Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

aaa süpermis. ben gecen sene dukan yaptim, 20-25 kilo verdim.
ama daha fazlasini geri aldim, hic dikkat etmedim yedikce yedim.
simdi vermek istiyorum tekrar ama kendime uygun saglikli bi diyet bulmakta zorlaniyorum...
hoşgeldiniz
geçmiş olsun

w.w. güzel bir diyetdir.ama tam anlamıyla yapmak lazım . dengeli beslenmek yani. puanları cılslarla doldurursanız kilo veremesiniz .
dengeli bir şekilde beslenirseniz kl. sayımınıda öneririm .
yavaş kalıcı ve saglıklı kilo vermek istiytorsanız montignac'ıda öneririm, şiddetle

günaydın montim , aebenimm güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Sana da mutlu hafta sonları laceycim
Selam abencim, mesajı ben yazdım evet. abencim sende biliyorsun dukan sadece tavuk salata değil. yumurtası, sütü yogurdu, balıgı,eti,peyniri bol miktarda var. ayrıca yulaf ta kullanılıyor. benim atak devrem 2 gün zaten onda da peynir palamut balıgı, 2 yumurta, süt yoğurt ve küçük birdilim yulaf ve yumurta,peynirle yaptıgım ekmegi yedim. pazar günü tüm sebzeler etler peynirler vs bol bol var. Biliyorum beni düşündüğün için tepki veriyorsun ama meraklanma canımcım, zaten zorlandığım anda bırakırım hemen. napiimmm bir denemediğim o kaldı bari birde dukan yapayım dedim. 3 arkadaşım dukanla 20 şer kilo verdiler ve 1 yıldır hala aynı kilodalar .ben 6 kilo verebilsem yeter. o da 1- 1,5 ay dukan yapmaya bakıyor ..sevgiler canım

Son düzenleme:

tsk ederim, hosbulduk canim...
Montignac diyeti nasil oluyor peki?

Montig

Listeler bende var tatlim cok tsk ederim

montimm , hayırlı olsun aeben gibi bende okuyunca biraz endişelendim açıkçası çünkü bünyen çok hassas , ama biliyorumki diyet kitabı yazacak kadarda tecrübelisin. inşallah zorlanmazsın ,istediğin sonucu alırsın

günaydın hayırlı günler dilerim ...
ablam bu mesajı senmi yadın :26:

günaydın laceyim linke gelmiyorsun diye sitemimiz işe yaramış ne güzel seni görmek .

aebenim , sitemininde çok hakılısın bende sizleri özledimm sizleri okuyunca kendimi daha rahatlamış hissediyorum

Canım sagolasın laceyim. bu diyette yemeyeceğim şey ekmek (zaten ben yulaflı yumurta ve sütlü ekmeğimi yapıyorum) ve meyve.zaten kilo veremememin başlıca nedeni tam bir meyve canavarı oluşum. bu yüzden de biraz bu diyeti istedim. 1 - 2 ay meyve yemezsem de ölmem herhal. sen ne aleemsin nasıl gidiyor diyetin laceycim...

hayırlı sabahlar ...

ablam sen daha iyi bilirsin benimki sadece seni düşündügüm için .. bünyenin nedenli hassas oldugunu biliyorum . ve daha önce tavuk salatada kan degerlerin altüst olmuştu .buna binaen yazmıştım .
madem yapacaksın kararlısın sıksık tahlillerini yaptır ablam

....laceyim sevgiler canım . bu linka yazma sebebim ablamla sizsiniz biliyorsun sizleri başka yerde göremiyorum.tekmuhabbetim burda o yüzden görmeyince yeriniz hemen belli oluyor

... sevgili ThirtyFouR canım montininde linki var ben ordayız 4 senedir . bu linke gelme sebebim ablam ve lacey :) onlarlada zamanında monti yapmışlardı ordan tanışırım .linkini kopyalayım buraya görmüşündür daha evvel

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-deneyimlerimiz-2595.html

Bu sabah basladim diyete canim...
Cok düsündüm hangi diyeti en rahat sekilde nasil yapabilirim diye
ve bana en uygun diyeti buldum...
Montide kitabi okuyup yapilmasi gerekilen bi diyet galiba dukan gibi

Bu sabah basladim diyete canim...
Cok düsündüm hangi diyeti en rahat sekilde nasil yapabilirim diye
ve bana en uygun diyeti buldum...
Montide kitabi okuyup yapilmasi gerekilen bi diyet galiba dukan gibi

hadi hayırlı olsun
montinin kitabı var evet, ama yapmak için şart deyil . verdigim linkde tüm bilgileri bulabilirsin bilmediklerinide sorabilirsin . mutlaka yanıtlayan olur ..

