hayırlı günleer ablam ve geçmiş olsun .. demek alerji oldun :26:
evet ablam sonuç fek iç açıcı deyil . bende bu sabah bırakdım ekmekli kahvaltı yaptım ablam zatten .. dünde akşam karpuz ve 1 tb kiraz yedim .. ben sürekli tavuk yemedim sizin kadar .
bende sonuç sabah yine 65 likilolardaydım akşamki bol meyveye ragmen son günlerde meyvekaçamagım oluyordu zaten. baktım tam yapmıycam bugün sabah bırakdım .. ama normal diyete devam .
bende şu an 2 kilo gitmiş gibi görünüyor ama bakalım karbon yiyince ne olacak . pro su kaybına yol açıyor ama yagda eritiyor bu bir gerçek . fakat agır korbonları yememek şartıyla .en az 1 hafta 10 gün meyvede içinde yememek lazım butür diyetlerde oda zor ve saglık açısından zararlı . dememekki bazı bünylerdede alerji yapıyor . görünen bu görünmeyen ne yapıyor onuda görememiyoruz tabi..
Selam canım. teşekkür ederim. Bu diyetle arkadaşımda bende 2 kg vermiş gözüküyoruz.bu sabah dar bir blüz giydim mide çevremde yan taraflarım incelmiş görünüyordu, arkadaşımda fark etti bunu. Ben bir müddet bakliyat salata yogurt götürecegim bakalım. <yani bugdaylı, mercimekli,fasülyeli, nohutlu bol yeşillikli yogurtlu hardallı salatalar yiyecegim. Çok fazla olmamak kaydıyla meyvede tüketecegim. 1 haftada böyle gitsin bakalım en azından kilo almam, belkide veririm. Sana önerim ekmek gibi hamur işi karbona fazla yüklenme derim, verdiğin 2 kg hemen yerleşir, kilo verdiğimiz hücreler henüz tam boşalmadı, kilonun yerleşme döneminde dikkatli olmak gerek. öpüyorum canım
dün tekrar gitmiş kilon abla en azından gıdakladıgmıza degmişincelmenede çok sevindim .
hayırlı cumalar bu arada
merhaba aebenim montim ,nihayet evimdeyim. akşam 8:30 da evdeydim. harika bir tatildi. tamamen kültür ağırlıklı ,eskişehir,bursa, çanakkkale,asos,akçay, balıkesir ,kütahya ve evimm . gezdiğimiz şehirlerdeki bütün tarihi ve doğal güzellikleri gördüm. ülkeme bir daha aşık oldumkilo durumları nasıl bilmiyorum yarın sabah tartıda göreceğim ama gezerken kilometrelerce yol yürüdüm. en azında fazla almadım diye düşünüyorum.
pro diyeti le ilgili durumları okudum ,montim çok geçmiş olsun. hatırlarsan tavuk bende de aynı etkiyi yapmıştı. şimdi tavuğu sadece köy tavuğu satan kasaptan alarak yiyebiliyorum. çok yorgunum canlar , bugün iyi bir uyku çekeyimgörüşmek üzere
merhaba aebenim montim ,nihayet evimdeyim. akşam 8:30 da evdeydim. harika bir tatildi. tamamen kültür ağırlıklı ,eskişehir,bursa, çanakkkale,asos,akçay, balıkesir ,kütahya ve evimm . gezdiğimiz şehirlerdeki bütün tarihi ve doğal güzellikleri gördüm. ülkeme bir daha aşık oldumkilo durumları nasıl bilmiyorum yarın sabah tartıda göreceğim ama gezerken kilometrelerce yol yürüdüm. en azında fazla almadım diye düşünüyorum.
pro diyeti le ilgili durumları okudum ,montim çok geçmiş olsun. hatırlarsan tavuk bende de aynı etkiyi yapmıştı. şimdi tavuğu sadece köy tavuğu satan kasaptan alarak yiyebiliyorum. çok yorgunum canlar , bugün iyi bir uyku çekeyimgörüşmek üzere
Hoşgeldin laceycim, selam abencimi iyi hafta sonlarılaceyim tatilinin iyi geçmesine sevindim.Söylediğin gibi insan yenileniyor, ülkeye sevgisi artıyor. Bende bu hafta içi yalovaya gidecegim arkadaşımla kısmet olursa. Bende senin gibi tavuktan zehirlendim ve 10 günlük diyet sonucu 2 kilo anca verebildim. Şimdi bakliyatlı saata ile devam ettiriyorum, en azından kilo almam.Abencim sen nasılsın, neler yapıyorsun. Öpüyorum ikinizi de....
günaydın montim , tavuğun fazlasının alerji yapması normal canım , daha yumurta iken başlıyorlar içine yabancı madde vermeye. bende de aynı durum olmuştu. yalova içinde iyi gezmeler canımbakliyatı bende seviyorum hele sıcak yaz günleri için bizim "soğuk çorba " dediğimiz buğday, yoğurt ve naneden yaptığımız içine buz atarak yediğimiz yaz çorbası harika. hem yağ yakıyor hemde tok tutuyor
iyi hafta sonlar dilerim ..
laceyim hoşgeldin .. tur'un çok güzelmiş memleketimiz gibisi varmı ?
ablam sanada iyi tatiller ..
