Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

sevgili ynbrsylr siz de bana gönderir misiniz rasitel@hotmail.com

ablam laceyim selamlar . nerelerdesiniz .?.

merhabalar w.w.asıl yapan montig ablamdır .onda güzel sonuçları olmuştu . bu konularıda derinlemesine araştırmıştı .
ben 10 gün kadar denedim ve başarılı olamadım . ben kilolarımı montignacla vermıştım. ablamlada ordan tanıştıgım için burdan sohbet ediyorum hal hatır soruyorum .
neden bıraktıgıma gelincede . ben gl endeksine göre beslenerek kilo vermiştim montiyle .ondan sonra w.w. de karışık yanı gl endeksine dikkat etmeden yedigimden bende etkili olmaldı. puan saymakda zor ageldi açıkçası ..
son sayflar deyilde montig ablamın yazmaya başladıgı sayflar diyet konusunda baya işinize yarar . ben tam o sayfları hatırlamıyorum ablam girince yardımcı olur size ..
listeler içinde çok emek vardı 1.2. hafta araştırma yaptı o yüzden li,steleri sadece isteyenlere yolluyor

merhaba aebenim , montim yeniden diyet adına kaçamaksız ve sporlu günlerime geri döndüm
aebenim sizin topiği okuyorum bazen sende başlamışsın yürüyüşlere montim sen neler yapıyorsun ?
bu arada gönlümüze göre bir ev bulduk , evin konumu,yeri ve içinin kullanışlığı çok güzel tek eksi yönü 1. kat olması. yani zemin üstü ,yerden 4-5 m yukarda bu bizi biraz tedirgin ediyor :26:

tabi ki gönderdim...

Selam canım, buralardayım ama nete girmeye vakit olmadı. Haftasonud yoktum zaten.diyet yapmaya çalışıyorum ama yine takıldı kilom. sen nasılsın...

Merhaba laceycim nasılsın. evin biraz alçak olmasıo hiç sorun deği bence.ben 4 katta oturuyorum, inip çıkmak zor olyor..Yine başm diyetle dertte, takıldı kilo inmiyor...

çok sevindim hem diyete adepte olmana hemde gönlüne göre bir ev bulmana laceyim ..
ev hangi semtte canım ? bence 4.5. metre yüksekte olması yeterli aslında . tabi 2.3. katlar daha ideala ama her istedigini bir evde bulmak çok zor oluyor laceyim. oyüzden hoşuna giden seçenekleri daha fazlaysa kaçırma derim . güle güle otur canım şimdiden ..
bende arada bir karataya bakıyorum ordan alıyorum haberlerini.:)

evet bende başladım diyete ve yürüyüşlere . iyi gidiyor şimdilik .yeni aldıklarımı verdim sayılır inşallah devamı gelir .

ablam yaptıgın diyet şok diyet deyil biraz sabırlı ol derim . dr. verdigi diyetler zaman alılı fakat kalıcı diyetlerdir .. ilk günler kilo veriminin hızlı olması normaldı bunu sana yazmıştım . öyle devam etmesini bekleme .ama mutlaka devam eder .. akşamları ekmegi yeme istersen..

Selam abencim , laceycim iyi haftalar. Abenim diyet konusunda sana katılıyorum haklısın. Lakin şu anda tamamen duruş durumda. 15 gün sadece 1 kilo gitti. akşam yemegi yeme istersn diyon ama zaten sabah kahvaltı yapamıyorum, birde akşam yemegi yemezsem şok diyete girer. zaten benim tüm derdim akşam acıkmm ve meyveyi (karpuz) fazla kaçırmam.devam edecegim mecburen ama kilo gitmeyince motivasyonda düşüyor. sen ne yaptın başladın mı diyete.Laceycim senin karatay nasıl gidiyor...

ablam akşam yemegi deyil ,ekmek yeme demiştim ... tabiki tek ögünle olmaz.
bu dr verdigi diyet bendede aynı etkiyi yapmıştı ablam ilk günler 1.2. kilo vermiştim ondan sonra durmuştu bende bırakmıştım .
sana yazacaktım ama şevkin kırılmasın belki sende ilerleyen zamanlardada kilo verimi devam eder diye düşündüm .. belkide biz sabırsızız diycem ama 2 hafta olmuş azda olsa devam etmesi lazımdı ..

