Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

günaydın hayırlı sabahlar dilerim ..
ablam demek aynı kilodayız .ama sendeki şişlikdir büyük ihtimal iner ablam zamanla merak etme ..:KK34:
Günaydın abencim. Sabah tartıldım 67 kg ye inmişim çok şükür ama bunda yaptıgım diyetin de etkisi var sanırım. vücut kıtlık modundan çıkınca kilo vermeye başladı. benim en büyük sıkıntım geceleri mutlaka meyve ve abur cubur atıştırmaktı biliyorsun.inan bana bu diyette gece atıştırmalarım son buldu.istesem de yiyemiyorum çünkü acaip tok oluyorum.istersen listeyi sana da yazabilirim...

günaydınlar, bu hafta yine sabitim malesef bir hafta daha verimsiz geçti:KK5:
günaydın laceiym, sıkma canını nasıl olsa zayıflarsın,istersen benim listeyi dene..ikinize de sevgiler

selamlar :KK16:
ablam listeyi tabikide isterim şu an bile olmasa bi şekilde lazım olur bize.
şu an diyet yapmıyorum . önümüzdeki hafta başlıycam inşallah . kurban bayramına eski kilomda olmak istiyorum

şu an diyet yapmıyorum . önümüzdeki hafta başlıycam inşallah . kurban bayramına eski kilomda olmak istiyorum

Şekercim yarın yazarım listeyi , uzun bir liste çünkü. zaten sende görecen diyet gibi değil, kasmıyor, aç bırakmıyor. hazırda bir sebze yemegi, bakliyat veya tavuk olsun yetiyor. Biz iki kişi yapıyruz, belki sende gaza gelirsin bizimle:)

Bunu tavsiye ediyor musunuz? Yoksa normal bir diyetisyene mi gitmeliyim? Çok moralim bozuk artık hiç kilo veremiyorum, iradesizim:KK43:

Bunu tavsiye ediyor musunuz? Yoksa normal bir diyetisyene mi gitmeliyim? Çok moralim bozuk artık hiç kilo veremiyorum, iradesizim:KK43:

Selam. Hangi diyetten bahsettiğinizi anlamadım ama iradesizseniz ww.yi tavsiye etmem çünki seçilen yemekler genelde kalorili oldugundan kan şekeriniz yükselince diyeti bırakırsınız. ama aşagıda verecegim liste ile hem aç kalmazsınız, kan şekeriniz yükselmez ve rahat uygula, kilo verirsiniz diye düşünüyorum. Ama ww listelerini istersenizde mail adresinizi verin tollayayım listeleri..

Günaydın abencim laceycim. <bahsettiğim listeyi yazıyorum. ben 30 agustosta başladım 1 kilo verdim, ölçülerimde ise 1 ila 3 cm incelme var..

KAHVALTI
08-8.30 2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEK,
2 PORSİYON ½ YAGLI PEYNİR (60 GR)VEYA TAZE KAŞAR VEYA DİL PEYNİRİ VEYA 2 KAŞIK LOR VEYA LABNE
2 ADET CEVİZ VEYA 6 ADET FINDIK VEYA 5 ADET BADEM VEYA 5 ADET ZEYTİN. MAYDONOZ,MARUL,TERE ,ROKA
1 ARA 1 PORSİYON MEYVE
10-10.30 1 ÇAY BARDAGI ½ YAGLI KAYMAKSIZ YOGURT

ÖGLE
13-13-30 BOL SALATA (YEŞİL SALATA TERCİH EDİNİZ) (1 TATLI KAŞIGI ZEYİN YAG İLAVE EDİNİZ)
VEYA 6 YEMEK KAŞIGI Z.YAGLI SUYU SÜZÜLMÜŞ SEBZE YEMEGİ
120 GR LADAR (YAKLAŞIK 4 KÖFTE KADAR) IZGARA VEYA HAŞLAMA VEYA FIRINDA TAVUK VEYA BALIK VEYA HİNDİ VEYA HAFTADA 1-2 DEFA YAGSIZ KIRMIZI ET VEYA 8 YEMEK KAŞIGI KURU BAKLAGİL
ÇAY BARDAGI ½ YAGLI KAYMAKSIZ YOGURT
2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEK VEYA 1 KEPÇE ÇORBA + 1 DİLİM EKMEK
2.ARA
15.00
2 PORSİYON MEYVE
17.00 2 DİLİM EKMEK+1 PORSİYON PEYNİR VEYA 8 ADET DİYET BİSKÜİ VEYA 4 ADET KEPEKLİ GRİSSİNİ VEYA 1 ÇAY BARDAGI LEBLEBİ
1 BÜYÜK BARDAK AYRAN

