, salata ve biraz haşlama tavuk yedim. gecee 1 armut bir mandalina yedim. bugün saat 11 gibi 2 dilim kızarmış ekmek 10 zeytın yarım domates yedim. saat 15 gibi fırında tavuklu karnıyarık yiyecem. gece meyve yiyecem. saat 18 gibi acıkırsam haşladıgım karnıbahardan yerim. yarın yine zeytın domates ekmekakşam hamsi bugulama ve meyve seklinde oacak. sonraki gün yumurta peynir domates salatalık akşamda barbunya yiyecem canım tabi meyve.

ablam 1.kiloda 2 kiloda olsa süper ablam
o tarifi zamanında montiyede yazmıştım ablam . ama medine hurması var evde gözüm ondan başkasını görmüyor
ablam mönülerin harika ..
sabahı ve öyleyi geç yedinmi akşamıda yapmıyorsun onuda meyveyle geçiriyorsun işde bu süper ablam böyle devam et . buda kilo vermede etkili benim son zamanlarda yaptıgımda bu .

iyi geceler montim aebenim ,arada uğruyorum kusura bakmayın yoğunluğum çok fazla . bende 3 günden beri tartıda eksilme var,nihayet 72 kilolara düştüm hareketi artırıp , akşam yemelerini kestim . aç yatmayı özlemişim hele sabah eksileri görünce daha mutlu oluyorum
montim çok iyi gidiyorsun menülerinde çok güzel
aebenim regl döneminde kilo almaya en elverişli dönem. hem iştah açık hemde hormonlar dengesiz. biraz dikkat edilince regl sonrası tartıda hemen iniş görülüyor

Abencim günaydın nasılsınbu sabahta tartıldım kilom 67. yani diyetten beri 1 kilo vermişim,yani 2 kilo değil. normalide bu zaten.sevgiler canım

haklısın laceyim regl herşeyi dengesizleştiriyor .
kilo vermene sevindim canım geriside gelir inşallah ..
evet ya aç yatmak kilo verdiriyor .
Abencim günaydın nasılsınbu sabahta tartıldım kilom 67. yani diyetten beri 1 kilo vermişim,yani 2 kilo değil. normalide bu zaten.sevgiler canım

1kiloda iyi ablam

haklısın laceyim regl herşeyi dengesizleştiriyor .
kilo vermene sevindim canım geriside gelir inşallah ..
evet ya aç yatmak kilo verdiriyor .

1kiloda iyi ablam

Günaydın abencim mutlu pazarlar. nasılsınBu sabah tartıldım 66 kg olmuşum çok şükür bir haftada 2 kg gitti. sanırım oturmayan kilolardı gidenler. darısı diğer kilolarıma inşallah. sevgiler canım

harika devamıda böyle tez gelir inşallah ablam ..
arkadaşında devam ediyormu montiye ?

bende iyiyim abla çok şükür . reglden dolayı olan şilik gitmiş bu sabah pek sevindim ama bu hafta genelinde iştahım çok fenaydı hani bazan olur ya yer ama doymayız hemen geri açıkırız abartmıyorum bu hafta tümden öyleydim. şükrediyorum kilo almamışım diye

ablam madem monti yapıyorsun monti linkinede beklerim .:)

Son düzenleme:

Selam abencim. o yeme dönemlerini çok iyi bildiğimden seni anlıyorum canım. bu yüzden gi yi yükseltmeyecek seyler yemek gerek ama nerdeee. homili gırtlak götürüyoruz. kilo almaman çok iyi olmuş, umarım tez zamanda düzene girersin. evet arkadaşımda devam ediyor montiye. o da 1,5 kg verdi. ama onun en az 15 kg vermesi gerek. umarım sıkılmaz montiden. aben bende montiye geçtiğime göre laceye de haber verip, bundan sonra monti linkinden yazışalım derim ne dersin? okey diyorsan bana montinin linkini veriver canım, bundan sonra oradan yazayım.sevgiler

tabiki ablam . hem orda başka arkadaşlarda var sohbet ortamı daha geniş olur
w.w. yapmadıgımıza göre burayıda işgal etmeyelim .. buraya yazma sebebim sedece sizlerle konuşmakdı laceyim gelince okur yazdıklarımızı tabi o burayda yazarım derse ben yine yazarım burya sorun deyil . yeterki selemımızı kesmeyelim .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...698-montignac-diyeti-deneyimlerimiz-3226.html

Okeydir abenim.buraya yazmıyorum artık, montideyim...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…