Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

montim iyi haftalar diliyorum. bünyen artık iyice hassaslaştı canım en güzeli normal beslenme ve kendini yormayacak hafif sporlarla korumaya çalışmak. bugünden itibaren kendimi toparladım canım. sporu arttırıp , diyetimide sıkı yapmam lazım. kıyafetlerim gittikçe daralıyor
malesef durum böyle aebenim kızımın tek sorunu hareketsizlik canım. hareketleri o kadar yavaş ki. malesef metosu 60 yaşında ki birisi kadar yavaş çalışıyor. bizde moralini bozmamak haftada 100g bile razı oluyoruz. spor olarak 45 dk yürüyüş+20 dk bisiklet çeviriyor fakat yinede metoyu hızlandıramıyor.

laceyim bence kızımızın metosunda deyil. karbonu çok alıyor olabilir diyetisyeni anlıyorum ama okadar korbonla veremez kilo . korbonu daha azaltmayı deneseniz . kl deyilde karbonu azaltın bence

merhaba .

ablam nasılsın nerelerdesin .? nasıl gidiyor hayat kilo dışında . bakıyorum yazmıyorsunuz .
laceyim sen nasılsın? karataya devammı . kızın nasıl ?

Selam abencim, iyiyim sen nasılsın en son ben yazdım sizden yanıt gelmedi, yazmadım bende. Danışmanlık yaptıgım iş bitti, evde pinekliyorum canım.Baryam temizliği kitap okumak falan derken geçiyor günler şekercim

ah ablam şu günlede kitap okumayı baya aksaktım ben vakit bulamıyorum akşamlarıda yıgılıp kalıyorum :18:

iyi olmana sevindim ablam . linke yazmanın sırasımı var ablam ya

misafirim gelecek şimdi işler beni bekler ögrüşürüz inşallah ..

bu arada ablam k.k bir link var alkali beslenmek diye orda karbonat içiyor hatun hem saglık açısından hemde kilo okudum bana baya mantıklı geldi .daha evelde gül kaynak ve arankiden bunun faydalarını dinlemiştim . yaklaşıl 10 gündür içiyorum . bayda faydası olsu sanırım . linki bir oku istersen diyet deneyinlerinde konusu var.
bu ara tekrar 65li kilollara indim şükür sende durum ne ablam *

Merhaba abencim mutlu pazarlar
Canım ben şu ara diyet yapıyor, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. metoyu düzeltmeden kilo vermem zor görünüyor. verdiğin linki inceledim ama ilgimi çekmedi.daha doğrusu diye yapacak modda değilim, belki bayram sonu tekrar başlarım.Sen maşallah 65 olmuşsun, darısı başıma inşallah. bende 64 e inmiştim biliyorsun.oraya inebilsem razıyım zayıflamamaya. sevgiler canım

aebenim montim merhaba ,bende yine azim kayboldu. diyet modundan uzaklaştım iyice. bütün enerjimi okula harcıyorum ama yeniden başlamak için asla hiçbirisi bahane değil aebenim kutlarım canım yeniden 65 lerdesin . montim , motivemi kaybedince olumsuz etkilememek adına yazamadım canım:18:inşallah yeniden toparlayacağım

Selam laceyim sıkma canını bende aynı durumdayım. bazen vücut diyete tepki verebiliyor.mümkün oldugunca kilo almamaya çalışmak en sağlıklısı. sevgiler canım

Selam laceyim sıkma canını bende aynı durumdayım. bazen vücut diyete tepki verebiliyor.mümkün oldugunca kilo almamaya çalışmak en sağlıklısı. sevgiler canım

günaydın montim , bayram sonrası güzel bir planlama ile başlamak istiyorum artık. aylık hedefler koyup mümkün olduğu kadar hedefimi tutturmak istiyorum. dilerim güzel bir haftan güzel geçer montim

Selam abencim, laceycim. Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, saglıklı bir bayram diliyorum.sevgiler

geçmiş bayramlarınızı kutlarım .
gelemedim bayram öncesi benim evin tadilet işine giriştik kagıt boya vs derken 4 gün anacım agladı sonrada bayram derken giremedim ..
ablam, laceyim iyisinizidir inşallah .