AKŞAM
19.30 BOL SALATA (1 TATLI KAŞIGI ZEYİN YAG İLAVE EDİNİZ)
1 KASE ÇORBA (HAZIR ÇORBA OLMASIN)
6 YEMEK KAŞIGI SUYU SÜZÜLMÜŞ Z.YAGLI SEBZE YEMEGİ
1 ÇAY BARDAGI ½ YAGLI YOGURT
2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEK

3.ARA
1 PORSİYON MEYVE

22.00-22.30 1 ÇAY BARDAGI ½ YAGLI YOGURT

Günaydın abencim laceycim. <bahsettiğim listeyi yazıyorum. ben 30 agustosta başladım 1 kilo verdim, ölçülerimde ise 1 ila 3 cm incelme var..

KAHVALTI
08-8.30 2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEK,
2 PORSİYON ½ YAGLI PEYNİR (60 GR)VEYA TAZE KAŞAR VEYA DİL PEYNİRİ VEYA 2 KAŞIK LOR VEYA LABNE
2 ADET CEVİZ VEYA 6 ADET FINDIK VEYA 5 ADET BADEM VEYA 5 ADET ZEYTİN. MAYDONOZ,MARUL,TERE ,ROKA
1 ARA 1 PORSİYON MEYVE
10-10.30 1 ÇAY BARDAGI ½ YAGLI KAYMAKSIZ YOGURT

ÖGLE
13-13-30 BOL SALATA (YEŞİL SALATA TERCİH EDİNİZ) (1 TATLI KAŞIGI ZEYİN YAG İLAVE EDİNİZ)
VEYA 6 YEMEK KAŞIGI Z.YAGLI SUYU SÜZÜLMÜŞ SEBZE YEMEGİ
120 GR LADAR (YAKLAŞIK 4 KÖFTE KADAR) IZGARA VEYA HAŞLAMA VEYA FIRINDA TAVUK VEYA BALIK VEYA HİNDİ VEYA HAFTADA 1-2 DEFA YAGSIZ KIRMIZI ET VEYA 8 YEMEK KAŞIGI KURU BAKLAGİL
ÇAY BARDAGI ½ YAGLI KAYMAKSIZ YOGURT
2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEK VEYA 1 KEPÇE ÇORBA + 1 DİLİM EKMEK
2.ARA
15.00
2 PORSİYON MEYVE
17.00 2 DİLİM EKMEK+1 PORSİYON PEYNİR VEYA 8 ADET DİYET BİSKÜİ VEYA 4 ADET KEPEKLİ GRİSSİNİ VEYA 1 ÇAY BARDAGI LEBLEBİ
1 BÜYÜK BARDAK AYRAN

AKŞAM
19.30 BOL SALATA (1 TATLI KAŞIGI ZEYİN YAG İLAVE EDİNİZ)
1 KASE ÇORBA (HAZIR ÇORBA OLMASIN)
6 YEMEK KAŞIGI SUYU SÜZÜLMÜŞ Z.YAGLI SEBZE YEMEGİ
1 ÇAY BARDAGI ½ YAGLI YOGURT
2 İNCE DİLİM TAM BUGDAY EKMEK

