Selam kızlar, iyi bir hafta diliyorum. Laceyim saglık durumum iyi çok şükür, ama sıcaklardan bunalmış durumdayım. Sen nasılsın
Nabersin abencim, nasıl gidiyor kl diyetin...
hoşgeldin ....
benimdew 17 yaşında bir kızım var .. bu yaşlar için 90 kilo baya fazla ..bu yaşlardaki çoçukların diyim dr. konturolünde zayıflasalar daha iyi olur kanatindeyim .. onlarım bünyesi biz yaşlarındaki kadınların bünyesinden baya farklı çünki.
laceyim kıslarımızda bizim gibiş canım ..diyeti normal hayata yaymadan sorunlu beslenmeye devam edince kilo mutlaka geri geliyor. önemli olan dengeli beslenmeyi onra ögretip hayat boyu dikat etmemlerini saglamak .
iyiyim ablam sağğolasınşu günlerde reglim düzenim şaşti keşke orucuma devam edebilseydim güzel düzen otutmuştum :26:yeni kiloların birazını vermiştim ablam .. regl ve düzensiz yemeyle kilo vermem durdu diyebilirim .ama şükür fazla almıyorumda .. 3.5 gündür kl heaplmadım nete giripde şimdi bakıcam ne kl almışım .
monting süpersin gerçekten listeyi hemen yollamışsın.bir türlü nete girip teşekkür edemedim.çok sağol.ben o günden beri puan hesaplıyorum ama kıpırdama yok.daha önce dukan yaptığım için ilk günler tıkır tıkır gidiyordu ya onu bekliyorum heralde.aslında son 3 kiloyu alalı bir ay oldu ama sanki yerleşmiş gibi.bu diyeti yapıyorum ama bir yandanda montinyakı inceliyorum.benim kızda vazgeçince bende ne yapayım moduna girdim.hangi diyet.aslında hepsinden bıktım ama daha tatile gitmeden verdiğim kiloları almaya başladım.tez zamanda durdurmam lazım.
montim merhaba canım , sıcaklar bu sene çok kötü. gün içinde su kuşu gibi sürekli duş alıyorum . neyseki tatil ve evdeyim. dışarda olanların halini düşünemiyorum:18:sağlık durumunun iyi olmasına sevindim canım
Merhaba kızlar. Birkaç gün nete giremeyecegim, kısa süreli bir danışmanlık teklifi aldım yogun olacagım. Hepinize sevgiler..hay Allah lacey çıkmışsın. ben yazana kadar.sanırım biraz ağırım :)
merhabalar
buble hoşgeldin
Rica ederim canım. Çayın puanı yok, içine koydugun 1 kesme şekerin puanıdır o.
Tüm çorbaları vermez zaten, içeriklerini listede ki puanlamaya bakarak bulabilirsin. Yani mercimek çorbası yapacaksan mercimegi salçayı (pounı yok) domatesi yag VS. GİBİ..KOLAY GELSİN..
lacey merhaba.dediğiniz gibi, umarım istedikleri üni de istedikleri bölüme yerleşirler.şu an öncelikli olan bu. canları sağolsunda ne diyelim artık.
karatayda çok popüler, ne kadardır yapıorsunuz faydasını gördünüzmü .bende 9 ay dukan yaptım ama 2-3 ay oldu bırakalı.inanılmaz başağrılarım oldu yemeye başlayınca toparlandım.o yüzden ona cesaret edemiyorum., birde şu montinyak ilgimi çekti ama bayağı bir arayış içindeyim açıkcası puanlama biraz zor gibi .her yerde her ortamda pek olamayacak gibi
Merhaba kızlar. Birkaç gün nete giremeyecegim, kısa süreli bir danışmanlık teklifi aldım yogun olacagım. Hepinize sevgiler..
lacey merhaba.dediğiniz gibi, umarım istedikleri üni de istedikleri bölüme yerleşirler.şu an öncelikli olan bu. canları sağolsunda ne diyelim artık.
karatayda çok popüler, ne kadardır yapıorsunuz faydasını gördünüzmü .bende 9 ay dukan yaptım ama 2-3 ay oldu bırakalı.inanılmaz başağrılarım oldu yemeye başlayınca toparlandım.o yüzden ona cesaret edemiyorum., birde şu montinyak ilgimi çekti ama bayağı bir arayış içindeyim açıkcası puanlama biraz zor gibi .her yerde her ortamda pek olamayacak gibi
merhaba montimm aebenim , 2 tercihim olan okula il içi tayinim yapıldıbiraz şaşkınım. hiç ümidim yoktu. evi 1 ay içinde okulun yakınana taşımayı düşünüyorum . artık kendi evimde oturmak istiyorum
selamlar
ablam kolaygelsin
sevgili moonlight canım tam yerine gelmişsin . hangi diyeti sorarsan sor bilgi sahibiyiz .diyet şeçeneklerinde nasıl yol cizecegim senin ne şekilde kilo vermek istedigini baglı vede sabır şartlarına
dedigim gibi nasıl kilo vermek istiyorsun hızlımı yavaş emin adımlarlamı sabırlımısın yoksa çabukmu havlu atarsın bunların hepsi önemli diyet yaparken . vede daha evvel diyet serrüvenin oldumu kilo verdin aldınmı vs vs yani anlıycan kilo vermek bir serüven ..
helede montignac benden sorulurww. konusunda ablam uzmandır ..
