- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kimsecikler birşey yazmıyor.neler oluyor oralarda? ben yine düzensizleştim.ama topladım sayılırda daha kilo veremedim galiba.ne olacak haliimiz bilemiyorum....:84:
Ben bu diyete basliyali 7 hafta oldu ve sonuc 4 kilo verdim :124:
hic ac kalmadim hatta cikolata kek antepfistigi vs ne istediysem de yedim:125:
sporda hic yapmadim bütün gün otururyorum
yaptiginiz yemeklerin puanlarini nasil hesaplanmasi gerektigini sormak isteyenlere burdayim
kendime özel yemek yapmadim hic, esimde oglumda "diyet" yemeklerinden yiyorlar ve begeniyorlar
yemek yaparken artik eskisi gibi yagi gelisi güzel koymuyorum tencereye, sadece 1 yemek kasigi
makarnanin yanina hep sos yaparim, kendi makarnama yag eklemiyorum
iste böyle paylasayim dedim :89:
canım tebrik ederim 2 ay olmadan 4 kilo büyük başarı.yemek puanlarını hesaplarken sanırım her koyduğun şeyin puanını ekledın değil mi?
tsk ederim canim belki bazilari icin az olabilir ama ben kendimi kasmadan yavas yavas vermeyi daha uygun buldum. 2 senede aldigim 4 kiloyu nerdeyse 2 ayda verdim
evet, evet herseyi tartip not aliyorum sonra onlarin puanlarini wwprogramim var onla hesapliyorum. diyelimki sos yapiyorum makarnanin yanina
1 kasik yag = 3 puan
250 g kiyma =atiyorum 6 puan
domates biber sebze puan yok
etti 9 puan
sosu 3 kisi yiyor , bana 3 puan hesapliyorum
makarnayi yaglamadan önce tabagima aliyorum (geri kalan makarnayi yagli yapiyorum esim ve oglum icin ), istedigin kadar makarna 4 puan
yemegim toplam 7 puan
sonra yedigim kurabiyeler abur cuburlarin üstünde kalori ve yag oraniyla wwprograminda puanini hesapliyorum
günlük puanim 19 ama ben cogunlukla geciyorum üstüne 2-3 filan:90:
spor da yok ve ben yinede kilo veriyorum:124::119::119:
sen devam ediyormusun ww