Selam abencim nasılsın. bende yoktum giremedim uzun zamandır. şekercim sen montinyaka devam ediyormusun, ve kilo verebiliyormusun merak ettim. kilo verebiliyorsan bende başlamayı düşünüyorumda. öptüm

Selam abencim nasılsın. bende yoktum giremedim uzun zamandır. şekercim sen montinyaka devam ediyormusun, ve kilo verebiliyormusun merak ettim. kilo verebiliyorsan bende başlamayı düşünüyorumda. öptüm

bende tam bugün yazacaktım sen benden çok yaşayacaksın ablam ..
diyordum ablam burda olsa yazar mutlaka diye .
ablam ben tam monti yapamıyorum . malum bazı günler dışarda vs oldugumdan montiyi kaçamaksız yapmam mümkün olmuyor . o yüzden monti , kl sayımı .ve pro agırlıklı karışımı bişiler yapıyorum yani kafama göre takılıyorum ..
ablam şu an kilom 65 5 larda . bayramda tekrar almıştım birazını verdin . ama 1 aralıga püsküütle iddaya girdim 62 olcam diye ,işi biraz sıkı tutacam bakalım.
monti konusunda yardıma her daim hazırım biliyorsun .kaçamaksız yapılıncada mutlaka sonuç alınır montide . epeydir yapmıyorsun sen monti etki eder mutlaka . kilo durumun ne ablam ?

Sende çok yaşa abenim, kalp kalbe karşıymış.ben şu anda 67-68 arası gidip geliyorum. Hatırlarsan seninle monti linkinde tanıştıgımızda bana cevap vermemişti diyet. acaba şimdi ne yapar bilmem ama uzun zamandır denemediğim bir o kaldı. buradaki arkadaşımda gçen gün acaba montimi yapsak dedi giirdi aklıma. o daha kötü durumda 88 kilo ve zayıflayamıyor. ama tüm montiyi tekrar okumakta zoruma gidiyor. o diyet bu diyet derken monti mantıgını hepten unuttum ben abencim. ne yapsam bir aklı versene

ablam yanlış ahtırlamıyorsam monti sana ilk başlarda kilo verdirdi diye hatırlıyorum 76 larla başladın sanırım bi 5 kilo kadar verdin . sonra durumca 71, 72 lede ww. başladın yanlışmı kalmış aklımda :44:
ablam denemekde ne çıkarki sonuçda monti saglık içinde biçilmiş kaftan ,saglıklı beslenme.
2.3. hafta dene . dukana bile 2 hafta dayandın montiyemi dayanamayacan ben yazarım abla takıldıgın yerde . arkadaşada selam

Günaydın abencim.sen mutlaka doğru hatırlıyorsundur, ben unutmuşum. zaten 5 kilo versem daha ne isterim. deneyeceğim 2 -3 hafta bakalım ne olacak.ama montinin mantıgını unuttum. birde ben duygusal açlık çekiyorum ve akşam meyve yemeden duramıyorum ne yapacam?Sanırım süt ürünleri yagsız oluyordu. bulgur yoktu falan.. birde monti mantıgını unuttum biraz hatırlatsana ana hatlarını abencim...sevgiler canım

Son düzenleme:

hay hay ablam .

montide haftalık 10 ögün karbonlu mönü hakkaın var ablam . kalanları ise genelde sebze ve pro yada her ikisi birden .ama bu ögünlere karbon karıştırmak yok (yani agır nişastalı korbonhidrat )
yügyr normal yogurt oluyor ablam o yüzden laytını almana gerek yok . ama süt layt olursa iyi olur
senin gece açıkmaların genelde sabahı atlamandan kaynaklanıyor ablam .. akşam az yememim kilo vermede büyük önemi var. dün bunu test ettim snuçlar güzel ..

kısaca sabahları 2. dl ekmekle kahvaltı yap ablacım . aynıda yeşilik az yaglı peynir vs.

öylen vae akşamda pro ,salata ,sebze yogurt (münkünse her ögünde yogurt yemelisin )
haftada 3 ögünde baklagilli salata ve yogurt tarzında mönün olabilir ablam .
ekmek baklagil gibi nişastalı karbonlarla mümkün oldugunca yagı az kullan.helede doymuş yagları ..
gün boyu meyve yemessen akşam bu hakkını kullan ilk başlarda ..
ablam sana bir önerimde şu olcak . monti yaparken sana öncedende tavsiye ettigim kalori sepeti vardıya .orayda yaz günlük yediklerini 1100 kl geçme derim . bu ikisini birleştirirsen bence kilo vermemen gibi bir seçenek olamaz

ablam emek olmadan kilo verilmiyor yada bazı alışkanlıklarımızdan vazgeçmeden ..
sabah erkenden kalkıyorsun . kahvaltını güçlü yapmaya bak. akşamınıda mümkün oldugunca az yemeye ..

möünülerin belli oluyorsa sabahdan yaz grereken düzenlemeyi yapalım . genelde sabahları giriyorum k.k ya

Sagol abenim emegine saglıkşekercim montide kısıtlama yok diye anımsıyorum.eger yine kalori saymaya başlayacaksam montiye gerek yokki .zaten kalori saydıgım için durdu kilo vermem. kafam karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…