hoşgeldinizaaa süpermis. ben gecen sene dukan yaptim, 20-25 kilo verdim.
ama daha fazlasini geri aldim, hic dikkat etmedim yedikce yedim.
simdi vermek istiyorum tekrar ama kendime uygun saglikli bi diyet bulmakta zorlaniyorum...
yok yapmadim maalesef.
bakalim bulacagim elbet birsey. bu senenin basinda tekrar dukana baslamistim
ve diyet yüzünden cok büyük saglik problemi yasadim o yüzden dukandan korkak oldum.
zumba kursuyla birlikte diyet yaparsam güzel kilo veririm aslinda
ama daha tam dang etmedi
Sana da mutlu hafta sonları laceycimgünaydın montim , aebenimmgüzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Selam abencim, mesajı ben yazdım evet. abencim sende biliyorsun dukan sadece tavuk salata değil. yumurtası, sütü yogurdu, balıgı,eti,peyniri bol miktarda var. ayrıca yulaf ta kullanılıyor. benim atak devrem 2 gün zaten onda da peynir palamut balıgı, 2 yumurta, süt yoğurt ve küçük birdilim yulaf ve yumurta,peynirle yaptıgım ekmegi yedim. pazar günü tüm sebzeler etler peynirler vs bol bol var. Biliyorum beni düşündüğün için tepki veriyorsun ama meraklanma canımcım, zaten zorlandığım anda bırakırım hemen. napiimmm bir denemediğim o kaldı bari birde dukan yapayım dedim. 3 arkadaşım dukanla 20 şer kilo verdiler ve 1 yıldır hala aynı kilodalar .ben 6 kilo verebilsem yeter. o da 1- 1,5 ay dukan yapmaya bakıyor ..sevgiler canımgünaydın hayırlı günler dilerim ...
ablam bu mesajı senmi yadın :26:
günaydın laceyim linke gelmiyorsun diye sitemimiz işe yaramış ne güzel seni görmek .
ablam ne yaptın daha önce tavuk salata demeniştik ve saglıgın nasıl olmuştu unutunmu . ben unutmadım ablam kusra bakma .
senin bünyen tek proyu kaldırmaz . uzun süre helede dukanıözelikle dukanın normal bir bünye için ile nedenli saglıksız oldugu ortada . bak arkadaşımızda yazmış ..
bende tam ona bu yazdııklarını dukan sayflarındada yaz en azından okıyan bazıları dukan yapmakdan vaz geçer diycektimki sanin dün yazdıgın dukana başlıyorum mesajını okudum ŞOK oldum .
ablam yapma LÜTFEN :26:
geçen gün negüzel yazmıştın 65 olmuşum çok mutlu oldum diye . nedir seni dukana başlatan? her nedurumda olursan ol ister 70 ol ama dukana başlamak için sebeb deyil .
hoşgeldiniz
geçmiş olsun
w.w. güzel bir diyetdir.ama tam anlamıyla yapmak lazım . dengeli beslenmek yani. puanları cılslarla doldurursanız kilo veremesiniz .
dengeli bir şekilde beslenirseniz kl. sayımınıda öneririm .
yavaş kalıcı ve saglıklı kilo vermek istiytorsanız montignac'ıda öneririm, şiddetle
Sana da mutlu hafta sonları laceycim
Selam abencim, mesajı ben yazdım evet. abencim sende biliyorsun dukan sadece tavuk salata değil. yumurtası, sütü yogurdu, balıgı,eti,peyniri bol miktarda var. ayrıca yulaf ta kullanılıyor. benim atak devrem 2 gün zaten onda da peynir palamut balıgı, 2 yumurta, süt yoğurt ve küçük birdilim yulaf ve yumurta,peynirle yaptıgım ekmegi yedim. pazar günü tüm sebzeler etler peynirler vs bol bol var. Biliyorum beni düşündüğün için tepki veriyorsun ama meraklanma canımcım, zaten zorlandığım anda bırakırım hemen. napiimmm bir denemediğim o kaldı bari birde dukan yapayım dedim. 3 arkadaşım dukanla 20 şer kilo verdiler ve 1 yıldır hala aynı kilodalar .ben 6 kilo verebilsem yeter. o da 1- 1,5 ay dukan yapmaya bakıyor ..sevgiler canım
günaydın hayırlı günler dilerim ...
ablam bu mesajı senmi yadın :26:
günaydın laceyim linke gelmiyorsun diye sitemimiz işe yaramış ne güzel seni görmek .
montimm , hayırlı olsun aeben gibi bende okuyunca biraz endişelendim açıkçası çünkü bünyen çok hassas , ama biliyorumki diyet kitabı yazacak kadarda tecrübelisin. inşallah zorlanmazsın ,istediğin sonucu alırsın
hayırlı sabahlar ...
ablam sen daha iyi bilirsin benimki sadece seni düşündügüm için .. bünyenin nedenli hassas oldugunu biliyorum . ve daha önce tavuk salatada kan degerlerin altüst olmuştu .buna binaen yazmıştım .
