- 16 Mayıs 2008
- 44.080
- 77.970
cevizi bende yapmıştım eşime kolestrolu yok ama saglık açısından faydalı diye çokkişiden duymuştum ..Günaydın abencim, teşekkür ederim. Canım ben siteye üye oldum ama nasıl işlediğini tam olarak anlayamadım.kalori-arama-motoru AL Ücretsiz yazıyor ne demek çözemedim. vs. sen biraz anlatırmısın ban zahmet olmazsa. sevgiler
Canım çok teşekkürler. Ceviz tavsiyeni yapacagım hemen, sevgiler
ablam arma motoru bizimle ilgili deyil ablam .:) ilk girişde idaal kilonu hesapla var yaşın kilon vs form gibi bişi var ordan senin günlük kl. hesaplıyor sen nekadar kl. alırsan ona göre hesap yapıp seni o kl. yönlendiriyor . kalorimetre var sol kenarda ona tıkla . 1.2.3. adımlarla günlük yediklerini ekliyorsun o senin yerine hesaplıyor . ama önce dedigim gibi googleden kalori sepetini arat ilk çıkan yerde ideal kilonu hesapla var ona tıkla açılır . haftalık listelerin ekledigin kiloların ve grafikleri . gün içinde nekadar kl. aldın ,daha nekadar alman lazım ,geçmişe dönük listeler vs var.
spor gibisi yok dimi laceyim .günaydınn montim aebenimmm dün yeniden yürüyüşlerime başladım , kendimi daha iyi hissediyorum . spor yapmak iyi geliyor bana
kilo durumları iyi sayılır ,ödemim azalıyor bu seferde regl geldi çattı offf ağrılar ve halsizliğini hiç sevmiyorum