Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar.biz kızımla beraber bu diyeti yapmaya karar verdik.kızım 18 yaşında ve 90 kilo civarında.özellikle onun kilo vermesini çok istiyorum.netten ve yine bu topikten bulduğum bir liste oluşturdum.fakat emin değilim.sevgili

montigin liste konusunda arkadaşlara yardımcı olduğunu gördüm.mail adresimi özele yazıyorum.

montig desteğin için şimdiden teşekkür ederim....

sanırım son mesajım tekrar hepinizden özür dilerim gereksiz sayfayı doldurduğum için .artık özelden yazabilirim

sanırım son mesajım tekrar hepinizden özür dilerim gereksiz sayfayı doldurduğum için .artık özelden yazabilirim

hoşgeldin canım , kızın için gerçekten çok üzüldüm. benimde 18 yaşında kızım var malesef oda senin kızın gibi 90 kilo civarında2 sene önce diyatisyen kontrolünde 20 kilo kadar verdi. fakat ünivesiteye hazırlık , dershane okul derken diyetini aksattı. çok şükür sınavdan güzel bir puan aldı. istediği bölüme yerleşecek. kızım için ank. üniversite hastanesinden randevu aldım cuma günü götüreceğim. yeniden diyetisyene başlayacağız. endoktrin bölümünde öncelikle testlerini yaptırıp başlayacağız. dilerim bu diyetle güzel kilolar verirsiniz. benim kızım kesinlikle diyetisyeni istiyor.

günaydın montim ,dilerim seninde pazarın güzel geçer nasılsın canım ? sağlık durumun nasıl

Selam kızlar, iyi bir hafta diliyorum. Laceyim saglık durumum iyi çok şükür, ama sıcaklardan bunalmış durumdayım. Sen nasılsın

Nabersin abencim, nasıl gidiyor kl diyetin...

Merhaba moonlight listeleri yolladım canım, hesaplamayı mutlaka dogru yapmaya ve çıkan puandan 1 eksik tutarak (ölçü sapması ve yag oranı hesaplayamama gibi) uygulayın diye öneririm. Ayrıca her 10 kiloda bir puan eksilterek devam edeceksiiniz diyete. Takıldıgın yer olursa sorabilirsin. Ben ve diyeti uygulayan arkadaşlar yardımcı oluruz. Kolay gelsin....

Günaydın kızlar. Öncelikle monti liste için tekrar teşekkürler.
Bugün uygulamaya başladım. Sabah 2.5 puanlık bir kahvaltı ettim. Ama anlayamadığım çay 1 puan değerinde mi yoksa yanlışmı anladım? :26:

Rica ederim canım. Çayın puanı yok, içine koydugun 1 kesme şekerin puanıdır o.
Bir sorum daha var çorbalar kaç puan? sadece tavuk suyu ve domates çorbasını bulabildim listede

Tüm çorbaları vermez zaten, içeriklerini listede ki puanlamaya bakarak bulabilirsin. Yani mercimek çorbası yapacaksan mercimegi salçayı (pounı yok) domatesi yag VS. GİBİ..KOLAY GELSİN..

hoşgeldin ....
benimdew 17 yaşında bir kızım var .. bu yaşlar için 90 kilo baya fazla ..bu yaşlardaki çoçukların diyim dr. konturolünde zayıflasalar daha iyi olur kanatindeyim .. onlarım bünyesi biz yaşlarındaki kadınların bünyesinden baya farklı çünki.

laceyim kıslarımızda bizim gibiş canım ..diyeti normal hayata yaymadan sorunlu beslenmeye devam edince kilo mutlaka geri geliyor. önemli olan dengeli beslenmeyi onra ögretip hayat boyu dikat etmemlerini saglamak .
Selam kızlar, iyi bir hafta diliyorum. Laceyim saglık durumum iyi çok şükür, ama sıcaklardan bunalmış durumdayım. Sen nasılsın

Nabersin abencim, nasıl gidiyor kl diyetin...
iyiyim ablam sağğolasın şu günlerde reglim düzenim şaşti keşke orucuma devam edebilseydim güzel düzen otutmuştum :26:yeni kiloların birazını vermiştim ablam .. regl ve düzensiz yemeyle kilo vermem durdu diyebilirim .ama şükür fazla almıyorumda .. 3.5 gündür kl heaplmadım nete giripde şimdi bakıcam ne kl almışım .

inan diyetisyene de götürdüm endokrinede gittik 2 yıl kadar sürekli takip edildi.ama nafile.zaten bu puanlama işide onu sarmadı ben devam ediyorum ama o bıraktı bile.valla ne yapacağımı şaşırdım.ben dikkat ederim ama boğazı hiç durmuyor.oruç tutuyor belki onunda etkisi vardır kendini frenleyememesinde.umarım çocuklarımız sağlıkla kilo verir biran önce

monting süpersin gerçekten listeyi hemen yollamışsın.bir türlü nete girip teşekkür edemedim.çok sağol.ben o günden beri puan hesaplıyorum ama kıpırdama yok.daha önce dukan yaptığım için ilk günler tıkır tıkır gidiyordu ya onu bekliyorum heralde.aslında son 3 kiloyu alalı bir ay oldu ama sanki yerleşmiş gibi.bu diyeti yapıyorum ama bir yandanda montinyakı inceliyorum.benim kızda vazgeçince bende ne yapayım moduna girdim.hangi diyet.aslında hepsinden bıktım ama daha tatile gitmeden verdiğim kiloları almaya başladım.tez zamanda durdurmam lazım.

aeben çok haklısın.ama onuda denedik nafile.bakalım diyetisyenlik istiyor tercihlerinde var.inş diyorum diyetisyen olursunda önce kendini zayıflatırsın diye :) gülüyor zaten kazanırsam alay konusu olurum ben bi 4-5 kilo vereyim bari diyor.

aeben ben bu ww ye başlamakla beraber kızım yapmayınca ki ben asıl o şekerden vazgeçemediği için özellikle bu diyeti seçmiştim beraber yapalım diye.çünkü sınırlıda olsa yenebiliyor kek çikolata vs gibi.sanırım kilo kaybı yavaş olacak ww de. okuduğum kadarıyla montinyakın piri sensin.tavsiye edermisin biraz daha hızlı kilo verdirirmi izne kadar 15 günüm var yeni aldıklarımı versem (1 ayda 3 kilo) bana yetecek en azından şimdilik

merhaba canım, benim kızımda bu sene girdi sınava. hukuk ve siyasal istiyor. öncelikle dilerim istedikleri bölüme yerleşirler. inşallah da kilolarını verirler. benimkide bu aralar iftar ve sahurda hiç dikkat etmiyor. ben karatay diyeti yapıyorum . kitapları özellikle okumasını istedim ama benimki hiç bakmadı bile. kızımda dietisyenle veriyor. kontrol olunca kendini frenliyor. cuma sabahı gideceğiz . cumadan sonra başlayacağım diyor. dilerim bir an önce toparlanırlarr daha çok gençler. en güzel yıllarını kilolu geçirmesinler

merhaba aebenim , malesef öyle genetik olarak bana benzemiş. çok çabuk kilo alıyor. tek fark ben çok hareketliyim. kızım biraz uyuşuk bütün hareketleri yavaş hareketi sevmiyor. diyetisyen bol bol yürüyeceksin dediği için yürüyor. hayat boyu bizim gibi diyetle yaşayacak gibi görünüyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…