3.ARA
1 PORSİYON MEYVE

22.00-22.30 1 ÇAY BARDAGI ½ YAGLI YOGURT

hayırlı haftalar olsun ..:KK16:

güzel liste ablam yazdıgın için teşekürler ..:KK16:
bu liste dr. bana verdigi liste . ilk günlerde kan şekeri dengede oldugundan kilo kaybı oluyor ..hemde doyurucu :KK16:
bu arada bende tekrar 67 olmuşum . diyet yapmıyorum . ama baya ölçülerim kalınlaşmış bayramdan öncesine göre , 1.2. cm kadar .:KK19:

hayırlı haftalar olsun ..:KK16:

güzel liste ablam yazdıgın için teşekürler ..:KK16:
bu liste dr. bana verdigi liste . ilk günlerde kan şekeri dengede oldugundan kilo kaybı oluyor ..hemde doyurucu :KK16:
bu arada bende tekrar 67 olmuşum . diyet yapmıyorum . ama baya ölçülerim kalınlaşmış bayramdan öncesine göre , 1.2. cm kadar .:KK19:

Günayd&#305;n abenim nas&#305;ls&#305;n:KK3: Benim ölçülerim senden daha fazla artm&#305;&#351; görünüyordu 68 kio iken. Bu diyete ba&#351;layal&#305; 2 kilo gitmi&#351;n gibi duruyor ama emin degilim.tart&#305; önce 66 y&#305; sonra 67 yi gösterdi. zaten bunu hep yap&#305;yor. yar&#305;n tam 66 gösterir san&#305;r&#305;m. ama ölçülerim 1 er cm daha incelmi&#351; çok &#351;ükür.bu diyette ekmek miktar&#305; fazla geldi bana 1 e indirdim ögünlerde. meyveyi de 3 yapt&#305;m.asl&#305;nda sende kilon oturmadan versen daha iyi olmaz m&#305;? oturmu&#351; kilo zor gidiyor biliyorsun.

Günaydın abenim nasılsın:KK3: Benim ölçülerim senden daha fazla artmış görünüyordu 68 kio iken. Bu diyete başlayalı 2 kilo gitmişn gibi duruyor ama emin degilim.tartı önce 66 yı sonra 67 yi gösterdi. zaten bunu hep yapıyor. yarın tam 66 gösterir sanırım. ama ölçülerim 1 er cm daha incelmiş çok şükür.bu diyette ekmek miktarı fazla geldi bana 1 e indirdim ögünlerde. meyveyi de 3 yaptım.aslında sende kilon oturmadan versen daha iyi olmaz mı? oturmuş kilo zor gidiyor biliyorsun.

haklısın ablam bende başlamak sana yazdıgımı bekliyorum . o zaman sıkı diyeti girecegim . bu hafta sonuna dogru başlarım sanırım . tam sıkı başlıycagım için şu an kendimi sıkmıyorum 3.5 gün daha :KK16:
incelmene çok sevindim ..
ablam kilo vermen iyi gidiyorsa ekmegi kısma derim listede ne varsa onu ye . sonrları ekmegi 1 dl düşürürsün . ekmek elinde koz olsun kilon durakladıgında:KK34:

.. laceyim sen nasılsın .? sanırım karataya devam ediyorsun geçenlerde gözüme ilişti liste yapmıştın .. gül'ede maşallah deyim 58li kilolara inmiş . :nazar: 120 kilodan :KK9:
kızının rahatsızlıgımı var ? yoksa kilo içinmi dr. gidiyordun sonuçları bekliyorsun ?

haklısın ablam bende başlamak sana yazdıgımı bekliyorum . o zaman sıkı diyeti girecegim . bu hafta sonuna dogru başlarım sanırım . tam sıkı başlıycagım için şu an kendimi sıkmıyorum 3.5 gün daha :KK16:
incelmene çok sevindim ..
ablam kilo vermen iyi gidiyorsa ekmegi kısma derim listede ne varsa onu ye . sonrları ekmegi 1 dl düşürürsün . ekmek elinde koz olsun kilon durakladıgında:KK34:

.. laceyim sen nasılsın .? sanırım karataya devam ediyorsun geçenlerde gözüme ilişti liste yapmıştın .. gül'ede maşallah deyim 58li kilolara inmiş . :nazar: 120 kilodan :KK9:
kızının rahatsızlıgımı var ? yoksa kilo içinmi dr. gidiyordun sonuçları bekliyorsun ?