ablşam dün ekmek yemedim ama meyve yemiştim . dün toplantıdada 2 ıssırık kadar zorladılar pogaça yedim . diger ögünlerimde pro .ha azda mızır yedim .ve bu sabah 1 kilo artmışım
yanı elde var 0 ...66 yım 2 haftadır diyet yaptıgımamı yanayım .65 e razıydım ama durmadı 65 deneyse canımız saggolsun .
bi,zdede tatil planları var ramazandan önce kaçalım 1 hafta diyoruz ama yer ayırtmadık zaman belli olmadıgından bi araştırayım bakalım oda olmassa memlekete gidicem çoçukları alıp
hayırlı pazarla dilerim ...
ablam bugün kilom biraz inmiş yani dünki artış şişlikmiş ..
merhaba aebenim montim , dilerim gününüz güzel geçmiştir aebenim şişliklerin inmiş , bende sabah tartıda eksi rakamları gördüm neyseki tatil şişliklerim iniyor yavaş yavaş
Günaydın abencim, laceyimiyi haftalar diliyorumBaskülde eksik çıkmanıza ikiniz adına da sevindim canlarım. İnşallah daimi olur. Kilo problemini 1 eksilerek 3 artarak hep yaşayacagız anlaşılan. Ben dün bugaydan soguk çorba yaptım 2 litreden fazla ve soguk soguk hepsini içtim. 3 dilim karpuz yedim 3 litreden fazla su içtim 3 tanede krep yedim. Bu kadar sıvıya tuvalete taşınmam lazım diyordum ama aldıgım su ile boşalttıgım sıvı arasına fark vardı ve bu sabah tartıda 67,5 çıktım. Sonunda kafayı yiyecem. Evde diüretikte kalmamış canım sıkıldı.Neyse bendeki durumda bu. öptüm ikinizi de...
günaydın aebenim montimm , güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum .
montim , stres yapma canım. yine eski yeme düzenine dönerek , yavaş yavaş kilo verebilirsin .
Günaydın abencim laceycim güzel bir gün diliyorumablam bendede öyle olmuştu iniyor canını sıkma ..
ablam bir site buldum . aslında daha eveldende bulmuştum arkadaşların sayesinde ama açılmıyordu .
kalori sepeti. ne yersen yazıyorsun ve senin yerine anında kl hesaplıyor . ve daha öncede senin kaç kl alman gerekdigini ayarlıyor . günlük kalori metresi vs var . ve geçmiş gün listelerinde arşivde .
ordaki site kulanıcı yorumlarını bir oku derim ... sen daha evvel w.w. verdin kl sayımıda onun gibi bişi.
malum ben daha evvel hiç kl saymadım zorda gelirdi hesaplamak ama bu sitede eglenceli bile diyebilirim . ne kaybederiz birde bunu deneyelim .
linki vereyim bişr bak incele derim ama önce üye olman lazım ..
laceyim sende dene istersen canım .. şişliklerinin inmesine sevindimhttp://www.google.com.tr/url?sa=t&r...k_mEBw&usg=AFQjCNHx8wUTsI-pAye0JOtfa7dVMY0M0A
Günaydın abencim laceycim güzel bir gün diliyorumKızlar kandaki lityum seviyem sınırda, kollestrol ise yüksek çıktı. Yani çok dikkat etmem gereken bir dönemdeyim.Ben yaglı yemem sanırım tavuk ve yumurta çıkardı kollestrolümü. Lityum ise çok daha önemli, allah korusun tekrar hastalanmaktan korkuyorum. Bu yüzden hafif salatalarla falan geçiştirecegim. senin verdigün site linkini deinceleyecegim abencim ama ww. den sonra ikinici bir kalori hesabını bünyem kabul edermi bilmem.İnceleyeyim sonucu yazarım sana öptüm sizi
Günaydın abencim, teşekkür ederim. Canım ben siteye üye oldum ama nasıl işlediğini tam olarak anlayamadım.kalori-arama-motoru AL Ücretsiz yazıyor ne demek çözemedim. vs. sen biraz anlatırmısın ban zahmet olmazsa. sevgilerablam geçmiş olsun önce saglık..
tavuk ve yumurtadan çıkmış olabilir .. sebze iyidir ..
ablam site çok pratik ve eylenceli yani bana öyle geliyor ben liste ve kayıt hastasıyımda .
montig geçmiş olsun..Kolestrolüm benim hep yüksek ama her gece yatmadan önce bir cevizi bir bardak suyun içine koydum ve sabah bu suyu içtim..Tahlil sonuçlarımda ilk defa iyi ve kötü kolestrolüm normal seviyede çıktı..Tavsiye ederim..
Günaydın abencim laceycim güzel bir gün diliyorumKızlar kandaki lityum seviyem sınırda, kollestrol ise yüksek çıktı. Yani çok dikkat etmem gereken bir dönemdeyim.Ben yaglı yemem sanırım tavuk ve yumurta çıkardı kollestrolümü. Lityum ise çok daha önemli, allah korusun tekrar hastalanmaktan korkuyorum. Bu yüzden hafif salatalarla falan geçiştirecegim. senin verdigün site linkini deinceleyecegim abencim ama ww. den sonra ikinici bir kalori hesabını bünyem kabul edermi bilmem.İnceleyeyim sonucu yazarım sana öptüm sizi