Weight Watchers Beslenme Programı (Amerikan diyeti) Deneyimlerimiz

Saglıkla git, saglıkla gel abencim, tüm dualaruın kabul olsun. Hayırlı yolculuklar

iyi geceler montimm , bu hafta hem yoğunum hemde yorgunum canım, eşim 5 günlüğüne şehir dışına gitti. ev,okul , alışveriş ,çocuklar derken akşamları zor kendime geliyorum kilo durumlarım istediğim gibi olmadı. sadece 300g vermişim. bakalım bu yoğunlukta bu hafta durumlar nasıl olacak ? yürüyüşlerim yine aksadı. neyse eşim dönünce başlarım yeniden montim sen nasılsın ?

Son düzenleme:
montim merhaba , neler yapıyorsun , nasılsın canım
aebenim de dün yola çıktı güle güle gidip dönsün inşallah
dün açık lise bugünde ales sınavında görevli idim. yoğun bir hafta sonu geçirdim

Acaba ben de alabilir miyim listeleri?

Mail adresim : seda.arar1@gmail.com

Çok teşekkürler şimdiden...

Bir de mümkünse yurt dışında yaşayan bir arkadaşım bu programa kayıt olmak istiyor.
Nasıl bir süreç var , bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Sanırım toplantılar oluyormuş...

Sevgiler,
Seda

Selam laceyim nasılsın canım...Kusura bakma birlkaç gündür yazamadım. Pazartesi gecesi çok rahatsızlandım ve gece acile kaldırıldım. Ani tansiyon düşmesi ve yükselmesi azraille burun buruna getirdi beni, çok korktum. Kalp elektrolarım çekildi, kan alındı herşeyu normaldi ama tansiyonum çok yükselmişti. O günden beri doktor doktor geziyorym, anca normale dönüyorum. Şimdi birde panik atagım tetiklendi diye ilaç kullanmaya başlayacagım giremeyişim bu uüzdendi. Sen iyisindir inşallah canım sevgiler...

Merhaba Seda, kusura bakma anca gördüm yazını. Listeyi mail adresine yolluyorum, Toplantılar yurtdışında yapılıyor,gerek topige yazan, gerekse başka forumlardan edindiğim bilgiye göre pek faydası olmuyormuş, ne derece dogru oldugunu bilmiyorum..Ama 90.sayfadan itibaren 50 sayfa kadar okursanız ve yazılanları uygularsanız sizlerde zayıflayabilirsiniz (ben 13 kilo verdim 2,5 ayda)Sevgiyle kalın

Son düzenleme:

montim merhaba , çok geçmiş olsun canım tansiyonun ne kadar sinsi bir rahatsızlık olduğunu eşimden biliyorum . kendine çok dikkat et canım. şimdi nasılsın ? tansiyon sinire strese hiç gelmiyor. benimde sol böbreğimde 3 mm taş tespit edildi. hafta içi onun için sürekli dr daydım . şimdi ilaçla düşürülmeye çalışılacak.
aebenimde dönmüştür bugün.

Sagol laceycim, sana da çok geçmiş olsun canım. Taş için endişelenme diyecem, biliyorsun artık lazerle kırıyorlar taşları. Şimdi daha iyiceyim ama akşam biraz yokladı yine. Cuma günü kendi doktorumada gittim, panik atakla ilgili bir ilaç verdi, 1 kutu ondan kullanacam, inşallah fayda eder, ama lacey gerçekten çok korktum((Sanırım ani düşmeler yaşıyorum tansiyonda, öyle oluncada panikliyorum son yaşadıgım olaydan dolayı, o da panik atagımı tetikliyor. Bir tansiyon aleti edindim dün, kontrool ediyorum kendimi. Sende dikkat et canımcım. Sanırım dönmüştür aben de. İyi pazarlar tatlım...

Son düzenleme:

montim panik atak mutlaka tansiyonunun değişmesine sebep oluyordur. kendine çok dikkat et canım

merhabalar .
pzara günü döndüm ama yatılı misafirler vardı gelen gidende cabası . vakit bulup giremedim .
çok güzeldi rabbım tekrar nasip etsin inşallah . anlatılmaz bir duygu .

o sınavlarda bende olcaktım laceyim . ama kısmet deyilmiş .
çok geşmiş olsun ablam . rabım şifanı versin inşallah . dikkat et kendine . tansiyom aleti almakla iyi etmişsin kendin kontrol altında tutarsın böylece .
:26: çok geçmiş olsun lacey . umarım zorlanmadan düşer . benimde abimde sık olur taş .. taş için fırsatın olursa ayaş'ı çok metederler . içmecesini

aebenim hoş geldin canım özledik seni. Allah kabul etsin ,bizlere de nasip etsin inşallah ,ayaşı bende duydum canım ,ilk fursatta gideceğim

regaip kandiliniz kutlu ,dualarımız kabul olsun inşallah
montim nasılsın ? dilerimsağlığın iyidir canım. yoğunluktan fazla uğrayamıyorum

regaip kandiliniz kutlu ,dualarımız kabul olsun inşallah
montim nasılsın ? dilerimsağlığın iyidir canım. yoğunluktan fazla uğrayamıyorum
Selam laceyim şimdi daha iyiyim çok şükür. 2 gündür yalovadaydım giremedim nete. sende iyisin dimi canım.
amin inşallah ..
ablam iyisindir inşallah ..
Abencim merhaba hoşgeldin canım, nasıl geçti ziyaretin. Çok mutlu olmuşsundur oraları ziyaret edince dimi..Ben şimdi daha iyiyim çok şükür, ama yaşadıklarım aklıma geldikçe hala korkuyorum
aebenim
montim hala yoksun, dilerim sağlığın iyidir canım:26:

Kızlar ikinize de mutlu hafta sonları diliyor, ikinizi de öpüyorum...

merhaba montim, aebenim montim neyseki sağlık sorunu değil , bende iyiyim canım , bu haftayı atlatınca artık yoğunluğum bitiyor.
aebenim yine misafirler ve yoğunluğun devam ediyordur canım kolay gelsin

aynı dilekler bendende size olsun .
evet ya ablam oraların tadına doyum olmuyor helede çok kısaydı bizim ziyaret hiç doyum olmadı
rabbım sizlerede nasip etsin inşallah .
saglıgının iyi olmasına sevindim .

laceyim benim beler okula bile gitmiyorlar artık ne ders işleniyor nede kimse geliyor diyorlar . bugün teslm etmeleri geren notları varmış verdiler geldiler . yani anlıycanız tatil başladı ama hava hala sogukkkk yaz geldigini anlayamadım . hastalıkdanda hala kurtulamadım sanırım birkaç hafta kendime gelemiycem .
bu arada benim kilo iyce tırmandı yedikçe yiyesim geliyor ne diyet kaldı nede ögün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…