madem yapacaksın kararlısın sıksık tahlillerini yaptır ablam
....laceyim sevgiler canım . bu linka yazma sebebim ablamla sizsiniz biliyorsun sizleri başka yerde göremiyorum.tekmuhabbetim burda o yüzden görmeyince yeriniz hemen belli oluyor
... sevgili ThirtyFouR canım montininde linki var ben ordayız 4 senedir . bu linke gelme sebebim ablam ve lacey :) onlarlada zamanında monti yapmışlardı ordan tanışırım .linkini kopyalayım buraya görmüşündür daha evvel
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-deneyimlerimiz-2595.html
Bu sabah basladim diyete canim...
Cok düsündüm hangi diyeti en rahat sekilde nasil yapabilirim diye
ve bana en uygun diyeti buldum...
Montide kitabi okuyup yapilmasi gerekilen bi diyet galiba dukan gibi
hayırlı sabahlar ...
ablam sen daha iyi bilirsin benimki sadece seni düşündügüm için .. bünyenin nedenli hassas oldugunu biliyorum . ve daha önce tavuk salatada kan degerlerin altüst olmuştu .buna binaen yazmıştım .
madem yapacaksın kararlısın sıksık tahlillerini yaptır ablam
....laceyim sevgiler canım . bu linka yazma sebebim ablamla sizsiniz biliyorsun sizleri başka yerde göremiyorum.tekmuhabbetim burda o yüzden görmeyince yeriniz hemen belli oluyor
... sevgili ThirtyFouR canım montininde linki var ben ordayız 4 senedir . bu linke gelme sebebim ablam ve lacey :) onlarlada zamanında monti yapmışlardı ordan tanışırım .linkini kopyalayım buraya görmüşündür daha evvel
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-deneyimlerimiz-2595.html
abencimözelden mesaj yazmıştım sana, gelmedi herhal.:26:
aebenim bende güvenmiyorum bu listelere. kızımada 1500cal verdi. ama kilo verişi çok yavaş yani 2 haftada 1 kilo ,yedikleri de fazla 10 dilim ekmek, sürekli pilav makarna bende şaşırdım :26:yeni okudum ablam . cevapda yazdım ..
dr.listesine gelince ..
1500 kl ama arlar çok bende hipo oldugumdan sen arları çıkarırsan 1100kl civarına gelir ve tam senin kilo vermek için .kl. ihtiyacın olur .
sabah .
1 kb. k. peynir yada yerine hş. yumurta
4.5. zeytin .
2 ince dl ekmek
sögüş (domates .bib. sal .vs)
ara 1 porsiyon meyve
1 çy br( süt ,yogurt ,kefir ):
öyleyin .
1 köfte kadar et (30 gr)
1 çy br yogurt .
2 dl ekmek .
5 ym kş sebze.
yagsız yeşil salata .
ara 1 porsiyon meyve
1 çy br( süt ,yogurt ,kefir ):
. 2. ara
1 por. ekmek yerine geçen yiyecek .
yarım kb kutusu peynir.
1 porsiyon meyve .
akşam
öylenin aynısı fakat ekmek 1 dl.,
, ara . 1 çy br. süt yogurt kefir .
1 porsiyon ekmek yerine geçen yiyecek .
2 ara.
1 porsiyon ekmek yerine geçen yiyecek .yr kb peyn,ir
1 porsiyon meyve ..
yazarken usandım ne çok şey ye demiş dr.dakka başı yenirmi yahu mişgde hazım etmeden bi dah üstüne . işde mantık az ama sık yemek hipolarda ablam ..
sen uygulamak istersen kırmızıladıgım yerleri çıkart o zaman kl 1000 çivarına düşmüş olur . sende hipo olmadıgındanda senin listene benzer bişi olur zaten .
ben bu listeyi 2 hafta yapmıştım sanırım hatta o 1800 kl di ilk haftakilo vermiştim ama 2 ahfta hiç geri giitim dr . diyetisyen ne desin sana bu kadar kl kim verdi sen bunla kilo alırsın dimesinmi
bende dedim sziler verdiniz ama ben bukadar zatten yemedim kilo alacagımı bildigimden . demiştim . ondan sonra kapandı benim için dr. listeleri.
Günaydın kızlr iyi hafta sonları diliyorum...
günaydın aebenim montim , güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.
montigciğim dilerim seninde hafta sonun güzel geçer. dukana devam ediyor musun canım
laceyim dr. genelde yüksek kl başlıyorlar . düşün bana ilk 1800 kl vermişlerdi .aebenim bende güvenmiyorum bu listelere. kızımada 1500cal verdi. ama kilo verişi çok yavaş yani 2 haftada 1 kilo ,yedikleri de fazla 10 dilim ekmek, sürekli pilav makarna bende şaşırdım :26:
Herkeze mutlu haftalarrr.....