Selam abencim laceycim ve diğer arkadaşlar..Mutlu haftalar

abenim dukanı atak hariç ki bugün bitiyor çok şükür. çok katı şartlarda uygulamayı düşünmüyorum zaten.(bu arada 3 günde yarım kg.gitti ama yagdan.ölçülerim yarım ve 1 cm indi)seyir evresinde yiyebilecegim 25 çeşit sebze var, ekmek olarak yulaflı sütlü peynir ve yumurtalı ekmek yapıyorum demiştim zaten. seyir evresini pazartesi ve prş pro. diğer günler sebze ve pro yapacagım. geçen salı kontrole gittiğimde tahlillerim yapılmıştı zaten. bu ayda gideceğim, meraklanma canım. zaten vermek istediğim 3-4 kilo fazlası değil abenim, o da 1 ay 1,5 ay zaten.sonrada biraz koruma devresi yapıp bitireceğim.Bu diyeti iyice didikleyp, aklıma yattıktan sonra uygulamaya karar verdim ve çok katı olarak yapmayı da düşünmüyorum. 1 ay kadar ekmek ve meyve yemeyeceği sadece. ayrıca hiç peynir yumurta balık yemiyordum önceden, şimdi mecburen yiyorum... öpüyorum seni

Son düzenleme:
abencimözelden mesaj yazmıştım sana, gelmedi herhal.:26:

yeni okudum ablam . cevapda yazdım ..

dr.listesine gelince ..

1500 kl ama arlar çok bende hipo oldugumdan sen arları çıkarırsan 1100kl civarına gelir ve tam senin kilo vermek için .kl. ihtiyacın olur .

sabah .
1 kb. k. peynir yada yerine hş. yumurta
4.5. zeytin .
2 ince dl ekmek
sögüş (domates .bib. sal .vs)

ara 1 porsiyon meyve
1 çy br( süt ,yogurt ,kefir ):

öyleyin .
1 köfte kadar et (30 gr)
1 çy br yogurt .
2 dl ekmek .
5 ym kş sebze.
yagsız yeşil salata .

ara 1 porsiyon meyve
1 çy br( süt ,yogurt ,kefir ):

. 2. ara
1 por. ekmek yerine geçen yiyecek .
yarım kb kutusu peynir.
1 porsiyon meyve .

akşam
öylenin aynısı fakat ekmek 1 dl.,

, ara . 1 çy br. süt yogurt kefir .
1 porsiyon ekmek yerine geçen yiyecek .

2 ara.
1 porsiyon ekmek yerine geçen yiyecek .yr kb peyn,ir

1 porsiyon meyve ..

yazarken usandım ne çok şey ye demiş dr. dakka başı yenirmi yahu mişgde hazım etmeden bi dah üstüne . işde mantık az ama sık yemek hipolarda ablam ..

sen uygulamak istersen kırmızıladıgım yerleri çıkart o zaman kl 1000 çivarına düşmüş olur . sende hipo olmadıgındanda senin listene benzer bişi olur zaten .
ben bu listeyi 2 hafta yapmıştım sanırım hatta o 1800 kl di ilk haftakilo vermiştim ama 2 ahfta hiç geri giitim dr . diyetisyen ne desin sana bu kadar kl kim verdi sen bunla kilo alırsın dimesinmi
bende dedim sziler verdiniz ama ben bukadar zatten yemedim kilo alacagımı bildigimden . demiştim . ondan sonra kapandı benim için dr. listeleri.

Son düzenleme:
aebenim bende güvenmiyorum bu listelere. kızımada 1500cal verdi. ama kilo verişi çok yavaş yani 2 haftada 1 kilo ,yedikleri de fazla 10 dilim ekmek, sürekli pilav makarna bende şaşırdım :26:

günaydın aebenim montim , güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

montigciğim dilerim seninde hafta sonun güzel geçer. dukana devam ediyor musun canım

Canım bende iyi haftalar diliyorum. dukan yapmıyorum canım.10 gün 1 gram bile veremedim.artık bünye diyeti kabul etmiyor.sanırım normal beslenip, kilo almamaya çalışarak, düzene girecegim.Normal listelerde de çok yemek veriyor diyetisyenler, kilo veremiyorum. kalori hesabı da kandırmıyor artık benim metoyu. şok diyetler hiç fayda vermiyor, şaşırdım yani.. Sen ne yaptın, sende durumlar nasıl..

Son düzenleme:
iyi geceler

aebenim bende güvenmiyorum bu listelere. kızımada 1500cal verdi. ama kilo verişi çok yavaş yani 2 haftada 1 kilo ,yedikleri de fazla 10 dilim ekmek, sürekli pilav makarna bende şaşırdım :26:
laceyim dr. genelde yüksek kl başlıyorlar . düşün bana ilk 1800 kl vermişlerdi . sonra yavaşdan indiriyorlarkl yi.. aslında onlarda haklılar başda düşük kl. verince sonuna dogru verecek kl. kalmayacak .
laceyim kızının yaşı için 2 haftada 1 kilo çok az :26: karbonhidratı bu kadar yemesin en iysi ..madem diyet piskolojisinde en azından biraz sıkı yapıp kurtulsun yoksa sıkılır yavrum 2 haftada 1 kilo vermeyle:26:
Herkeze mutlu haftalarrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…