Abencim haklısın da şok diyetten cıktıgım için o kadar ekmek beni şişirir. yafama göre takılıyorum şu anda. sabah kahvaltıısı zaten edemiyorum, öglen sonrası çok acıkmışsam kısmıyorum ekmegi. ama bu kadar ekmek yiyerek zayıflanabilecegine de inanmıyorum aslında...

Abencim haklısın da şok diyetten cıktıgım için o kadar ekmek beni şişirir. yafama göre takılıyorum şu anda. sabah kahvaltıısı zaten edemiyorum, öglen sonrası çok acıkmışsam kısmıyorum ekmegi. ama bu kadar ekmek yiyerek zayıflanabilecegine de inanmıyorum aslında...

aslında kahvaltı yapsan çok iyi olur abla ,ama biliyorumki sende pek mümkün olmuyor ..tabiki sen daha iyayarlarsın vucudunu sen daha iyi tanırsın tabi.
şu an iyi gidiyor sanırım böyle devam :KK16:

Günaydın abencim. Sabah tartıldım 67 kg ye inmişim çok şükür ama bunda yaptıgım diyetin de etkisi var sanırım. vücut kıtlık modundan çıkınca kilo vermeye başladı. benim en büyük sıkıntım geceleri mutlaka meyve ve abur cubur atıştırmaktı biliyorsun.inan bana bu diyette gece atıştırmalarım son buldu.istesem de yiyemiyorum çünkü acaip tok oluyorum.istersen listeyi sana da yazabilirim...

günaydın laceiym, sıkma canını nasıl olsa zayıflarsın,istersen benim listeyi dene..ikinize de sevgiler

günaydın aebenim ,montim bende pazartesiden beri karataya başladım yeniden tam anlamıyla yapınca güzel sonuçlar alıyorum. bu arada okul sezonunuda açtık,koşuşturmaca başladı.
montim liste güzel ,herşeyden var:KK3:
aebenim kızımın kilosu için gidiyoruz. hacettepeye bir girdik hala testlerle uğraşıyoruz. en az 20 tane olmuştur. bu arada 2 ay olmuş ,çok şükür hiç bir rahatsızlığı yok. ama sürekli vakit kaybı ve git geller çok yordu bizi. 2 yıl önce özelde kızım 20 kg vermişti. şimdi test sonuçları ile ona gideceğiz. kızım o diyetisyenini çok seviyordu
.

günaydın aebenim ,montim bende pazartesiden beri karataya başladım yeniden tam anlamıyla yapınca güzel sonuçlar alıyorum. bu arada okul sezonunuda açtık,koşuşturmaca başladı.
aebenim kızımın kilosu için gidiyoruz. hacettepeye bir girdik hala testlerle uğraşıyoruz. en az 20 tane olmuştur. bu arada 2 ay olmuş ,çok şükür hiç bir rahatsızlığı yok. ama sürekli vakit kaybı ve git geller çok yordu bizi. 2 yıl önce özelde kızım 20 kg vermişti. şimdi test sonuçları ile ona gideceğiz. kızım o diyetisyenini çok seviyordu
.

saglık sorunu olmamasına sevindim .. hs.işi öyle girdinmi çıkamıyorsun helede ünv. has.leri.
bende sabah oglanın süt dişlerini çekdirdim geldim . sıra yokdu şükür klinikde..

Kizlar slm bnde weight watchersa baslayanlardanim, 2-3 kilomu verdim bile bu hafta ara verdim haftaya aynen devam ama benim puan diyetim birazda diyet ve detox kombinasyonlardan olusuyo, örnegin herhafta bi diget planim oluyo yani önüme geleni yiyip puan saymiyorum, ztn diyetisyenim birkac plan vermisti örnegin yemek tarifleri vs ama ben bir hafta detox kombinasyonu, bir hafta isvec diyeti diger hafta baska diyet vs kombinasyonlar yaparak puan sayiyorum gercekten cokda hosuma giderek yapiyorum, gecen hafta hergün ufak parca cikolata serbst olsada yememistim yada ekmek yag icerikli seyler ama bu hafta biraz kacirdim, midem kücüldü buna seviniyorum ama kabizlik problemim oldu sizdede varmi cok su icmeme ragemn galiba corbasizlik yaramadi.. :KK53:
Ama yinede puan isi iyi gidiyor hadi bakalim hayirlisi, 46 ya düstükmü tamamdir .. :)

