günaydınnnnn mutlu bir hafta geçirmeniz dilegi ile
Günaydın abencim, nasılsın, nasıl gidiyor diyetlacey yok uzun zamandır baya merak etmeye başladım, senin haberin varmı:26: 3-4 gündür diyete ara vermiştim. vucut dinlensin diye. sabah aynada incelmiş gibi gördüm kendimi tartıldım, inanamadım 1 kg vermişim 65 kg olmuşum ölçü aldım, 1 er cm incelmişim çok sevindim. ara vermek iyi gelmiş. bu gün yeniden başlıyorum 15 gün yapıp 3 gün ara verecem yine. sevgiler canım
hoşgeldiniz .Herkese günaydın arkadaşlar.
Uzun zamandır veremediğim ve artık üzerime yapışan 10 kilo fazlam var.
Gerçi boyum uzun olduğu için çok rahatsız edici görünmüyor daha çok balık eti kıvamındayım ama
önce insanın kendinden memnun olması lazım değil mi?
Buna benzer bir diyeti hamile kalmadan önce diyetisyen eşliğinde uyguladım.
O zaman 7 kilo vermiştim.
Doğumdan sonra eski kiloma dönemedim bir türlü.
Rica etsem o listeleri banada gönderir misiniz.
Sizinle beraber diyeti uygulamak isterim.
Selam listeleti yollayabilmem için mail adresiniz yazmanız gerekHerkese günaydın arkadaşlar.
Uzun zamandır veremediğim ve artık üzerime yapışan 10 kilo fazlam var.
Gerçi boyum uzun olduğu için çok rahatsız edici görünmüyor daha çok balık eti kıvamındayım ama
önce insanın kendinden memnun olması lazım değil mi?
Buna benzer bir diyeti hamile kalmadan önce diyetisyen eşliğinde uyguladım.
O zaman 7 kilo vermiştim.
Doğumdan sonra eski kiloma dönemedim bir türlü.
Rica etsem o listeleri banada gönderir misiniz.
Sizinle beraber diyeti uygulamak isterim.
hayırlı günler
ablam çok sevindim senin adına . aravermek sanırım işe yarıyor ... bende ara verdim ama benimki kilo lamyla sonuçlanır hep
neyse bugun tekrar başladım .inşallah önüme kaçamak yapacagım engeller çıkmadan şu 2 haftayı atlatırım .
ablam laceyim mesajlarına baktım . giriyor k.k düzenli olarak ama karataya yazıyor, bizi unuttumu ne ?
hoşgeldiniz .
canım biz w.w. yapmıyoruz .ama listeler için ablam yardımcı olur girincew.w. düzenli yapılırsa iyi ve saglıklı bir beslenme .
su an weigt watchers yapan varmi?
ben programa katilmayi düsünüyorum, ama yapabilir miyim bilmiyorum
her hafta bulusmalar, bide paraliymis
selam. şu anda ww yapmıyoruz ama ben 13 kilo verdim. kursa katılmanıza gerek yok. topiği okuyun baş sayfalardan anlarsınız mantıgı...
ww mi 13 kilo verdin cnm?
evet w.w ile verdim 13 kiloyu...
aaa süpermis. ben gecen sene dukan yaptim, 20-25 kilo verdim.
ama daha fazlasini geri aldim, hic dikkat etmedim yedikce yedim.
simdi vermek istiyorum tekrar ama kendime uygun saglikli bi diyet bulmakta zorlaniyorum...
dukanın son 2 evresini uygulamadınız herhalde..ww.de dukana göre daha az yeniyor, bence yeniden dukana dönün ve her evreyi tamamlayın . ne güzel vücudunuz da kabul etmiş dukanı ve kilo verebilmişsiniz...
yok yapmadim maalesef.
bakalim bulacagim elbet birsey. bu senenin basinda tekrar dukana baslamistim
ve diyet yüzünden cok büyük saglik problemi yasadim o yüzden dukandan korkak oldum.
zumba kursuyla birlikte diyet yaparsam güzel kilo veririm aslinda
ama daha tam dang etmedi
Geçmiş olsun, dukanda nasıl bir sağlık sorunu yaşadınız merak ettim...
ben birden cok kilo verince hormon dengem bozuldu ve yumurtalik kisti olustu.
ameliyatin esiginden döndüm, doktor diyet yüzünden dedi :26:
aniden cok kilo verince vücut hormon dengesini hemen saglayamiyormus, bu denge bozukluguda böyle seylere yol acabiliyormus.
cok kötü bi iki ay gecirdim, ama simdi iyiyim cok sükür
ablam bu mesajı senmi yadın :26:dukanın son 2 evresini uygulamadınız herhalde..ww.de dukana göre daha az yeniyor, bence yeniden dukana dönün ve her evreyi tamamlayın . ne güzel vücudunuz da kabul etmiş dukanı ve kilo verebilmişsiniz...
günaydın laceyim linke gelmiyorsun diye sitemimiz işe yaramış ne güzel seni görmek .günaydın montim , aebenimmgüzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
Selam kızlar iyi haftal sonları, iyisiniz inşallahabencim laceycim ben dukan diyetine başladım bu gün..sizler ne alemdesiniz...