dukan konusundada sen uzmansın anladıgım kadarıyla ama benim dukan yepmeye cesaretim olmadı denedim 10 gün kilo verdim ama ben yapamam sürekli pro . ayrıca o sıralarda tesadüfmüdür bilmem ama idraryolarımda hafif kanama oldu dukan böbreklere çok yükleniyor . helede 9 ay ne demek .:26: birde bünyenin karbonada ihtiyacı var .vucudun dengesi bozuluyor. bence bırakmakla iyi etmişsın dukanı ..
bende şu srıralar montinac tarzı gl endeksine dikkat ederek kl. saymaya çalışıyorum 2 sini birleştirince sanki işe yarayacak gibi. fakat 1.aşama monti yapmıyorum tam küçük kaçamaklarım oluyor kl dahilinde ..
dedigim gibi hangi diyet olursa olsun yardıma hazırız .4 senedir bu topiklerdeyim .şu anki kilomu burlara borçluyum ..
bu arada kendimi tanıtayım sanırım yakın yaş guruplarındayız .. bende laceyim gibi ankaradayım 37 yaşındayım 3 yavrum var rabbım bagışlarsa .
merhaba montimm aebenim , 2 tercihim olan okula il içi tayinim yapıldıbiraz şaşkınım. hiç ümidim yoktu. evi 1 ay içinde okulun yakınana taşımayı düşünüyorum . artık kendi evimde oturmak istiyorum
Aminnnn....Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.acılarını göstermesin inşallah.Bende ankarada yaşıyorum 39 yaşındayım ve iki kızım var.ev hanımıyım.böyle bu gidip gelen kilolara takık durumdayım.gerçi Allah a çok şükür varsın tek derdimiz bu olsun da....
aeben,hızlı kilo vermeyi gönül istiyor ama aklım sen bunu daha önce çok yaptın da noldu diyor.okadar çok diyet yaptım ki.çok kilolar verdim ve aldım.en son yine 12-13 kg verdim.hooop 3 kiloyu bir ayda yerine koymuşum bile.üstelik sözde dikkatte ediyorum.o yüzden uygulama kolaylığı ve uzun süre uygulanabilirliği nedeniyle sanırım montide karar kıldım.dünden bu yana uygulamaya başladım.yani dün iftar ve en son sahurda montiye uygun beslendim.aylardır mercimek yemiyordum dün ilaç gibi geldi :)aslında bende senin gibi yapabilirim yani ww ile yürütebilirim.yani aşırıya kaçmamamak için çünkü sınırsız deyince dün yemektede de ekmekte de uçtum biraz....neyse ilk gündü normaldir heralde.uzun zamandır yemediğim düşünülürse."Montignac Diyeti Deneyimlerimiz" topiğinide okumaya çalışıyorum 68. sayfadayım.orayı okuyup tam anlamaya çalışıyorum.takıldığım yerlerde sorabilirmiyim :)
sevgili arkadaşım kilo serüvenin hakında yazdıkların aynı benal ver al ver bıkınlık geliyor insana
monti konusunda gelince .çok saglıklı bir diyetdir kilo vermekle kalınmaz birçok faydası verdir vucuda. 3 senenlik monti tecrübem var hem kendimden hemde arkadaşlardan ..
ilk sayflar 3 sene evvelin canım .. son sayfalardada monti yapan pek yok eski arkadaşlarla konuşuyoruz saglam dostluklarımız var o monti linkinede beklerim
montignaç yedikçe zayıfla fakat belli kuraları var .... sahurda ekmek olabilir ama akşam ekmek yok motide
birde monti biraz sabır işidir küçük bir kaçamagı kabul etmez, kilo vermeni sekteye ugratır ... w.w. birlikde monti yapmak iyi, ama ben bir türlü puanlamayı oturtamadım . o yüzden kl .sayıyorum montignac 2.aşamayla birlikde .. ben şimdiye dek hiç kl. saymamıştım . zor gelir diye düşündüm hep .ama son buldugum bir site kl. işini eglenceli halkae getirdi .aşagıdakilinki tavsiye ederim monlaghtcım
.Kaloricetveli 2012-08-03 [ kalorisepeti 03.08.12 ]
takıldıgın yerde tabiki sorabilirsin ..bunu monti linkini okudugunda iyce anlar,benide tanımış olursun :).
yavrularını ALLAH bagışlasın .bende ev hanımıyım dikmen taraflarındayım . tanıştıgımıza memnun oldum ..
kolaygelsin ozaman arkadaşımbende memnun oldum canım.ayrıca yardımların içinde çok teşekkür ederim.kalori hesabınıda çok yaptım zamanında ama çok ağır kilo kaybı olmuştu.ama monti ile birleşince etkili olur muhakkak.şimdilik iyi gidiyor bakalım.ramazan nedeniyle çok giremiyorum nete ama bayram sonu sık sık buralarda olurum Allah izin verirse.bu arada 68. sayfada kaldım ama tamamını okumaya kararlıyım :)
tüm güzel dileklerine katılıyorum ablamGünaydın abencim,laceycim, diger arkadaşlarhepinize güzel bir pazar günü diliyorum, herşey gönlünüzce olsun..
merhaba montim aebenim ve yeni gelen arkadaşlar, keyifli bir pazar günü geçirmenizi diliyorum. cuma günü neredeyse tüm gün hastanedeydik. kızımın muayeneleri ,tahliller derken ancak 5 gibi eve geldik. pazartesi yeniden gideceğiz. inşallah bu sefer olacak