ben iyiyim ablam diyetime başladım 5. gündeyim . 68. 5 la başlamıştım bu sabah 66 .5 geldim .
ama yeni kilolar şişlik vs çabuk gider asıl bundan sonrası ve incelme önemli benim için . gelişmeleri yazarım ablam .
sana özelden yazdıgım şeyi bir daha düşün ablam

aebenim ,montim selamlarr karatay güzel gidiyor. arada şaşırıp ağzıma minicik cıslar atsamda güzel gidiyor. yürüyüş bandımızı mutfak balkonunu kapatıp oraya koyduk , yanına da kızımın bisikleti tıpkı fitness salonu oldu yürüyüşlerimide yapıyorum özlemiştim koşu bandını. ne kadar açık havada yürüsemde bantta yürüyünce incelme olarak daha çabuk sonuç veriyor.
aebenim ev y. mahallede bu arada bu akşam dikmenden ev bakacağız beğenirsek orasıda olur fiyatı da çok uygun.
montim akşam 7 den sonra meyvede dahil bir şey yemesen canım. biliyorum meyveye dayanamıyorsun ama kilo verişini oda etkiliyor olabilir. çok acıkırsan 1 bardak ayran veya süt olabilir
kilom aşağılara iniyor şükür bu sabah regl oldum birkaç gün tartılmayayım yoksa moralim bozulacak biliyorum

Abencim özelden ne yazdın, gelmemiş. Birde sen monti mi yapıyon? değilse yazana bana da

Son düzenleme:
merhabalar,
ben konuyu ve mesajlarınızı yaklaşık bır 3 saattir okuyorum. ve çok kafama yatan bir diyet (ya da sağlıklı beslenme şekli diyeyim) oldu. çünkü burada yasak yok, ölçü var. tamda olması gerektiği gibi diye düşünüyorum.

ben 66 kiloyum. gecen yıl 72 den 63 e düştüm dukan diyeti sayesinde ama bir sürü yasak sonunda isyanı getirdi. sonunu getiremedim ve yazında 3 kiloya yakın aldım. boyumda kısa oldugu ıcın maalesef bu kilo oldukça rahatsız edici duruyor benim gözümde. o yüzden 53-54 gibi bir rakam üzerinde sabit kalmak istiyorum.

acelem yok, yavaş yavaş verebilirim.

neyse, bu biraz iç dökmek gibi oldu sanırım. :26: benim Montig abladan (ben henüz 20yim ondan abla demek istedim) bir ricam var, listenin son halini dorduncunokta @ hotmail . com adresine atabilir misiniz?

yarın sabah uyandığımdan itibaren harfiyen bu sağlıklı yaşam ve zayıflamaya yönelik listeye uymayı planlıyorum. şimdiden çok teşekkür ederim :)

herkese kolay gelsin :)

hoşgeldin afel

ablam gelince yollar sana listeleri .
dukandan sonra w.w. çok basit gelir . dukan zordur .hemde çok saglıklı oldugunu düşünmüyorum . tabi bu benim fikrim .

afel.w.w. konusundaq azçok fikrin oluşmuştur .ama uyarmam gereken bişi var . w.w. de puanları hep cısdan yersen kilo veremessin .. günde yanlış hatırlamıyorsam 3 porsiyon sebze .2. porsiyonda meyve yemelisin . zatten cısların puanları çok yüksek birde yagın zatten onlar kısıtlanıncada kilo verimin oluyor . w.w. bunu dengeliyor işde .
w.w. yi kl. sayımı gibi düşünmek lazım aslında ama saglıklı beslenmek şartıyla

.... montig ablma nerelerdesin ??????????.

laceyim sende ugramaz oldun :26:

bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. bende cıslardan çok yemeği düşünmüyorum ama okul ortamında arkadaşlarla bir yere gittiğimizde diyette yiyeceğim bir şey olmayabiliyor. o zaman diyet dışından bir şey yiyince diyeti bozmuş olduğumdan moralim bozuluyor ve bir süre sonra diyeti bırakıyorum. çünkü bu durumla çok karşılaşıyorum. ama bu diyet için böyle olmayacak çünkü içinde seçenekleri zaten var. bozmak olmayacak, ama telafi edebileceğimde. bu yüzden çok sevdim.

henüz kahvaltımı yapmadım. şimdi hesaplayarak yiyeceğim bir şeyler. (sağlıklı olanlardan :) )ve tartıda da 66.5 çıktım tam olarak. bismillah diyerek başlıyorum ben :)

canım selam hoşgeldin topiğe. sana listeleri yolluyorum ve abenin önerilerini bende hatırlatıyorum. günde fazladan 2porsiyon meyve
3 pors. sebze yiyebilirsin ama puanı 0 olanları tüketeceksin.listede doyana kadar yazan yiyeceklerin sadece birini ve haftada 1 kez sadece bir ögün olarak yiyebilirsin korkmadan.bunun dışında puanlamaya uyarsan (listede var) ve 1 puan eksiği ile gidersen kilo verirsin. Bunun dışıda puan düşürme her 10 kiloda 1 , 1 puan oluyor..sevgiyle kal

Abenim özelden yazdım sana canım.. lacey hepten terketti topiği, umarım herşey olundadır.öptüm canım

Son düzenleme:

çok çok tesekkur ederim. ama sanırım attıgınız mailde dosya karışmış. rica etsem tekrar bi bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…