- 5 Kasım 2009
- 113
- 11
sanırım son mesajım tekrar hepinizden özür dilerim gereksiz sayfayı doldurduğum için.artık özelden yazabilirim
günaydın montim ,dilerim seninde pazarın güzel geçernasılsın canım ? sağlık durumun nasıl
selam
sanada iyi pazarla ablam .
laceyim sevgiler
2 gündür sınavlarım var giremedim en sonuncusuda öyleden sonra bakalım bu sefer hiç çalışmadım
dün akşam ezanla ne güzel yagmur yagdı ankaraya :119::119::119: serinligi var ama hala basık hava bunada şükür ama ..
merhaba arkadaşlar.biz kızımla beraber bu diyeti yapmaya karar verdik.kızım 18 yaşında ve 90 kilo civarında.özellikle onun kilo vermesini çok istiyorum.netten ve yine bu topikten bulduğum bir liste oluşturdum.fakat emin değilim.sevgili
montigin liste konusunda arkadaşlara yardımcı olduğunu gördüm.mail adresimi özele yazıyorum.
montig desteğin için şimdiden teşekkür ederim....
Rica ederim canım. Çayın puanı yok, içine koydugun 1 kesme şekerin puanıdır o.Günaydın kızlar. Öncelikle monti liste için tekrar teşekkürler.
Bugün uygulamaya başladım. Sabah 2.5 puanlık bir kahvaltı ettim. Ama anlayamadığım çay 1 puan değerinde mi yoksa yanlışmı anladım? :26:
Bir sorum daha var çorbalar kaç puan? sadece tavuk suyu ve domates çorbasını bulabildim listede
hoşgeldin ....merhaba arkadaşlar.biz kızımla beraber bu diyeti yapmaya karar verdik.kızım 18 yaşında ve 90 kilo civarında.özellikle onun kilo vermesini çok istiyorum.netten ve yine bu topikten bulduğum bir liste oluşturdum.fakat emin değilim.sevgili
montigin liste konusunda arkadaşlara yardımcı olduğunu gördüm.mail adresimi özele yazıyorum.
montig desteğin için şimdiden teşekkür ederim....
sanırım son mesajım tekrar hepinizden özür dilerim gereksiz sayfayı doldurduğum için.artık özelden yazabilirim
laceyim kıslarımızda bizim gibiş canım ..diyeti normal hayata yaymadan sorunlu beslenmeye devam edince kilo mutlaka geri geliyor. önemli olan dengeli beslenmeyi onra ögretip hayat boyu dikat etmemlerini saglamak .hoşgeldin canım , kızın için gerçekten çok üzüldüm. benimde 18 yaşında kızım var malesef oda senin kızın gibi 90 kilo civarında2 sene önce diyatisyen kontrolünde 20 kilo kadar verdi. fakat ünivesiteye hazırlık , dershane okul derken diyetini aksattı. çok şükür sınavdan güzel bir puan aldı. istediği bölüme yerleşecek. kızım için ank. üniversite hastanesinden randevu aldım cuma günü götüreceğim. yeniden diyetisyene başlayacağız. endoktrin bölümünde öncelikle testlerini yaptırıp başlayacağız. dilerim bu diyetle güzel kilolar verirsiniz. benim kızım kesinlikle diyetisyeni istiyor.
iyiyim ablam sağğolasınSelam kızlar, iyi bir hafta diliyorum. Laceyim saglık durumum iyi çok şükür, ama sıcaklardan bunalmış durumdayım. Sen nasılsın
Nabersin abencim, nasıl gidiyor kl diyetin...
hoşgeldin canım , kızın için gerçekten çok üzüldüm. benimde 18 yaşında kızım var malesef oda senin kızın gibi 90 kilo civarında2 sene önce diyatisyen kontrolünde 20 kilo kadar verdi. fakat ünivesiteye hazırlık , dershane okul derken diyetini aksattı. çok şükür sınavdan güzel bir puan aldı. istediği bölüme yerleşecek. kızım için ank. üniversite hastanesinden randevu aldım cuma günü götüreceğim. yeniden diyetisyene başlayacağız. endoktrin bölümünde öncelikle testlerini yaptırıp başlayacağız. dilerim bu diyetle güzel kilolar verirsiniz. benim kızım kesinlikle diyetisyeni istiyor.
Merhaba moonlight listeleri yolladım canım, hesaplamayı mutlaka dogru yapmaya ve çıkan puandan 1 eksik tutarak (ölçü sapması ve yag oranı hesaplayamama gibi) uygulayın diye öneririm. Ayrıca her 10 kiloda bir puan eksilterek devam edeceksiiniz diyete. Takıldıgın yer olursa sorabilirsin. Ben ve diyeti uygulayan arkadaşlar yardımcı oluruz. Kolay gelsin....
aeben çok haklısın.ama onuda denedik nafile.bakalım diyetisyenlik istiyor tercihlerinde var.inş diyorum diyetisyen olursunda önce kendini zayıflatırsın diye :) gülüyor zaten kazanırsam alay konusu olurum ben bi 4-5 kilo vereyim bari diyor.
aeben ben bu ww ye başlamakla beraber kızım yapmayınca ki ben asıl o şekerden vazgeçemediği için özellikle bu diyeti seçmiştim beraber yapalım diye.çünkü sınırlıda olsa yenebiliyor kek çikolata vs gibi.sanırım kilo kaybı yavaş olacak ww de. okuduğum kadarıyla montinyakın piri sensin.tavsiye edermisin biraz daha hızlı kilo verdirirmi izne kadar 15 günüm var yeni aldıklarımı versem (1 ayda 3 kilo) bana yetecek en azından şimdilik
hoşgeldin ....
laceyim kıslarımızda bizim gibiş canım ..diyeti normal hayata yaymadan sorunlu beslenmeye devam edince kilo mutlaka geri geliyor. önemli olan dengeli beslenmeyi onra ögretip hayat boyu dikat etmemlerini saglamak ..