selamlar
ablam kolaygelsin
sevgili moonlight canım tam yerine gelmişsin . hangi diyeti sorarsan sor bilgi sahibiyiz .
diyet şeçeneklerinde nasıl yol cizecegim senin ne şekilde kilo vermek istedigini baglı vede sabır şartlarına
dedigim gibi nasıl kilo vermek istiyorsun hızlımı yavaş emin adımlarlamı sabırlımısın yoksa çabukmu havlu atarsın bunların hepsi önemli diyet yaparken . vede daha evvel diyet serrüvenin oldumu kilo verdin aldınmı vs vs yani anlıycan kilo vermek bir serüven ..
helede montignac benden sorulur
ww. konusunda ablam uzmandır ..
dukan konusundada sen uzmansın anladıgım kadarıyla ama benim dukan yepmeye cesaretim olmadı denedim 10 gün kilo verdim ama ben yapamam sürekli pro . ayrıca o sıralarda tesadüfmüdür bilmem ama idraryolarımda hafif kanama oldu dukan böbreklere çok yükleniyor . helede 9 ay ne demek .:26: birde bünyenin karbonada ihtiyacı var .vucudun dengesi bozuluyor. bence bırakmakla iyi etmişsın dukanı ..
bende şu srıralar montinac tarzı gl endeksine dikkat ederek kl. saymaya çalışıyorum 2 sini birleştirince sanki işe yarayacak gibi. fakat 1.aşama monti yapmıyorum tam küçük kaçamaklarım oluyor kl dahilinde ..
dedigim gibi hangi diyet olursa olsun yardıma hazırız .4 senedir bu topiklerdeyim .şu anki kilomu burlara borçluyum ..
bu arada kendimi tanıtayım sanırım yakın yaş guruplarındayız .. bende laceyim gibi ankaradayım 37 yaşındayım 3 yavrum var rabbım bagışlarsa .