Kizlar slm bnde weight watchersa baslayanlardanim, 2-3 kilomu verdim bile bu hafta ara verdim haftaya aynen devam ama benim puan diyetim birazda diyet ve detox kombinasyonlardan olusuyo, örnegin herhafta bi diget planim oluyo yani önüme geleni yiyip puan saymiyorum, ztn diyetisyenim birkac plan vermisti örnegin yemek tarifleri vs ama ben bir hafta detox kombinasyonu, bir hafta isvec diyeti diger hafta baska diyet vs kombinasyonlar yaparak puan sayiyorum gercekten cokda hosuma giderek yapiyorum, gecen hafta hergün ufak parca cikolata serbst olsada yememistim yada ekmek yag icerikli seyler ama bu hafta biraz kacirdim, midem kücüldü buna seviniyorum ama kabizlik problemim oldu sizdede varmi cok su icmeme ragemn galiba corbasizlik yaramadi.. :KK53:
Ama yinede puan isi iyi gidiyor hadi bakalim hayirlisi, 46 ya düstükmü tamamdir .. :)

46 kilomu :26:
demeki öyle kendini iyi hisetiriyor ama baya az geldi bu kilo bana ... kolaygelsin .:KK16:
anladıgım kadarıyla dönüşümlü olarak haftalık başka diyetlerle devam ediyorsunuz .ama puan sayarak . bünyeyi şaşırtıyorsunuz yani.

merhabalar ben de başka sitelerden bulduğum listelerle ww' a başladım bu hafta bugü 4. günüm. Yanlış bişey yapmamak için de bi yandan araştırmalara devam ederken sizin başlığınızı gördüm harika bi iş yapmışsınız gerçekten emeğinize sağlık. diğer sitelerde bir süre sonra kopmuş paylaşım burda devam ettirebilmişsiniz çok bilgilendirici ve motive edici gerçekten... siz orjinal listeye ulaşmışsınız sanırım bi sakıncası yoksa bana da gönderebilir misiniz acaba? mail adresim: ozgun_erdogdu@hotmail şimdiden teşekürler..

aslında kahvaltı yapsan çok iyi olur abla ,ama biliyorumki sende pek mümkün olmuyor ..tabiki sen daha iyayarlarsın vucudunu sen daha iyi tanırsın tabi.
şu an iyi gidiyor sanırım böyle devam :KK16:
Selam abencim nasılsın:KK3: diyete devam ediyorum, çok şükür 66 kg. ye düştüm. ölçülerimde ise 3 ila 7 cm incelme var.
.
Yeniden diyettesin sende laceycim kolaylıklar diliyorum:KK3:
merhabalar ben de başka sitelerden bulduğum listelerle ww' a başladım bu hafta bugü 4. günüm. Yanlış bişey yapmamak için de bi yandan araştırmalara devam ederken sizin başlığınızı gördüm harika bi iş yapmışsınız gerçekten emeğinize sağlık. diğer sitelerde bir süre sonra kopmuş paylaşım burda devam ettirebilmişsiniz çok bilgilendirici ve motive edici gerçekten... siz orjinal listeye ulaşmışsınız sanırım bi sakıncası yoksa bana da gönderebilir misiniz acaba? mail adresim: ozgun_erdogdu@hotmail şimdiden teşekürler..
Listeyi yolluyorum, kolay gelsin...

ablşam tebrik ederim . çok sevindim kendim incelmiş kadar ...:KK16:
dogru yolsdasın devam :KK34:

listeyi aldım çok çok teşekürler.. bide sizler sanırım ww'ı bırakmışsınız sayfaları elimden geldiğince taradım ama malum 226 sayfanın hepsini okuyamadım ww'ı ne kadar süre yaptınız? ne kadar kilo verdiniz? ve bırakmanıza sebep olan neydi? çok sordum:) ama burdaki paylaşımınız çok hoşuma gtti tecrübelerinizden yararlanmak istedim:)

X