Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

iyi sabahlar sahuru beklerken yazayım dedim. tahliller ,hastane işleri derken ancak girdim. cuma günü karatay listesini hazırladım yüzdelik hesaplar oldukça yordu beni
aebenim misafirlerini göndermişsin. insan nede olsa biraz rahatlıyor. neler yapıyorsun canım ? bayrama 1 haftamız kaldı. bayramdan sonra bomba gibi diyete devam edeceğim inşallah.
montimm nasılsın canım? dilerim keyfin yerindedir,özledim sohbetlerinizi

Selam laceyim, abenim iyi haftalar Oldukça yogun bir haftadayım yine ve iyiyim çok şükür. Sizler de iyisiniz inşallah, sevgiler

iyi akşamlar efemm

ben iyiym laceyim ne olsun ramazan yogun geçiyor işte öyleyim mukable oluyor ona gidiyorum .. eşimde 2 gündür evdeydi hasta oldugundan . bugün gidebildi işe . bende dışarda işlerim vardı onları halettim ..
tahliller derken kzın içinmi yoksa kendin içinmi gidiyorsun dr.a ?
Selam laceyim, abenim iyi haftalar Oldukça yogun bir haftadayım yine ve iyiyim çok şükür. Sizler de iyisiniz inşallah, sevgiler

yogun olmak iyidir ablam ben evde olunca çok kafamı dinlerim .

Laceyim, abenim merhaba Bayramınızı kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle nice bayramlara erişmenizi dilerim.sevgiler

günaydın montim , aebenim dün açıklanan sonuçlara göre kızım artık üniversiteli. 1. tercihine yerleşti çok mutlu olduk.
bu ramazanda malesef kilo vermeden sadece koruyarak geçirdim. bayram sonrası kaldığım yerden devam edeceğim inşallah.
bugün bizde İST/ şileye doğru yola çıkacağız.bu bayram orda olacağız.
montim aebenim sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. benden de sevgiler

iyi bayramlar dilerim
ypogunlukdan nete giremedim ..

laceyim iyi tatilller canım .. kızınıda tebrik ederim inşallah hayat boyuda böyle başarılı olur ..maşallah
yarın sabah bizda çıkıyoruz izmir çeşme taraflarına .. hafta sonuna kadar ordayız inşallah

gönlünüzce bir bayram olsun inşallah

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrne var ne yok. İş arası bir selam vereyim istedim. Laceyim kızın adına çok sevindim, başarılarının devamını dilerim.Sevgiler

merhabalar ..
dün gece döndük..
laceyim sen dönmedinmi daha ..
ablam nasılsın ? yazmamışsınızda hiç .

aebenim ,montim merhabalar , yine koşuşturma ve yoğunluğum fazla. yarın annem ve kız kardeşim gelecek. hazırlık yapıyorum. bunun yanında yeni okuluma başladım pazartesiden itibaren yaz tatilim bitiyor. kızımın kayıt işleri ile uğraşıyorum araya birde kışlık hazırlıklar girdi.
sen neler yapıyorsun aebenim , tatilin bitti mi?
montimm nasılsın ?

bititi bitti laceyim ..

taşındınmı ??

bititi bitti laceyim ..

taşındınmı ??

tatilin nasıl geçti canım, dilerim hem dinlenmiş hemde eğlenmişsindir
taşınma işini erteledim aebenim içimize sinen ev bulamadık. beğendiğimiz bir semt var, eşim emekli olunca orayı düşünüyoruz,hayırlısı bakalım

ev konusunda rabbım gönlüne versin laceyim .

tatil güzeldi baya gezdik ama yorgun olarak geri döndük .

...ablam nerelerdesin iyyisindir inşallah

merhabalar ..
dün gece döndük..
laceyim sen dönmedinmi daha ..
ablam nasılsın ? yazmamışsınızda hiç .
Merhabaaaa abencim nasılsın,şükür kavuşturana Bayram sonu hiç biriniz yazmadınız, en son ben yazmışım.Şükür iyiyim, bir koşuşturmacadır gidiyor işte. Diyet yapmaya çalışıyorum ama nafile, tık yok.1haftada 1 kilo bile veremedim cnım sıkkın. sen neler yapıyorsun...
Laceyim kolay gelsin, yeni okulun hayırlı olsun canım. Kışlıklar için erken değilmi henüz, bu yıl yaz uzun sürecekmiş.Diyetin nasıl gidiyor...
ev konusunda rabbım gönlüne versin laceyim .

tatil güzeldi baya gezdik ama yorgun olarak geri döndük .

...ablam nerelerdesin iyyisindir inşallah

Geldim abenim, siz yoksunuz diye girmiyordum bende, ikinize de sevgiler...

Selam kızlar
aben,lacey bişi sorcam size. Ben laceyin daha önce verdiği toplam 3 gün olan şok diyeti 5 gün uyguladım ve tam 3 kilo almış gözüküyorum kafam dumur oldu:26: diyetin dışına hiç çıkmadım.3 gün 66 kg. gördüm, devam ettim 6 gün sonunda her gün 1 kg artarak 69 u gördü ibre.bunun anlamı nedir kızlar, sinir oldum yawcanım cokk sıkkın çoookk...

tek cevabı var ablam şişlik ....
ama yanlız deyilsin tatilden bende kilo alarak döndüm ... ne güzel ramazandan sonra 65 66 arasına inmiştim .. tekrar 68 im .

tek cevabı var ablam şişlik ....
ama yanlız deyilsin tatilden bende kilo alarak döndüm ... ne güzel ramazandan sonra 65 66 arasına inmiştim .. tekrar 68 im .

Umarım dediğin gibidir abenim, ama aynaya baktıgımda sanki o kiloları tamamını almış gibi duruyorum. Artık bu kilo probleminden bıktım vallahi:44: Sende aldın demek,ama oturmamış kilodur çabuk verirsin. En azından tek kilo alan ben degilim, moral olduElimde bir diyetisyen listesi var habire yiyosun bunda da.Bugün başladım, sonuç alırsam 1 haftada, yazarım listeyi.öptüm canım.

montim , aebenim merhaba , annem ve kız kardeşlerim geldiler. uğrayamaıyorum. montim hangi diyeti yaptın pro olanı mı bende şaştım canım 3 günde 3 kilo aebenim yazdığı gibi şiliktir canım. malesef benim diyetimde bu hafta bozuldu misafir olunca herşey alt üst oluyor

Günaydın laceycim, abenim Haklısın lacey misafir olunca diyet zorlaşıyor, bari almamaya çalış..Evet laceycim yaptıgım pro diyetiydi.bu sabah tartıldım yine 68, yani şişlik değil resmen kilo almışımŞimdi uzun soluklu yeni bir diyete başladım, bakalım ne olacak.öncede dediğim gibi, şayet fayda ederse yazacagım listeyi sizede..sevgiler

günaydın hayırlı sabahlar dilerim ..
ablam demek aynı kilodayız .ama sendeki şişlikdir büyük ihtimal iner ablam zamanla merak etme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…